30 Celtic Cross Tattoo Dizajn ideje

Kada je u pitanju tetovaža dizajn koji uključuje puno boli i trajna oznaka na vašem tijelu, morate odabrati dizajn koji znači nešto. Nešto s bogatom kulturnom baštinom i nosi dubok značaj. To je ono što čini keltski križ tako savršenom.

Ideje keltskog križanja (20)

Celtic Cross dizajn ideje (21)

Ideje keltskog križanja (25)

Ideje keltskog križanja (22)

Lijepo je, zamršeno, ima smisla i dolazi u toliko mnogo nacrta. Što biste više mogli tražiti?

Kada su nastali Celtic Cross Tattoo Designs?

Vjeruje se da je datiran još daleko kao 5th stoljeća, simbolizira keltsku vjeru. Vjeruje se da je od poganskog podrijetla ovaj simbol vjere bio je vrlo popularan u zajednicama keltskog podrijetla, koje uključuju Irsku i Škotsku. U današnje vrijeme Keltski križ također simbolizira kršćanstvo.

Ideje keltskog križanja (3)

Celtic Cross dizajn ideje (1)

Ideje keltske križne ideje (8)

Kakve dizajne ima keltski križ?

Budući da je umjetnost keltskog podrijetla trebala imati zamršene projekte koji se sastoje od čvorova i spirale, keltski križ tako er predstavlja. Zanimljiva stvar o spiralnim i zakrivljenim crtama u keltskom dizajnu nikada ne prelazi jedni druge.

Ideje keltskog križanja (4)

Celtic Cross dizajn ideje (13)

Ideje keltskog križanja (30)

Što je keltski križ trebao značiti?

Keltski križ trebao bi značiti mnogo stvari. Neke od stvari koje to označava uključuju sunce, četiri smjera, četiri elementa (zemlja, voda, zrak, vatra), sam Stvoritelj, kao i svete veze između muškarca i žene.

Ideje keltskog križanja (10)

Ideje keltske križne ideje (18)

Celtic Cross dizajn ideje (7)

S takvom bogatom poviješću i misticizmom koja to označava, nije čudo da je keltski križ mnogo tražen u dizajnu tetovaža. Štoviše, to je i vizualna poslastica!

Vrsta Celtic Cross dizajna možete odabrati za svoje dizajne tetovaža:

  • Jedna boja, ali s teksturom izgleda dizajn pokazati zamršen rezbarija na površini križa
  • U dvostrukim bojama koje se miješaju, kontrast i istodobno dobro funkcioniraju zajedno
  • Keltski križ tetovaža s dubokom rečenicom koja prolazi kroz nju. Možete ući u nadahnuće, ode voljenoj osobi ili obećanje vječne ljubavi. Također možete odabrati prikaz svoje vjere s prikazivanjem keltskog križa kao tetovaža
  • Odlazak na živahan dizajn samo kroz ugrađivanje četiri različite boje. Na taj način možete imati svaku boju određeni element ili smjer prema vašem cvatu
  • Napravite jednostavnu i elegantnu izjavu stila tako da odete na mirnu verziju dizajna u prigušenoj boji
  • Složeni dizajn ispunjen spiralima i kružnim uzorkovanim linijama koji prolaze kroz cijeli dizajn križa koji predstavlja nikad krajnji ciklus života
  • Jednostavan Celtic Cross dizajn s čvorom između pokazati snagu vaše vjere ili bilo što u koje čvrsto vjerujete.Ideje keltske križne ideje (14)

Kao što možete vidjeti broj dizajna i stilova u kojima se keltski križ može prilagoditi za izradu lijepog dizajna tetovaža su beskrajne. U stvari daroviti umjetnik može stvarno napraviti vaš tetovaža dizajn cynosure svih očiju i objekt zavisti za većinu tetovaža entuzijasta.

Ideje keltskog križanja (12)

Križ tetovaža

Ideje keltskog križanja (26)

Dok odabirom uzorka koji će biti prikazan za vječnost na živom platnu koje je vaše tijelo, osigurajte da radite s dobrim umjetnikom. Pobrinite se da tetovirski umjetnik razumije ono što želite i značenje koje tražite. Platite puno važnosti bojama i dizajnu koje želite na tetovažu. Najvažnije je odabrati dizajn tetovaža koji se može skalirati za dio tijela gdje ga želite učiniti. Ako je dizajn prevelik ili složen ili premalen i jednostavan za područje na kojemu ste gotovi, cjelokupna ljepota keltskog križa će izgubiti.

Evo nekoliko zapanjujućih primjera Celtic Cross Tattoo dizajn ideje:

Ideje keltskog križanja (2)

Ideje keltskog križnog dizajna (5)

Ideje keltskog križanja (6)

Ideje keltskog križanja (9)

Ideje keltskog križanja (11)

Ideje keltske križne ideje (15)

Ideje keltske križne ideje (16)

Ideje keltske križne ideje (17)

Celtic Cross dizajn ideje (19)

Ideje keltskog križanja (23)

Celtic Cross dizajn ideje (24)

Ideje keltskog križanja (28)

Ideje keltskog križanja (29)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 + = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: