95+ Reka bentuk Tatu Sister & Maksudnya – Idea Pemadanan, Warna, Simbol 2018

tatu kakak

Terdapat beberapa tatu yang direka khusus untuk rakan-rakan terbaik. Tato kakak adalah beberapa tatu yang dimaksudkan untuk sahabat baik. Tato ini digunakan sebagai bentuk persaudaraan dan menunjukkan bahawa ada hubungan yang kuat antara orang-orang yang mempunyai tato.

Satu perkara yang biasa tentang tatu itu ialah mereka akan menyerupai satu sama lain. Mereka akan mempunyai saiz dan campuran warna yang sama. Di atas semua, mereka akan diletakkan di tempat yang sama oleh para pemakai. Terdapat dua atau lebih orang yang mempunyai tatu, yang digunakan di tempat yang sama.

95+ Reka bentuk Tatu Sister & Maksudnya - Idea Pemadanan, Warna, Simbol 2018

Seperti empat wanita boleh mempunyai bunga yang sama yang dilukis di pergelangan tangan kiri mereka.

Sister Tattoos 76

Sumber

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak


Makna

Tiada makna lain daripada menunjukkan persahabatan yang ketat di antara pemegang tatu. Pada asasnya, tatu ini tidak dimaksudkan untuk satu orang. Ini menunjukkan bahawa terdapat lebih daripada dua wanita dengan tatu yang sama, untuk menunjukkan persaudaraan di dalamnya.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

 • Sister Tattoos 95
 • Sister Tattoos 96
 • Sister Tattoos 97

Tato boleh digunakan oleh adik-beradik darah atau kawan-kawan semata-mata.

Ada yang akan membesar bersama dan mereka akan membangunkan ikatan yang kuat. Ini akan ditunjukkan oleh tatu yang mereka akan memohon kepada badan mereka. Sesetengah mungkin memohon mereka sebagai satu bentuk menunjukkan bahawa mereka tergolong dalam kumpulan tertentu, lebih daripada satu kultus.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

Sesetengah masyarakat rahsia mempunyai simbol mereka, jadi wanita boleh menggunakan simbol pada badan mereka.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

Sister Tattoos 77

Sumber

Terdapat beberapa wanita, yang akan menggunakan tatu dengan makna yang berbeza. Sesetengah tatu tidak semestinya bererti bahawa ada persaudaraan antara pemakai. Terdapat beberapa, yang adalah lesbian dan mereka menggunakannya sebagai satu bentuk menghubungkan jiwa mereka.

Jadi beberapa tatu akan digunakan oleh pencinta wanita hanya untuk menunjukkan bahawa mereka tergolong bersama atau sesuatu.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

Semua dalam semua, tatu akan hanya digunakan untuk menunjukkan bahawa kedua-dua mereka terikat dan mereka tidak dapat dipisahkan. Terlepas dari motif dan tujuan pembawa, tato-tato ini digunakan untuk menghubungkan pembawa dan mereka bermaksud bahawa mereka tidak ingin dipisahkan di semua biaya.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak


Penempatan

Pada umumnya, penempatan pada tatu ini adalah fleksibel dan boleh digunakan di mana-mana sahaja. Walau bagaimanapun, mereka mesti diletakkan dalam kedudukan yang sama oleh para pemegang. Sebagai contoh, jika seorang wanita menggunakannya di kaki kiri, yang lain juga mesti memohon mereka di tempat yang sama.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

 • Sister Tattoos 94
 • Sister Tattoos 93
 • Sister Tattoos 92

Semua dalam semua, mereka akan digunakan di lengan, pergelangan tangan, belakang bahu, berhampiran tulang selangka, di paha dan di kaki. Lain-lain mempunyai tatu yang digunakan di bahagian belakang leher dan juga di bahagian bawah punggung.

Walaupun tato belakang lebih rendah kebanyakannya digunakan oleh lesbian atau geng pelacur yang tergolong dalam kumpulan khusus.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

Sister Tattoos 78

Sumber


Jenis tatu kakak

Seperti mana-mana tatu lain, terdapat beberapa tatu perkahwinan. Tato ini digunakan dengan reka bentuk yang berbeza dan setiap tatu akan membawa maksudnya sendiri. Sesetengah akan menjadi tanda dan objek asas yang akan menyerupai satu sama lain, tetapi akan mempunyai makna perempuan.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

Di sini lihat beberapa jenis tatu perempuan yang biasa, berkaitan dengan kategori mereka;

 • Tato tema wayang kegemaran

Boleh jadi tema, perkataan biasa, tajuk filem dan juga beberapa watak filem tertentu. Ini akan menjadi filem yang menjadi kegemaran kedua-dua wanita. Mereka boleh menggunakannya sebagai tatu untuk mengingatkan mereka tentang moral filem itu.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

 • Tanda zodiak

Yang satu ini paling biasa bagi rakan-rakan yang berkongsi tanda zodiak yang sama. Dalam kebanyakan kes, wanita itu hanya kawan kerana mereka menyedari bahawa mereka berkongsi bintang yang sama walaupun ada yang berlainan. Terdapat dua atau lebih wanita yang mempunyai tanda Sagittarius.

Ini boleh ditarik di tangan mereka atau di mana-mana sahaja, tetapi ia menunjukkan bahawa mereka semua berkongsi personaliti dan matlamat masa depan.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

 • Tattoo nama wanita

Terdapat beberapa tatu yang akan ditarik dengan nama, Sisters. Nama ini boleh ditulis dalam teks ringkas atau boleh ditulis dengan beberapa kaligrafi. Reka bentuk akan berbeza, tetapi makna tetap sama. Mereka adalah saudara perempuan untuk hidup dan tidak ada yang boleh datang di antara mereka.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

 • Sister Tattoos 90
 • Sister Tattoos 89
 • Sister Tattoos 91
 • Tato kartun zaman kanak-kanak

Ini juga boleh menjadi kategori dalam tatu-tatu perempuan. Tato pada dasarnya bertujuan untuk menunjukkan bahawa para wanita membesar bersama dan mereka berkongsi banyak perkara, termasuk kartun kegemaran. Ini boleh digunakan untuk menunjukkan bahawa wanita tidak dapat dipisahkan.

Ia juga boleh digunakan untuk mengingatkan wanita zaman kanak-kanak mereka, yang tidak boleh dihapuskan.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

 • Tato haiwan

Tato perkahwinan juga boleh melibatkan beberapa watak haiwan khas, yang boleh digunakan untuk menunjukkan bahawa para wanita berkongsi watak binatang itu. Mereka juga boleh digunakan untuk menunjukkan bahawa kedua-duanya didedikasikan untuk meniru keperibadian haiwan itu.

Sesetengah boleh mempunyai tatu singa, yang menunjukkan bahawa mereka berani untuk menentang semua cabaran yang dihadapi mereka.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

 • Terangkan tatu kepada saudara perempuan

Terdapat beberapa petikan yang akan ditulis oleh wanita dengan makna jelas. Petikan itu boleh mengandungi kata-kata yang menghargai satu sama lain sementara ada yang akan digunakan sebagai inspirasi. Idea perkataan akan berbeza dari satu kumpulan wanita ke yang lain.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

Sesetengah akan mempunyai kata sepadan yang ditarik di tempat yang sama. Orang lain lebih suka mempunyai separuh daripada sebut harga yang ditulis pada mereka manakala separuh lagi akan ditulis pada wanita yang lain. Dengan tato kutipan jenis ini, mereka akan ditarik pada bahagian-bahagian di bahagian badan.

Sebagai contoh, mereka boleh ditarik pada bahu kanan seorang wanita dan kata-kata lain akan ditarik di bahu kiri wanita lain.

tatu kakak

tatu kakak

tatu kakak

Sister Tattoos 79

Sumber

Sister Tattoos 80

Sumber

Terdapat idea yang berbeza mengenai tatu perkahwinan, yang pada dasarnya bertujuan untuk menyatukan wanita. Gabungan warna tatu ini akan berkisar antara satu sama lain. Satu-satunya perkara di sini ialah setiap pasangan atau set tatu mestilah mempunyai bentuk, reka bentuk, dan warna yang sama.

Di atas semua, mereka mesti diletakkan di tempat yang sama.

Sister Tattoos 81

Sumber

Sister Tattoos 82

Sumber

Sister Tattoos 83

Sumber

Sister Tattoos 84

Sumber

Sister Tattoos 85

Sumber

 • Sister Tattoos 86
 • Sister Tattoos 87
 • Sister Tattoos 88

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: