60 Kain Tatu Renda Fabulous & Maksud – Diambil dari Emas, Sutera, Thread Benang (2018)

tatu renda

Semua walaupun mungkin lebih lama sebelum abad ke-16 renda menjadi lebih popular pada awal abad ke-16. Renda adalah reka bentuk kain kerja terbuka dengan lubang terbuka dalam kerja, dan ia dibuat sama ada dengan tangan atau mesin.

Pada hari-hari awal asalnya, ia boleh dibuat dari bahan seperti emas, sutera, benang kapas atau benang perak.

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

Walaupun teknik fesyen lama ini telah hilang rasa kasih sayang dengan banyak orang, peningkatan populariti tatu seolah-olah memulihkannya. Pembuatan renda kini telah berubah menjadi jenis seni baru dalam bentuk tatu, dan popularitinya kini semakin meningkat.

tatu renda

tatu renda

tatu renda

Apabila mendapat tatu ini seperti mana-mana jenis tatu, adalah penting untuk memilih bukan sahaja reka bentuk yang baik tetapi juga lokasi yang baik untuknya. Artikel ini akan meninjau beberapa idea penempatan terbaik untuk tatu dan jenis tatu renda yang tersedia untuk anda pilih.

tatu renda

tatu renda (1)

tatu renda (2)

tatu renda (3)

tatu renda

Idea Penempatan

Apabila mendapat tatu, adalah penting untuk mengambil masa yang cukup untuk menyelidik dan berfikir sebelum memilih tatu yang anda mahu tinta pada anda. Walau bagaimanapun, adalah sama pentingnya untuk memilih lokasi tatu dengan berhati-hati.

tatu renda

tatu renda

Penempatan tatu anda akan dipengaruhi oleh perkara-perkara seperti reka bentuk tatu, saiz simbol, keutamaan peribadi dan kadang-kadang juga warna. Untuk tatu renda, berikut adalah beberapa tempat di mana ia akan kelihatan hebat.

 • Paha:

Renda itu adalah tatu yang lebih feminin, dan paha itu adalah salah satu tempat yang paling popular dan biasa untuk meletakkannya. Bergantung kepada maksud yang anda mahukan tatu untuk menggambarkan paha adalah tempat yang baik untuk mempunyai tatu anda.

tatu renda

tatu renda

Walau bagaimanapun, tidak semua jenis tatu ini akan kelihatan baik pada paha dan oleh itu reka bentuk tatu akan menentukan kesesuaian tatu sebagai tatu paha.

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

 • Bahu:

Anda juga boleh memilih untuk tato ditandatangani pada satu bahu atau kedua-duanya bergantung pada pilihan anda. Tatu bahu berfungsi dengan baik untuk wanita kerana mereka juga bertindak sebagai aksesori fesyen tambahan.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin menunjukkan tatu bahu anda, maka anda harus bersedia untuk memakai puncak atau puncak tanpa tali yang dirancang untuk mendedahkan bahu seseorang.

tatu renda

tatu renda

 • Keseluruhan belakang:

Tatu renda yang menutupi keseluruhan belakang agak biasa dan jadi jika anda suka tatu besar ini akan menjadi idea penempatan yang hebat untuk anda. Kelebihan terbesar mempunyai simbol renda di bahagian belakang adalah terdapat lebih banyak ruang yang cukup, dan belakang lebih mudah untuk digunakan.

Lukisan tatu belakang adalah selesa untuk kedua-dua orang yang mendapat tatu dan artis, dan ketidakselesaan itu tidak akan menjadi halangan untuk mendapatkan reka bentuk tatu yang anda inginkan.

tatu renda

tatu renda

tatu renda

 • Dada:

Sekiranya anda memutuskan untuk membuat tatu anda di dada, ada cara yang tidak terhad untuk melakukannya. Sebagai contoh, anda boleh mempunyai tatu yang terbentang dari satu lengan ke yang lain di dada atau mempunyai yang lebih kecil di sebelah jantung anda.

Perkara yang baik dengan simbol renda adalah bahawa ada reka bentuk yang akan kelihatan baik pada anda tidak kira apa idea anda tatu dada mungkin.

tatu renda

tatu renda

 • Lengan atas:

Tatu lengan atas sedikit sukar untuk menarik, dan jadi anda perlu mendapatkan seorang artis mahir. Walau bagaimanapun, dengan artis tatu yang mahir dan berpengalaman anda akan mendapat renda lengan atas yang luar biasa.

Perkara yang baik tentang renda lengan atas adalah bahawa anda boleh memilih untuk memaparkan atau memamerkannya bila-bila masa yang anda inginkan dengan memilih kod pakaian yang sesuai.

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda


Jenis Tatu Renda

 • Tatu bunga renda:

Jenis tatu ini terdiri daripada renda dan bunga mawar (atau mana-mana bunga lain yang anda suka). Ia boleh ditarik dalam apa jua cara atau warna disediakan terdapat renda dan bunga pada tatu.

Walau bagaimanapun, lukisan biasa terdiri daripada bunga yang sangat berwarna dan renda hitam dengan tali renda di sekitar batang bunga.

tatu renda

tatu renda

 • Lace Butterfly Tattoo:

Rama-rama cantik, dan oleh itu sesetengah orang akan menggunakan kecantikan ini untuk meningkatkan penampilan tatu mereka. Simbol ini terdiri daripada rama-rama dan renda dengan salah satu daripada mereka yang menjadi pusat. Tatu boleh menjadi renda dengan satu atau beberapa rama-rama di atasnya.

Dalam kes ini, renda adalah bahagian tengah dalam lukisan itu. Dalam variasi lain, rama-rama adalah pusat.

tatu renda (4)

tatu renda

tatu renda

tatu renda

 • Tatu reben renda:

Ini mungkin jenis tatu yang paling biasa, dan ia juga ditarik dalam pelbagai variasi bergantung kepada kreativiti para artis. Pita renda juga boleh ditarik sebagai sebahagian daripada tatu yang lain.

 • Renda dakwat putih 3D:

Ini adalah jenis renda yang agak baru, tetapi ia sangat indah. Tatu ini ditarik untuk kelihatan tidak berwarna dan dalam 3D. Dakwat putih kelihatan hebat terutama untuk orang yang mempunyai kulit yang sangat ringan.

Walau bagaimanapun, kerana ia agak baru, anda perlu mencari seorang artis yang pandai bercakap dengan menarik jika tidak, anda tidak akan mendapat lukisan yang anda mahukan.

60 Kain Tatu Renda Fabulous & Maksud - Diambil dari Emas, Sutera, Thread Benang (2018)

 • Ilusi optik dan tatu realistik:

Tatu renda jenis ini ditarik untuk kelihatan seperti realistik yang mungkin, dan jika ditarik dengan baik dapat mencapai ini. Dalam tatu ini, reben renda dibuat untuk kelihatan sehebat mungkin melalui seni ilusi optik.

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

 • Kaki kakinya:

Seperti namanya, tato ini ditarik untuk mengambil bentuk kaki. Kaki ayam adalah kaki yang popular dan tatu lengan atas. Jika anda suka anjing, dan anda ingin mempunyai tatu yang unik untuk menunjukkannya maka ini akan menjadi idea yang bagus untuk anda.

tatu renda

 • The Dragon lace:

Naga telah dimasukkan dalam kebanyakan jenis tatu, dan renda juga tidak ditinggalkan. Naga renda agak menawan ketika ditarik dengan betul. Idea yang bagus untuk menjadikannya lebih hebat adalah untuk mempunyai yang besar di belakang atau dada.

tatu renda (5)

tatu renda

tatu renda

tatu renda

tatu renda

 • Renda dengan huruf:

Tatu ini menambah beberapa perkataan kepada tatu untuk memberikan makna yang lebih banyak. Penulisan itu boleh dilakukan pada mana-mana tatu ini, tetapi anda perlu memilih dengan berhati-hati di mana mempunyai kata-kata untuk mencegah tatu daripada kelihatan janggal.

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  31 − 25 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: