35 Afbeelding Perfecte Pocahontas-tattoo-ideeën – Alle kleuren van de wind en meer

pocahontas tattoo1

Bron

Pocahontas is een bekend en geliefd geanimeerd personage. Ze is een Disney-prinses die heel anders is dan andere prinsessen. Ze sierde voor het eerst het zilveren scherm in 1995 met haar eerste speelfilm en vervolgens opnieuw in de Sequel van 1998.

En sindsdien heeft ze veel tatoeages geïnspireerd! Ze is direct herkenbaar en ziet er heel anders uit dan de gebruikelijke Disney-prinsessen met hun glamoureuze outfits en kapsels. Ze wordt altijd blootsvoets afgebeeld voor beginners en is de enige Native American-prinses.

Terwijl andere prinsessen veel oorbellen en juwelen dragen, is haar enige accessoire een blauwe ketting. Haar huid is een romige cappuccino-tint en ze heeft diepbruine ogen en lang zwart haar. Ze is ook de enige Disney-prinses met een tatoeage!

Perfect Pocahontas_

Bron

Ja, de lange, slanke schoonheid heeft een rode tatoeage op haar rechterbiceps die een beetje lijkt op abstract vuur.

In de verhalen maakt ze deel uit van de Powhatan-stam, maar niet alles over haar is fictief, ze is eigenlijk gebaseerd op een echte historische figuur met dezelfde naam. En haar uiterlijk was geïnspireerd door de beroemde 90-supermodellen Naomi Campbell en Christy Turlington.

En de betekenis van haar naam? Het betekent "Little Mischief" - perfect passend bij deze avontuurlijke jongedame!

De betekenis van Pocahontas geïnspireerde tatoeages

Dames kiezen eerder een Pocahontas-tatoeage dan mannen, gewoon vanwege het onderwerp. Vrouwen hebben eerder een relatie met de Disney-prinses en bewonderen haar vele kwaliteiten. Hier zijn enkele van de betekenissen die vaak worden geassocieerd met dit type tatoeage.

pocahontas tattoo2

Bron

Wijsheid - Hoewel ze een jonge dame is, toont Pocahontas grote wijsheid - zeker veel meer dan haar jaren. Het krijgen van een tatoeage als deze kan kennis en spiritualiteit vertegenwoordigen.

pocahontas tattoo3

Bron

Vriendelijkheid - Deze prinses heeft een vriendelijke en zorgzame ziel en houdt van alle mensen en dieren om haar heen. Een tatoeage van haar kan vriendelijkheid, zachtmoedigheid en mededogen vertegenwoordigen.

pocahontas tattoo5

Bron

Avontuur- Er is één ding dat we zeker weten - Pocahontas is nieuwsgierig (en een beetje ondeugend!) En altijd klaar voor een avontuur. Voor een vrouw die van reizen houdt en op zoek is naar nieuwe ervaringen, zou een Pocahontas-tatoeage een symbool zijn van een extraverte persoonlijkheid.

pocahontas tattoo7

Bron

Onafhankelijkheid en moed - Ze is geen zwakke prinses die gered moet worden. In feite is ze meer geneigd om de redder te zijn! Een tatoeage als deze is een totem van durf, dapperheid en een sterke, vastberaden wil.

Degenen die voelen dat ze vrijgevig en zelfs wild zijn, zouden merken dat ze hunkeren naar een Pocahontas-tatoeage!

pocahontas tattoo4

Bron

Natuurliefhebber - Als je een sterke band met de natuur voelt, dan is een door Pocahontas geïnspireerde tatoeage precies wat je zoekt. Wanneer iemand je tattoo ziet, zullen ze zeker weten dat je van dieren en de natuur houdt.

pocahontas tattoo16

Bron

Ontwerpen om uit te kiezen

Bladeren of veren - Wanneer Pocahontas tijdens de films zingt, wordt ze vaak omringd door wervelende bladeren en veren. Ze heeft een diepe band met de natuur. Deze tattoo-ontwerpen zijn meestal vrij kleurrijk, met veel beweging en zullen soms vogels of vlinders bevatten.

De veer is ook een populair onderwerp dat zeer symbolisch is voor Pocahontas en haar begrip van de natuur.

pocahontas tattoo8

Bron

pocahontas tattoo9

Bron

pocahontas tattoo10

Bron

Rode armband - Het is niet vaak gevraagd ontwerp, maar sommige klanten willen de armbandtatoeage van de Disney-prinses repliceren. Dit wordt meestal gedaan in rode of oranje inkt om overeen te komen of in effen zwart met extra patronen.

pocahontas tattoo11

Bron

pocahontas tattoo12

Bron

pocahontas tattoo13

Bron

Portret - De prinses zelf maakt een fantastische tatoeage. Cliënten hebben meestal een portretfoto van haar in kleur. De meeste ontwerpen omvatten haar buste en hoofd of ze kunnen worden getekend als een omtrek of silhouet.

pocahontas tattoo14

Bron

pocahontas tattoo15

Bron

pocahontas tattoo17

Bron

pocahontas tattoo6

Bron

Draaiende kompas - In de films heeft het ronddraaiende kompas, dat aanvankelijk toebehoort aan John Smith, de liefdesbelangstelling van Pocahontas, een speciale betekenis. Kompas-tatoeages zien er super interessant uit en om bij het thema te blijven, kunt u bladeren of veren aan het ontwerp toevoegen.

Dit soort tatoeage zou in effen zwart werken, hoewel de meeste klanten kiezen voor een kleurrijker ontwerp. Een kompas zelf is symbolisch voor het vinden van richting.

pocahontas tattoo18

Bron

pocahontas tattoo19

Bron

pocahontas tattoo20

Bron

Citaten - Er zijn mooie uitspraken verpakt in de films en hun liedjes en deze kunnen ook worden opgenomen als een script in dit soort tatoeages.

Populaire zinnen zijn: "Ze gaat waarheen de wind haar neemt", "Luister met je hart - je zult het begrijpen" en "Ik sterf liever morgen dan honderd jaar te leven zonder je te kennen."

De laatste is vrij romantisch, want dat zijn de woorden van John Smith aan Pocahontas. Dit soort scripttattooontwerpen bevat vaak bladeren of veren.

pocahontas tattoo21

Bron

Technieken om je stuk te laten opvallen

Abstracte ontwerpen en tatoeages met de aquareltechniek zien er fantastisch uit en brengen het thema helemaal op de trend. Deze technieken kunnen echt helpen om tattoo onderwerpen zoals de bladeren, veren of kompas op te laten vallen.

Perfect Pocahontas_

Bron

De draaiende kompas-tatoeage kan ook worden ontworpen als een driedimensionaal stuk.

pocahontas tattoo28

Bron

De juiste plaatsing kiezen

Kompas en portret type tatoeages zien er meestal beter uit als ze groot zijn, dus de beste plaatsing hiervoor zou op de rug, bovenarm of been zijn.

De Pocahontas bladeren en veren geïnspireerde stukken kunnen bijna overal worden geplaatst en maken schattige ontwerpen voor je onderarmen, schouders en voeten.

Perfect Pocahontas_

Bron

Degenen die een kopie van de tatoeage van de Disney-prinses willen hebben, doen dit rond hun biceps, maar soms ook als een omhullend ontwerp op de dij of zelfs een vinger.

pocahontas tattoo22

Bron

pocahontas tattoo23

Bron

In het kort… 

Pocahontas is zeker een uniek individu en heeft tal van bewonderenswaardige eigenschappen. Ze is een fantastisch voorbeeld van een vriendelijke, maar wilskrachtige jonge vrouw die contact heeft met de natuur en de mensen hier in de buurt.

Perfect Pocahontas_

Bron

Perfect Pocahontas_

Bron

Zoals je hebt gezien is er een reeks van Pocahontas geïnspireerde tatoeages om uit te kiezen en ze hebben allemaal een speciale betekenis.

pocahontas tattoo25

Bron

pocahontas tattoo24

Bron

Er zijn veel betekenissen geassocieerd met deze tatoeages en ze zijn meer kans om te worden gekozen door iemand die houdt van deze cartoon figuur en bewondert haar geest.

Deze ontwerpen zullen ook niet ouder worden - de film is bijna twintig jaar oud en ze is nog steeds een bekend figuur en dat zal waarschijnlijk niet veranderen.

Als Pocahontas je heldin is, zal een van deze geïnspireerde ontwerpen je liefde voor haar laten zien, evenals je liefde voor de natuur en de wereld om je heen.

pocahontas tattoo26

Bron

pocahontas tattoo27

Bron

pocahontas tattoo29

Bron

pocahontas tattoo30

Bron

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: