25 Stunning Razor Tattoo Designs

Noen relevante detaljer om Straight Edge Razors: Disse har vært en del av livet siden ca 5 århundrer tilbake, og nå får disse oppmerksomheten på grunn av deres attraktive og kunstneriske form. Mange har begynt å samle dem for å bevare som et kunstart for fremtiden. Faktisk ble det populært utnyttet til senere enn midten av 20 årth århundre. Med spredning av HIV / AIDS alarm og bevissthet, stolte menn ikke på å bruke denne typen barberkniv på grunn av hygienisk grunn. Så kom razors og blad som var enklere å bruke og betraktet sikrere også. Dette nye verktøyet fased ut den eldre. Nå bruker mange mennesker denne tatoveringen som et minnesmerke til den tidligere æra barberingsverktøyet. Pluss det gir seg vakkert å være utformet som en tatovering.

Typer av Razor tatovering design: Du vil bli bedøvet for å se de forskjellige designene og de andre elementene som er lagt til dem. Det er noen flotte håndtak, men også andre motiver som webs, blomster, stjerner blant annet.

  1. Denne tradisjonelle tatoveringen i amerikansk stil er et perfekt og klassisk eksempel på en klassisk tatovering. Dette er en velbalansert tatovering av røde og svarte på den ene siden og blues og hvite på den andre. Håndtaket av barberhøvelen og bladkontrast og komplimentere hverandre veldig bra. Den ekstra bakgrunnen til de grønne bladene gir denne tatoveringen bare litt mer pop og bringer hele denne sirkelen med hele stykket. Linjearbeidet er rent og fargene er faste.

razor tattoo (3)

Rett Kant Razor i blått og oransje: Dette viser utviklingsprosessen som barbermaskinen gikk gjennom fra å være forseggjort og utsmykket til mer strømlinjeformet og brukbar. Den nydelige bruken av farger og det tredimensjonale utseendet legger til sjarmen. Håndtaket ser ut til å indikere et slangeskinn mønster. I tillegg kan du se knappen som viser hvor du skal trykke for å åpne den.

2.

razor tattoo (8)

Blader og blomster med Razor Tattoo: Dette gjøres på en dame som bruker den raske kanten razor men dekorert med feminine elementer som blader og blomster. Ser ganske og veldig pittoresk ut. Hvis du ser nøye ut, kan du se at denne blomsten er blitt farget inn med ikke bare den opplagte fargen på rødt, men også hvit. Den hvite blekk skiller seg ut litt lysere enn denne personens hud. Blandingen av en lys rød og hvit gjør at denne blomsten blir levende på huden.

3.

razor tattoo (22)

Spider web med Razor Tattoo: Igjen gjør noe detaljert arbeid på håndtaket sammen med linjene det som ser bra ut. Tilsetningen av edderkoppbanen på det viser at bladet må ha ligget lenge rundt. Spindelbanen kan også symbolisere at denne personen kan ha brukt litt tid i fengsel. Håndtaket på denne rakhøvelen er veldig godt detaljert og skallen i det ser utrolig ut. Den lille tilsetningen av gul i håndtaket og blått i bladet gir håndtaket et forvitret utseende og bladet en glans.

4.

razor tattoo (15)

Dripping blod med Razor tatovering: Denne viser drypp av blod på en barberhøvel som har blå og lilla farger på den. Det ser ut som om barbermaskinen skiver gjennom noe som ikke er vanskelig. Når det gjelder symbolikk, ville man tro at det er ganske personlig. Pluss tilsetningen av tysk kors legger til det vakre utseendet av det.

5.

barberhake tatovering
Razor tatovering med revet kjøtt: Siden vi snakker om razors hvis hovedmål er å skråstreke den som gir mening. Men det sier seg selv at ikke mange har magen for rippet kjøtttatovering siden det ser litt smertefull ut. Rakemaskinen er vist som om den skiver gjennom kjøtt for å avsløre innsiden. Det detaljerte arbeidet på barbermaskinen gjør det veldig bra

6.

razor tattoo (17)
Hip Razor Tattoo: Dette ser bra ut på grunn av bruk av mørk blekk, og den tredimensjonale effekten legger til det hele. Du kan se at mye tanke har gått inn i den for å få håndtaket til å se innrykket og fremspring av designet som er på bladet. Med noen stjerner i bakgrunnen er denne tatoveringen veldig flott. Det eneste vi kan snakke om det mangler i denne tatoveringsdesign er trolig elementene i fantasi som det lener for mye til virkeligheten.

7.

razor tattoo (18)

Design for Razor Tattoo:   Selv om det ikke er attraktivt for alle, kan du se at rakere med rak kant gir fascinerende design for tatoveringer. Dette har blitt demonstrert av eksemplene ovenfor. Med variasjonene i elementene som du kan inkludere i barberhake tatoveringen, ekspanderer valget for design virkelig. Og du vet at disse skal være sentrum for oppmerksomhet og noe av et samtalestykke, uansett hva slags design du går med. Så forskning for deg selv, diskuter med venner og familiemedlemmer, tenk og tenk noe mer for å komme opp med din egen unike og individuelle form, størrelse og design å ta på seg. Flere eksempler på Razor Tatoveringer har blitt vist nedenfor:

8. Denne cupcake tatoveringen er søt og farlig på samme tid. Med et banner som leser "søtt" på spansk, og et knivblad som stikker ut av det rosa glasuret, vær forsiktig der du tar en bit fordi du snart kan smake på ditt eget blod. Fargene er virkelig godt utført i denne tatoveringen, og de forskjellige skyggenene av rosa gir denne cupcake tekstur og dybde. Jeg tror denne tatoveringen symboliserer at denne personen er søt og fin, men har også en farlig side.

razor tattoo (1)

9. Denne lille razor- og saksekombinertatoen bak denne kvinnens øre er et kult stykke som lett kan skjules hvis det er nødvendig. Jeg vil gjette at denne personen er en frisør av noe slag på grunn av de to symbolene som har å gjøre med å klippe hår. Det er ikke lett å få så mye detalj på et lite sted som det, men denne tatoveringsartisten klarte å trekke den av veldig bra.

razor tattoo (2)

10. Denne tatoveringen er litt deprimerende og litt enkel. Knivbladet ble plassert på håndleddet med flekker av blod på det av en særlig grunn. En måte å ta ditt eget liv på er å kutte håndleddene med et knivblad. Mitt håp er at denne personen aldri gjør det, og at dette bare er et symbol for å minne denne personen om hvor de har vært eller hva de har overvinnet. Linjearbeidet på denne tatoveringen er godt gjort, og det lille tillegget av farge gjør denne lille tatoveringen skiller seg ut veldig bra.

razor tattoo (4)

11. Hva en smart idé å få en rett kant barberblad tatovering på innsiden av en finger. Når denne personen strekker ut fingeren, renner bladet ut, og når de bøyer fingeren, begynner bladet å lukke. Mengden detaljer i et lite sted er vanskelig å gjøre, men det er veldig bra gjort her. Selv den lille designen inne i håndtaket ser veldig bra ut i en så liten tatovering. Det ville ta en jevn hånd å gjøre en tatovering som dette.

razor tattoo (5)

12. Jeg elsker hvor mye farge denne jenta har brukt til å fylle opp nakken. Blomstene, barberhøvelen ,, og alt annet utstråler av denne kvinnens hals så enkelt. Det svarte og gule håndtaket på barbermaskinen har den perfekte mengden skygge og farging. Når du begynner å se på bladet, kan du se at barberhøvelen skar i huden og blod begynner å hælde ut av denne jentens hals. Denne amerikanske tradisjonelle razor tattoo er perfekt plassert i denne jentene moderne nakke stykke.

razor tattoo (6)

13. Dette er en ren og enkel ta på den klassiske rakhøvelen. Du kan fortelle at dette bladet har vært godt brukt av divotene i bladet. Skyggen på håndtaket er veldig imponerende og lar deg virkelig se tatoveringsartistens visjon. Denne tatoveringen er også perfekt plassert slik at når denne personen åpner og lukker armen, åpner og lukker bladet også. smart og unik idé.

razor tattoo (7)

14. Avhengig av din opptreden er 13 enten et heldig nummer eller et tonn uflaks, vi håper at det er heldig for deg.

razor tattoo (9)

15. Denne rakhøvelen er omgitt av mange ting, og er midt i en fargefarge, men på en eller annen måte klarer å skille seg ut. Skinnet på håndtaket ser bra ut og gir denne tatoveringen mulighet til å poppe rett utenfor huden. den røde i bakgrunnen tvinger deg til å ta hensyn til denne lille tatoveringen og trekker øynene dine rett inn.

razor tattoo (10)

16. Nå er dette en godt utført tatovering. Mengden farge og mengden detaljer i denne lille tatoveringen er virkelig imponerende. Måten denne tatoveringsartisten tilføyet den perfekte mengden hvit blekk inn i hjertet og omkringliggende stykker, gir denne lille tatoveringen en stor mengde karakter og glans. Da blodet drypper av rakbladet rakblad, kan du ikke unngå å være imponert over alle deler av denne tatoveringen. Kronen på toppen og flammene som stiger opp gir denne tatoveringsbevegelsen, og den skjulte edderkoppen kan til og med fortelle en historie om hvor denne personen kan ha vært på et tidspunkt.

razor tattoo (11)

17. Hvis du er på utkikk etter det perfekte eksempelet på amerikansk tradisjonell stil tatovering, er det her. Alt om denne tatoveringen skriker av den stilen. De dristige farger av blomstene, edderkoppen og den dristige linjearbeidet er alle stifter av amerikansk tradisjonell. Skyggeleggingen på blomstene og håndtaket på rakekanten er imponerende og skaper den perfekte skyggen. Spindelbanen er et flott tilbakefall for å bringe hele dette stykket sammen.

razor tattoo (12)

18.

razor tattoo (13)

19.

razor tattoo (14)

20.

razor tattoo (16)

21.

razor tattoo (19)

22.

razor tattoo (20)

23.

razor tattoo (21)

24.

razor tattoo (23)

25.

razor tattoo (24)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 + = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: