20 cele mai bune tăieturi Pixie

Când căutați aspectul următor pe care doriți să-l realizați în viitorul apropiat, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să alegeți o tunsoare care vă va permite să experimentați coafura. Lucrul interesant despre tunsori Pixie este faptul că, chiar dacă părul va fi stil scurt, aveți șansa să o păstrați drept, să o îndoiți sau să alegeți orice coafură pe care o aveți în minte. Puteți merge chiar și pentru un mo-hawk dacă asta vrei. Țineți bretonul pe frunte pentru a vă arăta mai atent sau pentru că stilul tău poate să-ți treacă peste cap. Acest lucru va face ca fata ta să pară mai luminată. Cu toate acestea, este alegerea ta. Din fericire, puteți găsi aici o listă de noi reduceri de pixie care vă va face să doriți să vă apelați imediat la stilist. Înainte de a lua orice decizie, ar fi mai bine să alegeți câteva tunsori pe care le iubești și apoi să le comparați. Care dintre ele este mai scurtă? Care dintre ele vă permite să o stilizați în mai multe moduri? Există întrebări care vor conta după ce veți merge la noul aspect. Dacă nu vreți să simțiți că nu vă puteți modela parul într-un singur mod, puneți-vă în minte această decizie. Este adevărat că parul va crește în câteva luni, dar trebuie să vă asigurați că veți putea să-l stilizați oricum doriți înainte de a avea nevoie de o nouă tunsoare. Cine știe? Poate că vă va plăcea noul aspect atât de mult încât să vă păstrați părul în acest fel pentru o perioadă foarte lungă de timp. Dacă sunteți pregătiți pentru această schimbare de aspect, răsfoiți prin aceste 20 fantastice cele mai bune tăieturi pixie și alegeți cele care reprezintă cel mai bine personalitatea ta!

1. Versatil Cute Pixie Cut

Coafuri scurte

2. Cut Pixie scurt

Pixie Cuts

3. Foarte scurt blonda Pixie

Pixie Cut

4. Short Platinum Straight Pixie

Pixie Hair

5. Pixie scurtă și roșie

Pixie Hair Cut

6. Reducere redusă de dimensiuni reduse Pixie

Tunsori Pixie scurte

7. Scurt Blonda Minunat Bangs Pixie

Noile Pixie Cuts_1

8. Pixie întunecată, băietică de culoare închisă

Noi Pixie Cuts_2

9. Pixie scurtă drăguță de ghimbir

Noi Pixie Cuts_3

10. Pixie roșie

New Pixie Cuts_4

11. Blonda scurta Boyish Cut Pixie

Noi Pixie Cuts_5

12. Scurtă maro ușoară Pixie

Noile Pixie Cuts_6

13. Cutremur extrem de scurt Pixie

Noile Pixie Cuts_7

14. Scurt Pixie Cut Sexy

Noi Pixie Cuts_8

15. Pixie asimetrică scurtă

Noile Pixie Cuts_9

16. Panglică de platină cu strat plat scurt, tăiat cu pixie

Noi Pixie Cuts_10

17. Pixie scurtă și frumoasă

Noi Pixie Cuts_11

18. Vintage Pixie Cut

Noi Pixie Cuts_12

19. Foarte scurt Intoarcere intunecata Pixie Pixie

Noi Pixie Cuts_13

20. Blonda scurtă scoate în evidență Pixie

New Pixie Cuts_14

Dacă sunteți curioși în legătură cu cea mai bună modalitate de a decide cu privire la următoarea tunsoare, trebuie să știți că părul dumneavoastră ar trebui să se potrivească personalității dumneavoastră. Dacă simțiți că sunteți într-o fază drăguță, alegeți un pixie drăguț. Dacă doriți un aspect mai răzvrătit, optați pentru o tăietură băieți. Din fericire, puteți găsi aici o listă de 20 bucăți noi de pixie de care puteți alege. Alege unul care ți se potrivește cel mai bine!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

99 − = 98

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: