Oliver Peck Tattoo – Mare Maestru & Artist

Există mii de artiști de tatuaj calificați în SUA și mult mai mult pe tot globul. Cu toate acestea, există încă cei care reușesc să iasă în evidență datorită calității tatuajelor și stilurilor lor unice. Unul dintre ei este Oliver Peck, care a fost în afaceri de câteva decenii. Tatuajul lui Oliver Peck este renumit pentru stilul și tema americană clasică și atenția acordată detaliilor.

Oliver Peck Tattoo 12

Sursă

Obținerea unui tatuaj de la unul dintre cei mai renumiți artiști este ceva pe care fiecare entuziast de tatuaj așteaptă cu nerăbdare, și acest lucru este mai mult dacă artistul are un apel internațional ca Oliver. Cu toate acestea, este întotdeauna o idee bună să știți povestea din spatele artistului, deoarece vă va face să vă apreciați mai mult munca și, de asemenea, să vă ajutați să înțelegeți ce este stilul său și toate cele mai renumite lucrări ale sale.

Oliver Peck Tattoo 10

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 13

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 11

Sursă

Despre Oliver Peck

Oliver Peck a crescut în Dallas, Texas și sa dezvoltat și interesează în domeniul artelor de la o vârstă fragedă. Dragostea sa pentru arte este ceea ce la atras de tatuaje, iar până la vârsta de 19 ani, el deja își înmoaie prietenii. Din moment ce tânărul artist nu și-a putut permite să cumpere echipamente de tatuat și alte necesități pe care un artist le cere la plecare, Oliver a trebuit să-și aducă fonduri de la prietenii săi și mai târziu să-i plătească cu tatuaje. Avea o mare dragoste pentru tatuajele pe care le făcea sute de tatuaje înainte de a fi chiar douăzeci de ani.

Tatuajul lui Oliver Peck 25

Sursă

După mulți ani de învățare a mâinilor de artă și multe tatuaje mai târziu, Peck a colaborat cu Dean Williams pentru a începe studioul Elm Street Tattoo. Elem Street este una dintre studiourile cele mai recunoscute de tatuaj, nu numai în SUA, ci și în întreaga lume, iar cele două încă co-o dețin până acum. Cu toate acestea, Peck și-a extins artistul în ultimele decenii, încercând să răspândească amploarea stilului american clasic impresionant. El a cumparat studioul True Tattoo la Hollywood de la un prieten de lunga durata, Clay Decker in 2011 si asa se misca mereu intre cele doua studiouri.

Oliver Peck Tattoo 27

Sursă

În afară de lucrul la faimoasele sale studiouri de tatuaje, Oliver calatoreste foarte mult. A apărut în convenții de tatuaj în diferite părți ale lumii. Peck a fost în țări precum Italia, Anglia, Germania, Norvegia, Thailanda, Irlanda și Japonia. Ambii experți și fanii tatuajelor îl consideră acum pe Peck drept unul dintre cei mai experimentați artiști de tatuaj, ceea ce conferă stilului său o recunoaștere globală.

Oliver Peck Tattoo 29

Sursă

Peck Breaks Recordul mondial al Guinness

Unul dintre cele mai puțin cunoscute lucruri despre Oliver Peck este că el are un record mondial Guiness. În 2008, Peck a rupt recordul pentru cel mult 13 tatuaje într-o perioadă consecutivă de 24 de ore. El a stabilit un nou record prin tatuarea unui total de 415 de difuzări diferite de 13. Ceea ce este chiar mai interesant este că el a rupt recordul pe care fostul său soț Kat Von D deținut anterior. Ea a ținut-o prin tragerea a 400 de numere 13 înapoi în 2007.

Oliver Peck Tattoo 7

Sursă

A fost căsătorit cu Kat Von D

Kat Von D este probabil cea mai faimoasă artistă de tatuaj feminin și a tatuat celebrități și oameni obișnuiți de mulți ani. Ea și Oliver s-au căsătorit în 2003, iar apoi au divorțat în 2007. Înainte de căsătorie, se întâlniseră câțiva ani. În timpul vizitei la Kat, Oliver a făcut primul său apariție la emisiunea Miami Ink.

Oliver Peck Tattoo 9

Sursă

Oliver Peck de la Ink Masters

În afară de tatuajele lui, Peck este cel mai faimos pentru apariția sa la emisiunea TV Ink Masters ca judecător. El a fost unul dintre cei trei judecători de pe acest spectacol pentru mai multe sezoane acum. Această serie populară de televiziune Spike este una dintre cele mai vizionate emisiuni ale iubitorilor de tatuaje din întreaga lume și implică competiții pe diferite provocări legate de tatuaje.

Oliver Peck Tattoo 8

Sursă

De ce este stilul special al lui Oliver Peck?

Deși Peck este un artist tradițional de tatuaj în stil american, totemurile lui au unele elemente unice și de aceea mulți oameni din întreaga lume, inclusiv celebritățile, îi iubesc piesele. Tatuajele lui Oliver Peck vor avea tot ceea ce v-ați aștepta să vedeți într-un tatuaj clasic. Acestea vor avea imagini simple, puternice și curate, cu un indiciu de îndrăzneală care le face să pară remarcabile.

Tatuajul lui Oliver Peck 5

Sursă

Oliver Peck Tattoo 4

Sursă

În tatuajele sale, Oliver Peck va limita utilizarea paletelor de culori și va încorpora câteva linii îndrăznețe care utilizează cerneală neagră și o umbrire frumoasă a biciului. Când își creează arta corporală, încearcă să surprindă spiritul american, ceea ce face ca stilul său să fie distinctiv și atrăgător pentru mulți dintre clienții săi din Dallas și Hollywood. În măsura în care încearcă să mențină designul tradițional american, el îi îmbunătățește, de asemenea, să se potrivească vârstei moderne. Execuția sa impecabilă a pieselor asigură, de asemenea, că vor face apel la toate grupele de vârstă și la orice sex.

Oliver Peck Tattoo 6

Sursă

Exemple de tatuajele sale celebre

De mulți ani în care Peck a fost în afaceri, el a tatuat mii de oameni, iar portofoliul său de clienți include toată lumea de la sportivi la personalități TV. Și astfel a dat mii de totemuri diferite, dacă nu mai mult, dar cele trei de mai jos sunt unele dintre cele mai faimoase lucrări ale sale.

# 1 Șarpe de vultur

Șarpele de vultur este o piesă adorabilă care prezintă o imagine tradițională a unui dragon, dar cu o răsucire. Are corpul lung al unui dragon sau șarpe, dar cu capul vulturului. Oliver folosește cerneală roșie și neagră și câteva linii îndrăznețe când face acest tatuaj.

Oliver Peck Tattoo 1

Sursă

Îndrăgostiți

Iadul Diver este unul dintre cele mai remarcabile tatuaje Oliver Peck și este o reprezentare exactă a stilului american clasic. Această piesă are un cap de totem clasic, dar cu câteva îmbunătățiri. Are un cap de scafandru al școlii vechi, două oase de trecere și fraza "Hell Diver" în vârf.

Oliver Peck Tattoo 3

Sursă

# 3 Vulturul și steagul

Nimic nu funcționează mai bine decât vulturul și pavilionul atunci când vine vorba de captarea spiritului american. Oliver foloseste atat in tatuajele sale vizibile. Pentru această piesă, el atrage un vultur care coboară pe sau în spatele drapelului și cu niște stele în vârful imaginii.

Oliver Peck Tattoo 2

Sursă

Concluzie

Oliver Peck a fost în afaceri de tatuaj de aproape trei decenii acum, și astfel a avut timp suficient pentru a-și perfecționa abilitățile. Deși folosește stiluri tradiționale americane, el este în continuare capabil să le perfecționeze pentru a se potrivi vârstei moderne. Peck joacă un rol esențial în menținerea interesului pentru totemul vechi. Dar, el a contribuit, de asemenea, la dezvoltarea și dezvoltarea industriei în multe alte moduri. În timp ce continuă să-și perfecționeze meseria și să vină cu idei noi, Oliver și-a asigurat deja locul potrivit ca unul dintre cei mai mari tattooști din toate timpurile.

Tatuajul lui Oliver Peck 14

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 15

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 17

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 18

Sursă

Oliver Peck Tattoo 19

Sursă

Oliver Peck Tattoo 20

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 21

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 22

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 23

Sursă

Oliver Peck Tattoo 24

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 26

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 28

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 30

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 31

Sursă

Oliver Peck Tattoo 32

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 33

Sursă

Oliver Peck Tattoo 34

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 35

Sursă

Oliver Peck Tattoo 36

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 37

Sursă

Tatuajul lui Oliver Peck 38

Sursă

Oliver Peck Tattoo 39

Sursă

Oliver Peck Tattoo 40

Sursă

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 − = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: