90 de modele de tatuaje remarcabile Wave – cea mai bună reprezentare a oceanului

val tattoo43

Sursă

Ca orice alt corp care marchează un tatuaj de val poate fi o imagine simplă pe care o obțineți pentru că îl găsiți la modă sau un design elaborat cu simbolism profund. Indiferent de ceea ce alegeți și de ce îl aveți, valul este încă un totem frumos, care este un favorit al entuziaștilor de tatuaj la nivel global.

Este unul dintre acele tatuaje care au fost întotdeauna acolo și puțini oameni se deranjează să înțeleagă de unde provine sau când a intrat în scenă.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la toate acestea, deoarece este un totem drăguț și, de asemenea, nu este controversat, și astfel puteți să-l aveți doar pentru că vă place cum arată.

Wave Tattoo_

Sursă

Cu aceste tipuri de tatuaje, nu este întotdeauna posibil să spun cu certitudine de unde provin, deoarece diferite culturi și societăți le-au desenat de mii de ani.

De fapt, valul este unul dintre cele mai comune tatuaje cu comunități care au trăit aproape de ocean de secole.

Există destule dovezi istorice care arată că comunitățile de pe litoral și insule din aproape toate continentele lumii ar atrage valuri și alte lucruri pe care le asociază cu oceanul în peșteri și mai târziu în corpul lor.

Wave Tattoo 71

Sursă

Ce înseamnă tatuajele?

Samoans, Maori și alți insulari din Pacific sunt unii dintre cei care au cele mai vechi conturi ale acestor tatuaje, și acest lucru este doar pentru că oceanul face parte din viața lor de zi cu zi.

Pentru majoritatea insulelor din Pacific, oceanul era sacru, pentru că le furniza mâncare și, prin urmare, desenarea unui tatuaj de val era o modalitate de a arăta respectul față de mare și de puterea sa. Cu toate acestea, în zilele antice, totemul era doar un design simplu de linie.

Wave Tattoo_

Sursă

Wave Tattoo 72

Sursă

Designul și tehnologiile artei corporale s-au îmbunătățit de-a lungul anilor, iar aceste modele simple s-au transformat în opere complicate și foarte elaborate.

Această transformare a văzut că popularitatea acestui totem crește în mod extraordinar și se răspândește la scară largă cu oameni care trăiesc în interiorul țării și rareori văd oceanul care o îmbrățișează acum.

val tatuaj1

Sursă

val tatuat2

Sursă

Wave Tattoo 73

Sursă

Majoritatea oamenilor vor primi un tatuaj de val doar pentru că o găsesc la modă și nu neapărat pentru că știu ce înseamnă. Deși acest lucru ar putea să nu fie greșit (un tatuaj ar trebui să fie frumos), este o idee bună să știți ce simbolizează, pentru că acest lucru va face să se simtă special.

Valul este o reprezentare a oceanului și având astfel acest tatuaj poate simboliza sau însemna că veniți dintr-un loc lângă mare. Și astfel, unii oameni vor avea totemul pentru ai arăta pe alții de unde vin sau pentru a le aminti permanent casei lor, indiferent de locul unde le-ar putea lua viața.

val tatuaj3

Sursă

val tattoo4

Sursă

Wave Tattoo 74

Sursă

Pentru alții, valul reprezintă mișcarea constantă a vieții, deoarece oceanul nu se oprește și acesta este motivul pentru care formează valurile. Acest tatuaj poate simboliza nevoia de a continua în mișcare pentru că timpul nu vă va aștepta și, de asemenea, nu veți fi în viață pentru totdeauna.

Valurile sunt un simbol al puterii naturii și arată că, în ciuda tuturor "puterii" pe care oamenii o cred că o exercită, nu este nimic atunci când o comparați cu elementele naturii.

Nu există nimic care să împiedice formarea valurilor și astfel, cu acest tatuaj, veți avea un memento permanent pentru a fi umil, deoarece sunteți ceva mic și nesemnificativ în comparație cu natura.

val tattoo5

Sursă

val tattoo6

Sursă

Wave Tattoo 75

Sursă

Unii oameni vor avea acest totem pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la necesitatea de a conserva oceanul și tot ceea ce trăiește în el. Umanitatea este cea mai mare amenințare la adresa naturii și, prin urmare, având acest tatuaj vă poate ajuta să jucați rolul dvs. în creșterea gradului de conștientizare cu privire la necesitatea de a conserva oceanele.

Un val poate fi, de asemenea, un simbol al purității, iar acest înțeles vine din faptul că doar apa este suflată de vânt. Apa este un simbol al purității și a vieții și astfel puteți avea și acest totem pentru a simboliza acest lucru.

Wave Tattoo_

Sursă

Wave Tattoo 76

Sursă

Surferii vor avea acest totem pentru a-și arăta dragostea pentru sportul lor preferat și, uneori, vor adăuga, de asemenea, într-un surfboard la tatuajul lor pentru a-și face sensul și simbolismul foarte precis.

Celelalte sensuri pe care le puteți asocia cu aceste simboluri includ emoția, natura, subconștiența, fantezia și visele.

val tatuaj7

Sursă

val tattoo9

Sursă

Wave Tattoo 77

Sursă

Tipuri de tatuaj cu valuri

Un val poate arăta ca ceva foarte simplu, dar există încă multe desene sau modele de acest tatuaj disponibile. Și dacă vă gândiți să aveți acest tatuaj, puteți avea încredere că veți avea multe opțiuni.

Desenele sau modelele variază de la simple valuri de o singură linie până la unele mai elaborate, 3D, complete cu peisaje de pe plajă. Indiferent dacă preferați cele simple sau sofisticate, acest marcaj corporal va funcționa în continuare pentru dvs. Următoarele sunt câteva exemple ale acestui marcaj frumos al corpului.

 • Wave Tattoo 90
 • Wave Tattoo 91
 • Wave Tattoo 92
val tattoo8

Sursă

Wave Tattoo 78

Sursă

Valul Hokusai

Hokusai este una dintre cele mai renumite imagini din lume și nu numai ca un tip de tatuaj ci și ca o operă de artă magnifică. Acest val este opera unui artist japonez din secolul al XIX-lea și majoritatea savanților îl consideră una dintre cele mai precise reprezentări ale unui val oceanic.

Imaginea originală a acestui val a fost pe o lucrare tipărită din lemn, dar acum este pe trupurile a mii de oameni din întreaga lume și este de departe cel mai faimos tip de simboluri de undă.

val tatuaj10

Sursă

val tattoo11

Sursă

val tattoo13

Sursă

val tattoo12

Sursă

val tatuaj15

Sursă

val tatuaj14

Sursă

 • Wave Tattoo 82
 • Wave Tattoo 81
 • Wave Tattoo 83

Valuri și viață marină

Dacă vă placeți valurile, șansele sunt că vă iubești de asemenea viața marină și de aceea este obișnuit ca oamenii să adauge niște animale la tatuajul valurilor lor.

Există multe modele disponibile pentru acest tip de tatuaj, iar altele vor avea delfinul, rechinul sau orice alt animal de mare în mijlocul valului, în timp ce alții îl vor desena în partea superioară.

Uneori, unii iubitori de tatuaje vor folosi și valurile pentru a evidenția alte animale care nu părăsesc marea, cum ar fi vulturi și creaturi mitice, cum ar fi dragonii.

val tattoo16

Sursă

wave tattoo17

Sursă

val tattoo18

Sursă

val tattoo19

Sursă

3D Wave

3D este unul dintre cele mai bune, dacă nu cele mai bune lucruri care s-au întâmplat vreodată cu tatuajele pentru că a deschis o nouă lume a posibilităților. Având un val în 3D, nu numai că va arăta realist, dar, de asemenea, se adaugă frumuseții.

Și dacă aveți un artist calificat, el poate să capteze chiar și detaliile minore și, prin urmare, asigurați-vă că totemul dumneavoastră arată uimitor.

val tatuaj21

Sursă

val tatuat20

Sursă

val tattoo22

Sursă

val tattoo23

Sursă

Dot Waves

Arta tatuajului a evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar artiștii diferiți știu că se specializează în anumite genuri de tatuaje. Există unele care se specializează în crearea de imagini de la puncte și astfel puteți avea și un punct totem.

Este un marcaj atrăgător pentru cei care iubesc pictura de artă și poate avea și un simbol mai profund decât cei care folosesc modelele convenționale. Valtele dot sunt unice, dar ar putea fi și mai dureroase decât alte tipuri.

val tattoo24

Sursă

val tattoo25

Sursă

val tattoo26

Sursă

val tatuaj27

Sursă

val tatuaj28

Sursă

val tattoo29

Sursă

Watercolor Wave

Este greu să treci peste orice tatuaj modern care nu are variante de acuarelă. Iubitorii de tatuaje din ziua de azi iubesc acuarele, deoarece le lumineaza totemurile si, de asemenea, le fac sa arate trendy.

Pentru unda de acuarelă, unii oameni vor prefera să folosească nuanțe de albastru pentru a putea arăta realist, în timp ce alții vor combina culori diferite pentru a face o imagine foarte colorată.

val tatuaj30

Sursă

val tatuaj31

Sursă

val tattoo32

Sursă

val tattoo33

Sursă

val tatuaj34

Sursă

Triburile valurilor

Tatuajul valului tribal original a fost despre desenarea unor linii simple și repetarea lor pentru a crea aspectul ondulat, dar acest design a cunoscut o mulțime de transformări de-a lungul anilor. Valurile tribale moderne au câteva modele elaborate și fac o artă fascinantă a corpului.

Arta tribală este foarte populară, astfel încât puteți fi sigur că desenarea totemului în acest design minunat va face să pară foarte modernă. Este, de asemenea, o completare perfectă la alte tatuaje tribale pe care le puteți avea pe corp.

val tattoo35

Sursă

val tattoo36

Sursă

val tatuaj37

Sursă

val tattoo38

Sursă

Idei de plasare

Unde locuiți, tatuajul dvs. va determina cât de atractiv va apărea și, în unele cazuri, poate influența și semnificația și simbolismul acestuia.

Valul este o imagine simplă, iar acest lucru vă oferă libertatea de a avea oriunde doriți, este important să vă asigurați că oriunde ați plasa este potrivit pentru design și dimensiune. Este obișnuit să vezi oameni cu valuri ca un tatuaj cu maneci, iar alții să-i atragă pe coapsă sau pe picior.

Wave Tattoo_

Sursă

Wave Tattoo 79

Sursă

Ca si in majoritatea celorlalte modele de tatuaje, barbatii prefera sa aiba a lor pe spate, piept si brat, deoarece majoritatea cred ca obtinerea de cerneluri pe aceste locuri arata masculina.

Bratul interior, colivia și partea inferioară a spatelui sunt locații perfecte pentru a avea niște valuri de dimensiuni medii, în timp ce glezna, încheietura mâinii și spatele urechilor sunt cele mai bune locuri pentru a atrage mici.

 • Wave Tattoo 89
 • Wave Tattoo 87
 • Wave Tattoo 88
val tattoo39

Sursă

val tattoo40

Sursă

Wave Tattoo 80

Sursă

Pe scurt…

Dacă petreceți ore pe plajă, admirând valuri sau doar vă place totul despre ocean, atunci un tatuaj de val este perfect pentru dvs. Cu acest marcaj frumos al corpului, veți avea întotdeauna ceva frumos pentru a vă zâmbi pe față.

Wave Tattoo_

Sursă

Și cu numeroasele modele elegante disponibile puteți avea încredere că totemul va arăta remarcabil pe corpul tău.

val tattoo41

Sursă

val tattoo42

Sursă

val tattoo44

Sursă

val tattoo45

Sursă

val tattoo46

Sursă

val tattoo47

Sursă

val tattoo48

Sursă

val tattoo49

Sursă

val tattoo50

Sursă

wave tattoo51

Sursă

val tattoo52

Sursă

val tatuaj53

Sursă

wave tattoo54

Sursă

val tattoo55

Sursă

 • Wave Tattoo 84
 • Wave Tattoo 85
 • Wave Tattoo 86

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 9 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: