85+ Idei și semnificații pentru tatuaje libelule – un simbolism modern

dragonfly tatuaj (54)

Sursă

Dacă ați văzut dragonfly aproape de tine în timp ce în pădure sau lângă iaz, nu te-ai mira de ce atât de mulți oameni se alătură tendinței de a obține un tatuaj cu dragonfly. Acesta este unul dintre cele mai frumoase organisme care există în afară de fluture.

Aripile lor literalmente fluturau în vânt, reflectând diferitele culori ale prismei soarelui, care răsună din aripile translucide pe ambele fețe. Libelulele sunt foarte multicolore. Dragonul Green Darner, de exemplu, are un gât verde și spate și o latură albastră.

dragonfly tattoo_

Sursă

Ele vin, de asemenea, în roșu și galben, cum ar fi soiurile dragonfly Emerald. Acesta este motivul pentru care există atât de multe intrigi în jurul oamenilor care doresc să obțină aceste teste frumoase pe trupurile lor. Libelula are, de asemenea, aripi frumoase superbe. Aceste aripi bateau cu 50-90 de bătăi pe secundă.

Ele sunt, în principiu, cele mai rapide insecte din America de Nord.

Dragonfly Tattoo 66

Sursă

Care este sensul unui tatuaj libelule?

Simbologia libelulei este că este vorba despre schimbare și perspectiva de auto-realizare. Aceasta este sursa maturității mentale și emoționale pentru înțelegerea a ceea ce înseamnă cu adevărat viața mai profundă.

Aceasta semnifică adâncimea, o întruchipare a schimbării și auto-înțelegere și legătura cu adevărata natură a ceea ce înseamnă a trăi ca ființă umană. Este nevoie de o persoană de la aspectele mai superficiale ale vieții în profunzimea ei și în sensuri mai profunde.

 • Dragonfly Tattoo 85
 • Dragonfly Tattoo 86
 • Dragonfly Tattoo 87
dragonfly tattoo_

Sursă

Dragonfly Tattoo 67

Sursă

Dragonfly Tattoo 68

Sursă

Prin obtinerea unui tatuaj libelula, esti, in esenta, atribuindu-te sa traiesti in acel moment. Aceasta înseamnă că sunteți interesat de trăirea vieții în acest moment, făcând alegeri în cunoștință de cauză, din când în când, ca o dragonfly mare și glorios.

Designul de tatuaje libelule, de asemenea, vorbește despre viziune și de a vedea dincolo de limitele corpului uman și de sine și de a vedea în univers. De asemenea, înseamnă să vedem dincolo de limitele propriei noastre minți.

Semnificația tatuajului dragonfly este epică și are un element psihic de îmbunătățire a acesteia, fiind capabil să vadă mai departe în mintea ochiului.

 • Dragonfly Tattoo 83
 • Dragonfly Tattoo 82
 • Dragonfly Tattoo 84
dragonfly tatuaj (60)

Sursă

dragonfly tatuaj (59)

Sursă

dragonfly tatuaj (58)

Sursă

dragonfly tatuaj (57)

Sursă

dragonfly tattoo (56)

Sursă

dragonfly tatuaj (55)

Sursă

dragonfly tatuaj (53)

Sursă

dragonfly tattoo (52)

Sursă

dragonfly tatuaj (51)

Sursă

Varietate de modele de tatuaje Dragonfly

Există multe tipuri de modele de tatuaj dragonfly. Poți să le faci și să le proiectezi folosind o mașină de tatuaj cu dragonfly. Acestea sunt deja proiectate și fabricate pentru a putea avea deja tatuajul libelulei imprimate în mașină.

Acestea trebuie folosite cu atenție și, sperăm, cu un artist de tatuaj profesional certificat, pentru a nu împiedica rănile. Există, de asemenea, o mașină cu tatuaje rotative dragonfly, care vă oferă câteva opțiuni diferite de imagini de tatuaj pre-proiectate pentru a alege de la dragonfly.

Dintre modelele pe care le puteți alege, există tatuaje mici pentru dragonfly, tatuaje dragonfly 3D, modele de tatuaje pentru dragonfly tribal, design de tatuaj pentru dragonfly, și altele.

 • Dragonfly Tattoo 81
 • Dragonfly Tattoo 79
 • Dragonfly Tattoo 80
dragonfly tattoo_

Sursă

Dragonfly Tattoo 69

Sursă

Dragonfly Tattoo 70

Sursă

Dragonfly Tattoo 71

Sursă

Aici vă voi lista și vă voi oferi mai multe informații despre fiecare tip de design pentru a vă ajuta să alegeți tipul de design cel mai interesant și cel mai potrivit pentru dvs.

# 1 Tatuaj pentru acuarelă Dragonfly

Acest design este ascuțit și îndrăzneț. Culorile sunt uimitoare și se evidențiază pe piele. Ele reflectă cu adevărat creatura multicolore și toate unghiurile sale. Piesa arata ca un pic de adevarate lucrari de arta muzeala sau perete pe corp. Acest tatuaj are, de asemenea, un efect vesel, având culori strălucitoare decât modelele de artă non-acuarelă.

dragonfly tatuaj (1)

Sursă

dragonfly tatuaj (2)

Sursă

dragonfly tatuaj (3)

Sursă

dragonfly tatuaj (4)

Sursă

dragonfly tatuaj (5)

Sursă

dragonfly tatuaj (6)

Sursă

# 2 Tatuaj stil Tribal al unei Dragonfly

Acest stil îmbină arta tradițională de origine celtică sau samonă într-un design deosebit, care încorporează elemente regale și vechi ale lumii, precum și designul frumos al libelulei în sine. Liniile sunt îndrăznețe și ispititoare.

Design-ul în sine este complicat și simțul tribal oferă, de asemenea, un sentiment de rezistență dură la război întregii arte. În acest design, libelula este cu siguranță regele pădurii și mlaștină, așezată deasupra unei ramuri cu frunze delicate proiectate.

dragonfly tatuaj (7)

Sursă

dragonfly tatuaj (8)

Sursă

dragonfly tatuaj (9)

Sursă

dragonfly tatuaj

Sursă

# 3 Tatuaj Dragonfly Colourfly

Această bijuterie delicată a unui tatuaj stă ușor pe umăr ca și cum ar fi un adevărat fluture sau libelule care se odihnește în timp ce își întinde aripile glorioase pe piele. În centrul acestui tatuaj se află un design roșu rubin, înconjurat de mici perle albe.

Aripile sunt mici, dar bine dimensionate, și ele ecou o mulțime de nuanțe mai ales în roz / violet și albastru. Acest design este dulce și elegant. Orice femeie tânără s-ar simți absolut mândră să aibă acest lucru și să se arate prietenilor ei.

dragonfly tatuaj (30)

Sursă

dragonfly tatuaj (31)

Sursă

# 4 mici libelule multiple

Acest design ia patru libelule concepute in mod unic si le pune pe marginea polilor Nord, Sud, Est si Vest, intr-un design in cruce. Restul spațiului dintre ele este umplut ca o rețea uriașă de linii complicate sculptate care alcătuiesc o floare sau o petală de trandafir.

Designul de dantelă este împletit între ele până când devine uniform și simetric.

dragonfly tatuaj (17)

Sursă

# 5 Dragonfly mici pentru încheietura mâinii

Acest design este doar o dragonfly și mult mai mic decât restul desenelor.

Este atât de perfect pentru cineva care dorește o atingere subtilă a operei de artă la încheietura mâinii și de fiecare dată când o vedeți în timp ce lucrați cu mâinile, este ușor să lăsați-o să lumineze ziua dvs. sau să vă reamintească semnificațiile pe care libelula le cuprinde .

Acest design mic nu este la fel de colorat ca restul și nu ca ochi săpat, dar totuși încă are culori subtile ușoare pentru a face să strălucească și să strălucească. Acest design funcționează deoarece este într-o zonă foarte publică care poate fi văzută cu ușurință. Caracterul subtil și mic al acestui design îl face să funcționeze bine pe încheietura mâinii.

dragonfly tatuaj (39)

Sursă

dragonfly tatuaj (40)

Sursă

dragonfly tattoo (41)

Sursă

dragonfly tattoo (42)

Sursă

dragonfly tatuaj (43)

Sursă

dragonfly tatuaj (44)

Sursă

# 6 Dragonfly Tattoo 3D

Acum, cu imprimarea 3D, videografia și fotografiile fiind tot ceasul în lumea digitală, designul tatuajelor dragonfly 3D face de asemenea o declarație. Acest design este perfect pentru cineva care dorește să facă o declarație mai futuristă și care iubește efectul vizual pe care îl poate crea un pic de umbrire.

Designul curios face de fapt să pară că o dragonfly era într-adevăr așezată pe pielea ta. Ea are un efect incredibil și captivant pe care nu ți-l imaginați un designer pe piele.

dragonfly tatuaj (45)

Sursă

dragonfly tatuaj (48)

Sursă

dragonfly tatuaj (46)

Sursă

dragonfly tatuaj (50)

Sursă

dragonfly tatuaj (47)

Sursă

dragonfly tattoo (49)

Sursă

# 7 Flower Watercolor Dragonfly Tattoo

Acest design de acuarelă de flori are o dragonfly albastru strălucitor care zboară în jurul florii. Tipul de floare este o floare de lotus, care este semnificativă a păcii și a armoniei conform tradițiilor budiste. Acest design are culori armonioase luminoase, se remarcă bine și aduce un sentiment liniștit când te uiți la el.

Este, de asemenea, foarte artistic, combinând culorile, texturile și mișcarea libelulei și a fluturii mici deasupra floarei.

dragonfly tatuaj (11)

Sursă

dragonfly tatuaj (12)

Sursă

dragonfly tatuaj (13)

Sursă

dragonfly tatuaj (14)

Sursă

# 8 Dragonfly Tattoo cu Om / Mandala

Într-o temă similară, tatuajul libelulei cu omul este un tatuaj frumos cu un alt simbol care are o temă de armonie. Semnul omului este țesut de-a lungul corpului dragonfly și se învârte cu semne stilistice în jurul libelulei.

Acest tatuaj este în mare parte albastru cu picături de albastru în jurul libelulei. O altă mare variantă este combinația dintre o dragonfly și un design mandala.

dragonfly tatuaj (15)

Sursă

dragonfly tatuaj (16)

Sursă

dragonfly tatuaj (18)

Sursă

dragonfly tatuaj (19)

Sursă

dragonfly tatuaj (20)

Sursă

# 9 Acuarela Wrist Dragonfly Tattoo

Acest tatuaj este uimitor și frumos. Acest tatuaj are toate culorile de curcubeu stropi pe ea, într-un design de moda. Culorile vin prin intermediul mediului de acuarelă al designului tatuajului.

Culorile principale sunt albastru, violet și galben, dar alte culori cum ar fi verde și roșu sunt evidente în picături mici. Acest design se remarcă într-adevăr din cauza tiparelor sale artistice și a stropilor și a zvelturilor de culoare plină de viață făcând-o să pară că dragonfly este în zbor!

dragonfly tatuaj (38)

Sursă

dragonfly tattoo (37)

Sursă

# 10 Dragonfly Tattoo cu artă fantezie Artwork

Acest design este de o libelula mică, cu aripi pliate pe o parte, creând un mic arc decorativ în jurul zonei gleznei. Dragonul fantezist arată ca și cum ar fi doar bâzâitul și dansul în jurul gleznei în zbor. Culoarea este albastru deschis, iar aripile sunt un ton albastru translucid.

Acesta este un design destul de mic, care este subtil dar vizibil.

dragonfly tatuaj (28)

Sursă

dragonfly tattoo (29)

Sursă

dragonfly tatuaj (24)

Sursă

# 11 Tatuaj mic pentru dragoste

Acest design arată cu totul drăguț. Acest tatuaj mic de picior se poate așeza frumos doar pe vârful piciorului și este subtil, dar o surpriză plăcută când cineva o observă. Culoarea este un albastru turcoaz albastru.

Tatuajul se aseaza usor pe toe si ii aminteste pe persoana care o purta sa se relaxeze, sa se bucure de lucruri frumoase si sa priveasca mai adanc in sensurile vietii (a se vedea sensul tatuajului dragonfly). Acest tatuaj este plăcut să te uiți și îți aduce un zâmbet pe față.

dragonfly tatuaj (21)

Sursă

dragonfly tatuaj (22)

Sursă

dragonfly tatuaj (23)

Sursă

# 12 Fancy Artwork Dragonfly Tattoo

Acest tip de tatuaj cu dragonfly arată de fapt ca un script de perie sau caligrafie. Arată asemănător cu caligrafia asiatică în stil și este ușor și modest în același timp. Culoarea este un gri-negru, iar design-ul în sine are o simplitate față de el, care nu seamănă cu alte modele mai îndrăznețe cu mai multe linii.

Liniile sunt simple, curbate și artistice, iar culoarea este de asemenea foarte simplă, dar face o atingere delicată.

dragonfly tatuaj (25)

Sursă

dragonfly tatuaj (26)

Sursă

dragonfly tatuaj (27)

Sursă

# 13 Monarch Butterfly și Dragonfly Tattoo

Acest design este uimitor, pentru că este colorat, dar arată și culorile unice ale fluturelui monarh. Există 3 fluturi și formele, desenele și culorile lor specifice, urmate de o dragonfly care își urmează conducerea în zbor până la braț.

Acest design este imaginativ și creativ. Este frumos pentru că are două tipuri frumoase de creaturi față de una. Design-urile au 3 culori pentru ei, iar dragonfly este designul final pe fundul brațului. Dragonfly-ul este într-un verde luminos, care este uimitor de privit.

dragonfly tatuaj (32)

Sursă

dragonfly tatuaj (33)

Sursă

# 14 Tatuaj realist Dragonfly de Oleg Turyanskiy

Nu v-ati gandi niciodata ca cineva ar putea sa sculpteze un tatuaj atat de real pentru viata, incat arata ca exista o dragonfly pe gatul cuiva. Este o mare fată a naturii și a artei în acest tatuaj. Acest artist face o treabă excelentă de a imita aspectul unei libelule reale live pe gât.

Tatuajul este realizat în 3D. Se pare ca libelula sta doar pe gatul individului, cu picioarele lipite de sub ea si aripile sale aratand atat de reale pentru viata, este de necrezut.

dragonfly tatuaj (34)

Sursă

dragonfly tatuaj (35)

Sursă

dragonfly tatuaj (36)

Sursă

dragonfly tattoo_

Sursă

dragonfly tattoo_

Sursă

În general, libelulele fac pentru modele excelente pe corp. Ele sunt creaturi elegante, subtile și puternice. Ele ne reamintesc că trăim în fiecare zi în acest moment și că avem o semnificație mai profundă. Sperăm să vă bucurați de căutarea tatuajului dragonfly perfect pentru tine!

Dragonfly Tattoo 72

Sursă

Dragonfly Tattoo 73

Sursă

Dragonfly Tattoo 74

Sursă

Dragonfly Tattoo 75

Sursă

 • Dragonfly Tattoo 76
 • Dragonfly Tattoo 77
 • Dragonfly Tattoo 78

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: