85+ Frumusete si tatuaje cu bujori – Moda si artistice (2018)

Băutură Tattoo (2)

Tatuajul a fost prezent timp de mii de ani. Surprinzător, chiar și mitologia din jurul originii acestor tatuaje are câteva versiuni.

Există o legendă care arată că bujorul este derivat din numele "Paeon", care a fost un medic pentru zei și care a primit floarea de bujor pe Muntele Olimp de la mama lui Apollo.

O altă legendă spune povestea unui medic salvat de soarta morții ca și ceilalți muritori. Sa schimbat în floarea de bujor pe care o știm astăzi.

Bujorul Tattoo 66

Sursă

bujor-tattoo_-3

Tatuaj bujorului 67

Sursă

Băutura tatuaj 68

Sursă

Băutura Tattoo 69

Sursă

 • Băutura Tattoo 85
 • Băutura Tattoo 86
 • Băutura Tattoo 87

Oamenii au asociat flori de bujor cu avere și onoare. Design-urile florale includ simbolurile florale tradiționale chinezești, floarea de stat Indiana și floarea de nuntă a 12-a aniversare.

Bujiile incorporează prosperitatea și dragostea și există persoane care le văd ca pe simboluri de noroc și căsnicie fericită.

Băutură tatuaj

Băutura Tattoo 70

Sursă

Semnificația tatuajelor cu bujori

Tatuajul simbolizează bogăția, norocul și prosperitatea. Bujorul este un simbol puternic al frumuseții, fragilității și naturii tranzitorii a existenței. În plus, ele arată că obținerea de recompense mari este posibilă numai prin asumarea unor riscuri mari.

Băutură tatuaj

Băutură tatuaj
În tatuajul tradițional japonez, există împerecherea unor elemente de tatuaje, cum ar fi dragoni, demoni și lei cu flori - Echilibrare eficientă și delicată a puterii și frumuseții. Botanicii sau bujorii sunt forme de simboluri de flori, asociate în mod tradițional cu shihul sau leul japonez.

Băutură tatuaj

Băutura Tattoo 71

Sursă

Perechea este cunoscută sub numele de Karajishi, iar ferocitatea leului este afectată de frumusețea bujorului. În afară de a fi un simbol simplu bujorul poate fi un puternic design tatuaj.

Băutură tatuaj

Băutură tatuaj

Bujorul este o floare cu o istorie profundă de venerație și cultivare timp de multe secole. De exemplu, în China și Japonia, bujorul este un floral simbolic cu semnificație similară cu lotusul, crizantema și floarea cireșului.

Băutură tatuaj

Băutură tatuaj

Bujorul este cunoscut pentru a fi un simbol al bogăției. De asemenea, amintiți-vă că în China și Japonia oamenii au folosit leii de piatră pentru a păzi locuri sacre, case, palate și temple și, prin urmare, combinația bujor și leul nu sunt accidentale.

Băutură Tattoo (4)

Băutură tatuaj

Băutură tatuaj

În plus, în funcție de culturile japoneze, Bujorii simbolizează, de asemenea, asumarea de risc, îndrăzneala și abordarea lui Samorai sau a Gamblerei cu privire la viața diavolului. Următorul pariu al jucătorului poate fi ultima.

Băutură tatuaj

Băutura Tattoo 72

Sursă

 • Băutura Tattoo 83
 • Băutura Tattoo 84
 • Băutura Tattoo 82

Tipuri de tatuaje de bujor

Desenele tatuaj pot fi plasate în diverse moduri. Ele pot reprezenta singură floarea bujorului sau combinate cu alte elemente și simboluri. În mod tradițional, bujorii au fost desenate cu tatuaje roșii. De-a lungul timpului, desenele de tatuaj s-au schimbat pentru a include bujori în nuanțe de portocaliu, alb, galben și roz.

Băutură tatuaj

Băutura Tattoo 73

Sursă

În plus, tatuajul cu flori de bujor poate arăta culoarea mov și albastru. Ca rezultat, ar trebui să puteți selecta culoarea dorită. Dacă sunteți mai mult în simboluri de culoare, ar trebui să puteți selecta o culoare care vă va reprezenta.

Băutură tatuaj

Băutura Tattoo 74

Sursă

Bujorii sunt obișnuiți în tatuajul tematic chinezesc și japonez. Un artist de tatuaj poate folosi bujorul pentru a proiecta multe simboluri corespunzătoare. Designul tatuajelor include dragoni, pești koi, tigri și urși panda. În ceea ce privește florile, desenele de tatuaj pot descrie lotus, floare de cireșe și crizanteme.

bujor-tattoo_-2

Artiștii tatuați pot de asemenea să proiecteze caractere chinezești, personaje japoneze, samurai și geisha în cadrul modelelor de tatuaje. Ca urmare, există mai multe opțiuni pentru tatuaj.

Băutură tatuaj

Băutură tatuaj

Un tatuaj poate fi frumos cu sau fără un element sau un simbol suplimentar. Depinde în primul rând de ceea ce căutați. Dacă nu doriți să includeți o temă chineză sau japoneză în tatuajul dvs., există multe simboluri alternative pe care le puteți alege dacă doriți.

bujor-tattoo_-1

Dacă nu sunteți sigur, puteți alege zâne, libelule, fluturi sau puțin adânci. Puteți adăuga, de asemenea, unele flori pentru unele forme de design floral tatuaj cum ar fi lotus, floarea-soarelui, trandafir, crin sau narcis.

Băutură Tattoo (3)

Karajishi este combinația dintre bujor și leul japonez. Dacă sunteți în căutarea unui design colorat, este posibil să aveți în vedere acest lucru. Tatuajul echilibrează în mod corespunzător puterea și frumusețea. În cazul în care tatuajul este semnificativ pentru tine, ar trebui să fie în valoare de considerație.

Pentru a reprezenta echilibrul, un artist de tatuaj poate combina diferite simboluri. Dacă sunteți interesat de tatuaje, ar trebui să luați în considerare și simbolurile.

Băutură tatuaj

 • Băutura Tattoo 81
 • Băutura Tattoo 80
 • Băutura Tattoo 79

Prin intelegerea diferitelor tatuaje florale de bujor, va veti familiariza cu modul in care acestea arata. Veți ști ce să vă așteptați când vă uitați la șabloane sau imagini. Mai mult, puteți obține inspirație și idei pentru designul tatuajelor.

Băutură tatuaj

Băutură tatuaj

Băutura Tattoo 75

Sursă


Tipuri de modele de tatuaj cu bujori

 • Tatuaj cu petale mov

Umbra petalelor funcționează mai bine cu frunze verzi, iar efectul de stratificare conferă petalelor un aspect de adâncime. Ca rezultat, tatuajul pare real. Un tatuaj poate face ca tatuajul să apară și mai bine. Ele pot varia nuanțele pe care le aplică la partea interioară a floarei.

De exemplu, pot utiliza o nuanță mai închisă pe partea exterioară și una mai deschisă în partea interioară. Ele pot schimba, de asemenea, designul tatuajelor în funcție de partea corpului pe care doriți să o plaseze.

Băutură tatuaj

 • Bujor pe cot

Această formă de design face flori să apară ca și când acesta va înflori și adăuga o dimensiune suplimentară la tatuaj. Pentru a face tatuajul să arate mai pitoresc, tatuajul poate adăuga și alte elemente. De asemenea, puteți alege să aveți o grămadă de flori, mai degrabă decât o singură floare.

Băutură Tattoo (1)

 • Tattoo pe încheietura lui Ashley Simpson

Tatuajul este obișnuit și se datorează, în mare parte, povestilor care îl înconjoară pe Ashley Simpson și design-ul în sine. Sunt unii care spun că a primit-o în timp ce era beat. Este făcută în mod corespunzător, deși unii oameni îl consideră foarte mare pentru o parte mică a corpului, cum ar fi încheietura mâinii.

Băutură tatuaj

 • Peony design pe spate

Spatele este un loc perfect pentru tatuaje. Vă permite să faceți tatuajele cât mai mari pe cât doriți. Puteți, de asemenea, să mergeți artistic și să obțineți o grămadă de flori plasate. Adăugarea frunzelor artistice poate da tatuajului un aspect minunat.

Băutură tatuaj

 • Tatuaj bujor pe umăr

Umărul este o altă parte a corpului care face dreptate pentru tatuaje. Pielea de pe corp este o pânză perfectă pentru tatuaj. Un artist de tatuaj poate face potrivirea tatuajului corect cu contururile umărului, ceea ce face ca acesta să pară grozav.

bujor-tattoo_-5

bujor-tattoo_-4

Adăugarea unor linii în jurul umărului poate face ca tatuajul să apară și mai mult.

 • Băutura Tattoo 77
 • Băutura Tattoo 76
 • Bujorul tatuaj 78

/

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  − 8 = 1

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: