65+ Tatuaje contemporane pentru coșul de gunoi Polka – Înțelegerea stilului

Tatuajele devin din ce in ce mai obisnuite. Pe masura ce se intampla acest lucru, multi fani ai artei cauta acum artisti care sa le ofere mai multe si mai interesante. Această dorință este motivul pentru invenția de noi stiluri sau genuri de tatuaje și de îmbunătățire a celor tradiționale pentru a crea o serie de artă corporală ochi-atrăgătoare și contemporană.

Trash Polka Tattoo 41

Sursă

Mulți artiști, de asemenea, preferă să adopte o abordare diferită atunci când vine vorba de tatuare, iar această mentalitate este responsabilă de dezvoltarea tatuajelor "Trash Polka".

Trash Polka Tattoo 9

Sursă

Dacă nu sunteți un entuziast tatuaj, șansele sunt că nu știți despre stilul Trash Polka, deoarece este relativ nou. Totuși, este vorba de cei mai mulți iubitori de tatuaje, iar cei mai mulți îl iubesc datorită caracterului său distinctiv, unicității și faptului că nu se conformează parametrilor tradiționali ai tatuajului.

Trash Polka Tattoo 11

Sursă

Deși, ca orice tip de tatuaj, unii oameni nu-i plac, este faptul că încă creează niște imagini unice. Dacă vă gândiți să desenați un nou tatuaj sau să încercați ceva diferit, înțelegerea a ceea ce este vorba despre Polka de gunoi vă poate convinge că este o alegere potrivită pentru următorul dvs. totem.

Coșul de gunoi Polka Tattoo 13

Sursă

Trash Polka Tattoo 12

Sursă

Trash Polka Tattoo 10

Sursă

Istoria gunoiului Polka

Trash Polka este un gen sau un stil de tatuaj care este creatia lui Volko Merschky si Simone Plaff. Atât Volko cât și Simone s-au născut și au crescut în Wurzburg, Germania. Interesul lor în artă a început de la o vârstă fragedă, și amândoi au frecventat școala de artă pentru a urma diferite cursuri de artă.

Trash Polka Tattoo 42

Sursă

Simone studiază designul grafic în colegiu, dar mai târziu a dezvoltat un interes în tatuaje, în timp ce Volko urmărea un curs de design interior și arhitectură înainte de a deveni tattooist.

Trash Polka Tattoo 14

Sursă

Cei doi mari artiști s-au întâlnit în anii '90 și au început să se întâlnească înainte de a intra în afaceri de tatuaj la un nivel profesional împreună. În afară de tatuare, sunt și pictori, fotografi și muzicieni și au făcut aceste meserii diferite timp de aproape trei decenii. Dar, ele sunt mai faimoase pentru abilitățile de tatuaje și stilul unic decât pentru oricare alt talent sau pasiune.

Trash Polka Tattoo 15

Sursă

În 1998, Simone și Volko au început studioul de tatuaj "Buena Vista Tattoo Club", pe care îl operează până în prezent. În momentul în care au început studioul, ambii erau deja tatuați profesional și relativ cunoscuți în orașul lor natal.

Trash Polka Tattoo 43

Sursă

De asemenea, au început prin a face stilurile tradiționale și ar desena și încă mai stiluri diferite pentru a se conforma nevoilor clienților lor. Cu toate acestea, a existat întotdeauna ceva unic cu alegerea lor de culori și temă pentru tatuaje.

Trash Polka Tattoo 16

Sursă

Stilul Trash Polka sa dezvoltat treptat începând cu începutul anilor 2000, și chiar artiștii nu pot să indice exact anul sau momentul în care au venit cu acest stil. A fost un proces gradual și le-a luat mulți ani pentru a-și perfecționa stilul și a-l face distinct și foarte recunoscut.

Trash Polka Tattoo 44

Sursă

Și după mulți ani de muncă stilul lor este acum considerat un gen de tatuaj unic și mulți iubitori de tatuaje și experți îl descriu adesea deseori ca fiind perfect tehnic și un stil foarte inovator.

Trash Polka Tattoo 17

Sursă

Ca orice alt stil de tatuaj, Trash Polka evoluează mereu și se schimbă, pe măsură ce artiștii devin mai creativi și pun în idei proaspete. Cu toate acestea, anumite trăsături trebuie să fie acolo pentru ca orice totem să se califice ca Polka de gunoi.

Caracteristici principale

Stilul de tatuaj Trash Polka tinde să semene cu colajele de artă plastică, deoarece va combina unele imagini realiste cu smoală, frotiu și design cinetic pentru a aduce o imagine haotică și discordantă piesei. Aceste tatuaje vor include, uneori, una sau mai multe cuvinte sau chiar unele fraze și citate. Dar când există cuvinte, caligrafia și alegerea cernelei trebuie să fie în armonie cu restul imaginii.

Trash Polka Tattoo 18

Sursă

Trash Polka va implica întotdeauna utilizarea de cerneală neagră și roșie atunci când faci totul, de la imaginea realistă la frotiu și murdărie. Cu toate acestea, unele variații vor implica și utilizarea unor cerneală gri-negru. Dar, aceste tatuaje pot avea diferite nuanțe ale acestor culori.

Trash Polka Tattoo 19

Sursă

Volko și Simone descriu alegerea lor de culori și modul în care le folosesc în tatuajele lor pentru a combina diferite elemente contrastante ca gunoi realist. De exemplu, natura și abstractul, trecutul cu prezent și viitor, tehnologia și umanitatea și multe altele, în funcție de tema unui tatuaj special. Și astfel, pur și simplu să spunem că Trash Polka va folosi contrariul într-un tatuaj și va încerca să-i îndemne să fie în armonie cu corpul.

Trash Polka Tattoo 20

Sursă

Iată trei alte trăsături care descriu cel mai bine această artă a corpului.

# 1 Polka de gunoi este îndrăzneață

Trasul Polka stil de tatuaje utilizează linii îndrăznețe și fine care se combină foarte bine cu cernelurile negre și roșii pentru a le face să iasă în evidență. Această combinație perfectă va da întotdeauna tatuajului un aspect dramatic, dar acest lucru este valabil doar atunci când este încă proaspăt, deoarece, la fel ca orice alt tatuaj, culorile vor dispărea pe măsură ce îmbătrânesc și își vor schimba aspectul.

Trash Polka Tattoo 45

Sursă

De asemenea, liniile fine nu sunt atât de bune pe termen lung, astfel încât tatuajele au tendința de a obține un aspect mai moale după ceva timp. Când obțineți aceste totemuri, trebuie să țineți cont de faptul că aspectul îndrăzneț și contrastul puternic care le face să iasă în evidență nu durează pentru totdeauna.

Trash Polka Tattoo 21

Sursă

# 2 Coșul de gunoi Polka este un stil rar

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj rar contemporan, Trash Polka va fi o alegere perfectă pentru dvs. Acest stil de tatuaj este relativ nou, iar dacă nu sunteți foarte dornici de tendințele moderne de tatuare, este posibil să nu știți chiar că există. Ca majoritatea stilurilor de tatuaj, trendul se întinde întotdeauna de la epicentrul său, care în acest caz este Germania înainte de a deveni obișnuit în alte părți ale lumii.

Trash Polka Tattoo 22

Sursă

Și astfel este relativ rar să vedem stilul original cu oricine care este în afara Germaniei, deoarece înseamnă plata unui bilet de avion internațional. Faptul ca puteti obtine numai originalul Polska la Buena Vista Tattoo Club din Wurzburg o face si mai rara decat majoritatea stilurilor.

Polka de gunoi # 3 este unică estetică

Câteva alte stiluri de tatuaj contemporane pot provoca un răspuns mai puternic din partea fanilor și a artistului tatuat decât Polka de gunoi. Deși majoritatea oamenilor vor acorda acest lucru contrastului puternic între imaginile și alegerea culorii, esteticul unic pe care îl creează arta corporală are de asemenea un rol. Utilizarea imaginilor și a imaginilor de elemente care nu sunt legate este unul dintre elementele de bază ale acestor tatuaje și, de asemenea, ceea ce creează estetica unică.

Trash Polka Tattoo 23

Sursă

Aceste imagini creează, de asemenea, o relație slăbită cu proprietarul. Pentru unii fanii tatuajelor, acesta este un lucru bun, în timp ce pentru alții aceasta este una dintre caracteristicile negative ale acestui stil de artă corporală.

Simbolismul stilurilor de gunoi Polka

De la suprafață, Polonia de gunoi arată ca un stil fără sens și haotic, fără nici un simbolism special. Dar acest lucru nu este neapărat adevărat deoarece, ca orice alt gen, există mai multe lucruri pe care le puteți asocia cu aceste totemuri. Pentru majoritatea oamenilor, ele sunt un simbol al insolenței și al răzvrătirii. Aceste trăsături sunt reprezentate prin imagini îndrăznețe și luminoase sau, în unele cazuri, unele vulgare.

Trash Polka Tattoo 24

Sursă

Deși tatuajul tău poate simboliza sau însemna orice vrei tu, Trash Polka va încerca să arate ironie, să protesteze societatea și să refuze să se conformeze așteptărilor altora, monotonie și obișnuință.

Simboluri comune pentru coșul de gunoi Polka

Trasul tatuaj Polka va exista pe noțiunea de haos și elemente contrastante. Și astfel există câteva simboluri pe care inventatorii stilului și alți artiști care îl trag vor folosi în majoritatea tatuajelor lor, și includ.

# 1 Craniu

Cranii sunt simboluri celebre ale pericolului, răului și morții. Imaginea unui craniu într-un tatuaj va aduce întotdeauna disperare și întuneric, așa că stilul Trash Polka îl va folosi pentru a simboliza aceste și multe alte elemente ale vieții.

Trash Polka Tattoo 4

Sursă

Joc de zaruri # 2

În jocul de zaruri câștigătoare va da viață în timp ce o pierdere provoacă moartea. Contrastul dintre moarte și viață face acest simbol potrivit pentru acest stil de tatuaj. Includerea unui zar în tatuajul dvs. poate reprezenta, de asemenea, rău, noroc sau oportunitate.

Trash Polka Tattoo 6

Sursă

Ceasuri # 3

Un ceas este unul dintre acele simboluri de tatuaj care vor fi mereu în căutare. Este un simbol tatuaj convențional care va reprezenta tranziția, dar în Trash Polka va simboliza un moment pe care proprietarul totemului dorește să-l amintească pentru totdeauna. În cele mai multe cazuri, acesta va include un cadran spart sau unele păsări pentru ao face mai simbolică.

Trash Polka Tattoo 5

Sursă

# 4 Fețe

Fețele sunt o caracteristică proeminentă în acest gen de tatuaje. Există, de asemenea, multe modalități de a le reprezenta, dar cele mai obișnuite se confruntă cu ochii, fețe cu sânge și jumătate putrezite. Volko și Simone vor expune, de asemenea, chipurile celebrităților în moduri neobișnuite și vor folosi accentele luminoase pentru a adăuga detalii la ochi și buze pentru a face totemul mai impresionant.

Trash Polka Tattoo 1

Sursă

Trash Polka Tattoo Ideas

Nu este ușor să clasificați tatuajul Trash Polka în tipuri sau categorii, deoarece fiecare imagine este unică și cea mai mare parte va depinde întotdeauna de ceea ce doriți ca imaginea să fie prezentată. Dar dacă vă gândiți să obțineți unul aici sunt câteva idei care vă vor ajuta să alegeți un design atrăgător.

# 1 Coș de gunoi sângeros

Această piesă are un ceas și un craniu de zahăr și utilizează cerneala roșie pentru a se asemăna cu sângele și cerneala neagră pentru restul tatuajului. Este un marcaj simbolic al corpului, deoarece ceasul reamintește una dintre valorile vieții, în timp ce craniul reprezintă moartea.Trash Polka Tattoo 8Sursă

Contrastul dintre cele două elemente și modul în care imaginea pe care o creează este într-o perfectă armonie este una din principalele caracteristici ale acestui stil de artă corporală. Acest tatuaj va fi o piesă excelentă pentru umeri atât pentru doamne, cât și pentru băieți.

# 2 Dot Style Trash Polka

Deși acest totem este renumit pentru utilizarea de linii îndrăznețe, este încă posibil să se condimenteze lucrurile prin fuziunea cu alte stiluri de tatuaj. Stilul Dot este una dintre cele mai bune opțiuni pentru acest lucru, dar trebuie să includeți în continuare seria de imagini cum ar fi cranii și portretele și să folosiți cerneală roșie și neagră pentru a menține tema generală a Coșului de gunoi.

Trash Polka Tattoo 7

Sursă

# 3 Grădina Polka Flower

Nu este comun pentru mulți artiști de tatuaj să utilizeze cerneală neagră pentru a desena flori, dar acest lucru nu este cazul pentru acest stil contemporan. O floare neagră pe antebraț și cu unele modele roșii pe partea sau fundalul creează un tatuaj elegant și trendy pe care atât bărbații, cât și femeile îl pot obține.

Trash Polka Tattoo 2

Sursă

# 4 Tatuaj Lion și Wolf

Animale precum lupii și leii sunt ușor de incorporat în orice stil de tatuaj și sunt, de asemenea, foarte simbolici. Pentru acest gen, trebuie să trageți un lup sau un leu agresiv pentru a arăta forța și încrederea. De asemenea, trebuie să includeți pungile strălucitoare ale Trash Polka și puteți folosi câteva litere sau cuvinte pentru a sublinia ideea.

Trash Polka Tattoo 3

Sursă

Unde se poate obține aceste tatuaje?

Aceste tatuaje sunt un stil relativ nou, astfel încât obținerea acestora poate fi o provocare puțin mai mică și acest lucru este mai mult dacă doriți ca cele originale de Volko și Simone. Dacă vă place stilul și doriți să obțineți cel mai bun tatuaj, este posibil să aveți nevoie să călătoriți la Wurzburg, Germania pentru a-și crea Buena Vista Tattoo Club. Cu toate acestea, în ultimii câțiva ani, unii tattooști experimentați și alți câțiva viitori au învățat stilul.

Trash Polka Tattoo 25

Sursă

Creșterea numărului de artiști care pot crea imagini perfecte în stilul Trash Polka înseamnă că este posibil să le aducem în SUA și în alte câteva țări din Europa (pe lângă Germania). Cu toate acestea, ar trebui să faceți suficiente cercetări asupra artistului și să cereți să vedeți dovezi ale tatuajelor lor anterioare pentru a determina cât de bune sunt pentru a desena acest stil particular de artă corporală.

  • Trash Polka Tattoo 26
  • Trash Polka Tattoo 27
  • Trash Polka Tattoo 28

Concluzie

Orice fan de tatuaj va dori întotdeauna să se miște cu vremurile și să încerce unele stiluri contemporane care încearcă să se desprindă de design-urile și temele tipice de tatuaj. Dacă sunteți unul dintre acești entuziaști și sunteți în căutarea pentru ceva care atrage atenția și controverse într-o anumită măsură, tatuajul Trash Polka va fi o alegere excelentă pentru dvs.

Trash Polka Tattoo 46

Sursă

Dar, înainte de a obține unul, este important să înțelegeți ce înseamnă acest stil și originile acestuia. De asemenea, va fi o idee bună să cunoașteți câteva din caracteristicile sale cheie și de unde să obțineți unul.

Trash Polka Tattoo 29

Sursă

Trash Polka Tattoo 30

Sursă

Trash Polka Tattoo 31

Sursă

Trash Polka Tattoo 32

Sursă

Trash Polka Tattoo 33

Sursă

Trash Polka Tattoo 34

Sursă

Trash Polka Tattoo 35

Sursă

Trash Polka Tattoo 36

Sursă

Trash Polka Tattoo 37

Sursă

Trash Polka Tattoo 38

Sursă

Trash Polka Tattoo 39

Sursă

Trash Polka Tattoo 40

Sursă

Trash Polka Tattoo 47

Sursă

Trash Polka Tattoo 48

Sursă

Trash Polka Tattoo 50

Sursă

Trash Polka Tattoo 49

Sursă

Trash Polka Tattoo 51

Sursă

Trash Polka Tattoo 52

Sursă

Trash Polka Tattoo 53

Sursă

Trash Polka Tattoo 54

Sursă

Trash Polka Tattoo 55

Sursă

Trash Polka Tattoo 56

Sursă

Trash Polka Tattoo 57

Sursă

Trash Polka Tattoo 58

Sursă

Trash Polka Tattoo 59

Sursă

Trash Polka Tattoo 60

Sursă

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 74 = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: