65+ Tatuaj clasic Mickey și Minnie Mouse – o modalitate de a păstra magia

mickey și minnie tattoo40

Sursă

Ei au unele dintre cele mai recunoscute chipuri din lume și baza lor de fani include copii de toate vârstele - vorbim, desigur, despre personajele minunate ale lui Disney Mickey și Minnie Mouse!

Mickey și Minnie Mouse au fost împreună de mult timp, aproape 90 de ani, de fapt, după cum au fost introduși pentru prima dată de celebrul Walt Disney în 1928.

Aceste personaje uluitoare de șoareci au apărut în benzi desenate, filme, desene animate și pe milioane de articole de mărfuri din moment ce popularitatea lor nu a scăzut niciodată. Nu este ceva ce puteți spune despre multe figuri fictive de desene animate!

Mickey și Minnie Mouse Tattoos

Sursă

Fanii Disney care sunt, de asemenea, fanii tatuajului place sa combine favoritele lor in tatuajele Disney, iar cele mai populare dintre acestea sunt tatuajele Mickey si Minnie Mouse.

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 46

Sursă

Tatuaj Designs

Mickey Mouse 

De la prima sa apariție, Mickey a fost întotdeauna desenată în același mod. Trăsătura lui distinctivă este, desigur, capul său rotund, cu două urechi rotunde deasupra (care rămân aceleași indiferent de profilul în care apare).

 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 67
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 66
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 65
Mickey și Minnie Mouse Tattoos

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 50

Sursă

Silueta urechilor și a capului este la fel de recunoscută ca și Mickey însuși și este folosită ca mascota oficială Disney. Mickey este chiar capabil să se laude cu o stea pe Hollywood Walk of Fame!

Cei mai buni prieteni ai săi sunt Goofy și Donald Duck și are un câine pe nume Pluto. El poartă, de obicei, mănuși scurte de culoare albă și haine roșii; cel mai frecvent o pereche de pantaloni roșii.

mickey și minnie tattoo1

Sursă

mickey și minnie tattoo2

Sursă

mickey și mouse-ul tattoo3

Sursă

mickey și minnie tattoo4

Sursă

mickey și minnie tattoo6

Sursă

Minnie Mouse 

Prietena lui Mickey Minnie Mouse este o stea în sine. Aspectul ei de bază este similar cu cel al lui Mickey, iar stilul ei de îmbrăcăminte este foarte frumos și feminin.

Ea este de obicei descrisă fie într-o rochie de culoare roșie sau roșie (ocazional portocalie), cu un arc de potrivire între urechile ei. Pantofii ei sunt pompe de călcâi de înaltă vizibilitate, care se clatteră în timp ce merge.

mickey și minnie tattoo7

Sursă

mickey și mouse-ul tattoo8

Sursă

mickey și minnie tattoo9

Sursă

mickey și minnie tattoo mouse10

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 49

Sursă

Schițe și siluete 

Schița profilului lor (cerc cu două cercuri pe ambele părți) este un design popular pentru tatuajele Mickey și Minnie Mouse. Unii clienți vor dori numai conturul simplu, dar alții pot adăuga un arc la contur pentru a reprezenta Minnie sau au ales să aibă contururile completate pentru a forma siluete.

mickey și minnie tattoo11

Sursă

mickey și minnie tattoo12

Sursă

mickey și minnie tattoo13

Sursă

mickey și minnie tattoo mouse14

Sursă

mickey și minnie tattoo15

Sursă

Kissing 

Mickey și Minnie sunt adesea impregnate împreună în picioare pe degetele de la picioare, cu mâinile lor bashfully în spatele lor înclinate și sărutându-se reciproc, fie pe nas sau pe buze.

Mickey și Minnie Mouse Tattoos

Sursă

Uneori, ele vor fi plasate în diferite zone ale corpului (de ex. Una pe ambele părți), astfel încât să se "sărute" atunci când sunt reunite.

mickey și minnie tattoo16

Sursă

mickey și minnie tattoo17

Sursă

mickey și mouse-ul tatuajului minnie18

Sursă

Cu Text 

Fazele din filmele Disney, cum ar fi "Once Upon a Time", și cuvinte precum "Believe" sunt adesea văzute împreună cu Mickey și Minnie în clasicul cursiv Disney fonturi.

mickey și minnie tattoo19

Sursă

Mâinile cu mâna

Două mâini cu mâini albe care formează o formă de inimă sunt un tatuaj clasic Mickey și Minnie. Una dintre mâini va avea uneori un arc roz sau roșu atașat.

mickey și minnie tattoo20

Sursă

Mickey și Minnie tattoo21

Sursă

Mickey și Minnie tattoo22

Sursă

Epocă

O randare precoce a lui Mickey si Minnie este uneori folosita ca subiecte pentru tehnicile de stil clasic si vechi. Aceste tatuaje sunt văzute în alb și negru cu umbre, care este foarte eficient în portretizarea personajelor tradiționale din anii '30 și '40.

În tatuajele de școală veche, șoarecii sunt reprezentați în culori limitate cu contururi îndrăznețe. In aceste tatuaje, Minnie este vazuta de obicei pozitia pozitiva izbitoare in timp ce pozitiile lui Mickey sunt mai active, adesea cu maini intinse.

mickey și mouse-ul tattoo23

Sursă

mickey și minnie tattoo24

Sursă

mickey și minnie tattoo mouse25

Sursă

Mandala

Schița faimosului cap și ureche este acum plină de modele complicate de mandalas, deoarece acestea au devenit mai trendy în ultima vreme. Acestea sunt ocazional umplut cu culori, dar sunt în mare parte proiectate în alb-negru pentru un efect mai bun.

mickey și minnie tattoo mouse26

Sursă

mickey și minnie tattoo28

Sursă

mickey și minnie tattoo27

Sursă

Acuarelă 

Din cauza originilor artistice ale acestor figuri, ar putea părea destul de frapant să includă elemente de tatuaj acuarelă în tatuajele Mickey și Minnie.

Această acuarelă ar putea fi folosită ca fundal pentru personaje sau pentru a completa o schiță îndrăzneață. Culorile murdare ale curcubeului arată foarte interesant ca acesta.

mickey și minnie tattoo29

Sursă

mickey și minnie tattoo30

Sursă

mickey și minnie tattoo31

Sursă

Semnificația tatuajului mouse-ului

Clienții pot alege să aibă un tatuaj Mickey sau Minnie Mouse pur și simplu pentru că îi iubesc pe Disney și pe acești doi personaje faimoase sau pentru că acești șoareci îndrăgostiți au un înțeles specific atașat acestora, cum ar fi:

 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 62
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 63
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 64
mickey și mouse-ul tattoo33

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 47

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 48

Sursă

Distracție și iubire

Desenele animate trebuie să fie distractive, pentru a ajuta la distragerea copiilor și a ușura tensiunea pentru adulți. Ele sunt o cale de a uita lumea pentru o vreme.

Mickey și Minnie Mouse Tattoos

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 51

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 52

Sursă

Mickey și Minnie sunt destul de ieșiți din cifrele Disney mereu zâmbind și caută aventură, iar unii clienți se pot identifica cu aceste caracteristici și, la rândul lor, pot decide să le includă în desenele lor de tatuaj.

mickey și minnie tattoo32

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 53

Sursă

Nevinovăţie

Majoritatea copiilor au crescut cu ochii pe desene animate și au iubit toate lucrurile Disney, astfel încât aceste tatuaje simbolizează cu siguranță copilăria și nevinovăția. Pentru fete, un tatuaj Minnie Mouse poate să-și definească propria personalitate - timidă și demnă.

mickey și mouse-ul tattoo35

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 55Mickey și Minnie Mouse Tattoo 55Mickey și Minnie Mouse Tattoo 55

Sursă

Dragoste adevărată

Mickey și Minnie sunt un simbol al iubirii și al iubirii adevărate a milioane de oameni - au fost împreună timp de aproape un secol și continuă să fie puternici. Când sunt utilizate împreună în tatuaje, aceștia poartă adesea acest mesaj.

mickey și minnie tattoo34

Sursă

Mickey și Minnie Mouse Tattoo 54

Sursă

Idei de plasare

Cuplurile aleg ocazional modelele Mickey și Minnie Mouse ca tatuaje ale cuplului. De multe ori omul va obține o imagine sau schiță sau Mickey și femeia va avea Minnie. Ele sunt de obicei plasate în aceeași zonă a corpului pentru ambii oameni.

 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 59
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 60
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 61
mickey și minnie tattoo36

Sursă

Proiectele mari ale Disney care includ Mickey și Minnie Mouse pot arăta uimitoare, mai ales ca piese întregi spate sau mâneci de braț și picior, cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste tatuaje sunt de obicei mici sau medii.

Aceasta înseamnă că funcționează bine pentru primii cronometre și pot fi plasați aproape oriunde pe corp. Designurile mici sunt adesea folosite pe sau în spatele urechilor și pe degete, în timp ce modelele de dimensiuni medii arată foarte bine pe brațe, coapse și umeri.

Mickey și Minnie Mouse Tattoos

Sursă

Adesea, atunci când un client are atât Mickey, cât și Minnie, aceștia vor avea un contur opus celuilalt - câte una pe fiecare gleznă sau una pe fiecare coaptă.

mickey și minnie tattoo37

Sursă

mickey și mouse-ul tattoo38

Sursă

Pe scurt…

Femeile au mai multe șanse să aleagă tatuajele Mickey și Minnie Mouse pur și simplu pentru că personajele de desene animate clasice nu sunt subiecți masculini de dorit. Asta nu înseamnă că oamenii nu pot purta acest design - sunt unisex.

Aceste tatuaje sunt atemporale, recunoscute și poartă sensuri minunate și amintiri care fac ceea ce face un tatuaj special. Disney iubitorii nu s-ar simți complet fără propriile tatuaje Mickey și Minnie Mouse!

mickey și minnie tattoo39

Sursă

mickey și minnie tattoo5

Sursă

 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 58
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 56
 • Mickey și Minnie Mouse Tattoo 57

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: