White Ink Tattoos – Mitä sinun pitäisi tietää!

Ymmärtääksesi lisää, katsokaamme tarkalleen, mitkä ovat valkoisen musteen tatuointeja. Tämä on tatuointi, joka vedetään käyttäen UV-valkoista muste. Tämä muste on tuskin näkyvissä ja sillä on ominaisuus olla jättämättä näkyvää merkkiä. Ihmiset, jotka tietävät tästä, tietävät, että se koskee ihmisiä, joilla on oikeudenmukaisempi iho, vaikka nyt monet ihmiset, joilla on tummempi tai parkitun ihon, ovat myös menossa tähän. Useimmissa tapauksissa et voi huomata, että on tatuointi, koska se näyttää todella vaalealta ja näkyy vain selkeästi, kun sitä tarkastellaan selkeässä ja luonnollisessa valossa. Tämä tatuoinnin muoto on löytänyt sukupolven molemmin puolin.

Valkoiset musteen tatuoinnit näyttävät mielenkiintoisilta, kun ne on tehty oikealla musteella ja taiteilija, joka on taitava tatuoinnissa. Ennen valkoisen musteen tatuoinnin vahvistamista sen sijasta, että hinnoittelun vaikutus vaikuttaa päätökseesi, keskitytään myös taiteilijoiden tuotevalikoimaan ja taiteilija, jolla on valtaosa valkoisen musteen tatuoinnissa, on eduksi.

1
Tämä on tatuoinnin muoto, joka tekee lausunnon ilman liian kovaa. Ihmiset, joilla on valkoinen muste tatuoinnit voivat tehdä merkin, mutta silti erottuvat joukosta. Vaikka valkoisen musteen tatuoinnilla on monia etuja, he eivät ole ilman haittoja. Jos ne tehdään huonolla tai slapdash tavalla he voivat näyttää todella pahaa ja jättää huonoja merkkejä loppuelämänsä. Sinun on valittava taiteilija, joka on erikoistunut tähän. Tämä on hyvin tarkka taidetta, jolla ei ole marginaaleja virheille. Koska kun pigmentit sekoittuvat verenkiertoon, on mahdollista, että väri kulkee muille ihoalueille.

Alla oleva valkoinen muste tatuointi näyttää viileältä käsivarressa, jossa sitä käytetään, mutta koska ihon väri on myös valkoinen, sen tatuoinnilla on vaikea tunnistaa varsinkin yläosaa. On hyvä käyttää oikeaa värivalintaa ja teemoja niin, että tatuointi voi olla näkyvämpi.

2

Valkoiset musteen tatuoinnit näyttävät herkiltä ja naisellisemmilta, joten ne sopivat naisille, vaikka miehetkin käyttävät niitä. Mallit, joita käytetään yleisesti valkoisen musteen tatuointeina ovat geometriset mallit, heimot, pitsi, mandala, sudenkorento, kukat ja siivet. Tatuoinnit on tehtävä hienovaraisesti, jotta heidät ovat erinomaisia ​​ja näkyviä. Alla olevan valkoisen musteen tatuointirakenne näyttää uskomattomalta käyttäjän kädestä.

3

Paras tapa kuvata valkoisen musteen tatuointi on, että se tekee ihollesi näyttävän, että siinä on pitsiä muistuttava kuvio sen luonnollisen ilmeen ansiosta. Se on kaunis kappaleen taideteos, joka ylpeilee työn selkeän hienovaraisuuden ansiosta ja siitä, miten se jättää sinut miettimään, onko se valkoisen musteen tatuointi vai osa itse ihokuvioistasi. Mutta tämän vaikutuksen saavuttamiseksi sinun on oltava varovainen, tutkittava huolellisesti ja toteutettava due diligence -prosessi, joka ei rajoitu pelkästään sijaintiin ja muotoiluun vaan sisältää myös sellaisia ​​asioita kuin taiteilija, jonka kanssa haluat työskennellä. Jos olet valmis tekemään sellaista aikaa ja omistautumista, sinulla on tatuointi, jota kaikki ihailevat.

4

Opi valitsemaan valkoinen muste tatuointi: Ensimmäinen asia, jota aiomme toistaa, on tärkeää valita taiteilija, joka on osaava ja jolla on ehdoton luottamus tehdä tällaista työtä. Asiantuntija taiteilija opastaa valkoisen musteen tatuoinnin hienovaraisuuksista ja värivaihtoehdoista. Joo! Sinulla on hieman hienovaraista väriä valkoiseksi, jotta se sopisi iholle. Jos tutkimat värillistä valkoista, näet hienot varjot, kuten norsunluu, vaalea mauve, hyvin vaaleansininen, hieman hienovaraista keltaista tai jopa vaaleanpunaista. Jos tällaista varjostusta ei lisätä, tatuointi näyttää enemmän kuin arpi. Asiantunteva tatuoija työskentelee paljon harmaita sävyjä hahmotellaan suunnittelusta ennen kuin aloittaa valkoisella.

Alla oleva valkoinen muste-tatuointi näyttää upealta, kun kuviot ovat visuaalisesti houkuttelevia ja kauniisti suunniteltu. Käyttäjän ihonväri lisää myös tatuoiden yleistä näkymää, jolloin tuloksena on niin hieno kiehtova valkoinen muste tatuointi.

5

Vaikka otetaan huomioon, että valkoisen musteen tatuoinnit ovat muuttuneet hieman turvallisemmiksi alan sääntelystä johtuen taiteilijoiden koulutuksesta, on aina mahdollista, että saatat kohdata joitain taiteilijoita, jotka eivät ole yhtä asiantuntijoita kuin he väittävät. Sinun on suositeltavaa mennä asiantuntijoiden kanssa tässä suhteessa, vaikka se maksaa sinulle enemmän. Voit tehdä tutkimustasi lukemalla arvosteluja tai paremmin puhumalla ihmisille, jotka ovat tehneet sen. Sitten voit mennä saada epätavallinen valkoinen muste tatuointi tehty.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

16 − 15 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: