Miten välttää tatuointi-infektio: asianmukainen jälkihoito

Jos et huolehdi tatuoinnistasi, voit vaarantaa infektion, kuplien, musteen heikkenemisen ja verenvuodon - ei joku, jonka joku haluaa kohdata! Koska tatuoinnit avaavat ihon, sinun on muistettava, että uusi muste on itse asiassa avoin haava ja hoitaa sitä vastaavasti. Meillä on vinkkejä, jotka näyttävät sinulle miten.

Yksi tärkeimmistä näkökohdista saada tatuointi on oppia, miten huolehtia siitä kunnolla, jotta vältetään riski tatuointi infektio. Vaikka useimmat tatuointiartistit antavat sinulle yksityiskohtaiset ja yksityiskohtaiset ohjeet tatuoinnin jälkeisestä hoidosta, jota he haluavat seurata, monet antavat sinulle myös etumatkaa toimittamalla sinulle muutamia voide-sovelluksia, kunnes voit päästä kauppaan enemmän runsaasti oma tarjonta. Tämän jälkimarkkinoinnin olennainen osa on kuitenkin ymmärtää potentiaaliset ongelmat, joita voi esiintyä, kuten infektio, ihottuma ja ihon keloidit. Kouluttamalla itsesi "mitä jos" voisi auttaa sinua enemmän kuin tarpeeksi. Et voi vain tunnistaa ongelman, ennen kuin se kieroutuu hallitsemattomasti, mutta voit myös ryhtyä tarvittaviin varotoimiin, jotta vältetään niiden alkaminen kokonaan!

Tattoo1

Jos pystyt tunnistamaan ongelman nopeasti, olet todennäköisesti vältät väärän tai värjäytyneen tatuoinnin. Jopa silloin, kun saat tatuointi-infektion, jos käsitellään ja käsitellään välittömästi, voit poistaa tartunnan ja tallentaa tatuoinnin. Kuten näet seuraavista esimerkeistä, jos ja kun tatuointi-infektio kieroutuu hallitsemattomasti, on mahdollista, että sinulla on jäljellä arpi kehossasi, jossa tatuointi on ollut. Tämä on varmasti viimeinen asia, jonka haluat kokea, varsinkin koska tatuoinnit eivät yleensä ole halpa harrastus. Olet todennäköisesti maksanut hyvää rahaa musteasi varten, miksi pilaa se huolehtimatta siitä?

1

Säilyttäminen alueella, jossa sinulla on tatuointi kosteutettu ja puhdas kaikkina aikoina, on välttämätöntä parantumiselle. Kun iho sopeutuu musteeseen, se tarvitsee kosteutta, jotta se asettuisi ja venyy kunnolla. Ensimmäisten muutaman päivän aikana on täysin normaalia esiintyä kohonnut iho tatuoinnilla ja muodolla - useimmat ihmiset myöntävät, että näyttää siltä, ​​että tatuointi saattaa olla merkitty iholle. Tämä on luonnollista turvotusta, joka johtuu musteesta ihon alle. Näiden ensimmäisten päivien aikana liiallinen muste työntää sen pois iholta. Huomaat, että kun käytät voidetta, muste puhkaisee kätesi. Jälleen tämä on normaalia.

2vjpndk

Jos havaitset punaisia ​​kuoppia tai ihottumaa ympärillä tai päälle tatuointi, tämä voi olla merkki siitä, että infektio on kehittymässä. Sinun pitäisi soittaa tatuoijaasi heti, jotta he voivat selvittää, onko tämä reaktio vai infektio. Jotkut reaktiot saattavat näyttää huonolta kuin ne ovat. Jos sinulla on herkkä iho, tämä voi olla todennäköinen syy ärsytykseen eikä välttämättä tarkoita, että sinulla on tatuointi-infektio.

18

Tatuointi-infektio voi näyttää monilta eri tavoin riippuen ihosta tai tartunnan vakavuudesta. Monet ihmiset kokevat ihon keloidit, jotka nopeasti kääntyvät hiutaleeksi, säröillä iholla. Tämä voi olla tatuointialueen ympärillä tai ympärillä, ja jos se jätetään valvomatta, se voi todellisuudessa kasvaa siihen pisteeseen, jossa tatuointi on musaa tai sitä ei enää näy.

hqdefault

Tatuointi-infektioiden varhaisvaiheissa saattaa ilmetä, että tatuointi saattaa värjäytyä. Tämä on ensimmäinen merkki siitä, että jotain on väärä. Vaikka värimustetta voi haalistua, jos asianmukaista jälkikäsittelyä ei noudateta, kuten pesu saippualla liian aikaisin tai musteen paljastaminen auringon ensimmäisten 8 viikon aikana, sen ei tulisi värjätä. Värjäys tarkoittaa tältä osin sitä, että vihreä muste muuttuu keltaiseksi musteeksi tai ruskeaksi väriseksi.

kuvien

Toinen yleinen tatuointi-infektion muoto on, kun tatuointi ympäröivä iho muuttuu karkeaksi ja hauraaksi. Voit tuntua, että alue kiristyy ja että se muistuttaa nahkaa kaltaista pintaa. Tämä on ensimmäinen varma merkki siitä, että iho ei säilytä lainkaan kosteutta. Kun iho on liian kuiva, se voi hylätä musteen ja kehosi yrittää taistella ja sisältää mitä se pitää ulkomaisena esineenä ihon alla.

images5

Oikea Tattoo Aftercare

  1. Vain pitää tatuointi katettu kahden ensimmäisen tunnin kuluttua sen tekemisestä. Poista side tai kääre 1-2 tunnin kuluttua sen varmistamiseksi, että musteella on tilaa hengittää. Luonnollinen ilma auttaa paranemisprosessia alkamaan
  2. Pidä alue puhtaana ja kosteana aina. Käytä vain kastetta, jota tatuoija suosittelee tai kerma nimenomaan tatuoinnin jälkeen, kuten Tattoo Goo.
  3. Ensimmäisten päivien aikana älä anna veden tai saippuan koskettaa suoraan tatuointialuetta. Voit käyttää lämpimää pesulappua siirtyäksesi alueelle ja pitää sen puhtaana
  4. Vältä suoraa altistumista auringolle, kloorille tai suolavedelle vähintään 6-8 viikon ajan
  5. Älä käytä alkoholituotteita alueella tai sen ympärillä vähintään 4 viikon ajan
  6. Älä poimi ihoa tatuoinnilla tai hankaa hankaavasti
  7. Kun voidetta käytetään, hankaa pehmeitä, pyöreitä liikkeitä, kunnes koko alue on peitetty

PRinc_rm_photo_of_henna_tattoo

Merkkejä-of-an-tartunnan-tatuointi

Tattoo-Infektio

Pahimmassa tatuointi-infektio-alati L-DoZE0B

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: