99 Adembenemende Angel-tatoeages (met betekenis)

Er is een engel die over me waakt. Voor velen is de engel iemand die er altijd is om je te begeleiden en je te beschermen tegen schade. Hoewel we geen engelen kunnen zien, is het er om ons eraan te herinneren dat ze er altijd zullen zijn, of het nu gaat om een ​​moedig religieuze engel, een paar schattige vleugels of gewoon om een ​​kleine herinnering.

Redenen waarom engelentattoos zo populair zijn

Angels zijn favoriete tatoeages voor veel gelovigen. Het hebben van een tatoeage van de mystieke superwezens op de achterkant van je nek, achterkant of beter nog op je borst, spreekt boekdelen over je god en geloof. Trouwens, angel tattoo design kan heel veel dingen betekenen, waaronder schoonheid, vriendelijkheid en puurheid. Voor sommige mensen bieden engelachtige tatoeages enige bescherming in geval van gevaar. Het is de reden waarom het beeld van de beschermengel erg populair is.

Er wordt gezegd dat de engel van bescherming immense krachten heeft om je te beschermen tegen ongelukken en krachten van duisternis. Of dit waar of niet waar is, wordt overgelaten aan de discretie van veel mensen die ze gebruiken voor hun tatoeages. De ontwerpen zijn populair geworden voor zowel vrouwen als mannen.

Afgezien van de overtuiging dat engelentattoos iemand kunnen helpen om aan gevaar te ontsnappen, zijn de ontwerpen prachtig. Hun beste opvallende kenmerken zijn de vleugels. U kunt deze aantrekkelijke ultramoderne tatoeage op elk deel van uw lichaam aanbrengen. Het kan de gehele achterkant bezetten of u kunt een kleiner, meer discreet beeld krijgen.

Er zijn veel verschillende soorten engelentattoos en je zult niet beperkt zijn tot keuzes wanneer je op zoek gaat naar de juiste tatoeage die op je behoeften of persoonlijkheid is afgestemd. De beschermengel, zoals eerder genoemd, is de ultieme beschermer die je tegen ongekend gevaar houdt. Dan is er de doodsengel, die verdriet, baby engel, duivelse engel, mooie vrouwelijke engel vertegenwoordigt; de lijst is eindeloos.

Een paar dingen die u moet overwegen voordat u uw tatoeage met engel kiest:

Angel tatoeages zijn prachtige kunstwerken voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn vandaag de meest gewilde tatoeages in de wereld. Als je werkt met een doorgewinterde tattoo-ontwerper, kun je er zeker van zijn dat je de beste tatoeage ooit krijgt. Maar voordat je die tatoeage op je rug of op je borst krijgt, zijn hier enkele factoren die je zou moeten overwegen:

Op geslacht gebaseerde tatoeages

Hoewel de meeste tatoeages van engelen er zowel voor mannen als vrouwen geweldig uit zullen zien, zou je er één moeten kiezen, die jouw geslacht weergeeft. Bijvoorbeeld, voor mannen is een engel van bescherming, met zwaarden en andere soorten harnassen het beste voor uw mannelijke imago. Aan de andere kant kiezen vrouwen meestal voor ontwerpen, die staan ​​voor hun vrouwelijke kenmerken, zoals die voor kalmte, schoonheid en vrede.

Waar wil je je tatoeage?

Meestal zijn tatoeages onomkeerbaar. Daarom is het belangrijk dat u duidelijk weet waar u de illustratie wilt plaatsen. De bottom line is echter om het tattoo-ontwerp op een plek aan te brengen waar je je comfortabel bij voelt. Denk eraan, tatoeages spreken namens jou voor andere mensen. Voor sommige mensen zal het, als het verborgen is, niet zijn doel dienen. Voor anderen is hun tatoeage een privéaangelegenheid en meestal verborgen onder hun kleding.

Je ontwerper

Nadat je je tatoeage hebt gekozen, is het tijd om een ​​beslissing te nemen over wie het ontwerp gaat uitsnijden. De keuze van de ontwerper die u kiest, bepaalt de uitkomst van de tatoeage. Het kan verleidelijk zijn om een ​​tattoo-ontwerp te kiezen, dat opduikt bij zoekmachines. Onthoud echter dat een tatoeage uniek moet zijn. Wees creatief en kom naar boven, met iets dat de aandacht zal trekken, wanneer je voorbijgaat. Zoek een professionele kunstenaar, die in staat zal zijn om een ​​Cherubijn, een aartsengel of een beschermengel te produceren, net als op de afbeeldingen. Ontsierde tattoo-ontwerpen zijn een schande.

Hieronder staat een lijst van zorgvuldig geselecteerde tatoeages van engelen, zoals ze worden toegepast op verschillende delen van het lichaam. Lees verder en vind de beste tatoeage die bij u past.

295101689_3d2d2f13d4

Guardian-Angel-gebed-Tattoo

angel-tattoo-12

Angel-Tattoo

bidden-angel-tattoo-ontwerpen

OLYMPUS DIGITALE CAMERA

Angel_Design_01

vliegende-angel-tatoeage-on-shoulder

anna-angel-tattoo

angel_tattoo_by_jinxiejinx_by_jinxiejinx13-d3fevgu

Angel-tattoo-62

bidden-angel-tattoo

Angels worden anders afgebeeld, afhankelijk van geslacht, cultuur en geografische positie. Hieronder staan ​​enkele vaak voorkomende betekenissen voor verschillende engelen. Natuurlijk is de lijst niet uitputtend en sommige mensen hebben een ander begrip voor verschillende engelen, maar als een leidraad hier zijn enkele van de meest voorkomende betekenissen:

Cherubijn - Een cherub is een engel die op een kind lijkt, meestal gezien met een mollig gezicht en krullend haar. Van oudsher worden cherubs verondersteld Gods dienaren te zijn en als tatoeages worden ze meestal versierd als een herinnering om een ​​leven te leiden als een dienaar van God. Omdat ze ook als schattig worden beschouwd, vooral door vrouwen, hebben sommige tattoo-eigenaren ze gewoon omdat ze zich aangetrokken voelen tot het ontwerp.

3

url

Etherische vrouwelijke engel - Dit zijn de engelen die typisch in je opkomen als iemand uit de westerse wereld aan een engel denkt. Het is meestal een vrouw en versierd met witte, vloeiende kleding. Deze engel betekent typisch dat de drager gelooft dat hij iemand nodig heeft om over hem te waken. Andere betekenissen kunnen een algemeen geloof in de hemel omvatten, een herinnering om op het rechtvaardige pad te blijven, of andere op spiritualiteit gebaseerde metaforen.

Angel of Death (of Santa Muerte) - in de Spaanse culturen is de engel des doods een alwetende figuur, waarvan bekend is dat veel leden van het katholieke geloof bidden. Van deze engel is bekend dat hij de zieken of de gewonden heelt, bescherming biedt aan degenen die hem nodig hebben en zielen in het eeuwige hiernamaals brengt. Sommige mensen voegen ook kleine gebeden aan hun tatoeages toe die worden geuit in de overtuiging dat dit hen zal beschermen.

1166154892_Angel_of_Death_Tattoos.jpg

Angel-of-Death-Tattoo-Designs

death-angel-tattoo-7

Angel Wings - Wings zijn er in een oneindige verscheidenheid aan ontwerpen. Onlangs is het voor de drager populair geworden om vleugelattoos op zijn rug te hebben die de indruk wekken dat zij zelf de engelen zijn. Deze tatoeages variëren in grootte en stijl, maar zijn meestal behoorlijk groot om er zo realistisch mogelijk uit te zien. Deze vleugels kunnen de opkomst symboliseren vanaf een ruige periode in het leven, de perceptie geven van een persoon die een engelachtig leven leidt, of het kan simpelweg betekenen dat de eigenaar een artistiek oog heeft.

Angel-Wings-Tattoos-Designs-for-Girls

tattoo-angel-ontwerpen

small-angel-wing-tattoo-on-the-upper-back

Angel-Wings-Tattoos

Fallen Angel - Dit beeld stelt degenen voor die ooit een leven van zuiverheid hebben gevolgd (meestal één met religieuze betekenis), maar later hebben besloten dat dit pad om wat voor reden dan ook niet is dat ze willen nastreven. De gevallen engel voelt zich nu meer aangetrokken tot eartlhy en materialistische realiteiten. Dit ontwerp is te vinden in beide afbeeldingen van een gevallen engel, of in vleugels die voor hen een donkerdere, gescheurde of verkeerd behandelde natuur hebben.

Lowerback_tattoo_424

Angel tatoeages zijn erg populair in de tattoo-wereld. Ze zijn in alle ontwerpen, gebaseerd op de wil van de persoon. Je kunt er een hebben om schoonheid, vrede, zuiverheid of een ander engelachtig attribuut te portretteren. Voor mannen zijn er reeksen engelenontwerpen, die staan ​​voor mannelijkheid. Hoewel ze meestal worden geassocieerd met religie, hoef je zeker geen gelovige te zijn om een ​​engelentattoo te hebben. Er zijn mooie aspecten in alle aspecten en waar je de ontwerpen ook toepast, ze komen expliciet naar voren.

De bovenstaande afbeeldingen zouden je creativiteit in de war moeten maken. Kijk naar deze ontwerpen en zie welke het beste jouw karakter, jouw geest, jouw vuur vertegenwoordigt. Verander het ontwerp en voeg uw persoonlijke kenmerken toe. Een tatoeage is een zeer belangrijke beslissing, loop er niet in.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: