55 artistieke tattoo ontwerpen

Wanneer we het hebben over een uniek en interessant tatoeage-thema, is een thema dat ons opvalt het thema van de raaftattoo. Populair bij zowel mannen als vrouwen, deze tatoeage symboliseert de eigenschappen en eigenschappen van de raaf. Deze tatoeage heeft een specialiteit die kan worden gemengd met verschillende andere symbolen die een diepere betekenis geven aan de tatoeage.

Dit artikel geeft je toegang tot een hele grote verscheidenheid aan raaf tattoo-ontwerpen waaruit je kunt kiezen met de verschillende betekenissen van de tatoeage goed bedacht. We laten je kennismaken met het geweldige thema raven-tatoeages waaruit je kunt kiezen. We zullen ook proberen de betekenissen van de meest voorkomende ontwerpen van raven-tatoeages uit te leggen, die je helpen om op een betere manier andere verbindingen met deze tatoeages te creëren.

13-raaf-tattoos980711051500

Raven tattoo design is een van de tattooontwerpen die vaak bij tattoo liefhebbers voorkomen. Net als andere dieren en vogeltattoos symboliseert de raaftattoo de karaktereigenschappen van de vogel en draagt ​​de tatoeage een perceptie die je identificeert met de personages.

14 raaf-tattoos21650650

Raven tattoo designs worden normaal gesproken gedaan met veel artistiek werk en passen goed bij de verschillende functies die het combineert met andere functies die de raven tattoo uniek en uniek maken. Het hieronder getoonde tattoo-ontwerp demonstreert een geweldig kunstwerk waarbij de verschillende kleuren perfect mengen.

15 raaf-tattoos19650650

De raaf-tatoeage heeft een manier om zowel het goede als het slechte in de drager te symboliseren. Sommige mensen associëren de raaf met de dood, gezien de traditionele betekenis die de vogel in de loop van de jaren heeft gekregen. Ondanks de negatieve symboliek toont de raaf ook enkele gave eigenschappen waarmee men zich kan identificeren.

16-raaf-tattoos18

Het ontwerp van de raaftattoo hieronder ziet er fascinerend uit met de raaf, zoals gedemonstreerd als scherp luisteren naar serieuze informatie. In de oude culturen wordt verondersteld dat de raaf magisch is en krachtige geheimen draagt. De benen waar de tatoeage wordt gedragen, maken het ontwerp duidelijk zichtbaar, waardoor het behoorlijk in het oog springt.

17-raaf-tattoos15

Het ontwerp van de raaftattoo is ook een algemeen kenmerk in de Keltische cultuur, een reden die de meeste raaftattooontwerpen inspireert die in de Keltische kunst moeten worden gedaan. Een gemeenschappelijk kenmerk van de Keltische gemeenschap was hun liefde voor oorlog waarin ze visioenen van oorlog konden zien en de raven werden zo veel geassocieerd met de gemeenschap dat de vogels zich graag voelden aan het eten van dode lichamen.

18 raaf-tattoos14

In sommige Afrikaanse culturen worden raven gezien als een boodschapper voor de dood of slecht nieuws. Het zien van raven die rond een huis zweven, is een teken dat de raaf een boodschap aan de familie is gaan brengen. Raven worden ook gezegd om niet alleen bang te maken voor berichten, maar ook voor mysterieuze en intelligente boodschappen. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo toont de raaf met een sleutel die kan worden gezien als goed nieuws voor de drager.

19-raaf-tattoos12

De Griekse mythologie identificeert de raven ook als boodschappers van geluk. Het ontwerp van de raaftattoo hieronder met de ring die uit de ogen stroomt, en de outfit verbeeldt enkele karakters van elegantie die de raaf heeft. Als de tattoo op de hand wordt gegraveerd, zoals het onderstaande ontwerp van de raaftattoo, wordt de verbinding aangegeven die de drager misschien met de vogel heeft.

20 raaf-tattoos9

De bijbel toont ook de raaf als boodschapper van goed nieuws, zoals in het geval van profeet Elia, waar de raaf werd gebruikt om voedsel aan de profeet te bezorgen. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er prachtig uit op de arm, waar het de kleur draagt ​​die wordt gebruikt in het ontwerp en de takken waar de vogel op zit is prachtig ontworpen.

21-raaf-tattoos7

Het ontwerp van de raaftattoo hieronder ziet er zo echt uit en kan gemakkelijk worden verward met het feit dat de vogel op de borst van de drager is neergestreken. De ene kleur mengt zich goed met de teint van de drager en creëert zo een opvallend beeld omdat het ook de fysieke kenmerken van de drager verbetert.

22-raaf-tattoos4

Raven zijn heilige vogels en worden verondersteld om non-verbaal mysterieuze boodschappen over te brengen door de manier waarop ze huilen of zitten. De ontwerpen van de raaftattoo worden ook gezien als een symbool van bescherming tegen het kwaad, net als bij het ontwerp van de raaftattoo hieronder, waarbij de vogel in de klauwen recht in de huid wordt bevestigd.

23-raaf-tattoos3

Het raaf tattoo-ontwerp vertegenwoordigt ook profetie, bescherming en magie volgens de Keltische gemeenschap. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er spectaculair uit met een coole combinatie van kleuren die goed combineert en de vogels op een fascinerende manier zijn ontworpen.

24 raaf-tattoos2650650

Verschillende culturen van over de hele wereld associëren de raaf met verschillende waarden en overtuigingen. De Indianen geloofden dat de raven een symbool van evenwicht waren dat licht op de aarde bracht. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er prachtig uit met de verschillende kleuren die in het ontwerp worden gebruikt en de functies die een dergelijke rijke combinatie van het tattoo-ontwerp creëren.

25 raaf-tattoos1650650

De raven worden ook gekoesterd door vele culturen, gezien het populaire geloof onder andere culturen dat de vogels licht met zich meedragen. Het dragen van de raaf-tatoeage kan worden opgevat als het dragen van het licht met u mee, vooral wanneer u het draagt ​​op visueel aantrekkelijke gebieden zoals in het onderstaande tattoo-ontwerp.

1-raven-tattoos

Wijsheid en intelligentie is ook een kenmerk dat de meeste mensen de raven identificeren zoals de Athene. Het hieronder getoonde ontwerp van de raaftattoo toont een complex werk van raaf tattoo-ontwerpen gedaan met groot kunstenaarschap en professionaliteit. De elementen passen goed bij de tatoeages, waarbij de ene kleur zorgt voor een element van uniformiteit.

2-raaf-tattoos291121540

Voordat je besluit om de raven-tatoeage te dragen, is het goed om tijd te nemen en te vragen hoe je gemeenschap de vogel waarneemt. Als je uit een gemeenschap komt die gelooft dat de vogel een boodschapper van de dood is, zul je je realiseren dat de meeste mensen die je zien met het ontwerp van de raaftattoo, je geneigd zullen zijn om met de dood om te gaan.

3-raven-tattoos9101781540

Raven-tatoeages zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunnen op elk deel van het lichaam worden gedragen dat door de drager geschikt wordt geacht. Het ontwerp van de raaftattoo hieronder ziet er spectaculair uit met de vele bloemen die naast de tatoeage worden gebruikt en perfect mengen.

4-raaf-tattoos84716111280

Het is ook belangrijk om vast te stellen of u het ontwerp op een plek wilt dragen waar iedereen het kan zien of dat u kunt dragen op een plek die alleen voor u zichtbaar is. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo toont de raaf bovenop de schedel die kan worden opgevat als een bescherming tegen de dood door de drager of kan een ander ding symboliseren.

5-raaf-tattoos41411280

Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er cool uit op de dij waar het gedragen wordt en zou een mysterieuze en geheimzinnige betekenis kunnen hebben als je bedenkt waar het tattoo-ontwerp gedragen wordt. Er zijn verschillende betekenissen die de ontwerpen van de raaftattoo symboliseren, maar het is goed om de betekenis te begrijpen voordat je de tatoeage bevestigt.

6-raaf-tattoos1711280

Er zijn verschillende stijlen, variaties en ontwerpen die worden gebruikt bij het bevestigen van de raaf-tatoeages, net als bij het ontwerp van de raaftattoo hieronder. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo past goed op de onderrug, waar het wordt gedragen met de uitgerekte vleugels die beide zijden bedekken en de boom die wordt gebruikt in de tatoeage mengt goed met andere elementen in het tattoo-ontwerp.

7-raaf-tattoos71911280

Er zijn geweldige ideeën en inspiratie die men kan ontlenen aan de ontwerpen van de raaftattoo, aangezien er een grote variëteit is om uit te kiezen. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er spectaculair uit met de prachtige kleuren waarmee het is ontworpen en de verschillende elementen die in het ontwerp zijn verwerkt.

8-raaf-tattoos73111280

Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er spectaculair en opvallend uit, gezien het gebied dat het wordt gedragen met opengesperde snavels, alsof je iets wilt bijten. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar het soort tattoo dat je wilt dragen en om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wat het eigenlijk betekent voordat je besluit om het inkten te doen.

9-raaf-tattoos97887117011280

Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er geweldig uit met de functies die naast de tatoeage worden gebruikt en de kleur die wordt gebruikt bij het ontwerpen van de vogel. Raven-tatoeages zijn in een breed scala verkrijgbaar en het krijgen van wat bij je wens past, is veel gemakkelijker. De blauwe raaf-tatoeages staan ​​bekend als schattig en visueel aantrekkelijk.

10 raaf-tattoos81011280

Veel mensen geven de voorkeur aan het dragen van raaf-tatoeages, alleen al omdat ze er modieus en trendy uitzien. De verschillende elementen die in het onderstaande ontwerp worden gebruikt, zoals de bloemen, de blauwe ogen en andere gebruikte functies, lijken geweldig en maken het hele ontwerp er prachtig uit.

11-raaf-tattoos301711280

De raaf staat ook bekend als symbool voor een bedrieger, denker en een strateeg. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er spectaculair uit met het rode kleurthema dat wordt gebruikt bij het ontwerp van de raaftattoo, dat goed past bij de huid van de drager.

12 raaf-tattoos36481711500

Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo toont de raaf die boven de bloemen vliegt en ziet er adembenemend uit. Het ontwerp is stijlvol en verbetert de hele kijk van de drager met de schouder waar de tatoeage versleten is en het ontwerp perfect opvangt.

raaf tattoo (2)

GESCHIEDENIS EN SYMBOLISME VAN RAFT TATTOOS

Raven-tatoeage is een van de zeldzaamste tatoeages die beide kunnen symboliseren; zowel goed als kwaad. Als symbool voor negativiteit, duisternis, dood en mysterie, beeldt raaf een beeld van 'dood' uit in ieders gedachten. Raven is sinds lange tijd het universele symbool van negativiteit. Dat is de reden waarom raven-tatoeages worden geassocieerd met pessimisme. Maar het is ook een feit dat ondanks de negatieve betekenis die het afbeeldt, deze vogel enkele van de beste attributen vertegenwoordigt die men zich kan voorstellen.

raaf tattoo (3)
Veel verschillende culturen in de wereld relateren raven aan verschillende symbolische waarden. Vanwege het gemeenschappelijke beeld van raven, eten op de lijken in de oorlog, kreeg raven een donker en negatief zicht dat oorlog en dood symboliseerde. Maar in de oudheid geloofden veel culturen dat raven magisch waren en drager van krachtige geheimen. Terwijl in de mythologie wordt verondersteld dat hetzelfde wezen iets is dat zijn mond veel in werking stelt en geen geheimen kan bewaren. In de Keltische cultuur wordt raven beschouwd als van grote waarde, zelfs als hun gemeenschap ook erg vatbaar is voor oorlogen. De Keltische raaftattoo wordt verondersteld bescherming, magie en profetie te vertegenwoordigen vanwege zijn magische krachten.

raaf tattoo (6)

BETEKENISSEN EN ONTWERPEN

Zoals we al hebben vermeld, tonen raven-tatoeages een verscheidenheid aan betekenissen die zowel positief als negatief kunnen zijn. Enkele van de algemene betekenissen staan ​​hieronder:

 • Bescherming
 • Magie
 • Toekomst
 • Secrets
 • Dood
 • Licht
 • Shadows
 • Innerlijke zelf
 • Oorlog
 • Profetie
 • Geheugen
 • Ellende
 • Pijn
 • Intelligentie
 • Wijsheid
 • Gedachte

Niet alleen deze, met een kleine variatie in ontwerp en stijl, raven tatoeages kunnen diepere betekenissen verbeelden. Er zijn een verscheidenheid aan symbolen raven-tatoeages kunnen worden gemengd met bijvoorbeeld een schedel. Sommige ontwerpen portretteren raven met bloed terwijl sommige andere kunnen worden gedaan in de Keltische kunst of tribale kunst. Een variatie kan ook in houding worden gegeven. Raven kunnen worden getrokken vliegen, of met vleugels open of zat op een tak.

raaf tattoo (12)

Deze tatoeages zijn zeer interessant en in het oog springend en het is duidelijk uit deze verzameling foto's van raven-tatoeages dat er een verscheidenheid aan ontwerpen beschikbaar zijn waaruit u zelf een keuze kunt maken. Je kunt ook ideeën uit deze ontwerpen halen en iets creëren met je creativiteit. Maar vergeet niet dat, wat je ook kiest, je je tatoeage volledig moet kunnen begrijpen. Enkele ontwerpideeën van de raaftattoo worden hieronder getoond:

raaf tatoeage

Raven zijn nauw verbonden met de Welshe god in Europa en worden normaal gezien als beschermers en beschermers. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er prachtig uit met de combinatie van verschillende gebruikte kleuren. De tatoeage bedekt de hele arm en creëert zo een aantrekkelijke visuele expressie.

raaf tattoo (1)

Ondanks de veel voorkomende negatieve betekenissen, wordt raaf ook door veel andere culturen als een positief aspect beschouwd. Er is een geloof onder de Indianen dat de raaf licht op de aarde bracht. Ook beschouwen ze raven als een symbool van evenwicht, waarbij ze zowel goed als slecht in iemand weergeven. De meeste raaf-tatoeages geven deze betekenis weer. De Griekse en Romeinse mythologie associëren raven met Apollo en Athena. Dat is de reden waarom raven attributen van de zon symboliseert. Aangezien het grootste kenmerk van de zon "wijsheid" is, wordt de raaf ook beschouwd als een symbool van intelligentie. Ook wordt aangenomen dat raven het vermogen hebben om te spreken.

raaf tattoo (4)

Als je een vraag in gedachten hebt, waarom deze geweldige vogel wordt beschouwd als een symbool van dood en ellende van honderden jaren, dan hebben we een antwoord voor je. Tijdens de oorlog in het oude Europa verloren duizenden mensen hun leven en kon men overal lijken zien liggen. In die tijd was het niet ongebruikelijk om wezens te zien voeden met die rottend lijk. Een van die wezens was de raaf, die als een aaseter op die lijken zag eten. En sindsdien worden ze beschouwd als een symbool van dood en oorlog. Onze literatuur beschouwde raven ook als een symbool van een donker karakter dat in verband werd gebracht met de dood.

raaf tattoo (5)

Raven worden waargenomen door de heidense tradities om te worden gebruikt voor doeleinden van spirituele hekserij, de raaf is een wicca boodschapper met het vermogen om gemakkelijk te schakelen tussen het fysieke en spirituele volgens de heidense naties waardoor de vogels ideaal zijn voor gebruik. Het ontwerp van de raaftattoo hieronder ziet er nogal mysterieus uit gezien de hangende trekken van de raaf.

raaf tattoo (7)

Het ontwerp van de raaftattoo hieronder ziet er spectaculair uit met de vogel die is ontworpen alsof hij vliegt. Het ontwerp van de raaftattoo betekent verschillende dingen voor verschillende mensen, afhankelijk van waar iemand vandaan komt. De enige gebruikte kleur maakt de tatoeage echt en fascinerend.

raaf tattoo (8)

Het bijgeloof rond de ravenvogels blijft vrij onduidelijk met de meeste tradities wereldwijd door verschillende betekenissen met de raaf te associëren. Het dragen van de raaf tattoo toont het niveau van verbinding dat men heeft met de vogel en de karakters die het verbetert.

raaf tattoo (9)

Ravens hebben zeer complexe en unieke persoonlijkheden, omdat de vogels overdag vrij wakker zijn en nog steeds actief in de nacht zijn. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo toont zo'n uniek ontwerp en verbetert de algemene kijk van de drager met de verschillende functies die langs de tatoeages worden gebruikt.

raaf tattoo (10)

Hoewel raven vaak een donkere reputatie hebben, geven veel mensen de voorkeur aan het dragen van de raaf tattoo-ontwerpen vanwege hun boeiende uiterlijk met verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo toont de vogels die vliegen met één die op de schedel stapt.

raaf tattoo (11)

Het onderstaande ontwerp van de raaf tattoo ziet er eng uit met de dikke zwarte kleuren die worden gebruikt en de plaats waar het gedragen wordt, wat aantoont dat de drager een diepe verbinding heeft met het tattoo-ontwerp. Aangezien de meeste mensen een donkere en negatieve perceptie hebben over de raven-tatoeages, kan het dragen van een meer donkere tatoeage de perceptie van het mysterie van de drager gemakkelijk verbeteren.

raaf tattoo (13)

Andere kleuren worden zelden gebruikt bij het ontwerpen van de raaf-tatoeages en het hebben van een raaf tattoo-ontwerp dat een mix van andere kleuren heeft ziet er mooi uit en kan worden geassocieerd om goede dingen te symboliseren. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er prachtig uit op de bovenarm waar het wordt gedragen met de rode kleur, waardoor een coole combinatie ontstaat.

raaf tattoo (14)

De raven worden geïdentificeerd met verschillende kenmerken, zoals boodschappers van goden, bedrog en bedrog, bedrog en misleiding, vooruitziendheid en anderen. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo bevat een combinatie van vele functies die het hele ontwerp behoorlijk complex maken. De bovenrug waar de tatoeage wordt gedragen is groot genoeg om voldoende ruimte te bieden voor het ontwerp.

raaf tattoo (15)

Eenvoudig en elegant is het beste woord voor het beschrijven van het onderstaande ontwerp van de raaftattoo. De tatoeages zien er cool uit op het been waar het wordt gedragen met de ene kleur die wordt gebruikt, waardoor het hele ontwerp er mooi uitziet.

raaf tattoo (16)

Het ontwerp van de raaftattoo hieronder is een ideale uitdrukking van het bosleven met overal vliegende raven. Het tattoo-ontwerp bedekt het hele lichaam met degenen die zich op de onderrug bevinden en ziet er meer zichtbaar en koel uit. Het ontwerp is een behoorlijk ingewikkeld kunstwerk.

raaf tattoo (17)

Raven zijn ook bekend als een teken van voorziening en door het hebben van de raaf tatoeage toont het een element van verwachting om wat goed nieuws of voorzieningen te ontvangen zoals in het onderstaande ontwerp van de raaftattoo. De blauwe kleuren en de kleine vliegende raven maken het ontwerp er aantrekkelijk uit.

raaf tattoo (18)

Raven werden verondersteld de boodschappers van de Griekse goden te zijn, maar men geloofde dat ze de positie verloren hadden omdat ze chatterboxes waren. Het ontwerp van de raaftattoo hieronder heeft functies die de tribale tatoeages symboliseren en ziet er geweldig uit op de bovenarm waar de tatoeages worden gedragen.

raaf tattoo (19)

Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er spectaculair uit met de dikke zwarte kleuren die worden gebruikt, waardoor het hele ontwerp behoorlijk in het oog springt. Het ontwerp laat zien alsof de raaf op het punt staat op de huid te gaan zitten, wat heel mooi is.

raaf tattoo (20)

Het ontwerp van de raaftattoo hieronder ziet er complex uit gezien de verschillende functies waaruit de tatoeage bestaat. De manier waarop de tatoeage is ontworpen met raven aan beide kanten van de borst creëert zo'n uniform en een aantrekkelijk uiterlijk.

raaf tattoo (21)

De raaf met veren is een coole raaf tattoo-ontwerp dat er geweldig uitziet op meisjes. De tatoeage ziet er fascinerend uit met de aftakking dat deze is ontworpen om het hele ontwerp er heel natuurlijk uit te laten zien. De lichaamsuitdrukking van de drager verbetert het hele uiterlijk waardoor het aantrekkelijker wordt.

raaf tattoo (22)

Voordat je beslist om geïnkt te worden, is het goed om tijd te nemen en onderzoek te doen naar het soort tattoo dat je wilt dragen en wat het eigenlijk symboliseert. Dit komt omdat het intense energie vereist om tatoeages te kunnen verwijderen zodra ze zijn ontworpen. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er zo echt en goed uit dat de combinatie van kleuren aantrekkelijker is.

raaf tattoo (23)

Er zijn zoveel mythen en overtuigingen rondom de raaf dat de Griek ervan overtuigd is dat de raven ooit witte vogels waren, maar dat ze vervloekt waren door te veel praten waardoor de vogels zwarte veren hadden. Het tattoo-ontwerp hieronder ziet er fantastisch uit met de elementen zoals de ketting, kruis en de gebruikte kleuren waardoor het ontwerp spectaculairder lijkt.

raaf tattoo (24)

Afhankelijk van het soort raaf tattoo-ontwerp kun je ook kiezen voor andere functies om het mee te nemen, waardoor het hele ontwerp er elegant uitziet. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo is vrij verbazingwekkend en lijkt meer op een tribal tattoo-ontwerp.

raaf tattoo (25)

Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo toont een uitdrukking van twee functies die zijn samengevoegd met een afbeelding die eruitziet als een raaf en een andere als een dier. De tatoeage kan worden gezien als een uitdrukking van het complexe karakter van de raaf.

raaf tattoo (26)

Er zijn verbazingwekkende raaf tattoo-ontwerpen die men kan kiezen, afhankelijk van de grootte, stijl, ontwerp en andere elementen om de tatoeage mee te nemen. Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo past goed op de achterkant waar het is gedragen en kan worden gezien als verschillende dingen.

raaf tattoo (27)

Raven zijn ook bekend als de kraaien en dragen een element van angst en mysterie wanneer ze op een plek worden geplaatst, hoewel sommige culturen geloven dat ze geluk en informatie overbrengen aan degenen die zich ermee identificeren. De kleurkeuze van de raaftattoo hieronder ziet er cool uit en past goed bij de huidskleur van de drager.

raaf tattoo (28)

Het onderstaande ontwerp van de raaftattoo ziet er geweldig uit als de raaf wordt gedemonstreerd met een stuk hout. Raven tattoo-ontwerp is geschikt voor liefhebbers van tatoeages met de plaats waar de tatoeage wordt gedragen, waardoor het er aantrekkelijker en boeiender uitziet. De raaf tatoeage heeft de voorkeur van velen vanwege het mentale vermogen dat de vogel wordt verondersteld te hebben.

raaf tattoo (29)
Bedankt voor het bezoeken van onze website en deze blog. We hopen dat je van je bezoek hebt genoten. Aarzel niet om uw opmerkingen te plaatsen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 + = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: