35 Niet zo Common Eye Tattoo Designs

De ogen zijn het venster naar de ziel! Dus, door associatie betekent dat dat door een ander oog op je te laten tatoeëren dat je een ander zielenvenster bij de hand hebt. Hoewel er nogal saaie oogkleppen zijn, zijn we vandaag niet geïnteresseerd in hen. Bereid je voor om in paniek te raken met deze gekke collectie.

Van alle tatoeageontwerpen die je om je heen ziet, is een van de meest intrigerende ontwerpen de tatoeage met een oog of ogen als onderdeel van het ontwerp. Dit ontwerp kan worden gedragen door zowel de geslachten. Ontwerp van oogtattoo kan het oog op eenvoudige en gewone wijze weergeven of kunst weergeven die het oog in verschillende vormen afbeeldt. U kunt het oog van mensen of andere wezens gebruiken als onderdeel van uw tattoo-ontwerp voor een dramatische impact.

GEPUBLICEERD door catsmob.com

oog tattoo ontwerpen (10)

oog tattoo ontwerpen (1)

oog tattoo ontwerpen (25)

Een kleine les in de geschiedenis van tatoeages met het oog van Horus - Dit is een symbool dat wordt gebruikt door mensen uit Egypte en vaak het oog van Ra wordt genoemd. Volgens de verhalen hierachter zou het dateren uit de oorlog tussen Horus en Seth over de troon. Omdat Horus het linkeroog van de maan en het rechteroog van de zon bezat, was hij de overwinnaar, hoewel hij in de loop van de strijd zijn linkeroog verloor. Dit oog werd vervolgens hersteld door de God Troth. Omdat Horus ook wel de God wordt genoemd die het valkhoofd heeft en het oog ook op het oog van deze vogel is gebaseerd, zorgt het voor een geweldig ontwerp. Beschouwd als geluk en een teken van overwinning, heeft dit oog er wat verbazingwekkende geschiedenis achter om het interessant te maken.

oog tattoo ontwerpen (13)

oog tattoo ontwerpen (20)

oog tattoo ontwerpen (27)

oog tattoo ontwerpen (31)

Betekenissen: er bestaat geen twijfel over dat het oog een van de belangrijkste delen van het lichaam is en daardoor veel symbolische en werkelijke waarde heeft. In elke cultuur, zowel vandaag als in het verleden, zijn er veel toespelingen op het oog en wat het betekent. In de mensen die het christelijk geloof volgen, zijn er verwijzingen naar het Oog van God en dit moet het oog betekenen dat alles ziet. Dat is buiten en ook binnen ons diepste zelf.

oog tattoo ontwerpen (2)

Oogtattoo

oog tattoo ontwerpen (22)

Er zijn ook verwijzingen naar het derde oog, dat verondersteld wordt een extra gevoel van waarneming aan te duiden. Dit oog symboliseert het vermogen om dingen te begrijpen en te begrijpen die normaal niet zichtbaar zijn. De mensen die de macht hebben om het derde oog te openen, worden verondersteld te beschikken over krachten die hen helpen de toekomst en het verleden te zien.

oog tattoo ontwerpen (7)

oog tattoo ontwerpen (15)

Het lijdt geen twijfel dat tatoeages met het oog als centraal onderdeel van het ontwerp veel betekenis zullen hebben, waaronder:

 • De essentie van het leven zelf
 • Het goddelijke wezen
 • Concentratie van binnenuit
 • Een schild tegen het kwaad
 • De bron van je innerlijke wezen
 • Wijsheid en verlicht denken
 • Voorspellingen van de toekomst
 • Een beschermer

oog tattoo ontwerpen (18)

oog tattoo ontwerpen (28)

oog tattoo ontwerpen (34)

Wanneer je gaat voor dat tattoo-ontwerp met het oog als het onderwerp, geef dan betekenis aan de diepere betekenis en betekenis afgezien van het eigenlijke ontwerp. Het ding is een tatoeage aantrekkelijk voor het oog, dus de nadruk zal liggen op de visuele impact, maar de persoon die de tatoeage krijgt, moet zich ook concentreren op wat het voor hem / haar betekent.

oog tattoo ontwerpen (33)

oog tattoo ontwerpen (11)

oog tattoo ontwerpen (19)

Om dit te laten uitwerken zoals u dat wilt, moet u het volgende doen:

 • Kies de stijl
 • Doe je onderzoek
 • Fix op de plaats waar de tatoeage gaat
 • Denk aan wat het voor jou betekent
 • Bestudeer het ontwerp om te zien of het weergeeft wat je wilt
 • Overweeg of dit is wat u op lange termijn wilt

oog tattoo ontwerpen (30)

oog tattoo ontwerpen (32)

oog tattoo ontwerpen (24)

Als je dit allemaal hebt gedaan, ben je klaar om te gaan met het feitelijke proces van tatoeage. Zorg ervoor dat je een tattoo-artiest kiest die recht kan doen aan het ontwerp dat je wilt. Afgezien van dit ook focus op factoren zoals de hygiëne en veiligheidsaspecten. Zodra al deze punten zijn bedekt, ga je gang krijgen de oog tatoeage en geniet ervan de cynosure van alle ogen.

Hier zijn meer indrukwekkende voorbeelden van Niet zo vaak Eye Tattoo Designs:

oog tattoo ontwerpen (3)

oog tattoo ontwerpen (4)

oog tattoo ontwerpen (5)

oog tattoo ontwerpen (6)

oog tattoo ontwerpen (8)

oog tattoo ontwerpen (9)

oog tattoo ontwerpen (12)

oog tattoo ontwerpen (16)

oog tattoo ontwerpen (17)

oog tattoo ontwerpen (21)

oog tattoo ontwerpen (23)

oog tattoo ontwerpen (26)

oog tattoo ontwerpen (29)

oog tattoo ontwerpen (35)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: