55 Utsøkte Leaf Tattoo Designs

Det er mange tatoveringsdesign som har blitt design av valg og en av dem er tatoveringsdesign revolverende rundt blad. Designene med bladet tema er mange; Noen av de populære er det nydelige lønnbladet, det søte asket bladet, det sterke og tøffe utseende eikebladet blant mange andre bladmotiver. Menn og kvinner har valgt for bladmotivet for utseendet, samt symbolikken bak disse flotte designene.

  1. Snakk om en kul tatovering som er fylt med så mye detaljer. Hver eneste blad er fylt med sin egen mengde fantastiske detaljer. Dens som tatoveringskunstneren tilbrakte en time på hvert eneste blad. Bladets stamme ser til og med ut som den er skildret. Ettersom tatoveringen gjør det lett for denne personens arm, blir det bare mer og mer vakkert.

blad tatoveringer (9)

2. Dette er en vakker og enkel tatovering som ligger i et supertomt sted. Måten denne tatoveringen ble gjort gir denne tatoveringen elementet av bevegelse. Det ser nesten ut som det flyter uten problemer i vinden. Dette er en enkel tatovering som påkaller intriger og viser mye skjønnhet. Veldig bra gjort av kunstneren og lerretet.

blad tatoveringer (17)

3. foten er et veldig smertefullt sted å få en tatovering, men dette var vel verdt smerten. Tattoo artisten gjorde en fantastisk jobb på linjen arbeidet og gjorde denne foten tatovering ser elegant og vakker. De solide og glatte linjene bringer virkelig denne tatoveringen sammen og gjør det hva det er. Denne tatoveringen vil opprettholde sin skjønnhet for livet.

blad tatoveringer (16)

Som tro på yore, Det har blitt antatt at selv ett blad er symbolet for god tid og glede. Men et blad kan bety mer enn det. Det er ikke bare tegn på begynnelsen, det kan også bety en slutt. Et blad som starter sitt liv på et tre er det enkle og rørende symbolet på ny vekst som vanligvis er begynnelsen av våren. Et fallet blad kan også bety at sesongen av visningen har begynt, og dermed betyr høst. Dette betyr også at nyanser av bladene rundt deg endres på måter som er både fargerike og vakre.

4. Wow denne tatoveringen er pusten tar. De røde blader er akkurat den rette mengden farge for å legge til en vakker pop til dette stykket. skyggene mellom sidene i boken og måten negativ plass er perfekt brukt, bringer denne tatoveringen sammen og tvinger deg til å stirre på dette lårstykket så lenge du muligens kan.

blad tatoveringer (10)

5. Jeg gjetter at denne personen har noen stolthet i sin irske arv. Den firebladede kløveren i midten av dette løvrike stammeverket er en veldig godt utført tatovering. Linjearbeidet er solid og imponerende. Den svake skyggen på kanten av bladene gir denne tatoveringen en mer dybdefylt og skaper en enda dypere grønn. som bladene krølle og spiral i tatoveringen, er øynene dine trukket for å inspisere hver tomme av denne kulturrike tatoveringen.

blad tatoveringer (6)

En enkel tro og filosofi av bladet er det med konstant forandring og utvikling. Som livet er en syklus som starter med et lite ømblad og slutter med det livløse brune bladet som faller til bakken. Det er noe hypnotisk uunngåelig om livs og døds krets som er innkapslet i bladets enkle form. De fleste som får et bladtatovering tror at livet og endringene det går gjennom er like uunngåelige som farger og stadier som et blad går gjennom. Farger som et blad går gjennom som en mørkegrønn, lysere grønn, oransje, gul, dypere rød og deretter kjedelig brun, symboliserer ulike stadier av livet

6. Denne tatoveringen kan være enkel og liten, men den er også vakker og inspirerende. Lerret og tatoveringsartisten hadde en god ide å bruke den negative plassen på siden og en mer åpen følelse på den andre. Denne tatoveringen har en yin yang slags følelse og det er en veldig unik design. Når stammen går rett opp i midten og deler de to sidene, hjelper det nesten å dele forskjellene i tatoveringen mens de hjelper dem komplimentere hverandre på samme tid.

blad tatoveringer (2)

7. Selv om denne tatoveringen kan være liten, er den stor i personlighet. Linjearbeidet er super solidt og rent, og den svake skyggen i de øverste bladene ser fantastisk ut. den ekstra gule i bladets spisser legger til karakter og en følelse av realisme. Det er mye å se på i denne tatoveringen for en så liten tatovering.

blad tatoveringer (4)

Betydningen bak hvert blad tatovering: Som en bestemt type blad har en annen mening kan vi undersøke hver av dem separat. Uansett hva de kan bety, vet du i hjertet av hjerte hva tatoveringen betyr for deg personlig, og det vil det som gjør det så spesielt.

8. Jeg elsker bevegelsen som skjer i denne tatoveringen. Denne tatoveringen minner meg om fallet med måten bladene er farget og faller ned i denne persons arm. Det ekstra båndet ser vakkert ut som det strømmer gjennom de vidunderlige fargene. Detaljene i bladene gir denne tatoveringen en mer realistisk følelse og gjør at du savner høstsesongen.

blad tatoveringer (5)

Noen av de vanlige tingene eller konseptene som bladdesign tatoveringer skal representere inkluderer:

  • Fødsel eller evolusjon
  • Ending eller undergang
  • Livsstil
  • Forandringsprosessen
  • Regeneration
  • Start av nye ting
  • Slutten på et scenen
  • Glede og glede

Typer av blader tatovering motiver:

Bruken av bladet i tatoveringer kan gjøres på mange måter. Det kan vises isolert eller som en del av andre ting som en blomst, gren, kvist eller torn. Deretter er det sesongmessig gjengivelse av designet som representerer sommervarmen, vinterens frost, håp om våren eller uønsket høst.

9. Kan en tatovering bli bedre enn dette? Ikke bare er bladet ekstremt detaljert i seg selv, men bildet som går gong på med bladet, tar også pusten. Som rovfuglen kommer ned og kaninene ser opp, føles det nesten som om du er der i ørkenen, og vitner i øyeblikket med dyrene. Godt gjort og bravo til denne tatoveringsideen.

blad tatoveringer

10. Du vil bli overrasket over hvor mye detalj faktisk er i denne tatoveringen. Selv om denne tatoveringen er liten, er den perfekt godt utført og ren. skyggen i stammen er stor og kurvene i bladene gir en følelse av bevegelse. denne tatoveringen ser veldig bra ut som den står alene og vil skille seg godt ut om den var omgitt av andre tatoveringer også.

blad tatoveringer (19)

Du kan gå for et enkelt blad dramatisk alene eller gå for en haug med dem for å representere frodig løvverk. På grunn av så mange valg og varianter som tatoveringsdesign i blader kan tilpasses, er valget av hvor du vil få tatoveringen gjort enorm. Enhver kroppsdel ​​kan få et blad tatoveringsdesign. Ferdig med en tredimensjonal effekt, vil et bladtatoveringsdesign gi deg all glede av å faktisk se et ekte blad.

11. Denne personen har etset sin kropp med stolthet i sine nasjonerfarger og et av deres mest gjenkjennelige symboler. Denne kanadiske viste sin lojalitet med denne tatoveringen over sitt hjerte, og det var vel verdt det. Skyggen bak bladet gir denne tatoveringen et helt nytt nivå av dybde, og detaljene i bladet og stammen som det gjør veien gjennom bladet er utrolig og imponerende.

blad tatoveringer (24)

12. Nå er det et smertefullt sted å få en tatovering. Ikke bare er det på ankelbenet, men det er også på bunnen av foten. Det blir ikke mye mer ømt enn det. Dette godt detaljerte fotstykket tok det opp i hakk med ikke bare plasseringen, men skyggen og skjønnheten. Når tatoveringen går opp, går den fra mørk til litt mindre mørk; Dette er en subtil notat, men det er veldig bra gjort. Linjearbeidet ser veldig symmetrisk ut på alle sider, og rundt dette er en flott tatovering.

blad tatoveringer (18)

Med bladtatoveringen er det så lett å tilpasse, er muligheten for å få det gjort i sann tribal stil også mulig. Så du kan bokstavelig talt ha arv fra dine forfedre og familie i form av en keltisk eller tribal design. Ta for eksempel den dype forbindelsen som de fleste fra Canada har med lønnsløvet. Dette betyr at du faktisk kan bære din arv og hilse på din personlige historie i en stil, alle dine egne.

Bare sjekk ut hele artikkelen for flere eksempler på Lovely Leaf Tattoo Designs å prøve.

13. Jeg elsker all fargen som utgjør denne tatoveringen. Denne halve ermen krever oppmerksomhet og trekker deg inn som en Venus Fly Trap. Tatoveringen ble gjort i amerikansk tradisjonell stil og fargene er perfekte. Den solide røde, gule og brune er lette på øynene, og grønnene gjør at denne tatoveringen virkelig kan pope. De små detaljene i spissen av ankeret og de enkelte bladene gjør denne tatoveringen enda mer imponerende. Hvis du er ute etter en tatovering for å wow deg, er dette den.

blad tatoveringer (1)

14.

blad tatoveringer (3)

15.

blad tatoveringer (7)

16.

blad tatoveringer (8)

17.

blad tatoveringer (11)

18. Denne tatoveringen har en blanding av virkelighet og tro på det som er blandet i sammen veldig godt. Bladet har så mye detalj i det at det nesten får deg til å tro at du kunne plukke den opp rett ut av huden. Så ser du på sprite eller hva det er på bladet, og du er overrasket over detaljene, men tatt tilbake av det skumle ser det å gi deg. Alt i alt, detaljene i denne tatoveringen er topp hakk.

blad tatoveringer (12)

19.

blad tatoveringer (13)

20.

blad tatoveringer (14)

21.

blad tatoveringer (15)

22.

blad tatoveringer (20)

23.

blad tatoveringer (21)

24.

blad tatoveringer (22)

25.

blad tatoveringer (23)

26.

blad tatoveringer (25)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: