30 Inspirerende Gemini Tattoo Designs

Tegn på tvillingene ringer deg! Ah, Geminis. Vi feirer dualiteten i oss selv ved å få det bløt på kroppene våre. Din stjerne skilt pitches du er en kreativ vandrer, som er tilbøyelig til å ha to elementer til deres personlighet. Disse fantastiske Gemini-stjerneskilt tatoveringer vil uten tvil etterlate i observatørens sinn om hvem du er!

To hoder er bedre enn ett!

Mellom 21st Mai og 21st i juni kommer solen inn i Gemini-huset som regjerer i de første sommerdager. Dette stjernesignalet har en kvalitet som er mutable med en positiv ladning. Hvis du ble født i løpet av denne perioden, vil du få et hjerte som er slått og et sinn som er i hemmelighet vandrende.

Hvis du rocker en Gemini-tatovering, forteller du verden noen ting. Du forteller verden at du har et nysgjerrig sinn som alltid er lidenskapelig for nye ting. Du sier også at du er litt gal, ganske kreativ, og umulig å klemme seg ned. Som kjedsomhet er en dominerende del av personligheten din, endres din energi og utvikler seg til noe nytt og spennende. Til slutt, som du er vanskelig å knytte til en kategori, forteller du samfunnet at du er gåtefull og mystisk. Dette er hva denne tatoveringen handler om, og dette er hva det vil si om deg.

Disse Top 10 Gemini tatoveringer vil gi deg en ide om hva du kan gå for når du får stjerneskiltet ditt på din kropp!

Tvillinger Svart og Hvit Tatovering

Gemini Tattoo Designs 4 10 Inspirerende Gemini Twins Tattoo Designs svart-gemini-tatovering-utforming

La magien begynne etter hvert som du blir blekket med skildringen av Tvillingene. Kunst utfolder seg i skygge tegning effekten. Den mørke midnattssarten gjør en dristig uttalelse mens det fremkaller nysgjerrighet.

Denne tatoveringen vil feire dyrekretsen med enkelhet og prakt.

Gemini Fish Twins Tattoo

Vise dyrekretsen på kroppen din trenger ikke å mangle kreativitet. Dette paret av identiske fisk skildrer Gemini-egenskapen i farger. Fisken har også sin egen mening. De viser ditt mot og vilje for å oppnå dine mål. Bli inspirert og inspirere de som er rundt deg, ved å feire din tro.

The Gemini Sisters Tattoo

Denne intrikate tatoveringsdesignen gjør den ultra feminine siden av Gemini tvillingene levende på huden din.

Ifølge astrologisk mytologi er de enkelte tvillingene raske og hvis samtalen er langsom, vil Gemini miste sitt ønske. For de som ser på denne tatoveringen med disse vakre tvillingene, har du et forsiktig utseende, vil inntrykk av at det kommer til å bli uforglemmelig.

blomstrer gemini 8 Gemini Tattoo Designs 1 Gemini Tattoo Designs 3 Gemini Tattoo Designs 5 Gemini Tattoo Designs OLYMPUS DIGITAL CAMERA gemini-large gemini-legg tatoveringer

Gemini Retro

Få hypnotisert av retro era tarot kort symboler og bilder. Denne tatoveringen er abstrakt og mystisk. Kom nærmere for å føle roen på makabre lukkede øyne og det flytende håret til Tvilling-tvillingene som lar deg fascinere. Opplev indre fred når den strømmer gjennom deg mens du deltar i dødsdansen.

Gothic Script Gemini Tattoo

Når det gjelder lettering i tatoveringer, er det gotiske skriptet en god måte å vise stjerneskilt på. Som Tvillingens kjærlighet til å la kreative juice strømme, lage skrifter, slå sammen farger, la blekket gjøre en uttalelse om deg.

Gemini Stars og Twins Tattoo

Denne tatoveringen feirer en Gemini fødsel! Det står at en stjerne er født, representerer et sterkt lys i universet! Denne tatoveringen kan også representere et skinnende punkt i livet ditt. Skinn med stjernene som er synkronisert med ditt astrologiske fødselsskilt.

små-tattoo-ideer-on-håndledd-tvillingene-tatovering-design-for-jenter-140095468248kng gemini-tatovering Gemini-Tattoo-Designs-For-Men gemini-tatovering-key-design-for-jenter-foto-13932439868gn4k-520x390 Gemini-tatoveringer-design-og-ideer-69341 Gemini-tatoveringer-design-og-ideer-104835 grå blekk nautiske stjerner-og-blå-tvillingene-tatovering-on-side hals-tvillingene dronning-subtil tatovering enkelt-gemini-tatovering-design-on-finger-beste-små-tatovering-ideer-14009546638kng4 liten-gemini-tatovering-utforming

Small-Gemini-Tattoo-for-kvinner-på-Back

Diminutive Gemini Tattoo

Hvis du er en Gemini som vil være subtil og enkel, gå for denne miniatyrtatoveringen som sier "Gemini" i stilistisk skrift. Hold den liten og gå for klassisk svart. Denne tatoveringen er også egnet for de som liker å holde blekkene skjult under sine klær.

Gemini Angels vs Devil Twins Tattoo

Hvis du så på Warner Bros 'Looney Tunes som barn, ville du være veldig kjent med engelen og djevelen som sitter på skuldrene dine, og har uavbrutt samtaler om de avgjørelsene du skal gjøre. Denne tatoveringen representerer det samme med en liten bit av Ying og Yang og litt sexiness. Du er ingen engel. God og ond medutgang og representerer ofte balansen mellom de to kreftene som utgjør denne virkeligheten. Hvis du ikke har frykt, vær deg selv og bar din sjel som Gemini Twins.

tatoveringer-tattoo-finger-sleeve-desig-for-kvinner-28573 tumblr_n43boppGbe1su7hvmo1_500 url 3 url 7 url håndledd-tatovering

Tribal Twin Fairies Gemini Tattoo

Denne tatoveringen omfavner eventyrene i barndommen din og sikrer den med astrologi og tribal kunst.

Når vi tenker på feer, tenker vi på magi, fantasi og alt det gode som kan komme fra en fantasi. Disse tvillingene er unike, den symmetrisk utformede kostymen og den uvanlige kroppsstilling er nok til å tiltrekke seg nysgjerrige utseende. Ved første øyekast ser det ut som en tribal sommerfugl, men med en dobbel gang blir det tydelig at det er en Tribal Twin Fairies Gemini Tattoo.

Gemini Sign Floral Tattoo

Astrologiske stjerneskilt og blomster har alltid gått sammen for de fleste jenter. Denne tatoveringen av Gemini-stjerneskiltet omgitt av blomster fremkaller varme følelser, og feirer en tvillinges nysgjerrige, lidenskapelige og galne natur. La blomstene blomstre på huden din sammen med Gemini-tegnet. Legg det forsiktig på nakken, ankler eller håndleddet. Gå eksotisk med denne Gemini-signaturblomstertatoen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: