30 av The Best Virgo Tattoo Designs

Hør opp her, hvem er en jomfru? Det er riktig, det er på tide å repet ditt stjerneskilt! Jomfruer er svært uavhengige skapninger, og du vet hva det betyr? De tar sin tatoveringskunst seriøst! Vi har jaktet ut 30 av de beste jomfruartene fra hele verden, slik at du kan få inspirasjon for designen din.

En tatovering er noe dypt personlig for hver enkelt person, og en flott måte å uttrykke hvem du er gjennom en tatoveringsdesign er å innlemme stjerneskiltet ditt inn i det. Jomfruer, født mellom 23. augustrd og 22. septembernd, er vanligvis svært uavhengige, omhyggelige og analytiske, noe som betyr at en jomfru sannsynligvis vil tenke lenge og hardt om deres beslutning om å få en tatovering og vil sørge for at det er helt perfekt. Med det for øye, hvis du er en jomfru som ser etter det mest utrolige designet for tatoveringen, er her 30 av de beste.

Det astrologiske symbolet

Symbolet for Virgo-stjerneskiltet er en stilisert 'M', med en hale som omgir karakteren, og vil se ut som en tatovering på egen hånd, enten i svart og grått eller i farger. For å tilpasse Virgo-tatoveringen enda mer, kan du inkorporere andre bilder i symbolet som reflekterer din personlighet og personlige stil. Stjerner, blomster og flammer er alle gode tillegg til en Virgo sign tatovering, og å ha de ekstra bildene i farge mot et svart jomfru symbol ser veldig slående ut.

En jomfru symbol tatovering trenger ikke bare å være en vanlig kopi av glyphen; Du kan også ha det gøy med stilen på bokstaver. Å ha skiltet som består av flammer, vann, biomekaniske deler eller til og med bein er alle muligheter; mulighetene er uendelige og helt ned til din egen personlige smak. Bruke symbolet som en del av et ord er også en unik måte å vise stjernesignalet på, hvis ditt navn inneholder et M, men tenk på andre ord som gjenspeiler karakteren din som inkluderer M. For eksempel, bestemt, smart, systematisk, sympatisk og pragmatisk er alle typiske Jomfru egenskaper og alle inkluderer bokstaven M, så hvis du føler at du viser en av disse egenskapene, hvorfor ikke bruke dem til en personlig jomfru tatovering?

jomfruen fargerik-virgo-tatovering på baksiden cute-jomfruen-tatovering-for-jenter my-star-skilt fin virgo tatovering upperback-jomfruen-Zodiac-tatovering virgo 67 Jomfru Væren jorden brann tatovering virgo menn brystet virgo moon tatoveringer virgo tattoo 67 virgo tattoo 78 virgo tattoo design ideer virgo tattoo design OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA virgo tattoo zo virgo tatoveringer

Ordet Jomfruen

Et annet alternativ når du velger design for Virgo-tatoveringen, er å ha ordet selv. Å avgjøre hvilken type og stil skrift som skal brukes til bokstaven av ordet, er gøy, og det finnes utallige forskjellige design og stiler der ute å velge mellom. Tradisjonelle tatoveringsskrifttyper som vil se bra ut for ordet 'Virgo' inkluderer edwardianske, gotiske og keltiske stilfonter, men en god tatoveringskunstner vil kunne kopiere hvilken skrift du bestemmer deg for, så gjør noen undersøkelser for å finne din perfekte stil. Avhengig av din personlige smak kan du velge en graffiti-stil skrift, en kul retro skrift eller til og med pulver skygging - en fantastisk stil der små prikker eller skygge brukes til å legge inn bokstaver som utgjør et ord, noe som betyr at bokstavene selv ikke er tatoverte men i stedet er fremhevet av omgivende blekk.

Hvor du har ordet Virgo tatovert, avhenger av hvor stor og synlig du vil like den. Gode ​​valg for plassering av en liten tatovering inkluderer baksiden av nakken, det indre håndleddet eller skulderen. Hvis du leter etter noe å skille seg ut, vil brevet se fantastisk ut langs den indre undermen, på brystet eller på ryggen.

jomfruen-tatoveringer-og-tatovering-design-bilder-gallery-83544 jomfruen-tribal-tattoo kvinner-jomfruen-tatoveringer håndleddet virgo tatovering Virgo_tattoo_on tigh

Jomfruen-1186_1186 jomfruen-fe-tatovering-utforming jomfruen-blomst-tatovering jomfruen-Libra-tatovering jomfruen-sign-tatoveringer-on-håndledd Jomfruen-tatovering jomfruen-tatoveringer-4

Jomfruen

Stjernetegn Jomfruen er også noen ganger portrettert som en ung kvinne som bærer en hveteskål, og hvis du er trukket mot tatoveringer av mennesker, kan dette være det perfekte valget for jomfru tatoveringen. Enten du går for en tradisjonell representasjon av Virgo-kvinnen som bærer hvete, eller noe mer oppfinnsomt, er det en hel masse flotte design for deg å tenke på og velge mellom. Du kan leke med karakteren og komme opp med noe interessant og uvanlig, for eksempel kan du få henne tatovert i stil med en fifties pin-up, en vampyr eller tegneseriefigur. Om tatoveringen viser hele kroppen eller bare hennes ansikt, alene eller omgitt av andre motiver, kan en Virgo-tatoveringsdesign være hva du vil at den skal være.

Innlemme en eller flere av Virgo-symbolene i en tatovering, med eller uten annen bakgrunnsdesign, er en fin måte å demonstrere din forpliktelse til tatoveringer og din forbindelse til ditt astrologiske tegn.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 81 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: