Dragon Tattoos 101: (Kuvat, joissa merkitys)

Silti yksi suosituimmista ja kovaimmista tatuoinnit tatuoinnit, että kukaan voi saada - kaveri tai tyttö - on lohikäärme motiivi. Onko se tyylitelty muotoilu, aasialainen keskikappale tai yhdessä muiden myyttisten olentojen kanssa, lohikäärme aina erottuu. Suojaa kantaja haitalliselta, se voi tehdä mahtavaa tattia - etenkin värillistä.

Tatuoinnin saaminen on tärkeä päätös ja valtava kauppa. Huolellinen ajattelu ennen minkäänlaista tatuointimenettelyä tulee olemaan suuri osa auttaa sinua valitsemaan kiehtova ajatus joistakin hienoista tatuointideoista. On erittäin tärkeää tarkastella kaikkia erilaisia ​​tatuointimalleja ja trendikkäitä ideoita aina pyrkiessä tuntemaan kunkin merkityksen ja käsityksen. Uusia tatuointiideoita kasvaa jatkuvasti Internetissä. Yksityiskohtainen katsaus joidenkin näiden ideoiden avulla voi auttaa sinua päättämään kuinka hienovaraista tai kuinka kovaa haluat sinun tatuoinnistasi. Vaikka haluat ainutlaatuisen tatuoinnin, katsomalla joitain hämmästyttäviä tatuointiideoita, voit mukauttaa omaa muotoilua täysin persoonallisella kosketuksella.

reisi lohikäärme georgeous

39-lohikäärmeen tatuoinnit Tämä taide näyttää kauneutta ja intohimoa. On paljon yksityiskohtia, jotka kattavat hänen ruumiinsa ja sen kauhistuttavan awe, vakavasti tämä on yksi niistä parhaimmista tatuoinnit, että on oltava

takaisin lohikäärme tatuointi upea

40-lohikäärmeen tatuoinnit Kyynärvarren lohikäärme tatuoinnit ovat melko suosittuja ja on todella hauskaa saada. Muut ihmiset alkavat yhdellä kädellä ja päätyvät tekemään koko käsi ja sitten toinen.

mikä hirviö

41-lohikäärmeen tatuoinnit Lohikäärme tatuointi on aina ihanteellinen, koska esität parhaimman taiteen, kuten edellä on esitetty. Ottaa tämä tat on tie.

seksikäs kuin se näyttää

42-lohikäärme tatuoinnit Nauti tästä näkökulmasta, se näyttää erinomaiselta ja erittäin söpöltä. Tarkasteltaessa näitä eläimiä tekee sen todellinen ja kuka tahansa voi nauttia ottaa kuvan selässä.

värikäs kuin se näyttää olevan

43-lohikäärme tatuoinnit Tämä on yksi söpö dragon tatuointi, kaunis on se näyttää tekee siitä ihanteellisen kaikille, jotka fancy muodin. Tämä on hyvä sekä miehille että naisille

tarkista tämä ulos

44-lohikäärmeen tatuoinnit Awesome inking, joka yrittää selittää rakkautta ja uskollisuutta, rakkautta lohikäärmeitä ei voida tuntea tarpeeksi, jos sinulla on tämä tat.

tämä sopii jalkaan

45-lohikäärmeen tatuoinnit Tämä taide huutaa kauneutta, se näyttää awesome ja jos olet henkilö, joka rakastaa ainutlaatuisia tats sitten tämä on yksi valita

imevät sitä lohikäärmeen

46-lohikäärme tatuoinnit

ei kaikki haluaisi olla tatuointi sijoitettu tähän asemaan. mutta niille naisille, jotka haluavat näyttää ainutlaatuisilta ja tyylikkäiltä, ​​tämä tatuointi sopii sinulle.

lohikäärmeen värit hajallaan

47-lohikäärme tatuoinnit

rakastunut tähän tat on mitä tapahtui ensimmäisen kerran katsoa, ​​värit käytetty tatuointi tekee siitä vielä ainutlaatuinen ja söpö.

lohikäärme jaloilla

48-lohikäärmeen tatuoinnit

miksi käyttää kenkiä, kun voit osoittaa tämän tyylikäs näköinen lohikäärme jalkojesi. tämä sopii miehille, jotka pitävät päällään lyhyitä avoimia kenkiä.

uskomaton

49-lohikäärme tatuoinnit

kaksi lohikäärmeitä, jotka katsovat toisiaan, ovat hieno taideteos. voit saada sen mihin tahansa kehon osaan niin kauan kuin olet tyytyväinen siihen.

näyttää graffitilta

50-lohikäärme tatuoinnit

tämä on rohkea, joka kattaa suurimman osan kehosta. sillä tämä tatuointi on suuri taideteos ja se osoittaa ainutlaatuisia kongruentteja toisistaan

mitä voimme sanoa tästä?

51-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on yksi taideteos, jota ei voida sivuuttaa, vihreä ja punainen väri tekee lohikäärmeestä kunnioitusta. voit saada sen mihin tahansa kehon osaan niin kauan kuin olet onnellinen

aika legit

52-lohikäärmeen tatuoinnit

tämä on dynaaminen ja se on kenenkään unelma. lohikäärmeen hengitys palo taakse takana on mitä tunnet koko ajan.

rinnan mustetta

53-lohikäärmeen tatuoinnit

juuri tatuoinnin yläpuolella tämä tatuointi näyttää hyvältä. tämä on yksi taideteos, jolla jokainen nainen voi olla ja näyttää sen pois

Ooh minun mahtava

54-lohikäärmeen tatuoinnit

tämä on yksi taideteos, jota ei voida sivuuttaa. seksikäs, koska se näyttää tekevän sen yhdeksi parhaista kuvista tats. Ehkä tämä tat on tarkoitus nähdä vain muutamia ihmisiä.

takaisin dodgy lohikäärme

55-lohikäärmeen tatuoinnittämä tatuointi on yksi parhaista, voit sopia kaikkiin vaatteisiin niin kauan kuin väri ei ole ristiriidassa. tämä loistava tatuointi on

lohikäärmeen pää

56-lohikäärmeen tatuoinnit

ottaa lohikäärmeen pää kätesi voi olla fantastinen. tämä saa ihmiset houkuttelemaan sinua. jos rakastat kiinnittää huomiota, tämä on täydellinen sinulle.

mikä taideteos!

57-lohikäärmeen tatuoinnit

i cant epäröi ottaa tämän, sen niin värikäs.Wow! se sopii täydellisesti vaalean ihon kanssa. tämä lohikäärme on erittäin söpö ja kaunis.

etureunan muste

58-lohikäärme tatuoinnit

käsivarret näyttävät upealta tämän mallin mukaan. musta väri lisää hieman kauneutta tatuointiin. se on täydellinen sekä naisille että miehille.

lohikäärme rintaani

59-lohikäärme tatuoinnit

kun tämä tatuointi liittyy paljon taideteoksia, voi olla tuskallista saada se, mutta pitkällä aikavälillä se on sen arvoista. tämä tatuointi näyttää awesome ja jos näyttävät pois rinnassa on harrastus voit saada sen.

nuolla lapa lohikäärmeeni

60-lohikäärmeen tatuoinnit

osoittaa, että lihakset eivät voi olla houkuttelevia, jos sinulla ei ole upea tatuointi.Tämä on yksi niistä tatuoinnit, jotka tekevät olkapää näyttää upealta.

Vau! katso tätä lohikäärmettä

61-lohikäärme tatuoinnit

tämä tatuointi sopii täydellisesti takaisin. jos olet sellainen henkilö, joka haluaa tehdä selkäihoisuutesi näyttävän upealta, niin tämä tat sopii sinulle.

käsivarren lohikäärme

1-lohikäärme tatuoinnit

Rakastan tätä, koska se vain sopii käteen ilman muuta käsitystä. kehonrakentajien pitäisi mennä tähän, koska se tekee olkapääsi näyttävät kunnioitusta

olkasuojus

2-lohikäärme tatuoinnit

se alkaa käsivarresta ja päättyy rinnassa. tämä on täydellinen tatuointi kaverille, mutta jopa naiset voivat saada sen

3d-muste

3-lohikäärme tatuoinnitsuuri taideteos tässä! lohikäärme näyttää erinomaiselta ja ottaa sen käsivarteen on ihanteellinen. on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta tämä on täydellinen valinta.

miten olkapään lohikäärme näyttää

4-lohikäärmeen tatuoinnit Tats kertoo aina tarinan ja tämä ei ole erilainen kuin tarinan juurikas alku siitä, kuinka rakastat lohikäärmeitä

spoty lohikäärme tatuointi

5-lohikäärme tatuoinnit Jotta ainutlaatuinen tatuointi olisi mitä kukaan voisi toivoa, siellä on paljon lohikäärmeitä tatuointeja, mutta tämä yksi voittaa muut

tämä näyttää hyvältä

6-lohikäärme tatuoinnitOttaa tat, joka osoittaa, kuinka kaunis olet näyttänyt, on kaikki nainen voisi haluta, ja valitsemalla tämän tatuointi et koskaan pettynyt

anna jalkasi näyttävän upealta

7-lohikäärme tatuoinnitTämä on ainutlaatuinen lohikäärmeen tatuointi, jolla se sijoitetaan jalkaan, tekee siitä entistä upeammaksi ja näyttää sen pois kenenkään unelman

vuohipää lohikäärme tatuointi

8-lohikäärmeen tatuoinnit

Goat pään lohikäärme tatuointi on kaunis tatuointi, joka kattaa vähän tilaa kädet, mutta tulos on hullu tatuointi, joka tuo esiin koko taikaa tatuoinnin ideasta

hullu lohikäärme tatuointi

9-lohikäärmeen tatuoinnit

Hullu lohikäärme tatuointi on lohikäärme, jolla on tämä hullu muoto ja outoja sarveja päässään, ja näyttää siltä, ​​että se jäi nukkumaan viimeisten kolmen päivän aikana vain siksi, että se oli juhlaviikkoa koko viikon pituisessa dope-tatuoinnissa kaikin tavoin.

laiha lohikäärme tatuointi

10-lohikäärme tatuoinnit

Ihastunut lohikäärme tatuointi on lohikäärme, joka näyttää nälänneen sen paremman osan, taideteos on erittäin merkittävä, että erittäin mukava vain katsomaan sitä.

vihainen lohikäärme tatuointi

11-lohikäärme tatuoinnit

Klassinen tatuointi tulipaloon lohikäärmettä, joka näyttää todella pissed pois jotain, kuten äiti, joka on menettänyt munansa. Aah! ihanan taideteos kerron sinulle miehiä! päästää irti vihaisen lohikäärmeen tatuointi heti.

ruma lohikäärme tatuointi

12-lohikäärme tatuoinnit

ruma lohikäärme tatuointi on lohikäärme, joka on komea, ei ole yksi sen vahvoista sviiteistä, mutta tarkastelee kasvojen muotoilua tehtäviin, kuten elefantin tehtäviin.OMG! mikä hämmästyttävä taideteos, huippuluokan tatuointi on.

lentävä velho lohikäärme tatuointi

13-lohikäärme tatuoinnit

Tämä on loistava tatuointi lohikäärmeestä, joka ottaa muotoa noita lentäen luuta välillä jalkojen. Tatuointi on kirkas ja näköinen erittäin houkutteleva silmiin.

huutaa lohikäärme tatuointi 

14-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on eeppinen tatuointi lohikäärmeestä, joka näyttää siltä, ​​että se huutaa tai huutaa jotain. Klassinen tatuointi, joka tuo vähän kuvia lohikäärmeiden satujen elämästä. Aivan tatuointi todellakin.

jumalallinen lohikäärme tatuointi

15-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on klassinen tatuointi lohikäärmeestä, joka näyttää jumalalta tapaan, jolla se lentää. Tatuointi näyttää enemmän naiselliselta tyypiltään, mutta yleensä näyttää erittäin fiksu ja pisteen.

baby dragon tatuointi

16-lohikäärmeen tatuoinnit

Tatuointi on kuin vauva, jolla on äiti, joka ei halua päästää irti. Mielestäni tämä tatuointi voi todella olla teini-ikäisille tai ihmisille, jotka etsivät vauvoja, koska se tuo vauva tunteeksi siitä.

harmaa lohikäärme tatuointi

17-lohikäärme tatuoinnit

Lohikäärme näissä tatuoinnissa on täysin harmaa, kuten se piirretään kynällä. Taideteos on hienoa ja ylläpitää tietyn yksinkertaisuuden tasoa. Se on muodollinen tatuointi, joka hyväksytään myös virallisessa ympäristössä työskenteleviltä.

paha lohikäärme tatuointi

18-lohikäärmeen tatuoinnitmitä? lohikäärme näillä tatuoinnilla näyttää pahalta, joka ei voi tuhlata aikaa kauhun saattoon takapihalle. Kasvot kertovat vain kaikista vaaratekijöistä, wow suurta taideteosta, jota et voi vastustaa.

pelottava lohikäärme tatuointi

19-lohikäärmeen tatuoinnit

Pelottava lohikäärme tatuointi on tatuointi lohikäärme, joka haluaa pelotella ihmisiä, kuten pelottava elokuva oli jotain tulee teidän kasvot ja pelottaa helvetti pois sinusta. Hullu taide, joka ansaitsee kaikki luottoa.

stretchy lohikäärme tatuointi

20-lohikäärme tatuoinnit

Tämän tatuoinnin lohikäärme voi ulottua kehon osasta toiseen. Se on erittäin luova taideteos, joka tekee kehostasi erittäin houkuttelevan ja seksikkäksi.

värikäs lohikäärme tatuointi

21-lohikäärmeen tatuoinnit

Lohikäärme tässä tatuoinnissa on värikäs ja suuri koko, hyvin havaittavissa jopa etäisyydeltä. Hänen huuto-tyyppinen tatuointi on paljon muistuttavissa graffiti.Dope tatuointi on.

käärme lohikäärme tatuointi

22-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on tatuointi lohikäärmeestä, joka näyttää enemmän kuin ei ole mitään hölynpölyä ilmaus sen kasvot, kuten se kertoo, että uskallat minua ja näet minun viha! Hullu taideteos täällä.

kiireinen lohikäärme tatuointi

23-lohikäärme tatuoinnit

Runaway lohikäärme tatuointi on kuin lohikäärme, joka näyttää sen menemästä pois jotain. Tatuointi ulottuu hieman peittää enemmän ihoa ja tuoda esiin erittäin kaunis kuva.

nukkuminen lohikäärme tatuointi

24-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on kaunis ja vilpitön tatuointi lohikäärmeen lepäämällä kentillä, joissa on ruusuisia kukkia ja kauniita kohtauksia ympärillä. Tämän tatuoinnin malleja on täynnä äärimmäistä intohimoa ja mielekästä tai värikkäästä taiteellisuudesta.

piilossa lohikäärme tatuointi

25-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on lohikäärmeen tatuointi, joka näyttää yrittävän piiloutua luolan yläkulmissa, koska se on nähnyt jonkinlaisen vaaran tulevan. Itsensä täydellinen asema on korvassa, kuten kuvassa tuodaan kuvaan vetää lohikäärme selvästi.

demoni lohikäärme tatuointi

26-lohikäärmeen tatuoinnit

Demon-lohikäärme tatuointi on lohikäärme, joka näyttää demonilta suoraan helvetistä. Kasvot ovat hieman pelottavia ja hauskoja toisaalta, joten se on kokonaisuudessaan erittäin hieno taideteos.

satu lohikäärme tatuointi

27-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on kaunis ja ihmeellinen taideteos, joka on täynnä kuvitteellisia ideoita ja esitystapaa, joka on satunnainen luonto -tyyppinen asia. Nämä lohikäärmeet ovat niitä, joita luit lapsille tarina-kirjoissa ja nukkumaanmeno-tarinoissa. Tämä tosiasia tekee siitä vieläkin houkuttelevamman monin tavoin .

musta lohikäärme tatuointi

28-lohikäärme tatuoinnit

Musta lohikäärme tatuointi on lohikäärmeen määritelmä, joka määrittelee olemisen mustaksi ja sen, kuten miehet mustana planeetaltaan tai valtakuntansa. Lohikäärme on jonkinlainen kaukana kehosta ja monista jalkaisista rakenteista tekee hyvin ainutlaatuisen tatuoinnin helposti piirtää.

ihmeen sarjakuva lohikäärme tatuointi

29-lohikäärmeen tatuoinnit

Tämä on lohikäärmeen tatuointi, joka näyttää ihmehahmojen animaationa. Lohikäärme näyttää siltä, ​​että sillä on luovuutta ja mitä tehdä jotain. Mielestäni sen parasta tatuointitaiteilijoille tämä tatuointi saattaa näyttää, että olet päällikkö oma vene! vain sanomalla

nöyrä lohikäärme tatuointi

30-lohikäärmeen tatuoinnit

Humble tatuointi on lohikäärme, jolla ei ole liikaa graffiti, mutta silti yleisesti, jos se on ihollasi, saa silti halutun hyvän tunnon ottaa kiva tatuointi, jota kaikki arvostavat, kun he näkevät sen.

curvy dragon tatuointi

31-lohikäärme tatuoinnit

Tämä on lohikäärmeen tatuointi, joka ei ole suorakäyrä melkein jokaisessa vaiheessa, jolloin se on jonkinlainen aaltoileva muoto. Tatuointi on yksi miljoonasta tyypistä, joka jokainen taiteilija haluaa olevansa niiden kokoelmissa.

metsästäjä lohikäärme tatuointi

32-lohikäärme tatuoinnit

Eeppinen tatuointi, joka näyttää siltä kuin se haluaa lähteä metsästysmatkalle. Jos ihmisillä voisi olla lohikäärme metsästyskoiran sijaan metsästyspeliin, niin metsästäjän lohikäärme on mitä ihmisillä olisi.

yksinkertainen lohikäärme tatuointi

33-lohikäärmeen tatuoinnit

Yksinkertainen lohikäärme tatuointi on yksinkertainen tatuointi yhdellä musteella, eikä siinä ole liian monta kuviota ja värejä. Se on yksinkertainen, mutta silti tyylikäs tatuointi, jolla on parhaat huipputasoiset tatuointihahmot.

kielen ulos lohikäärme tatuointi

34-lohikäärme tatuoinnit

Tämä on ainutlaatuinen tatuointi, jolla on ainutlaatuiset värit ja valtava kielen roikkuu lohikäärmeen suusta. Tämä taideteos on täynnä monia pieniä kuvioita ja ainutlaatuisia piirteitä. Luulen sen olevan erittäin kova tatuointi piirtää, mutta silti sen erittäin hyvä tatuointi.

dragon hevonen tatuointi

35-lohikäärme tatuoinnit

Tämä on lohikäärme muotoinen hevonen, joka sylkee tulta, kun se lentää tai juoksee. Se on kuin vanha kuninkaat, jotka lähettivät heidän taisteluissaan miekat voittaakseen taistelut heille. Yksinkertainen tatuointi tämä on.

villi lohikäärme tatuointi

36-lohikäärme tatuoinnit

Villi lohikäärme tatuointi on lohikäärmettä, jossa on pitkät kynnet ja terävät hampaat, jotka selvästi antavat merkkejä siitä, että et halua sinun ottavan sitä kotiin lemmikkisi luona. Luonto on villi ja haluaa olla villi ja näyttää luonnolliselta. Dope tatuointi tämä on.

ant dragon tat

38-lohikäärme tatuoinnitTämä tatuointi on pieni lohikäärmeiden maailmassa ja siellä se on kuin ant. Se on pieni tatuointi vähemmän graffiti, mutta silti erinomainen suhteessa suuri tatuointeja. Tämä on oltava tatuointi.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 + = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: