90 Cross Tatuoinnit uskonnollisille ja ei niin uskonnollisille!

Meillä on valtava luettelo ristitatto-malleista sinulle tänään! Celtic risti-tatuoinnit, yksinkertaiset risti-tatuoinnit, pienet risti-tatuoinnit, kristilliset ristinostatot, ristin siipien tatuointi, ristikkäinen tatuointi ... Meillä on kaikki! Tarkista em out - aloittakaa!

60280816-rajat tatuoinnit

90. Tuore rupiah kaulakoru

Jos haluat tehdä melkoisen vaikutuksen tatuointeihin, niin tämä rukous ja ristikkäin muotoilu voivat olla vastauksesi! Espanjan tekstin roiskuminen täydentää ulkoasua. Tässä on hieno varjostus.

61280816-rajat tatuoinnit

89. Jeesus ristin tatuoinnissa

Kristilliset kuvat ovat aina vahvoja, kun katsomme rajat tatuointeja. Tämä on hieno esimerkki joistakin todella aidosta näköisestä ihmisen tatuoinnista, ja erinomaiset varjostukset tehdään koko ajan.

62280816-rajat tatuoinnit

88. Jumaluus

Tämä risti näyttää melkein siltä kuin se on valmistettu marmorista, eikö niin? Takana on rohkea muoto, jota täydentää vain yksi sana - jumaluutta.

63280816-rajat tatuoinnit

87. Tribute takaisin pala

Mitä kunnianosoitus tatuoinnit mennä, tämä on melko kunnianosoitus! Ristin kiinnittyneillä enkelin tuulilla ulottuu täältä alaselälle, ja meillä on kunnia kirjoittaa ylhäältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

86. Sidottu ankkuri, risti ja sydän

Ei ole mitään syytä, ettet voi yhdistää useita kuvia, jotka haluat, yhdeksi tatuoinniksi, kuten sinä näet täällä sidoksissa yhdessä ristiltä, ​​ankkurilta ja sydämeltä. Tatuointi on ainutlaatuinen!

65280816-rajat tatuoinnit

85. Korvakuulokkeen selkänoja

Kun ajattelet korvan ristin tatuoinnit, luulet yleensä mieleen yhden pienimmistä, vain kahdella rivillä. Tämä tatuointi torjuu trendin, jossa on enemmän rohkeampi outline-muotoilu, joka on suurempi kuin useimmilla.

66280816-rajat tatuoinnit

84. Ulkopuolinen käsirakenne

Hand tatuoinnit ovat kaikki raivoa tällä hetkellä. Voiko sinä käydä ristin edessä tuhoavien käsivarsien suhteen? Se on yksinkertainen, siisti, ja se on sellainen, johon monet ihmiset voivat tunnistaa.

67280816-rajat tatuoinnit

83. Katsoi lihani sisällä

Hieman kauhea, mutta melko loistava, tämä muotoilu viittaa ihon nekroosiin, joka antaa mahdollisuuden taustalla olevaan väriin ja loistaa, höyhenevät ristin sisällä. Se vie rohkeita vetää tatt kuten tämä, mutta se toimii!

68280816-rajat tatuoinnit

82. Haalistunut käsisuunnittelu

Koska käytämme käsiämme niin paljon, että iho kuluu nopeammin kuin muut ruumiinosat. Sinun on ehkä täytettävä kätesi tatuoinnit, jos ne alkavat häivyttää kuten tämä.

69280816-rajat tatuoinnit

81. Voimakas ristipisto

Haluamme lyödä vetoa, että tämä kaveri haluaa taistella nyrkilläan! Tämä tatuointi muistuttaa mangaa tai sarjakuvaaseita, jotka lentävät nyrkistä. Jos otat taistelut vakavasti, tämä saattaa olla sinulle sopiva muotoilu.

70280816-rajat tatuoinnit

80. Off center ranne tatt

Uusi tatuointi ja uudet kengät? Näyttää siltä, ​​että tämä poikasen on ollut vähän ostoksilla! Jos sinulla on vähän "minua" päivä, saattaa olla aika lisätä yksi näistä ristitattooista kokoelmallesi!

71280816-rajat tatuoinnit

79. Uusi ranne muotoilu

Olemme nähneet melko hyviä kuvia ennen ja jälkeen kuvia, mutta tämä on melko paljon paikalla! Kun se on vain kaksi yksinkertaista riviä ristitattoja, mieti, kuinka kauan haluat, että jokainen rivi on.

72280816-rajat tatuoinnit

78. Sininen risti ja kukat

Voit sisällyttää muita perinteisiä elementtejä ristikkäin muotoiluisi - kuten sinisiä kukkia, joita näemme täällä. Jalka tatuoinnit voivat olla tunnetusti tuskallista joten muista tämä valitsemalla sijoituksesi!

73280816-rajat tatuoinnit

77. Pieni ranteen risti

Pienet tatuoinnit piiloutuvat helposti ja usein unohdetaan - mikä voi olla juuri sitä mitä haluat. Tämän kokoinen tatuointi on myös erittäin edullinen mustetta varten ja sinut tulee liikkeestä nopeasti ja nopeasti.

74280816-rajat tatuoinnit

76. Kauluksen takaosa

Kaulan tatuoinnin symmetrinen takana on uusi alaselän tatuointi - uskomattoman suosittu paikka, erityisesti naisten keskuudessa. Tämä kaula-aukon takana on isompi kuin useimmat mutta silti rocking!

75280816-rajat tatuoinnit

75. Lihavoitu kyynärvarsi ristissä

Sinun ristitattojen ei tarvitse olla vain kaksi yksinkertaista riviä. Tee heistä rohkeammat, kuten tämän kyynärvarren tatuoinnit, jotta heidät näkyisivät. Se on silti yksinkertainen, mutta vaikutus tehostuu.

76280816-rajat tatuoinnit

74. Monimutkainen takasuunnittelu

Pitävät aina sellaiset tatuoinnit, jotka sisältävät kauniita, monimutkaisia ​​kuvioituja yksityiskohtia - joten olemme faneja täältä. Huomaa pieni kupliva kaarevuus todellisen ristin sisällä. Näyttää aika hyvältä?

77280816-rajat tatuoinnit

73. Sormen rukous

Sormenjäljet ​​voivat olla naisellisia - ne eivät ole kaikki kalloja, tiikerit ja hulluja symboleja. Kuten tämä rukous, joka on tehty hyvin naisellisiksi pienillä linjoilla ja pienen ristin, puhumattakaan tästä poikasten yleisestä ulkoasusta!

78280816-rajat tatuoinnit

72. Psalmi ja virtaava risti

Ristit eivät aina tarvitse olla suoria viivoja. Loppujen lopuksi kukaan meistä ei ole suoraviivaisia, olimme! Tämä tatuointi on lisätty psalmi, joka tarkoittaa, että käyttäjä ei koskaan unohda.

79280816-rajat tatuoinnit

71. Piirretty risti

Mielestämme kuvastua ristiä, tauko tavallisista kahdesta suorasta viivasta. Se on niille, jotka haluavat tehdä enemmän vaikutuksen, ja voi olla jopa varjostettu myöhemmin, jos haluat! Se on kuin kaksi tatts yhdessä.

80280816-rajat tatuoinnit

70. Assertive peukalo ristiin

Onko tämä lisäkellot kellot? Mikä tahansa tapaus voi olla, se on melko kuuma. Ristit tekevät hyvää lisäystä muihin käsiinsä, koska voit sovittaa yksinkertaisia ​​melkein missä tahansa.

81280816-rajat tatuoinnit

69. Avioliitto ristit

Monet ihmiset ovat päättäneet saada sormi tatts näinä päivinä heidän vihkisormuksista. Ja miksi ei - voit menettää renkaan, mutta ei koskaan tatuointia! Koska nämä kaksi olivat naimisissa Jumalan katseen alla, ristin tatuoinnit ovat järkeviä!

82280816-rajat tatuoinnit

68. Juoksijan risti

Se voi olla kova valinta päätetty, missä seuraava tatuointi on menossa. Ajattele sitä - haluatko sen näkyvän aina kaikille? Näkyvä juuri silloin, kun haluat näyttää sen? Harvoin näkyvissä? Valitse viisaasti!

83280816-rajat tatuoinnit

67. Pieni käsi tatt

Toinen yksinkertainen ristitotua kädessä, tämä näyttää hieman yksinäiseltä, vaikka ne, joilla on kaveri siellä ranteessa. Me kaikki tiedämme tatuoinnilla, että kun pop sinä et voi pysäyttää!

84280816-rajat tatuoinnit

66. Kolme ristiä

Se ei ole suositeltavaa, että saat suoraan takaisin kantapään tatuoitu. Miksi ei? Saatat päätyä epäkelpoisiin riveihin, kuten meillä on täällä (toisin kuin sivuilla olevat ristit), ihon luonteen vuoksi.

85280816-rajat tatuoinnit

65. Kaula-aukon ruusu ja ristiselkä

Tämä tatuointi näyttää siltä, ​​että se oli mahdollisesti kotitöitä. Se on hyvin yksinkertainen, ja kun linjat ovat suorat, kunkin paksuudet vaihtelevat. Se on kuitenkin hyvä näköinen tatt! Ja sitä voidaan helposti muuttaa tarvittaessa.

SAMSUNG CAMERA KUVAT

64. Brenda kunnianosoitus

Tämä tatuointi on melko mahtava kokonaisuudessaan. Vaikka muotoilu on tehty miljoonalla kerralla, tämä on tehty erinomaisesti ja hienolla värillä. Brenda on ylpeä!
87280816-rajat tatuoinnit

63. Pieni hip-risti

Tatuoinnit lonkkasi yleensä helposti piilottaa alusvaatteet, jos tarvitset, mikä tekee niistä hyviä, jos yrität piilottaa ne uteliailta silmiltä! Tämä yksinkertainen ristitatto on alueen suuri koko.

88280816-rajat tatuoinnit

62. Sormirenkaan rukous

Toinen sormen ristiinnaulirengas, tämä on painettu entistä paremmin kuin ensimmäinen. Kuten mainitsimme aiemmin, se on naisellinen ristiin sormen tatuointi, joka on hienoa, jos olet hieman enemmän girly mutta haluat sormen tatt.

89280816-rajat tatuoinnit

61. Vain minä ja Bart Simpson

Tytöt tytölle ja hameelle! Ja hänen tatuoinnillaan. Mid reisi tatuoinnit voidaan helposti altistaa mini-tai peitetty pitempi hame, sukat tai housut, jos et halua paljastaa niitä!

90280816-rajat tatuoinnit

60. Pentujen rakkaus

Etkö ole varma, että meillä on paljon sanottavaa tästä, se on jotain muuta, joka kiinnittää silmämme tähän kuvaan - tuon upean pennun! Sanotaan nyt kaikki yhdessä - awwwwwwwwwww.

1280816-rajat tatuoinnit

59. Pieni jalka muotoilu

Voit laatia omia ristitatuotteitasi ja viedä ne tatuoijalle mustetta varten, jos haluat. Näin voit saada tarkan mallin, jota haluat ilman, että sinun tarvitsee valita kirjoistaan.

2280816-rajat tatuoinnit

58. Kireä tiikeri risti

Tigers ovat suosittu motiivi tatuointikulttuurissa - joten kunnioitamme tätä mahtavaa tiikeriä ristikkäin muotoilussa. Myös mustavalkoisena tämä todella ponnahtaa ulos. Voit aina lisätä väriä myöhemmin.

3280816-rajat tatuoinnit

57. Ristin enkelin kanssa

Tatuoinnit yhdistetään erittäin vakuuttavasti. Ehkä se on, että enkeli tuijottaa niin tarkasti ristin keskellä tyttöjä takaisin. Voimme vain sanoa, että ne näyttävät hyvältä!

4280816-rajat tatuoinnit

56. Risti keskellä ohitetaan

Tämä risti puuttuu keskimmäisen pyöreän kappaleen, joten se on hieman erilainen kuin useimmat yksinkertaiset ristitatuotteet, joita olemme kohdanneet luettelossa. Pelaa tapoja tehdä tatuoinnillasi ainutlaatuisempi.

5280816-rajat tatuoinnit

55. Snake kääritty risti

Tämä tatuointi näyttää hyvin samanlaiselta caduceus, lääketieteellinen symboli käärmeillä, jotka on kiedottu pitkillä siipillä. Tämä on mielenkiintoinen mash up keskellä sijaan risti.

6280816-rajat tatuoinnit

54. Stylized neck ristikko

Tämä tyyli tatuoinnit on ollut erittäin suosittua viime vuosina, sillä se on erittäin paksu pohdiskelu, sarjakuva kuvia, rohkeat värit ja järkevä musta. Erittäin tyylikäs kaula-tatuointi, jos sanomme niin!

7280816-rajat tatuoinnit

53. Stylized Mother cross

Toinen ylittävä tatuointi, jolla on samanlainen tyyli kuin edellä, antaa apuille äidille - yhdelle tärkeimmistä ihmisistä useimmissa ihmisten elämässä. Jos olet velkaa äidillesi kaikesta, anna hänelle mustetta!

8280816-rajat tatuoinnit

52. Taz kunnianosoitus ristiin

Emme aio sanoa, että tämä on huono tatuointi, mutta ... No, se on tietysti erikoinen käyttäjälle. Tazmanian paholainen enkeli siipien kanssa, ristin alla Paulin nimessä. Emme edes tee sitä, että tiedämme, mitä se tarkoittaa.

9280816-rajat tatuoinnit

51. Ranteen ristin sivu

Toinen liukas, yksinkertainen ristitatu. Tämä on ranteen ulkosivulla, jotain, jota emme ole tottuneet näkemään. Et näe tätä tatuointia itsestään kovin usein, ellei nostat kätesi pohjaa ylös!

10280816-rajat tatuoinnit

50. Olkapään edessä

Huomaa tämän tatuoinnin vinot päätä? Se todella erottaa sen yksinkertaisista ristitatuista, joita olemme nähneet. Pienet kosketukset voivat tehdä tatuointi vain hieman mielenkiintoisemmaksi kuin kaikkien muiden.

11280816-rajat tatuoinnit

49. Napasarjat

Se voi olla hyvin houkutteleva, kun olet kerännyt yhden sormen tatuoinnin eteenpäin ja pääset alkuun koko joukkoon! Tämä henkilö ei ehkä ole kristitty, mutta heillä on hauska hieno tyylikäs sormi-tatts!

12280816-rajat tatuoinnit

48. Kyynärvarsi ristissä

Toinen kyynärvarsi ristiin. Kuten näet, yksinkertaiset ristit ovat erinomainen valinta, joka on vielä rohkea, mutta lempeä, jotta sitä voidaan käyttää kaiken kanssa.

13280816-rajat tatuoinnit

47. Kallo, joka ripustaa rukousta

Tämä tatt saa sen kaiken - cameo-runko, kallo, roikkuvat jeweled rosary - me rakastamme sitä! Tämä on täydellinen paikka myös tähän muotoiluun, sillä se vie suurimman osan yläosasta katsomatta liian suuria.

14280816-rajat tatuoinnit

46. ​​Alajalan monimutkainen

Tämä on risti, joka on täynnä monimutkaisia ​​ruusuja. Tämän ristin hienoin asia on se, että tämä poikas saa koko yhteensopivan kokoelman muita tatuointeja menemään sen kanssa. Rakastamme vastaavia tatts!

15280816-rajat tatuoinnit

45. Alajalan monimutkainen # 2

Toinen kuva samasta tytöstä yllä olevasta kuvasta. Tällä kertaa hän on lisännyt jonkinlaisen käsikirjoituksen alle hänen reisiluokan tatuoinnit. Näyttää siltä, ​​että hän rakennuttaa hitaasti kokoelmaansa!

16280816-rajat tatuoinnit

44. Pieni takakappale takaa

Pieni yksinkertainen risti korvan takana on helppo peittää, mutta myös helppoa. Tämä tyttö on runsaasti hiuksia kattamaan hänen uusi muotoilu, jos hän haluaa! Plus se sopii hyvin hänen korvakorustaan.

17280816-rajat tatuoinnit

43. Enkelin soturi

Tämä ei ole niin risti, vaan enkeli-soturi, jolla on ristin suojassa, tekemällä työnsä Jumalan suuremman hyväksi. Uskonnollinen tatuoinnit ovat usein harmaasävyisiä.

18280816-rajat tatuoinnit

42. Täysin takaisin uskonnollinen pala

Mitä tulee uskonnollisiin tatuointeihin, tämä on erittäin vaikuttava! Taulukko tarkastelee Jeesusta ristillä, toisaalta paholaisen toisella puolella ja enkeli toisella puolella. Voit kertoa, että tämä kaveri pitää hänen tatts kertoa tarinoita.

19280816-rajat tatuoinnit

41. Jeesuksen käsi on minun

Tämä 3D-risti tatuointi kiviä! Kuka olisi uskonut voivasi tehdä Jeesuksen käsivarten ja antaa oman? Tämä täydentää täydellisesti kappaleen realismia, erityisesti verenvuodon ranteessa.

20280816-rajat tatuoinnit

40. Täysi käsivarsi Jeesus

Toinen suuri Jesus tatto, tämä vie miehen täyden käsivarren ja sisältää myös tiimalasin. Tiimalasi tarkoittaa, että kaikki aika täällä maan päällä on äärellinen, ja jotkut ihmiset tulevat nopeammin kuin toiset.

21280816-rajat tatuoinnit

39. Takarauta ristiin

No, tämä on kaikki hyvin Christmassy, ​​eikö olekin ?! Meillä on joulukuusi taustalla, misteli kangas lattialla ja risti tatuointi tämän kanan kantapää. On aika muistaa!

22280816-rajat tatuoinnit

38. Kailien kunnianosoitus

Ristejä käytetään usein kunnian tatuoinnissa. Emme ole varma, onko tämä syntymäpäivä tai kuoleman päivämäärä, mutta suunnittelun takana oleva tunne on erittäin mukava, ja se on viileä sininen.

23280816-rajat tatuoinnit

37. Amerikkalainen revitty risti

Jos olet hieman isänmaallinen, saatat haluta sisällyttää joitain tähtiä n raitoja sinuun ristiin tatuoinnilla. Tämä näyttää siltä, ​​että se on repeytynyt ja revitty. Sen ei tarvitse olla sininen tai punainen.

24280816-rajat tatuoinnit

36. Ristikkä kaulakoru

Yleensä jos haluat rajat kaulakorun, mennä ulos ja ostaa rajat kaulakoru, mutta joskus luulen, että haluat hyvää - ikuisesti ja aina. Ink teidän fave koruja, jos et vain voi elää ilman sitä.

25280816-rajat tatuoinnit

35. Risti + rukoushelmiä

Suuri rukoussuunnittelu, tämä on suurempi risti kuin useimmat. Kuka on Jenny? Ilmeisesti joku erittäin erikoinen! Jos rakastat jonkun, niin ilmoita heille tunnetulle tattille näin.

26280816-rajat tatuoinnit

34. Castaldo

Kuka on Castaldo? Emme koskaan tiedä. Kuitenkin tiedämme, että tämä tatt on erinomainen taideteos, taito ja varjostustekniikka. Hieman rohkea monille, mutta se on hieno muotoilu!

27280816-rajat tatuoinnit

33. Tribal cross

Voit aina heittää joitain heimojen elementtejä ristiin tatuointiin, jos se on sinun hillosi. Itse asiassa voit lisätä melko paljon mitä haluat - vain kysy tatuoijaasi panemaan siihen haluamasi.

28280816-rajat tatuoinnit

32. Minun sydämeni

Tämä tatuointi on niin hieno linja työtä, että se todella näyttää mahtavaa! Yhdistettynä räjähtävään väreeseen on muotoilu, jota ei unohda nopeasti. Tämä henkilö ilmeisesti rakasti kaksoistaan ​​hyvin.

29280816-rajat tatuoinnit

31. Jeesus rakastaa

Lisää hieman Jeesus rakastaa ristin tatuointi - miksi ei !? Tämä risti on todella hieno kuvio ja pidämme ylimääräistä koskettaa käsikirjoituksen alas täältä pohja todella edustaa mitä käyttäjä sanoo.

30280816-rajat tatuoinnit

30. Jeesus rakastaa # 2

Toinen näkymä Jeesuksesta rakastan tatuointia. Näyttää siltä, ​​että ristin keskellä olevat bittiä voidaan värjätä valkoiseksi?

31280816-rajat tatuoinnit

29. Yksinkertainen kristillinen risti

Toinen yksinkertainen kyynärvarren risti. Tämä pitkä linja on hieman lyhyempi kuin useimmat muut mallit, jotka olemme nähneet - mutta se tekee siitä mielenkiintoisemman. Luuletko niin?

32280816-rajat tatuoinnit

28. Celtic-pyöreä muotoilu

Kelttien tatuoinnit ovat erinomainen tapa yhdistää perintöosi. Tämä on hieno esimerkki henkilökohtaisesta kelttiläisestä rististä. Ristin keskellä olevat ympyrät tekevät siitä erottuvan käsivarren.

33280816-rajat tatuoinnit

27. Lihavoitu yläluomi

Sormetatuotteiden ei tarvitse olla vain pieniä hienoja viivoja. Voit rohkaista heitä, kuten tämä tyttö on tehnyt täällä. Rohkeampi ulkoasu on usein parempi ominaisuus-sormen tattin sijasta koko joukon.

34280816-rajat tatuoinnit

26. Imma Nuei

Emme voi teeskennellä tietävämme, mitä imma nuei tarkoittaa, mutta se ilmeisesti merkitsee jotain käyttäjälle. Riippumatta merkityksestä, tämä viileä sarja hautakiviä tekee suuresta tatuoinnista.

35280816-rajat tatuoinnit

25. Auringon nousu

"Räjähtävä" rinnassa on tatuointi, joka alkaa rintakehän keskeltä ja leviää sieltä. He ovat rohkeita, rohkeita ja heillä on valtava vaikutus. Ne vievät myös valtavan määrän aikaa!

36280816-rajat tatuoinnit

24. Sininen ja musta risti

Rakastamme tämän nimenomaisen ristitatujen sinistä, valkoista ja mustaa varjostusta. Se vain osoittaa, että melko yksinkertainen muotoilu voi todella loistaa, kun otetaan huomioon oikea varjostus.

37280816-rajat tatuoinnit

23. Mustavalkoinen risti

Toinen tatuointi, joka on loistavasti varjostettu, tällä kertaa mustavalkoisena - ei tarvitse väriä! Halkeamat ja harmaantuminen ristillä juuri täällä antavat sille hieman haiseva ilme.

38280816-rajat tatuoinnit

22. tähteä n raidat ristissä

Kanssa punaisen, valkoisen ja sinisen taustalipun tämä henkilö ilmeisesti vie maansa ylpeänä vakavasti! Tämä tatuointi on varsin kiva varjostus, mutta lippujen ulkopuolella näyttää hieman kesken.

39280816-rajat tatuoinnit

21. Sisävarren yksinkertainen muotoilu

Yksinkertainen risti, tällä kertaa kyynärnän sisäpuolella. Ihmiset rakastavat yksinkertaisen rajan asettamista ylös ja alas niiden käsiin! Onko tämä jotain, mitä olet ajatellut musteella?

40280816-rajat tatuoinnit

20. Aseta kaikki merkinnät

Tällaiset risti-tatuoinnit ovat todellinen standout. Se on jotain, jota et näe joka päivä, sillä puuttuu perinteisiä ääriviivoja, ja se käyttää hyväksi varjostusta. Me rakastamme tätä, 10/10!

41280816-rajat tatuoinnit

19. Perinteinen risti ruusuilla

Jos pidät perinteisistä ristitatuista ja haluat käyttää joitain ruusuja suunnittelussa, niin miksi et ajattele jotain tällaista täällä? Vaikka se ei ole aivan alkuperäistä, se sopii erinomaisesti sen tyyppiseen!

42280816-rajat tatuoinnit

18. Tarvikkeiden kruunu

Jeesuksen kanssa ristin keskellä, jossa on orjantappurakruunu ja vaalea puoli ja pimeä puoli, tämä on todella älykäs otos perinteisestä ristikkotyylistä. Jotain tällaista on hieno valinta muistaa uskosi.

43280816-rajat tatuoinnit

17. Loistava risti

Tämä tatuointi saattaa olla tyyliteltyjä uskonnollisia kuvioita pikemminkin kuin nodata käyttäjän uskonnolle, mutta se sitoo hienosti hänen kokoelmistaan. Lisää tatts, joka sopii muiden kanssa ympäröivään.

44280816-rajat tatuoinnit

16. Värikäs risti

Värikkäitä ja akvarellotatuotteita on viime vuosina yhä suosittu. Tämä on hyvä esimerkki erittäin yksityiskohtaisesta suunnittelusta, joka sisältää paljon värityötä. Cool huh?

45280816-rajat tatuoinnit

15. Kulta on aina minun kanssani

Vastaavat tatuoinnit kumppanin kanssa ovat erinomainen tapa sementoittaa suhteesi - varsinkin jos he ovat uskonnollisia. Vaikka saatat pahoillani saada nimensä tekemään, jos hajot, suhde Jumalaan luultavasti tulee olemaan kanssasi elämästä!

46280816-rajat tatuoinnit

14. Lihavointi ristiin

Siellä on jotain niin upea ja rauhoittava syvä punainen, että jotkut ihmiset haluavat päästä niiden ruusu tatuoinnit. Jos ajattelet ruusuja ristillä, suosittelemme tätä väriä!

47280816-rajat tatuoinnit

13. tyylitelty risti ruusu

Lisää sarjakuva tyylejä runsaasti tämän nousi ristillä kautta. Tässä ristissä ei ole paljon kohokohtaa, ehkä se tarvitsee lisää varjostusta todella tuoda sen ulos?48280816-rajat tatuoinnit

12. Jessican kunnianosoitus risti

Kaunis kunnianosoitus Jessicalle. Sinun kunnianosoitus voi olla niin suuri tai pieni kuin haluat sen olevan. Tämä kaveri on valittu ison, rohkean kappaleen päälle. Hyvää valoa ja pimeää käyttöä täällä.

49280816-rajat tatuoinnit

11. Risti jylhää

Tämä on kelttiläinen risti jotkut ... Brambles? Emme ole varma siitä, mikä laitos on täällä. Vaikka se on hieno muotoilu, jotkut näistä väreistä eivät mene aivan yhteen, joten ole varovainen, kun valitset väritystesi.

50280816-rajat tatuoinnit

10. Tartu sydämeeni

Lokakuu 2007 on pitänyt olla kyseiselle henkilölle erityinen päivä. Tämä on erittäin suuri tatuointi - ei monet ihmiset päättävät saada niin suuren määrän väriä niin suurella alueella. Sydän näyttää awesome!

51280816-rajat tatuoinnit

9. Sininen ja punainen kaulan takaosa

Tämä niskarungon takaosa on ristin keskellä juuri siinä luussa kaulan takana. Tämä on esimerkki hyvistä värivaihtoehdoista. Mykistetyt punat ja bluet menevät hyvin yhteen,

52280816-rajat tatuoinnit

8. Ristiin enkelin siivet

Tämä tatuointi näyttää olevan alunperin yksinkertaisesti risti, ja höyhenetyt enkeli siivet olivat lisäyksen toisessa vaiheessa. Molemmat ovat hyviä mustetta selässä ja monet ihmiset haluavat yhdistää nämä kaksi.

53280816-rajat tatuoinnit

7. keltainen sininen risti

Ei pelkästään kelttiläistä sinistä ristiä, tämä on loppuun värjätty varjostuksella ja roiskeilla väriä. Näet, että tämä malli sopii juuri tähän kaverin ranteeseen.

54280816-rajat tatuoinnit

6. Keltaiset ristitattoot: sivukappale

Tämä on melko epätavallinen sijoittaminen ristitattoon, minkä vuoksi pidämme siitä. Vaikka monet ihmiset saavat käsikirjoituksen keskikohdastaan, tämä ruumiinvalinta vie koko tämän tytön vartalon.

55280816-rajat tatuoinnit

5. Dragon ympäröi ristin

Inteettiseen ja maagiseen? Voit lisätä lohikäärme rajatylle muotoilulle, ala tämä täällä! Tämä tyyli tatuointi on suosittu fantasia tatuoinnit ja näyttää hyvältä valkoisia kohokohtia.

56280816-rajat tatuoinnit

4. Jeesus ristin takaosassa

Jos olet aivan uskonnollinen, niin täydellinen takaisin (tai täydellinen rinnassa) Jeesus ristin tatuoinnilla voi olla vaihtoehto sinulle. Pidämme erityisen miellyttävän taivaan pilviä keskellä takaa.

57280816-rajat tatuoinnit

3. Rintalento olkapäästä

Tämä yksinkertainen risti näyttää hyvältä olkapään selästä. Voit näyttää tämäntyyppiset tatuoinnit spagettihihnalta kesäisin.

58280816-rajat tatuoinnit

2. Peukalon ja etusormen välissä

Toinen pienempi malli peukalon ja etusormen välillä.

59280816-rajat tatuoinnit

  1. Pieni sisäinen sormi

Ensimmäinen tatuointi? Hanki jotain pientä, jota kukaan ei näe ja sitten päättää, haluatko lisää! Tämä sisäinen sormi pieni risti on täydellinen valinta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: