55 Muistettavaa ja kiehtovaa sydämen lyöntiharjoitusideoita

Jos etsit uutta tatuointideaa, jotain, joka ei ole vain mieleenpainuva mutta kiinnostava, niin miksi ei pidä houkuttelevan viileän näköisen sydämenlyönnin tatuointisuunnittelua. Ne ovat todella ainutlaatuisia, kun haluat jotain, mikä tarkoittaa jotain ja näyttää myös melko upealta.

Sydämen tatuointi on yleensä muotoilu, jonka joku saa saadakseen kunnioittamaan jonkun, jota he rakastavat, ja se on hyvä idea. Monet ihmiset kiinnittävät syntymäpäivä tai heidän nimensä sydämen lyönti-tatuoinnilla. Se on paras tapa ilmaista rakkautesi toiselle henkilölle, jos etsit tatuointia. Se on suosittu ajatus juuri nyt, ja sillä on erityinen kosketus myös siihen. Sydämen tatuointi on hienoa, että se on ainutlaatuinen henkilö, jota rakastat. Jokaisella on erilainen syke, ja valitsemasi mustesuunnittelu voi edustaa henkilön omaa sykettä. Seuraavassa on upeita tatuointeja, jotka osoittavat hienoja ideoita. Tässä on 54 mieleenpainuva ja kiehtova Heartbeat Tattoo Ideas:

1. Kaksi rakastajaa

Tämä on kahden rakastajan upea muotoilu, joka on kiinnittänyt heidän nimensä heidän sydämenlyöntiin yhdistelemällä heidät yhteen ikuisesti. Ei ole parempaa tapaa näyttää rakkautesi toiselle kuin tatuoida sen kehoon.

31200916-syke-tatuoinnit

2. Heartbeats yhdessä

Nämä kaksi sydämenlyöntiä näyttävät hyviltä toisiinsa. Sinulla on oma sydämenlyönti jokaisella ranteella ja tuoda ne yhteen kun rakastaja on ympärillä. Se on hieno idea jollekulle, joka haluaa saada tatuoinnin rakastetun kanssa.

32200916-syke-tatuoinnit

3. Korvan taakse

Suuri muotoilu, joka on tarpeeksi pieni, jotta se voi tuhota kaikkialla. Jos etsit jotain pienikokoista, niin tämä on se. Rakastan, että keskellä oleva sydän on kirkkaanpunainen, se todella tarttuu silmiin.

33200916-syke-tatuoinnit

14. Realistinen sydän

Tämä sydämen tatuointi on hyvin realistinen, laskimot ja kaikki. Näet sydämen lyönnin tulevan siitä suoraan, kun sydän kuuntelee sen suosikkihilloa. Tällaiset tatuoinnit ovat hyvin ainutlaatuisia, ja ne näyttävät hyvää työtä mukana. Se on sellainen tatuointi, jonka ihmiset muistavat; se on alkuperäinen ja erittäin houkutteleva.

34200916-syke-tatuoinnit

15. Usko ja rakkaus

Jos haluat edustaa rakkautta, jota olette uskostanne, niin tämä on hyvä idea. Se yhdistää ristin sydämen lyöntiin. Yksi on sydämen lyönnillä kummallakin puolella makea muotoilu.

35200916-syke-tatuoinnit

16. Heartbeat Tattoo Ideat

Toinen esimerkki tavallisesta sydämen lyöntitaulusta, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa kehoon. Tällöin sydämenlyönti kulkee suoraan sydämen läpi. Se on pieni muoto, jos et halua mitään liian suurta.

36200916-syke-tatuoinnit

17. Asioita, joista rakastat

Tämä on ainutlaatuinen syke-idea, koska näyttää siltä, ​​että se näyttää kaikki, mitä ihminen rakastaa. Valitse paikkoja, joista rakastat menemisen ja edustavat niitä. Rakastan maailmanpyörää sekä pienen palmupuun; ne ovat kaikki todella hienoja malleja.

37200916-syke-tatuoinnit

18. Elämä

Kyllä, tarvitset sydämen lyöntiä elää, mutta tämä tatuointi on kyse rakkaudesta elämääsi. Sana LIFE on kursivoiva, mikä tekee tatuoinnista erittäin tyylikäs.

38200916-syke-tatuoinnit

19. Rakasta perhettäsi

Hanki sydämenlyönti-tatuointi, joka edustaa rakkautta, jota sinulla on perheellesi. Tämän tatuoinnin syke on pitkä ja terävä, mikä tekee erilaisesta muotoilusuunnitelmasta.

39200916-syke-tatuoinnit

20. Kauniit ukkot

Tämä tatuointi on kaunista, koska sillä on nimi sydämen sykkeessä sekä kyyhkynen, joka lisää kauniin elementin muotoiluun. Lisätty sininen väritys todella pehmentää koko ulkoasua luomalla ihana tatuointi.

40200916-syke-tatuoinnit

21. Rakkaus lemmikkeillesi

Jos sinulla on lemmikki lähellä sydäntäsi, niin voit halutessasi ilmaista tämän rakkauden sydämen tatuoinnilla. Jos rakastat lemmikkisi kuin perhe, niin et voi mennä vikaan tatuoinnilla niin suloinen kuin tämä.

41200916-syke-tatuoinnit

22. Kirkas vaaleanpunainen

Tämä kirkas vaaleanpunainen vastaa hänen tyyliään. Se on pieni tatuointi, joka sopii mihin tahansa ja kirkas vaaleanpunainen tekee asioita pop. Upeita!

42200916-syke-tatuoinnit

23. Rakkaus matkustaa

Hänen sydämensä on hänen rakkautensa matkalla. Se on pieni lausunto, mutta ehkä se on kaikkea mitä etsit, mikä selvästi ilmaisee rakkautesi.

43200916-syke-tatuoinnit

24. Valkoinen muste

Valkoiset muste tatuoinnit ovat yhä suosittuja päivällä. Ne ovat hieman hienompaa kuin perinteinen muste. Jos haluat jotain hillittyä, silloin valkoinen muste voi olla täydellinen sinulle. Tatuointi muistuttaa lähes arkaa, ja se voi olla ikimuistoinen ilme, jonka haluat.

1200916-syke-tatuoinnit

25. Aloitukset

Käyttämällä nimikirjaimia sydämen lyönti tatuoinnissa on hyvä tapa edustaa rakkautta. Alkukirjaimet ovat molemmin puolin toisiaan, ja lisäksi on lisätty punaista sydäntä.

2200916-syke-tatuoinnit

26. Paksu linjat

Käyttämällä paksuja viivoja sydämenlyönti tatuointi voi antaa sille hyvin erilainen ilme, se on kaikki mitä etsit. Sydän on myös täynnä, mikä luo paksun näköisen kokonaisuuden.

Käsitelty VSCOcamilla t1-esiasetuksella

27. Päivämäärän lisääminen

Hyvä idea on lisätä henkilön päivämäärät, joita haluat edustaa. Se on henkilökohtainen kosketus, joka voi auttaa sinua tuntemaan itsesi lähempänä. Väri on väritön kontrasti mustaan ​​verrattuna. Suuri muotoilu, josta varmasti rakastat.

4200916-syke-tatuoinnit

28. Kaupungin maisema

Ehkä sinulla on rakkaus kaupunki, josta olette, tai paikka josta rakastui; se voisi olla hyvä tapa muistaa kaiken. Se ei ole ainutlaatuinen ilme, mutta sillä ei ole mitään omaperäisyyttä.

5200916-syke-tatuoinnit

29. Henkilökohtainen viesti

Sinun sykkeesi ei tarvitse edustaa henkilöä vaan ehkä vain idea. Jotain, joka pitää sinut positiivisena ja liikkuu joka päivä. Positiiviset viestit ovat aina suuria tatuointiideoita, koska ne ovat siellä, jotta voit nähdä joka päivä.

6200916-syke-tatuoinnit

30. Cow Love

Luo oma ainutlaatuinen sydämensyke niin, että sinulla on tämänkaltainen alkuperäinen muoto. Ehkä se on lehmiä, joita rakastat tai sikoja tai jopa kissoja riippumatta siitä, mistä eläimestä voit liittää sen sykeesi luomaan oman alkuperäisen tyylinsä.

7200916-syke-tatuoinnit

31. Sisterly Love

Suuri tatuointi sisarille, jotka haluavat saada tatuointeja. Se alkaa sydämestä, joka siirtyy sydämen lyöntiympäristöön ja päättyy sana Sisters kursiivilla. Se on hauska muotoilu, joka muistuttaa sinua siitä, että rakastat sisartaasi mitä tahansa.

8200916-syke-tatuoinnit

32. 269 Edustaja

Toinen hieno esimerkki sykkeestä tatuoinnilla on numero 269 ja sana Life liitetty siihen.

9200916-syke-tatuoinnit

33. Löydä intohimosi

Tämä tatuointi on loistava tapa osoittaa intohimosi. Se on pieni ja se voidaan sijoittaa mihin tahansa. Jos haluat näyttää todellisen intohimosi sydämen lyönnillä, niin tämä on varmasti tyylikäs tapa tehdä se.

SONY DSC

34. Kukat ja sydämenlyönnit

Jos etsit erilainen muotoilu ja yksi, joka on erittäin suuri, varmasti rakastat tätä. Se on kirkkaasti väriltään suurilla kukilla ja sydämenlyönti kulkee kaulasta aina käsivarteen.

11200916-syke-tatuoinnit

35. Tiny mallit

Jos haluat pienen ja hienovaraisen suunnittelun, niin tämä tatuointi-idea voi olla sinulle sopiva. Tämä suloinen muotoilu ei ole haastavaa, makea ja yksinkertainen.

12200916-syke-tatuoinnit

36. Taakse

Yksinkertainen muotoilu, joka sopii hyvin takapuolelle. Se voi olla sydämesi syke tai rakkaasi.

13200916-syke-tatuoinnit

37. Paksu ja kaunis

Toinen hieno esimerkki paksuista linjoista tehdystä sydämenlyönnitotosta. Tämä on kaupungin sisällä sydämen lyönti, luultavasti edustavat paikkoja omistaja on ollut. Nämä mallit voidaan tehdä ainutlaatuisiksi, jotta ne sopisivat omaan elämään ja kaikkiin paikkoihin, joita olette olleet.

14200916-syke-tatuoinnit

38. Sormenjäljet

Jos etsit yksinkertaista muotoilua, varmasti rakastat tätä. Se on pieni ja se voidaan kätevästi sormella. Rakastan pitkää tyyliä, joka sopii hyvin sormen pituuteen. Upea muotoilu!

15200916-syke-tatuoinnit

39. Ainutlaatuinen sydämen muotoilu

Tämä naarmuuntunut sydämen muotoilu on hieman erilainen kuin kaikki muu, mitä olet nähnyt. Itse mieluummin tämä malli, koska se antaa sinulle ei-perinteisen suunnittelun.

16200916-syke-tatuoinnit

40. Vastaavat mallit

Jos etsit muotoilua, jonka voit jakaa muiden kanssa, tämä saattaa olla sinulle tarkoitettu. Se on pieni ja huomaamaton.

17200916-syke-tatuoinnit

41. Rakkaus ja uskonto

Toinen hieno esimerkki tatuoinnista, joka osoittaa rakkautta, jota olette uskostanne. Rakastan sydämen muotoa, joka liikkuu helposti sydämen lyöntiin ja lopulta ristiriitaan.

18200916-syke-tatuoinnit

42. Punainen sydän

Tiettyjen värien lisääminen tatuointiin on toinen hieno tapa tehdä tatuoinnille ainutlaatuinen. Tämä punainen puhkeaminen todella kiinnittää silmäsi tatuointiin.

19200916-syke-tatuoinnit

43. Tulossa yhdessä

Rakastan tätä muotoilua, koska se tulee yhteen kun olet rakastettu. Se on ainutlaatuinen muotoilu, joka saa sinut tuntemaan olleen yhteydessä toiselle henkilölle. 20200916-syke-tatuoinnit

44. Lisää nimi

Sydämen tatuointia käytetään usein muistaa rakastettu, joka kulkee. Tässä tapauksessa hänellä on nimensä ja päivämäärän, joka liittyy hänen sydämenlyönnin tatuointiinsa, luultavasti jollei kuollut.

21200916-syke-tatuoinnit

45. Isänmaallinen rakkaus

Tällä sydämellä on amerikkalainen lippu sen takana ja mielestäni symboli on ensihoitaja. Tämä henkilö voi rakastaa työtä ja haluaa symboloida heidän hengenpelastustoimiaan.

22200916-syke-tatuoinnit

46. ​​Usko rakkaudella

Toinen esimerkki sydämenlyönnin tatuoinnista, joka voi edustaa rakkautta, jota sinulla on uskoasi varten.

23200916-syke-tatuoinnit

47. Sydämen syke viestillä

Toinen hieno tyyli on lisätä henkilökohtainen viesti sydämen tatuointiin, se luo henkilökohtaisen kosketuksen.

24200916-syke-tatuoinnit

48. Värin roiskuminen

Tämä sydämenlyönti on värillistä väriä sydämen taakse, mikä luo ainutlaatuisen ilmeen. Rakastan akvarellimaalausta, joka tuodaan tatuointiin ja värit ovat täydellisiä.

25200916-syke-tatuoinnit

49. Upea sydän

Vain punainen sydän, jossa on sydämen syke. Alkuperäinen muotoilu on ainutlaatuinen.

26200916-syke-tatuoinnit

50. Perheen rakkaudesta

Suuri tatuointi, joka näyttää perheen todellisen rakkauden. Jos haluat edustaa perheesi tatuoinnilla, niin sydämenlyönti olisi täydellinen.

27200916-syke-tatuoinnit

51. Näytä minulle tie

Toinen hieno esimerkki sydämen lyönnistä. Se on suuri, joka menee alas käsivarteen ja näyttää siltä, ​​että siinä on nuolen pää sen päähän. Muotoon on liitetty myös nimi, jolla se voidaan muokata.

28200916-syke-tatuoinnit

52. Henkilökohtainen merkitys

Toinen suuri tatuointi, jolla on oma henkilökohtainen merkitys. Tässä tapauksessa syke on punaisena ja se kulkee rinnan yli. Tatuoinnissa on muita elementtejä, jotka muokkaavat sitä. Jos haluat jotain erilaista rinnassa tatuoinnille, varmasti rakastat tätä muotoilua.

29200916-syke-tatuoinnit

53. Usko-mallit

Tämä tatuointi on toinen hieno esimerkki siitä, kuinka voit edustaa rakkautta, jota teillä on uskoasi varten. Maailman rakkaus, usko ja toivo ovat kaikki myös suunnittelun alla.

30200916-syke-tatuoinnit

54. Nilkka-tatuoinnit

Jos etsit pientä tatuointia, joka sopii nilkan ympärille, varmasti rakastat tätä alkuperäistä muotoilua. Näyttää siltä, ​​että rakkaus vesiin on kytketty sydämen lyöntiin.

syke tatuoinnit

Kun olet valinnut tatuoinnit, sinun on harkittava, kenelle aiot palkata teidän tatuointiartistasi. Kun haluat poimia taiteilijan, yritä muistaa tarkastella vuosien kokemus henkilö on sellainen tatuointi, jota etsit. Kaikki tatuoinnit eivät ole samat, ja monet vaativat paljon kokemusta tuoda heidät elämään. Kun kyseessä on tatuoija, ammattihenkilöllä pitäisi olla aina oma salkku, jos ei voi olla punainen lippu. Heidän pitäisi pystyä näyttämään teille työnsä tavalla tai toisella.

Kun sinulla on tatuoija, voit varata nimesi. Riippuen siitä, mistä saat tatuoitasi, ole valmis jonkin verran kipua. On myös erittäin tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä taiteilija sanoo jälkihoidosta. On tärkeää huolehtia tatuoinnistasi, kun se on parantavaa, jotta tatuointi näyttäisi aina mukavaksi tulevina vuosina.

Toivottavasti nautit artikkelista, ole hyvä ja kommentoi suosikki sydämenlyönti tatuointimallia!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: