50 henkeäsalpaavaa tatuoinnit (kuvat ja ideat)

Avaruus ... viimeinen raja. Oletko koskaan nähnyt yötaivaan ja olin niin hämmästynyt siitä, mitä näit? Oletko koskaan tuijottanut ja miettinyt, mitä siellä on ja jos sinulla on mahdollisuus päästä avaruuteen? Niille meistä, jotka ovat iankaikkisia haaveilijoita, avaruustunnelit voivat tuoda sinulle tilaa oikealle ja muistuttaa meitä siitä, kuinka pieni meitä verrataan maailmankaikkeuteen.

Joillekin meistä tilaa on yksinäinen paikka - miljardeja neliökilometrejä täynnä pölyä, tyhjiö ja ei niin paljon tekemistä. Vielä pahempaa, joillekin meistä Space näyttää pelottavalta paikalta ...

Voi, aina olisi joku kertoo sinulle, että ulkomaalaisia ​​ei voi olla olemassa tai että (pieni osa) maapallon asukkaista oli tarkoitus olla ainoa järkevä sivilisaatio koko maailmankaikkeudessa. Tällaiset ihmiset vain ohittivat luokituksensa matematiikassa koulussa tai he ovat ehkä juuri unohtaneet pisteensä. Tieteellisestä näkökulmasta ihmiskunnan mahdollisuudet olla ainutlaatuisia olisivat erittäin pieniä. Tällaiset ihmiset luultavasti myös tunnistaisivat itsensä "ei-haaveilijoiksi" - hyvät ystävät suunnittelevat jokaisen elämänsä vaiheen eteen. Aye, mutta tilaa ei ole suunniteltu ei-haaveilijoille ...

ulkoavaruus David-Boggins1 lääkäri-kuka-avaruus-ja ajan tatuoinnit Ed-tatuointi-tatuointi Fire_and_water KRYZ-AT-WILDCAT-TATTOO Mikki-Bold-578x578 negatiivinen negatiivinen 1 negatiivinen tila nousi negatiivisen tilan tatuointi 1 negatiivisen tilan tatuointi Negatiivinen-Space-Xoil-negatiivinen tila tatuointi ulompi 1 ulkoavaruuden tatuointi

Me kaikki tiedämme scifi-fantasiasta, ulkomaailmasta, vaihtoehtoisista universumeista kiehtovia ihmisiä ja periaatteessa kaiken, mikä saattaa heidät matkaan kaukana kaukana lukittua ja pahaa todellisuutta. Ja tiedemiehet tutkivat tuntematonta hieman eri tavoin. Lopulta jotkut heistä pyrkivät vielä rohkeampiin tapoihin sanoa, keitä he ovat, mitä he todella uskovat ja millaisia ​​unelmia he jakavat elämästään.

tila tatuointi negatiivinen tilaa tatuointi space_girl tila-haamu-zorak_large space-star-tatuoinnit wear_space_patterns_on_your_body mikä tilaa Vau

Lopettakaamme ja ajattelemme sitä hetken. Hieno tapa, huh! Millainen lausunto voisi olla tämä rohkea ja vakuuttava? Osallistu Comic-Con Internationaliin (uudelleen)? Emme ajattele niin. Suora kohta - oikea vastaus täällä olisi avaruustotatu. Voisitte ajatella sitä näin. Mitä tapahtuisi, jos menisit tällaiseen tapahtumaan eettisellä avaruustukiot tatuoinnilla kuten tämä?

space_1 tila tatuointi negatiivinen 1 tila tatuointi 24 tilaa tatuointi 25 tilaa tatuointi 26 tila tatuointi 28 tilaa tatuointi 29 tilaa tatuointi 211 tilaa tatuointi jalka

Kerro mitä. Jokainen kuolee saadaksesi sinut alasti, varsinkin jos et tiedä miten edistää itseäsi. Saatat yllättyä ansioista, joita voitte ottaa jopa ulottuvuudessamme. Joten miksi ei? No, pidä hetki, sillä tällä kertaa meillä on upea kokoelma uskomattomia astronautitattoja. Tämä tarkoittaa sitä, että on paljon muutakin.

Ei-haaveilijat kertovat teille, että heillä ei ole aikaa kiusaamiseen. Niinpä he yrittäisivät välttää keskustelematta tilaa ja ajasta matkalla mihin hintaan tahansa. Se saattaa johtua vain uteliaisuuden puutteen takia tai se saattaa johtua siitä, että jokin alkeellinen pelko ... Joka tapauksessa mietin, mitä nämä epäilijät sanovat, jos he voisivat maagisesti lävistää mustan aukon läpi ja koskettaa vaihtoehtoista todellisuutta. Ja mitä jos he voisivat jopa leikata ompeleita? Seksikäs, eikö olekin?

space_2 tila tatuointi 6 tilaa hehe tatuointi 1 tilaa tatuointi 3 tila tatuointi 4 tila tatuointi 5

Siitä voisi kuitenkin olla toinen tapa. Tiedämme, että totuus voitaisiin paljastaa ja ymmärtää, kun katsot ihmisiä silmiin. Sama koskee myös tutkimattomia maailmoita? Jos sinä - kuten meitä - uskomme, että jokainen ihminen on omansa maailmankaikkeus, todennäköisesti rakastat seuraavaan muotoiluun. Entä siitä, että tämä suuri metafora painoi kyynärvarresta?

space_3

Jokainen silloin tällöin, kun ihmisillä ei tarvitse torjua pahoja ulkomaalaisia ​​hyökkääjiä, joku tarvitsee kantaa tutkimus- ja tutkimuskustannuksia. Uudet maailmat eivät ole sellaisia ​​kuin omenat, jotka putoavat puista ja odottavat kokoontuvan. Me kaikki tarvitsemme erittäin päteviä ja rohkeita astronautteja, jotka pystyvät voittamaan kaikki vaikeudet, jotta he voisivat tuoda meidät kaikkiin uudelle tasolle (tai maailmalle). Tämä näyttää olevan kova tehtävä ja 2000-luvulla se on erinomainen ryhmätyö, joka tekee suuria eroja, eikö olekin? Toivomme, että se tekee myös hyvää työtä tekevälle avaruusaluksen miehistölle, joka työskentelee omilla löydöksillään osana seuraavaan mallisuunnitelmaanmme.

space_4 tila tatuointi 14 tilaa tatuointi 7

tilaa tatuointi 8 tila tatuointi 9 tilaa tatuointi 10 tatuointi 11 tilaa tatuointi 12 tilaa tatuointi 13

Maailmojen tutkiminen on hienoa, mutta emme koskaan unohda, ettemme tiedä mitä tai kenelle me törmäämme. Määritelmän mukaan avaruusolennot voivat ja niiden pitäisi olla täysin erilaisia ​​kuin me. Tämä voi olla yksi tilanteista, joissa koko, laajuus ja kapasiteetti ovat todella tärkeitä. Voisiko se olla, että kun satunnaisesti lentää ympäriinsä aivan uudenlaisen viileän avaruusaluksen kanssa, voi törmätä aurinkomainen jättiläinen hyönteinen? Voisimme vain toivoa, että meillä on joko voimakas laser-tykki käytettävissämme tai se voi osoittautua, että uusi tuntemamme tulee rauhaan.

tilaa tatuointi 23 tila tatuointi 15 tilaa tatuointi 16 tilaa tatuointi 20 tila tatuointi 21 tilaa tatuointi 22

Ensinnäkin metsästys avaruudessa olevista lasereista vaatii tavallisesti suurta energiaa. Toiseksi, et koskaan tiedä, mikä voi mennä pieleen. Omasta mielestämme mieluummin nautimme toisesta vaihtoehdosta. Riippumatta valtavan ja pelottavan avaruusvirheen tarkoituksista, nauti uskomattomista yksityiskohdista ja symbolismista osana viimeistä erittäin suurta tatuointisuunnittelumme tänään.

space_5

Nyt, kun käymme niin paljon yhdessä, toivomme, että seuraavan kerran, kun meillä on tilaa tatuointi fiesta, julkaisemme myös joitain omia ainutlaatuisia ja vakuuttavia pysyviä vartalonhankkeita. Kuten aina ilmoitamme viipymättä, salaisuus löytää oikean taiteilijan puolestasi. Siinä on peukalosääntö, joka palvelee meitä kaikkia: kauheampi ajatus, hullumpi taiteilija, jota etsimme. Siihen asti meidän on muistutettava, että avaruudessa ei ole niin paljon asioita mahdottomia, mutta jopa nämä ovat mahdollisia musteella.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 + = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: