45 parasta Sternum tatuoinnit Out There for Women

Yksi naisellisimmista tatuoinnit on rintalastatatuilla. Se on upea paikka saada tatuointi, koska se päättyy näköisenä taideteoksen jälkeen. Olet ehkä myös kuullut, että sitä kutsutaan rintojen alla, joka on hyvin suosittu juuri nyt. Se on suunnittelu, joka on ollut meneillään monta vuotta, mutta se on vasta äskettäin tullut suosittu. Se loi trendin sen jälkeen, kun naiset alkoivat löytää tapoja laittaa tatuointeja heidän kehonsa eteen. Alueiden tiedetään olevan erittäin arkaluonteisia, mutta paljon naisia ​​suhtautui edelleen siihen. Monet naiset eivät kuitenkaan sijoittuneet, koska he löysivät sen olevan äärimmäinen paikka saada tatuoitua eikä pidä kipua mukana.

Rintojen alapuolella ja välissä oleva tila on hyvä paikka, koska tatuointi ei salli rintojen ollessa vielä ollenkaan, mutta antaa heille kehonosan, joka on erittäin tyylikäs. Voit käytännössä laittaa minkä tahansa mallin sinne, johon haluat esimerkiksi perhosen, tai jopa viestejä, jotka on rakennettu erottavista kirjaimista. Nykyään on niin monta eri mallia, että voit sijoittaa sternum-alueelle, joka on tyylikäs ja naisellinen. Se on todella kaunis alue, jolla on tatuoidut ja sitä enemmän naisia, jotka ymmärtävät sen, sitä suositumpamman sternum-tatuointi tulee.

Kivun takana Sternum Tattoo

Kipu on jotain, joka on vain osa pf saada tatuointi ei ole mitään keinoa sen ympärille. Riippumatta siitä, mikä ruumiinosa olette tehneet, se vahingoittaa jossain määrin. Rintalastu on herkempi alue, joten se todennäköisesti vahingoittaa enemmän kuin useimmat alueet. On tapoja, joilla voit hallita kipua, jotta kokemus olisi hieman parempi.

Parasta on valita vähemmän herkkä alue tatuoitavaksi. On aina parasta valita alue, joka ei ole yhtä herkkä kuin rintalastan. Tuskallisimmat paikat, joita voit saada tatuoitaviksi, ovat sellaiset, joissa ihon välillä ei ole paljon lihaksia tai rasvaa. Paras paikka, jolla voit saada tatuointeja, on käsivarsi tai olkapää, koska ne ovat vähemmän herkkiä tatuoinnille. Muita alueita ovat vasikat, selkä tai ulompi reisi. Mutta jos olet sitoutunut ja päättänyt saada sternum-tatuoinnin, valmistaudu vain tuskaan. On olemassa voiteita, joita voit ostaa, joka tunkeutuu ihoon, jotkut taiteilijat saavat jopa ne toimistossaan. Se toimii yleensä noin puoli tuntia kerrallaan. Suuret tatuoinnit kestävät paljon pidempään, joten sinun pitää noudattaa sitä. Se ei ole kätevä tapa poistaa kipu. Kipulääkkeiden ottaminen on jotain, joka on myös tehokasta, vaikka se ei ehkä täysin tee työtä puolestasi. On myös kyky pistää Lidokaiini, mutta se polttaa vähän mennessään, ja sitten iho menee tunnottomaksi. Monet taiteilijat eivät pidä tatuoivaa ihoa, joka on injektoitu Lidokaiiniin, koska se vaikuttaa verenkiertoon ja ihon koostumukseen.

Aftercare Sternum Tattooille

Tatuointi on investointi varsinkin, koska ne voivat tulla erittäin kalliiksi. Jos sinulla on hyvä taiteilija, luultavasti käytät paljon rahaa tatuoinnilla, joten on parasta huolehtia investoinnista. Tatuointi on huolehdittava siitä, että muutoin se tulee pilalla ja sitten sinun täytyy saada se uudestaan.

Pidä tatuoidesi kosteana Bepantholilla paras veto, jonka voit tehdä 2-3 viikon ajan tatuoinnillesi. Jos tatuointi kuivuu liikaa, se voi todella vaikuttaa tatuointiin ja vahingoittaa sitä ikuisesti. Sinun täytyy huolehtia siitä heti kun tatuointi on tehty niin, että se pysyy kivaa pitkään.

Alla on 46 parhaita rintalastatattoja naisille:

1. Owl

Mikä silmiinpistävä tatuointi. Rakastan pöllön silmiä, ne ovat niin eläviä, ja se, että se murtaa nuolen, tekee siitä todella hienoa. Kokonaismalli on yksityiskohtainen ja tumma; se on ihanan viileä tatuointi, jota rakastat tulevina vuosina. Se sopii täydellisesti rintalastan alueelle, ja tatuoinnin kaulassa oleva koru on ainoa väri, jota näet.

46280816-rintalasta-tatuoinnit

2. Locket

Tämä ylimääräinen muotoilu on sellainen, jolla on paljon omaperäisyyttä sen takana. Jos haluat jotain, joka on yksi-of-a-kind, niin katso enää tämän. Rakastan lukon yksityiskohtia, se on melkein 3D. Suurin osa suunnittelusta on kuitenkin lukon sisältämä veri. Muutaman helmiä lukuun ottamatta se on ainoa väri tatuoinnissa. Se on vähän hauras, mutta se on myös voimakas kuva. Rakastan sitä.

48280816-rintalasta-tatuoinnit

3. Kukka Kattokruunu

Kattokruunu tatuoinnit ovat erittäin suosittuja rintalastan alueelle, lähinnä siksi, että ne näyttävät aina niin tyylikkäiltä. Tämä on kukan muotoinen terälehtiä sisältävä kukka. Se on hieno muotoilu, joka on myös alkuperäistä.

49280816-rintalasta-tatuoinnit

4. Pienet tähteä

Jos haluat a sternum-tatuointi, sen ei tarvitse olla suuri ja tarkka. Itse asiassa se voi olla niin yksinkertainen ja pieni kuin haluat sen olevan. Nämä pienet tähdet ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä, todella ainutlaatuisia ja upeita.

50280816-rintalasta-tatuoinnit

5. Creative Sternum Tattoo mallit

Tämä on todella ainutlaatuinen tatuointi, joka varmasti vetää silmää. Se on upea ja ainutlaatuinen tapa luoda jotain uskomattomaa. Jos haluat alkuperäisen suunnittelun, varmasti rakastat tätä.

51280816-rintalasta-tatuoinnit

6. Fantastic Kuvat

Tämä on todella ainutlaatuinen muotoilu ja yksi, jonka olet varmasti rakastanut. Rakastan sinistä mustetta, jota käytettiin mallin luomiseen; se on myös eräänlainen. Tämä on sellainen kuva, joka todella erottuu.

52280816-rintalasta-tatuoinnit

7. Yksinkertainen viesti

Jälleen, boob tatuoinnit eivät saa olla suuria tai äärimmäisiä. Tämä yksinkertainen kirjoittaminen on seksikäs ja suloinen. Se on yksinkertainen viesti, joka on myönteinen elämäsi kannalta.

53280816-rintalasta-tatuoinnit

8. Moth Design

Tämä koi on rinnan alla muotoiltu muotoilu. Se on silmiinpistävä ja tumma, ainutlaatuinen muotoilu. Siipien roikkuu kattokruunuja.

54280816-rintalasta-tatuoinnit

9. valaistu lamppu

Kukat alla rinnan alla valaistu lamppu. Se on tatuointi, johon liittyy paljon yksityiskohtia. Se on tumma muotoilu, jonka ainoa väri on lamppu.

55280816-rintalasta-tatuoinnit

10. Näkyvä silmä

Suuri tatuointi, joka on myös hieman epätavallinen. Tämä kaikki näkevä silmä on sellainen, jota tiedät, ei tule olemaan paljon. Se on suunniteltu täydellisesti rinnan alle.

56280816-rintalasta-tatuoinnit

11. Luova katso

Pieni muotoilu, joka näyttää upealta rintalastalta. Se on luova ja kaunis katsomaan. Jos haluat jotain yksinkertaista ilman suurempaa, niin tämä saattaa olla juuri sitä mitä etsit.

57280816-rintalasta-tatuoinnit

12. Grand Designs

Kuten olen sanonut ennen kynttilöiden mallit ovat erittäin suosittuja alle boob. Syy tähän on, että ne näyttävät sopivan täydellisesti paikallaan. Se on kuin ne on tehty nimenomaan kyseiselle alueelle. He eivät näyttäisivät hyviltä toisella alueella. Ainutlaatuinen muotoilu, joka erottuu ja siinä on pieni kattokruunu.

58280816-rintalasta-tatuoinnit

13. Seksikäs kattokruunut

Pieni muotoilu, joka näyttää uskomattomalta rintalastalle. Tämä erityisesti muotoilu on seksikäs ja viettelevä. Kyynel pudotus kattokruunu näyttää tyylikkäältä, kun se riippuu alkuperäisestä tatuoinnista. Rakastan sitä.

59280816-rintalasta-tatuoinnit

14. Tumma ja kevyt

Tatuoinnilla on paljon vastakohta, jossa on monia erilaisia ​​valon ja pimeyden vaihteluita. Se on kukka muotoilu, joka on varmasti jokaisen naisen onnellinen. Se on upea, jos haluat jotain hyvin feminiinistä.

60280816-rintalasta-tatuoinnit

15. Upside Down Tree

Suuri puumalli, joka voisi olla elämän puun symbolinen. Se on epätavallinen puurakenne, joka varmasti luo luovuuspainikkeesi. Rakastan muotoilun hienovaraisesti; se on kaunis.

1280816-rintalasta-tatuoinnit

16. Laying Baby

Tämä tatuointi on tehty miespuolella, joten se ei ole tyypillinen tatuoinnin alla. Tämä rintakehä on ainutlaatuinen muotoilu. Vauva laskee juuri nyt. Käsissä on käsiä koruja, ikään kuin ne pitävät vauvaa.

2290816-rintalasta-tatuoinnit

17. Purppuraharja

Tämä on hämmästyttävä kattokruunu, jossa on jalokiviä. Se on upea muotoilu, joka on herkkä ja tyylikäs. Violetti koru on suuri ja tatuoinnin keskellä. Se on kaunis, ja se todella erottuu luomalla upea kokonaissuunnitelma.

3200916-rintalasta-tatuoinnit

18. Flower Love

Tämä kukkasuunnittelu on alle, boobs, ja se on vain ääriviivat kukkakuvio. Se on hieno kokonaissuunnitelma, joka varmasti tekee sinut onnelliseksi tulevina vuosina.

4200916-rintalasta-tatuoinnit

19. Yksi kukka

Kukka, joka on pieni ja istuu boobin välissä. Jos haluat pienen suunnittelun, se ei vie paljon tilaa kuin kokeilla pienen kukan muotoilua. Kukat ovat aina erittäin suosittuja tatuointeja, joten et todellakaan voi mennä vikaan poimimalla suunnittelua ja menemällä siihen.

5200916-rintalasta-tatuoinnit

20. Pretty Locket

Tämä sarjakuvanlenkki on ainutlaatuinen ja hauska. Se on yksinkertainen muotoilu, joka näyttää upealta. Se on värikäs ja hienovarainen. Suuri tatuointi jollekulle etsii jotain pienikokoista.

6200916-rintalasta-tatuoinnit

21. Dark Moth

Se on silmiinpistävä muotoilu, joka näyttää hämmästyttävältä tumman värisenä. Jos haluat jotain hyvää, kontrasti, niin tämä on sinulle tarkoitettu. Se ei ole rintalastassa, mutta se istuu edelleen rintojen alla.

7200916-rintalasta-tatuoinnit

22. Musta ja vaaleanpunainen Rose Sternum Tattoo

Kaunis ruusu upea muotoilu. Tämä muotoilu on tehty mustalla ja vaalealla värillä, joka todella erottuu. Se on ihanan hieno tatuointi, joka näyttää täydelliseltä rintalastalta. Se on myös pieni muotoilu, jos et halua jotain suurta.

8200916-rintalasta-tatuoinnit

23. Taivaallinen aurinko

Aurinko ja kuu yhdistyvät yhdeksi. Se on upea kuva ainutlaatuisesta kattokruunuista. Tässä mallissa on jalokiviä, jotka tekevät siitä erityisen erikoisen. Jos haluat jotain kaunista, niin tämä on hieno muotoilu sinulle.

9200916-rintalasta-tatuoinnit

24. Yksinkertaiset kukat

Toinen esimerkki kukka-suunnittelusta, joka istuu rinnan alapuolella. Se ei ole iso tai liian hieno, mutta se on silti kaunis tatuointi. Se on seksikäs ja yksinkertainen, erinomainen muotoilu.

10200916-rintalasta-tatuoinnit

25. Kukkakimppu

Toinen esimerkki siitä, miten kukat tekevät suuren rintalastatottuman. Jos etsit jotain pientä vielä, upea sitten nämä kukkakimppuiset kukat varmasti tekevät kuka tahansa onnellinen.

11200916-rintalasta-tatuoinnit

26. Daisy

Toinen esimerkki kukka-tatuoinnista, tässä tapauksessa se on päivänkakkara. Voit saada melko hyvät sternum-tatuoinnit ilman, että tarvitset todella suurta tatuointia.

12200916-rintalasta-tatuoinnit

27. Kattokruunujen korut

Hyvä esimerkki pienestä kattokruunuista. Yläryhmä menee oikein rintojen väliin. Se on tyylikäs muotoilu, jossa on koruja, jotka riippuvat kattokruunun kärjistä. Mielestäni nämä mallit ovat tyylikkäimpiä ja se osoittaa naisellisuuden tasoa, jota et saa paljon tatuointeja.

Prosessoitu MOLDIV: llä

28. Ruusut

Suuri ruusu kukilla kummallakin puolella. Se on tumma tatuointi, joka hyppää vastaan ​​kohtuulliseen ihoon. Se on hieno tatuointi mölyn alla.

14200916-rintalasta-tatuoinnit

29. Bone-mallit

Suuri luun rakenne yhdistettynä muihin elementteihin kuten höyheniin ja malleihin. Se on ainutlaatuinen tatuointi, jonka haluat jotain normaalista.

Prosessoitu VSCO: lla c1-esiasetuksella

30. Lotus Flower

Tämä lootuskukka on upea luomus. Se istuu yksin keskellä ottaen kaiken huomiota. Siinä on koruja, jotka riippuvat siitä samalla tavoin kuin kattokruunut. Se luo tyylikkään ilmapiirin ja kiinnittää huomiota rintalastasi.
16200916-rintalasta-tatuoinnit

31. Butterfly

Perhoset ovat aina olleet suosittuja tatuointi valintoja, itse asiassa, ei ole liian monta mallia suosittua irti ruusu. Tämä malli sopii täydellisesti kirjan alle. Se on yksinkertainen tatuointi, joka ei vie paljon aikaa, jos olit huolissasi kipu.

17200916-rintalasta-tatuoinnit

32. Ruusujen sarja

Kolme suurta ruusua, yksi toisensa jälkeen luo tämän kauniin muotoilun. Rakastan ruusujen täyteyttä ja jopa lehtiä. Se on hieno tatuointi.

18200916-rintalasta-tatuoinnit

33. Suuret jalokivet

Toinen kattokruunu, mutta tällä ei ole roikkuvia helmiä. Se on kuitenkin melko suuri koru keskellä, ja se todella kiinnittää silmänsä tatuointiin. Luovuus on silmiinpistävää, ja se on varmasti tatuointivalinta, joka tekisi naisen onnelliseksi.

Prosessoitu VSCO: lla f2-esiasetuksella

34. Afrikkalainen norsu

Tämä afrikkalainen elefantti on heimojen aihepiiri. Jos haluat jotain kulttuurista maustetta ainutlaatuisuutta kuin kokeilla tätä tatuointi ulos. Yksityiskohta elefantille on hienoa ja siinä on paljon vastakkaisia ​​sävyjä.

20200916-rintalasta-tatuoinnit

35. Lovers

Ehkä haluat edustaa omaa rakkaustasi tai avioliittoasi. Tämä pari on kuvattu vanhanaikainen tyyli, tyyli mahdollisesti 20-luvulta. Se on hieno muotoilu, joka on todella ainutlaatuinen.

22200916-rintalasta-tatuoinnit

36. Octopus

Jos olet mereen rakastava rakkaus kaikille merenolentoille, kuin olet ehkä löytänyt tatuoinnin sinulle. Tämä mustekala on yhdistetty muihin suunnitteluelementteihin. Ainutlaatuinen tatuointivalinta.

23200916-rintalasta-tatuoinnit

37. Lisää kukkia

Se on erilainen kukka, mutta kukka kuitenkin. Se on ainutlaatuinen muotoilu, jolla on elementtejä irti siitä luoda ainutlaatuinen ilme.

24200916-rintalasta-tatuoinnit

38. Värikkäitä kukkia

Yksinkertainen kukkien muotoilu. Se on värikäs ja ei liioiteltu. Hyvä idea yksinkertaistetun suunnittelun etsivälle henkilölle. Jos haluat näyttää, kukkia, niin tämä on sinulle.

26200916-rintalasta-tatuoinnit

39. Daisies Galore

Et saa paljon paremmin kuin tämä ystävällinen valikoima kukkia. Päivänkakkarat ovat maailman ystävällisin kukka. Jos sinulla on rakkaus heille, saatat löytää tämän suunnitelman täydellisen sinulle.

27200916-rintalasta-tatuoinnit

40. Lisää Lotus

Toinen esimerkki siitä, miten lootuskukka sopii täydellisesti rintalastalle. Jos haluat upea kukka, et todellakaan voi mennä vikaan sen kanssa.

Prosessoitu VSCO: lla hb2-esiasetuksella

41. Kallo

Ehkä feminiininen tatuointi ei ole sitä, mitä etsit, sillä loppujen lopuksi, jos ajattelet enemmän pitkin badass-tatuoinnin linjaa, ei ole mitään kalliimpaa kuin kallo. Se istuu kattokruunun sisällä, jossa elementit ripustetaan pois.

30280816-rintalasta-tatuoinnit

42. Moth Skull

Toinen esimerkki ei-naisellisesta tatuoinnista. Tämä malli näyttää itsellesi hämmästyttävältä. Voit lisätä siihen muita elementtejä tai jättää sen yksin.

31280816-rintalasta-tatuoinnit

43. Suuri Lotus

Tämä lootuskukka on tyylikäs ja kaunis. Se on yksi näistä piste tatuoinnit, joissa pisteet luovat suunnittelun. Rakastan sitä yksityiskohtaisesti.

32250716-rintalasta-tatuoinnit

44. Leppäkerttu

Tämä geometrinen muotoilu on leppäkerttu kuin keskeinen painopiste. Se on upea muotoilu ja hieman erilainen, koska leppäkerrassa on helmi keholle ja siihen kiinnitettyihin koruihin. Se on upea ja ainutlaatuinen.

33280816-rintalasta-tatuoinnit

45. Jeweled Necklace

Upea, korunvalkoinen kaulakoru, joka ulottuu vatsan toiseen päähän toiseen. Se on upea muotoilu erityisesti vihreän helmen kirkkauden takia. Rakastan sitä.

34280816-rintalasta-tatuoinnit

46. ​​Nämä Silmät

Toinen esimerkki polttopuun tatuoinnista, joka sopii täydellisesti rintalastalle. Näiden silmien on mielikuvituksellinen ja salaperäinen. Se on kuin mustekala on kiedottu koruihin.

35280816-rintalasta-tatuoinnit

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: