28 Best Firefighter Tattoo mallit osoittavat rakkautta

Palomiehet ovat yksi monista sankareista. He uhkaavat elämäänsä joka päivä, menevät polttavaan rakennukseen pelastaakseen rakkaitaan ja meitä. Se vaatii todella paljon rohkeutta tehdä tällaista työtä. Kun palomies siirtyy rakennukseen pelastaakseen lapsen, se on kuin Superman pelastaa heidät. On olemassa miljoonia palomiehiä siellä säästöjä, ja saatat olla järkyttynyt tietää, että 800 000 vapaaehtoista on käytettävissä työhön. Luultavasti kohtaat yhden päivittäin ja et tiedä sitä.

Kävely palavien tulipalojen läpi päivittäin varmistaakseen, että he tuovat esiin perheenjäseniä. Se on monimutkainen ja erittäin vaarallinen työ, ja he tekevät sen, koska jollakin on. Kuvitelkaa, millaista on mennä polttavaan rakennukseen, kun seinät kaatuvat, tai lattiat leviävät sisään. On olemassa savua ja liekkejä, jotka voivat polttaa heidät ja heittää heidät elämään. Älkää ajattele myrkyllisiä kaasuja ilmassa. Se on vaikea tehtävä, eikä kaikki voi tehdä sitä.

Monet palomiehet haluavat saada palomies tatuointi kunniamerkiksi kunnollaan. Kuka voi syyttää heitä, se on uran, josta voi olla ylpeä. Jos etsit palomies tatuointi näyttää rakkautesi, tarkista nämä mallit. Alla on 28 parhaista palomies tatuoinnit näyttää rakkautesi:

1. Striking Detail

Me kaikki rakastamme miehenä yhtenäisenä, ja tässä on paljon yksityiskohtia. Se on hämmästyttävä tatuointi, joka näyttää paljon piirustukselta. Suosikkini osa tatuoinnissa on musta varjostuksen tumma väritys. Se on hieno kokonaissuunnitelma.

17310816-palomies-tatuoinnit

2. Isänmaallisuus 

Tatuoinnilla on paljon hyviä värejä, ja jos olette kaikki palvellessasi maata, niin tämä on sinulle hieno muotoilu. Tämä malli voi olla jotain tekemistä myös syyskuun 11. päivän kanssa. Kypärässä oleva numero merkitsee tietenkään tiettyä henkilöä. Rakastan voimakasta kuvaa tatuoinnissa.

18310816-palomies-tatuoinnit

3. Rinta Tatuoinnit

Tämä yksityiskohtainen tatuointi on hieno rintakehä ja käsivarsi. Se on pimeä ja silmiinpistävä, puhumattakaan siitä, että se on helvetin hieno tatuointi. Rakastan kuinka tumma tatuointi on ja alkuperäinen muotoilu, joka on palomiehen rintamerkin ympärillä. Tatuointi on todella ainutlaatuinen.

19310816-palomies-tatuoinnit

4. Tulipalo

Suuri tatuointi, jossa on paljon yksityiskohtia. Sen takana on myös liekkejä, jotka todella erottuvat. Jos haluat jotain epätavallista, tämä voi olla sinulle sopiva muotoilu. Yksityiskohtainen kilpi on erittäin viileä.

20310816-palomies-tatuoinnit

5. Koko kehon tatuointi

Suuri tatuointi, jos etsit koko kehon tatuointia. Se on yksityiskohtainen muotoilu, jolla on palomies työhön ja säästää ihmishenkiä. Se on melko viileä tatuointi. Suuri tatuointi, joka on suuri kuva siitä, mikä tarkoittaa suurta sankaria työpaikalla.

21310816-palomies-tatuoinnit

6. Palomiesmaskia

Tämä on ainutlaatuinen muotoilu, jolla on silmäluku palomiehen naamalta. Jos etsit jotain erilaista, tämä on hieno muotoilu. Se on pelottava työ, jota vain harvat kokevat, mutta tämä tatuointi on todella hieno, alkuperäinen muotoilu. Se on silmiinpistävää ja kauniisti tehokasta.

22310816-palomies-tatuoinnit

7. Oven katkaiseminen

Erinomainen esimerkki palomieheltä, joka katkaisee oven kirveellä. Se osoittaa rohkeutta olla osa työtä. Jos etsit hihnan muotoilua, joka näyttää voimaa ja voimaa, niin tämä on sinulle tarkoitettu. Se on ahdistavaa ja ainutlaatuista kaikille, jotka haluavat jotain viileää.

23310816-palomies-tatuoinnit

8. rakkauden puolesta

Palomies, joka seuraa tragediaa, laskeutuu. Suuri yksityiskohtainen tatuointi, josta olet varma rakastaa. Se voisi olla kaksoisportaat, jotka kuuluvat pohdintaan; se on vaikea kertoa, mutta tämä on hieno tatuointi, joka voi edustaa mitä tahansa kuvaa, jonka voit ajatella. Voit käyttää tätä tatuointia luovaa ja luoda ainutlaatuista elämääsi.

24310816-palomies-tatuoinnit

9. Enkelit ympärillämme

Ei ole epäilystäkään siitä, että enkelit ovat aina palomiesten ympärillä, kun he ovat töissä. Tämä yksityiskohtainen tatuointi kuvaa vain sitä, että palomiehet toimivat väsymättä. Säästöolosuhteissa voit aina kuvitella, että enkelit ovat ympärillä, ja niitä pidetään myös suojelijoina palomiesten taakse pitäen heidät turvallisina. Rakastan kuvaa, koska sillä on tunne sen takana, se on liikkuva kuva sekä ainutlaatuinen.

25310816-palomies-tatuoinnit

10. Creative Firefighter Tattoo

Tämän on oltava yksi paras palomies tatuoinnit että olen koskaan nähnyt. On olemassa niin paljon hauskoja kuvia, jotka heittävät tätä muotoilua. Puhumattakaan kauniista väreistä, jotka tuovat sen yhteen. Se on inspiroiva kuva, jota tahansa palomies rakastaisi. Se on silmiinpistävä hiha ja kuvat käärittyvät täysin koko käden. Mielestäni on ihana tatuointi, jolla on niin paljon tuoreita elementtejä, että se on jotain, jota voit katsella koko päivän.

26310816-palomies-tatuoinnit

11. Destruction All Around

Tämä on loistava muotoilu siitä, mitä se tarkoittaa menettää rakennus tulipaloon. On selvää, että tappio täällä näkee, että palomiehen tilassa. Näyttää siltä, ​​että tämä erityinen tatuointi syntyi varsinaisesta tragediasta. Toivottavasti elämää ei menetetty. Se on kuitenkin osa työtä, ja olemme kiitollisia siitä, että nämä ihmiset ovat siellä auttamaan meitä.

27310816-palomies-tatuoinnit

12. Tatuoinnin korjaus

Tämä tatuointi korjaus oli kaunis, ja se näyttää syvältä intohimoa siihen, mitä tarvitaan palomies. Värit ovat hämmästyttäviä. Kuvan takana olevan punaisen ja oranssin palo on hieno teko siitä, että tatuointi todella pop.

28310816-palomies-tatuoinnit

13. Town Afire

Palomies kävelymatkan kadulla kun kaupungit polttavat. Se on tehokas kuva, joka osoittaa, mitä todella tarkoittaa palomies. Takin nimi kertoo, että se on todellinen mies töissä ja näin hän tuntee joskus. Se on silmiinpistävä tatuointi.

1310816-palomies-tatuoinnit

14. Sankari

Kaikki palomiehet ovat sankareita, ja meillä kaikilla on rakkaus heihin. Suuri tatuointi sankarilta.

2310816-palomies-tatuoinnit

15. Veri veressä

Vahva kuva elämästä palomies. Monta kuolemaa oleva veri on liotettu maahan. Yksityiskohta on hämmästyttävä, ja sen takana oleva viesti on voimakas.

3310816-palomies-tatuoinnit

16. Värikäs mallit

Suunnittelussa on suuria värejä. Et saa enemmän yksityiskohtia kuin tämä, ja sillä on myös hieno viesti.

4310816-palomies-tatuoinnit

17. Äärimmäiset tiedot

Jos etsit isoa tatuointia, et löydä parempaa kuin tämä. Se on hämmästyttävä muotoilu, jossa on joitain hulluja yksityiskohtia. Palomiehet tuovat vauvoja rakenteesta; se on upea luomus.

5310816-palomies-tatuoinnit

18. Kuorma-auto

Suuri muotoilu, joka osoittaa palomiehiä pudotettavaksi sekä kuorma-autot.

6310816-palomies-tatuoinnit

19. Cartoon Design

Kuva vanha koulu palomies. Se on värikäs ja ainutlaatuinen, jos sitä etsit.

7310816-palomies-tatuoinnit

20. Luova väri

Upea kuva naisen palomiesstä, jossa silmiinpistävät yksityiskohdat. Värit ovat poikkeuksellisia, ja kuva on niin yksityiskohtainen, että se voisi olla maalaus. Rakastan sitä.

8310816-palomies-tatuoinnit

21. Olkapää Tattoo Design

Suuri muotoilu olalle, jossa on paljon yksityiskohtia.

9310816-palomies-tatuoinnit

22. Vain kypärä

Vihreä kypärän tatuointi, jota palomiehet käyttävät, kun he ovat palveluksessa. Rakastan taustalla palavaa tulta.

10310816-palomies-tatuoinnit

23. Sarjakuvauspalot

Toinen vanha koulukuvio tulipaloista sekä tulipalon talo. Se on hauska muotoilu, joka jättää yksityiskohdat ja vakavuuden.

11310816-palomies-tatuoinnit

24. Merkki

Palomiehen badge sankarista, joka on pudonnut. Joku tietysti haluaa muistaa jonkun, jota he rakastavat, jotka kuolivat.

12310816-palomies-tatuoinnit

25. Vain kuorma

Yksityiskohtainen kuva paloautosta. Jos haluat palomies tatuointi, mutta haluat vain ilmaista itseäsi kuorma-auton kanssa, niin haluaisit rakastaa tätä muotoilua. Se on yksityiskohtainen, ja se on riittävän suuri, jotta voisit laittaa sen käsivarteen. Jos etsit kuorma-tatuointia, et voi mennä pieleen tämän tatuoinnin kanssa.

13310816-palomies-tatuoinnit

26. Sokerikuoppinen kallo

Jos haluat jotain erilaista, ja olet faneja sokeriruo'on kallo-villitys, niin tämä voi olla vain tatuointi etsit. Se on naispuolinen taistelija, jolla on sokeriruokoa kasvoillaan. Se on hienoa ja erilainen. On paljon yksityiskohtia ja hyvin vähän väriä, mutta silti näyttää hyvältä. Ihana tatuointi jollekin, joka haluaa kunnioittaa naispuolisia palomiehiä.

Katso myös: 99 Gnarly Skull Tatuoinnit, jotka tekevät sinusta Gawk

14310816-palomies-tatuoinnit

27. Hero on Job

Yksityiskohtainen muotoilu, joka sopii täydellisesti käsivarteen. Jos haluat realistisen tatuoinnin, niin aiot rakastaa tätä. Se osoittaa palomies, joka on täysin yhtenäinen työpaikalla. Se on hieno tatuointi.

15310816-palomies-tatuoinnit

28. Lippujen nostaminen

Nämä palomiehet ovat epäkunnossa, ja he ovat nostaneet amerikkalaista lippua kunnioittamaan kaikkia palokalastajia, jotka ovat pudonneet ja työskennelleet kovasti työstään. Tämä tatuointi koskee kunniaa ja arvokkuutta. Lippu on ainoa väritys tatuoinnissa, ja se on niin hienoa.

16310816-palomies-tatuoinnitsuositeltava:

  • 3D tatuoinnit, jotka järkyttää ja hämmästyttää sinua!
  • 135 Kaunis Rose Tattoo mallit naisille ja miehille
  • 75 + Henna Tatuoinnit, jotka saavat luovat mehut virtaavat
  • 150+ seksikkäät tatuoinnit naisille
  • 48 parasta metsästys-tatuoinnit show your passion
  • 45 parasta Sternum tatuoinnit Out There for Women
  • 45 parasta Aquarius Tattoos for Your Body
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: