Angelina Jolie Tatu Sexy dan Maksudnya

Angelina Jolie dikenali di seluruh dunia untuk penampilannya yang panas dan bakat yang luar biasa. Dia telah dalam berita untuk satu sebab atau yang lain. Tetapi adakah anda tahu dia adalah aficionado tatu? Ya! Dia menjadi dakwat dan juga dengan cara yang besar. Berikut adalah beberapa butiran mengenai semua dakwat yang dia ada dan apa yang mereka maksudkan.

Tato di belakang Angelina Jolie: Tato belakangnya telah berubah banyak kali dan juga ditambah sama seperti yang ada di tangannya. Terdahulu, dia digunakan untuk mempunyai kanji Jepun yang bermaksud kematian di bahu kiri, tetapi kini diliputi dengan doa terperinci perlindungan asal-usul Buddha. Berkatnya dalam bahasa Sanskrit tetapi ditulis dalam skrip Kemboja untuk menghormati anak pertamanya - Maddox yang diterima pakai. Di pangkal lehernya, dia mempunyai kata-kata "Ketahui hak anda" yang ditandatangani di dalamnya.

7
Punggung bawahnya digunakan untuk mempunyai 2 reka bentuk puak yang sangat kecil di kedua-dua belah tulang belakangnya bersama naga kecil. Tetapi dia mempunyai ini dengan dakwat dengan motif harimau besar semasa lawatan ke Thailand. Yang satu ini benar-benar dilakukan dengan tangan. Sekiranya anda melihat tatu-tatu yang dia lakukan, mereka bercampur-campur dan tidak mengikuti sebarang corak. Motif-motif di tangannya dilakukan mengikut kehendak dan tidak benar-benar bekerja bersama-sama. Di atas bicep kirinya dia bernama Billy Bob yang merupakan bekas tato suaminya bersama tato naga suku di bawahnya. Kedua-dua ini hilang kerana mereka telah dikeluarkan. Anda boleh melihat senarai bujur dan latitud tempat kelahiran anak-anaknya Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne dan Knox.

Cannes:'Inglourious Basterds' Premiere
Di atas lengan kanan, anda dapat melihat sebut harga dari Tenessee Williams yang mengatakan "Doa untuk liar di hati, disimpan dalam sangkar" yang sebenarnya meliputi tattoo Jepun Kanji, Tattoo dari kanji Jepun. Di lengan kiri, anda boleh melihat tatu Arab yang bermaksud "Akan". Ini sepatutnya meliputi dakwat yang telah dilakukannya semasa dia berkahwin dengan Thornton. Pada lengan yang sama, anda dapat melihat "H" yang menghormati adik kakaknya, James Haven dan 13, dari angka Roman. Anda boleh melihat H dan tato lokasi untuk anak-anaknya dalam filem "Salt".

6

Pada tahun 2012 garis ketujuh koordinat telah ditambah yang sepatutnya menjadi tempat kelahiran pasangannya Brad Pitt bersama-sama dengan semua anaknya.

Dalam peranannya dalam filem Wanted, Angelina mempunyai peluang untuk melakukan sesuatu - memaparkan semua tato yang dia ada. Malah bagi peranannya, ia telah memutuskan untuk menambah lebih banyak lagi. Ini tidak syak lagi ada yang kelihatan palsu yang baik. Ini termasuk "'Kami tidak mempunyai apa-apa untuk menawarkan tetapi darah, kerja keras, air mata dan peluh." Pada baris Winston Churchill, kata-kata air mata dan kerja keras juga ditambah. Dia mendapat "Ketahui hak anda" yang dilakukan dalam bahasa Latin dan "Kekuatan Will" dalam banyak bahasa. Tangan kirinya juga menunjukkan beberapa reka bentuk bunga yang turun lengan dan tangannya. Reka bentuk pendua telah ditambahkan ke pistol yang digunakannya dalam filem,

8

Dia mempunyai 3 tatu di bahagian perutnya, salah seorang daripada mereka yang menyamar sebagai orang lain. Dia mengatakan dia digunakan untuk sukan naga biru di sebelah kiri yang dia tidak tahu bagaimana dia mendapat semasa malam mabuk di Amsterdam. Dia menutup ini dengan salib besar dalam hitam. Yang lain dari trio adalah "Quod saya netrit me destruit" kata dalam latin yang bermaksud "Apa yang menyihatkan saya juga memusnahkan saya." Pada salah satu paha dalamannya dia telah menandatangani dalam "For Brad"

ca. 2005 --- Angelina Jolie --- Imej oleh © James White / Corbis Outline

Angelina Jolie terkenal di dunia kerana reka bentuk tatu indahnya yang telah menjadi inspirasi hebat kepada banyak peminat tato yang penyayangnya. Reka bentuk tatu Angelina Jolie di bawah ini adalah gaya naga Cina dan boleh menggambarkan sifat serba makhluk makhluk itu bersama-sama dengan tulisan nama mantan suami.

2

Angelina Jolie terkenal dengan pelbagai reka bentuk tatu yang dia pakai di bahagian tubuh yang berlainan. Kebanyakan tatunya dilakukan dalam satu warna dan agak menarik. Reka bentuk tatu Angelina Jolie di bawah mempunyai ciri-ciri salib bersebelahan dengan frasa latin yang diambil untuk bermaksud apa yang menyihatkan saya memusnahkan saya. Reka bentuk kelihatan cukup seksi memandangkan bahagian bawah abdomen dipakai yang menjadikan ia menarik perhatian kepada ciri-ciri lain.

3

Huruf berangka dan huruf h yang digunakan dalam reka bentuk tatu Angelina Jolie di bawah ini direka dengan elegan dan boleh dilihat untuk membawa makna yang mendalam kepada pemakainya. Sebelum memakai reka bentuk tatu Angelina Jolie, ia adalah baik untuk memahami apa yang tato dapat melambangkan.

4

Satu perkara yang menghairankan sebahagian besar peminat reka bentuk tatu Angelina Jolie adalah bagaimana dia mendapati mudah menghilangkan tatu dan memakai yang berbeza. Memperbaiki tatu adalah satu proses yang menyakitkan dan kesakitan yang timbul dengan penyingkiran tatu biasanya didapati tidak tertanggung oleh kebanyakan orang.

5

Reka bentuk tatu Angelina Jolie di bawah kelihatan agak luar biasa dengan kulit tanpa warna yang meningkatkan reka bentuk tatu yang mencipta pemandangan yang menarik. Kebanyakan reka bentuk tatu Angelina Jolie adalah reka bentuk yang mudah tetapi direka secara seni dan tempat-tempat yang dipakai mereka sangat meningkatkan pandangan umum pemakai.

10

Reka bentuk skrip Arab tatu Angelina Jolie di bawah kelihatan sejuk di lengan dan dikatakan bermaksud penentuan. Makna tatu itu sendiri adalah menggalakkan dan boleh menjadi sumber inspirasi yang berterusan memandangkan tempat itu dipakai.

11

Reka bentuk tatu harimau Bengal kelihatan sejuk di bahagian bawah dan merupakan demonstrasi karya seni yang hebat. Tatu Angelina Jolie hanya menarik seperti yang di bawah. Ciri-ciri yang dimasukkan dalam tatu membuat reka bentuk yang unik dan sesuai dengan pemakai dengan baik.

12

Reka bentuk tatu Angeline Jolie di bawah sesuai dengan lengan yang sempurna dari pelakon terkenal itu. Peregangan badan menyoroti tatu mudah menjadikan mereka lebih kelihatan dan menarik. Sesetengah tatu Angelina ada di dalam tubuhnya termasuk puak, naga dan lain-lain yang sangat menarik.

13

Tato telah digunakan oleh ramai orang untuk meluahkan perasaan mereka kepada orang yang disayangi seperti mempunyai nama atau tempat kelahiran anak-anak yang ditulis dengan tatu, petikan yang dicintai, angka dan huruf simbolik. Reka bentuk tatu Angelina Jolie di bawah menyatakan nombor angka Roman bersama dengan huruf h yang mungkin mempunyai makna yang istimewa kepada pemakai.

14

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 − 86 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: