45 spennende brysttattoer for menn

Å få en stor, dristig design over brystet ditt, er et bra valg som kan se rett og slett fantastisk ut når du har toppet ditt! Mens mange brystbiter er gjort bare i svart eller gråtoner, er det ingen skade i å legge til noen blitser av farge heller. Disse 45 spennende brysttatoveringer vise deg hva som er mulig.

Det er rett og slett ikke noe bedre lerret for et stykke kroppskunst enn en meislet bryst, spesielt nå som sommeren er over oss, og du vil bære huden din oftere når varmen stiger. Før du går med et vanlig design at de fleste av vennene dine allerede rocker, sjekk ut listen over de topp tjueste kuleste og mest unike brysttatoveringene. Du vil være sikker på å finne noen kunstverk som er provoserende, interessant, forlokkende og helt fantastisk.

  1. Hvis du trodde at kameratens svart-hvitt skjelett tatovering var kult, har du ikke sett noe enda! Denne tatoveringen i brystet er den perfekte blandingen av gammel skole og ny skole, med klassiske bilder som et skjelett og rød rose blekket i fet, tegneserieaktig fargetone. Vingene på denne gutta brystet er fantastisk detaljert. den negative plassen i skyene gir en naturlig utseende av lysstråler og flammen i midten gjør dette brystet virkelig kommet sammen.

29f64fc504ca271b7deec458fd96db34

2. Skriptet på toppen av denne brillens brystdel er perfekt plassert. De to hodene på hver side av brystet er litt skjulte, men legges på rett sted.

brysttatoveringer for menn 1

3. Dette er en virkelig unik tatovering. Mesteparten av tiden når du ser fugler på en tatovering, flyr de opp, men i dette tilfellet dykker de ned. De solide svarte figurer i tatoveringen gir det et seriøst og dristig utseende.

Bryststykker er rad fordi de ofte utfyller annet arbeid du har gjort. Som du vil legge merke til, har mange av disse stykkene også ermer, mage kunst eller kunst på baksiden. Bryststykker er kjent for å knytte hele kroppens verdighet til å jobbe sammen for å skape et ekte mesterverk av inked-kunst.

brysttatoveringer for menn 3

4. Dette er en klassisk amerikansk stil bryst og mage tatovering. De dristige linjene og solide farger representerer virkelig tradisjonell amerikansk tatovering. Ørnen med sine vinger spredt over brystet er en klassisk tatovering som lever som et ikon for Amerika og tatovering elskere av alle slag. Med amerikanske flagger som vinker og kvinnens ansikt plasseres perfekt, er det åpenbart at denne tatoveringsartisten har gjort dette i lang tid.

brysttatoveringer for menn 9

5. Vi likte spesielt denne fyrens nylig innfargede ord som de korrelerer med vingene. Begge stykkene tok tid på grunn av detaljens omfang.

brysttatoveringer for menn 2

6. Her er et godt eksempel på et bryststykke som bare er en del av den samlede kunsten på kroppen.

brysttatoveringer for menn 5

7. Enkelt, rockstar kvalitet arbeid.

brysttatoveringer for menn 6

8. Skyggen her er veldig bra gjort.

brysttatoveringer for menn 8

9. Stor bruk av bilder i dette kunstverket. Klare, definerte linjer skaper et overbevisende stykke.

brysttatoveringer for menn 10

10. Hornets trekker rosene fra hverandre. Han har satt opp dette stykket slik at det ser ut komplett hvis han bestemmer seg for å legge det som sådan, eller han kan lett legge til og det ville se ut som det flød bra ut.

05a5c95dc5244db43ccfae988adcd9d6

Ikke lyd stereotypisk, men idrett er en stor del av livet til de fleste menn. Enten du var en baseballstjerne tilbake i videregående skole og høyskole, eller du bare liker brøl av en ballpark, er en tradisjonell svart og grå bryst tattoo den perfekte måten å hilse på en sport som betyr mye for deg.

11. Dette er et unikt stykke med hansken som synes å komme ut av brystet. Utmerket detalj i hansken.

image15

12. Den dramatiske scenen av svalget bølger ned mot navlen. Det er en sterk scene og er vakkert kurert på huden.

Bryst-Tattoo-Designs-For-Men-og-kvinner-21

13. Dette er så levende og fargene gjør stykket så levende og levende. Det er et vakkert stykke som uten tvil tok mye tid å fullføre.

brysttatoveringer for menn 12

14. Wow, skyggen og detaljene i vingene er forbløffende. Variasjonen er fargelegging er virkelig kult fordi den viser fuglens styrke og kraft i forhold til det fortsatt sterke, men enda svakere dyret som er slangen. Det er et formidabelt stykke som ser bra ut.

brysttatoveringer for menn 13

15. Den mørke blekk tar så mye tid og blekk for å fullføre. Det kan ikke se ut som det, men han var i den stolen en stund. Klager blokkens utseende til deg, eller vil du velge noe annet?

brysttatoveringer for menn 15

16. Se opp for dette dyret! Han ser djevelig ut i alle ordets betydning.

brysttatoveringer for menn 77

17. Subtile brystbit med ord innskrevet er en god start på et blekket stykke.

brysttatoveringer for menn 100

18. Denne artisten gjorde en fantastisk jobb i alle områder av dette kunstverket. Linjene, detaljene, den totale strømmen er bare fantastisk. Dette stykket tok mye tid og krefter, og den totale finishen er på punkt.

Brysttattoo-design-for-menn 66

19. Fascinerende stykke som synes å ha hundre forskjellige ting på gang. Kunstneren gjorde en god jobb med linjevarianten.

Bryst-Tattoo-Designs-For-Men

20. Elsker de forskjellige farger. Det skaper en kaos og krigslig følelse.

Bryst-Tattoo-Designs-For-Men7

21. Undertonene i vingene er bombe. Kunstneren opprettet denne typiske uglen og gjorde ham til noe så mørkere som han holder øynene i hans taloner. Det er det vi elsker om kunst. Du kan bokstavelig talt ta noe så enkelt og lage alt du vil at det skal være.

Bryst-Tattoo-Designs-For-Men30

22. Woah, dette roboten er så autentisk. Det er utrolig ferdighetsnivået dette tok for å fullføre den realistiske kontrast og variasjon av dybder. Bra gjort.

Bryst-Tattoo-Designs-For-Men-og-kvinner-12

23. Hjertet ser ut til å eksplodere med denne maskinen. Fargene er flotte og forårsaker at hele brikken nesten kommer ut av brystet. Dette er så godt gjort, og det er så kult fordi hvis denne fyren bare gikk nedover gaten, ville du ikke ane at han hadde dette mesterverket under skjorten hans!

Bryst-Tattoo-Designs-For-Men-og-kvinner-16

24. Å tjene i militæret er utvilsomt hederlig og bemerkelsesverdig for enhver servicemann. Bare fordi du har kommet hjem fra aktiv tjeneste betyr det ikke at du ikke bærer utallige minner og erfaringer med deg for alltid. Denne unike brysttatoveringen blander US Army-logoen med kjøtt og bein, perfekt fanger livets skiftende essens i en turtur.
527a4eab6531a101677eeea5d049e63d25. Jo, det gamle ordtaket sier at "hjemme er hvor hjertet er", men vi tror det er også hvor kroppskunst sier det er! Justin Vernon, kjent populært som "Bon Iver", hadde sin hjemstat i Wisconsin-omrisset tatovert på brystet med en utdrag av sin egen sangtekst om betydningen av minner. Du kan ta en gutt fra hjemmet hans, men du kan ikke ta hjemmet sitt fra en gutt!
Justin_Vernon_Bon_Iver_Wisconsin

26. Hvis du kjøper billetter på forhånd til alle Edderkopp mann flick og kledd som Spidey hver Halloween som barn, så er dette den perfekte brysttatoveringen for deg. Denne rippede hudstilen er noe som Peter Parker selv ville elske, avslørende den sanne superhelten innenfor.
1245867865760103
27. Delikate fugler har alltid vært et populært designvalg for kvinner som vil ha litt blekk, men kvinner er ikke de eneste som kan rocke sin kjærlighet til små fugler! Unngå bare noen form for "tramp stempel" og plasser strategisk fargerike fugler på brystet ditt; Hvis noe, de accentuerer din maskuline, muskuløs kroppsbygning!
itattooz-bird-tatovering-design-på-brystet-of-mann
28. Harry Styles kan ha sparket av hatefulle kommentarer fra online gossip mavens da han hadde denne sommerfuglen inked på brystet, men han fikk den siste latteren når de innså at han hadde utløst en ny trend i verden av mannlig tatoveringsdesign. Sommerfugler symboliserer metamorfose og transformasjon, så dette bildet kan være et levedyktig valg for deg hvis du har opplevd mye overgang og forandring i livet ditt.
harry-stiler-sommerfugl-tatovering
29. Ugler er tradisjonelt kjent for både deres visdom og følsomhet, som vi alle vet er begge store kyllingmagneter! Rocking denne fargerike ugle design på tonet bod vil garantere deg datoer med de heteste jentene rundt.
beardsntats
30. Ikke en fan av lyse farger eller tykke linjer? Ingen bekymringer! Mannmodell Stephen James er kjent for sin bryst fullt av tatoveringer i en uferdig, blyantskisse stil. Den beste delen om denne typen tatovering er det faktum at du alltid kan legge til farge og dimensjon senere i livet hvis du velger å gjøre det; alternativene dine er ubegrensede.
tumblr_mwwupomWJ21qd9433o1_1280
31. Verdensberømt blekkmester Ami James of Miami Ink må være borte fra sin familie i flere måneder ut av året nå at han har sin egen tatoveringsbutikk i New York City. Ami bestemte seg for å få et portrett av datteren hans tatovert på brystet slik at han kan se sitt smilende ansikt når han ser i speilet hver morgen. Denne tatoveringsstilen vil også være en fantastisk hyllest til noen i ditt liv som har gått videre, siden din elskede bilde vil være for alltid nær hjertet.
ami_james_black_tank_top_bald
32. Hvis du er musiker, er det sjansen for at du enten allerede har et notat tatovert et sted på kroppen din, eller du vil bare ha noe annet enn normen. Gi hyllest til det viktigste i livet ditt, musikk, ved å ha enkle lydbølger tatt på brystet.
lydbølge
33. Du kan elske et band uten å ha portretter av medlemmarnas ansikter på brystet ditt for livet, men hvordan kan du virkelig vise din kjærlighet og tilbedelse for sitt arbeid? Ved å samarbeide med tatoveringskunstneren for å lage en montasje av bilder fra båndets ulike brikker av albumbilder, viser du ikke bare din støtte for deres geni-merkevare; du lager også en enestående tatoveringsdesign som er ulik alle andre.
rosa
34. Bare fordi du valgte brystet som det perfekte blanke lerretet for din neste tatovering, betyr det ikke at du må bestemme på en veggmaleri som fyller opp hele rommet! Mindre design på toppen av brystet, som disse stjernene, kan se ut like varmt som et større stykke som tar opp hele brystet.
442e95264dfd590c28d00a9fcc816a68

35. Tro bringer ofte stor trøst i tider med tap, og derfor er denne tatoveringen det perfekte hyllestykket til både en avdød elsket og den troen som gir helbredelse til de som er på jorden.
unike-Celtic-Cross-design-ideer-for-menn-on-brystet

36. Hvis du ikke er den religiøse typen, men likevel vil erkjenne noen som er innflytelsesrik i livet ditt, må du ha navnet ditt på brystet ditt i en delikat kursiv skrift, sammen med en dato som betyr noe for forholdet ditt med den personen. Det kan være fødselsdatoen til et barn, en bryllupsdato eller en dødsdato.

PC041005

37. Enhver kunstner kunne sette pris på de dristige farger og slag av denne tatoveringsdesign, spesielt med inkluderingen av en blå fugl som er skjult for øyet ved første øyekast. Hvis du er en kunstentusiast, er det ikke nødvendig å ha ditt favoritt Picasso-maleri emblazonert over brystet ditt; Bli kreativ og generer en abstrakt design som er unik din egen.

ylPNm9x

38. Hvis du leter etter støtseffekt, så se ikke lenger. Denne optiske illusjonen vil definitivt få rikelig med stirrer neste gang du ripper skjorten din fra bassenget! Dette tok så mye tid og ferdighet. Seriøst er dette et utrolig stykke. Måten den nuller på på brystet hans, er det mesterlig gjort.

virvel
39. Ikke alle tatoveringer må være et symbolsk mysterium som må analyseres for en dypere betydning eller betydning. Hvis du er en rettferdig fyr som liker å komme seg til forretninger, har du adjektivskarakteristikker som du anser å være viktige i livet tatt direkte på huden din, er veien å gå.
SONY DSC
40. For noen er det ikke noe mer inspirerende og viktig i livet enn religiøs tro. Å ha religionens monumentalt symbol på tro, slik som dette keltiske kristne korset, tatoverte på brystet, holder din religion nær ditt hjerte og sjel til enhver tid. Dette er så ømt.
7bd3f8cd98c8a10c0d3e904f1c84969e
41. Hjerte tatoveringer kan være en krone et dusin, men vi kan ikke ta øynene våre av dette malingsformede designet, noe som viser at det er mulig å ta et felles symbol og virkelig gjøre det til sin egen i stedet for å gjøre det tritt.
tumblr_mjctds1nvz1rn3yyfo1_500

42. Grunnleggende tribal tatovering som har rikelig med potensial for mange tillegg, selv om det ser ganske sterkt ut på egenhånd.

tribal-brystet-tatoveringer-for-menn-og-sitt-funksjoner-cafeimaginaire-102230

43. Klassisk svart og hvit med skriving. Selv om dette er et ganske tradisjonelt utseende, kan du alltid tilpasse det for å gjøre det til ditt eget. Diskuter ulike ideer med kunstneren din for å gjøre den original og din egen.

url

44. Dette er en original spin på den klassiske skallen tatoveringen. Hele bildet er så dramatisk og fet. Det forårsaker ganske røre og fremkaller en mengde følelser. Hva er din første reaksjon når du ser den?

Full-Bryst-Tatoveringer-For-Men

45. Dette er et ganske utsøkt stykke fordi detaljene i hvert område av brikken er så beregnede og gjennomtenkte. Fra øynene til vingene ser uglen ut onde og truende.

ugle-fyr

Bryststykker er gode måter å fange essensen av kunsten på. Det er en ganske jevn overflate som gjør at kunstneren virkelig har fri regjering for å skape vakre bilder. De er enkle å dekke for arbeid, og de er morsomme å vise på stranden eller i bassenget eller hvor du føler det. De er et flott alternativ for folk som vil ha mye arbeid gjort, men som også vil kunne skjule det. De er også en fin måte å legge til litt blekkbit for bit. Du kan alltid gå helt med et massivt bilde, eller du kan legge til litt litt her og der, og en dag får du et ferdig stykke som er fantastisk.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: