45 Inspirasjon til Bibelen Vers Tatoveringer

Mange av oss er religiøse, og om vi går til kirken hver søndag, eller bare be til Gud i den ulige anledning, kan Bibelen inspirere oss alle. Pakket full av flotte og vakre sitater, det er noe i Bibelen for alle å ta bort. Disse menneskene har alle tatt disse sitatene til neste nivå.

Den kristne Bibelen har noen av de vakreste og mest inspirerende skriftene til enhver bok i historien. Selv mennesker som ikke er veldig religiøse, anerkjente sannheten og skjønnheten i noen av Bibelens inspirerende passasjer. Mange mennesker finner trøst i skriften i Bibelen, samt inspirasjon for å gi dem håp, hensikt og klarhet i livet.

Mange mennesker ulike typer mennesker velger å få inspirerende tatoveringer basert på bibelske passasjer. De kan velge å få hele passasjen eller setningen som en tatovering eller få koordinatene til passasjen i Bibelen som en tatovering. Ofte vil folk som får memorialtatoveringer få et bibelsk passasje tatovert med minnesmerket. Når folk opplever glade anledninger som å gifte seg eller ha barn, liker de også å få en bibelsk tatovering sammen med deres barns navn eller fødselsdager eller til og med deres portretter. Nydelige engel tatoveringer sammen med bibelske passasjer kan være virkelig nydelig kunstverk som vil elske evig på andres kropp.

Hvis du har tenkt på å få en bibelvers tattoo, men er overveldet av de mange tilgjengelige valgene, sjekk ut disse ti populære inspirasjonene for bibelske tatoveringer. En av dem kan inspirere deg til å få din egen bibelversatatoverføring:

15 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. 3 14

Salme 23: 6

Sannelig din godhet og kjærlighet vil følge meg alle dager i mitt liv, og jeg vil bo i Herrens hus for alltid. "

Dette vakre inspirerende sitatet er en flott tatovering for alle som ønsker å omgi seg til sin tro eller forkynne sin kjærlighet for sin tro. Denne passasjen inspirerer håp for fremtiden og en generell positiv melding som er perfekt for en trobasert inspirerende tatovering.

19 16 17

Salme 40: 2

"Han hørte mine bønner og førte meg ut av elendets pit, han satte meg på en stein og styrte mine skritt."

Dette er et populært bibelvers tattoo for folk som har overvinnet en stor utfordring eller vunnet noe stort slag. Tidligere rusmisbrukere, folk som stod overfor terminale eller alvorlige sykdommer og slo dem, og folk som har opplevd misbruk, fattigdom og andre forferdelige ting, gir mye komfort i dette sitatet. Det kan representere sin tro, og hjelpe dem å slå sine liv rundt og starte på en bedre vei.

Hebreerne 11: 1

"Nå er troen forsikring om ting som håpet på, overbevisningen om ting som ikke er sett."

Denne enkle troserklæringen er hensiktsmessig for folk som anser seg å være mer åndelige enn religiøse, og de som er veldig religiøse. Ved hjelp av dette bibelverset med et kryss, et lys, en due eller et annet ikonisk kristent symbol, er en god måte å skape en unik og personlig bibelvers tattoo.

23 20 21 22

Markus 10: 9

"Hva Gud har sluttet seg sammen, la mannen ikke skille"

Dette er en vakker bibelvers tattoo å få når du blir gift. Ofte par vil begge få dette verset tatovert på en skulder, et håndledd eller over deres hjerter som en del av deres bryllupsfester. Tatoveringen er en permanent anerkjennelse av deres valg for å tilbringe livet sammen. Det er en fin måte å bekrefte ekteskapslover og en unik måte å ære ekteskapet på.

28 24 25 26 27

1. Mosebok 1: 1-3

"I begynnelsen skapte Gud himlene og jorden og jorden var uten form og ugyldig; og mørket var på dypets ansikt. Og Guds Ånd rørte på vannets ansikt, og Gud sa: La det være lys; og det var lys. "

Dette kraftige verset som krønner opprettelsen av verden og alt liv i den er et kraftig symbol på transformasjon og håpets kraft. Folk som har hatt nær dødsopplevelser, overlevde forferdelige prøvelser, eller nylig funnet sin tro etter å ha mistet det i mange år, kan velge å få denne spennende bibelverstatoveringen som en påminnelse om nytt liv og ny begynnelse.

31 29 30

Hebreerne 6:19

"Dette håp er et sterkt og pålitelig anker for våre sjeler. Det fører oss gjennom gardinen inn i Guds indre helligdom. "

Håperfulle og inspirerende bibels vers gir de beste tatoveringsinspirasjonene, fordi det å ha en permanent påminnelse om håpets kraft, kan forvandle liv og holde folk i gang på en vanskelig tid. Vanligvis er dette verset avbildet med et anker eller en båt for å symbolisere håp i vanskelige tider og ankeret til Guds kjærlighet.

34 32 33

Salme 119: 195

"Ditt ord er en lampe for mine føtter, og et lys til min vei."

Denne enkle setningen gjør en elegant bibelvers tattoo når den gjøres i et enkelt kursiv skript. Mange velger å få denne setningen tatovert på en mat eller en ankel som en påminnelse om deres vei i verden og deres åndelige vei. Det er en veldig fin måte å anerkjenne rollen som tro på livet.

41 35 36

37 38 40

Salme 23: 4

"Selv om jeg går gjennom den mørkeste dalen, vil jeg ikke frykte noe ondt, for du er med meg; din stang og dine ansatte, de trøster meg. "

Dette bibelske verset leses ofte ved begravelser for å formidle den fred den avdøde vil finne i Guds armer. Dette verset brukes svært ofte i minnes tatoveringer for familiemedlemmer eller barn. Det er også en av de favorittbibelske tatoveringer av militært personell, brannmenn, politiet og de første respondentene som satte livet sitt på linjen bare for å gjøre jobben sin. Soldater og militære medlemmer som distribuerer til krigs soner, vil ofte få dette verset tatovert på dem for å trøste dem da de møter de unike utfordringene i kamp.

44 42 43

Efeserne 2: 8

"For det er av nåde, at du er blitt frelst, gjennom tro - og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave"

Dette bibelverset er en flott inspirasjon for alle som ønsker å få en tatovering som anerkjenner rollen som nåde og takknemlighet i livet. Vanligvis er de som har fått en ny sjanse til livet, eller de som er dypt åndelige, funnet inspirasjon i dette verset og elsker å ha det tatovert på dem som en daglig påminnelse om å være takknemlig for nådenes gave og å nærme seg alle livets utfordringer med nåde og et takknemlig hjerte.

bibelvers tatoveringer 45 46 47 467

1 Kor 13: 4-8

"Kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill. Det misunner ikke, det skryter ikke, det er ikke stolt. Det er ikke vanære andre, det er ikke selvsøkende, det er ikke lett sint, det holder ingen oversikt over feil. Kjærlighet gleder seg ikke over det onde, men gleder seg over sannheten. Det beskytter alltid, stoler alltid, håper alltid, alltid utholdenhet. Kjærlighet feiler aldri. Men hvor det er profetier, vil de opphøre; hvor det er tunger, vil de bli stillet; hvor det er kunnskap, vil det gå bort. "

Dette bibelverset er kjent for nesten alle som noen gang har deltatt på et kristent bryllup. Det er den mest vanlige passasjen under kristne bryllup, og det brukes også i mange ikke-religiøse bryllupstjenester. Denne bibelversatatoveringen er en vakker loverklæring som kan brukes til å feire et bryllup eller til og med fødsel av et barn. Noen ganger får folk kortere versjoner av det fulle verset som en tatovering i stedet for å få hele verset fordi det kan være litt lengre etter en tatovering, avhengig av plasseringen av tatoveringen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: