50 citaten tatoeages voor vrouwen

Wil je een tatoeage gebruiken? Wil je alles beginnen, maar heb je niet genoeg ervaring? Inspiratie halen uit de ervaringen van anderen is de beste manier voor alles, inclusief het leren kennen van een tatoeage.

In dit artikel gaan we bespreken over het vinden van onze inspiratie als vrouw door middel van tatoeages. Vrouw zijn met een tatoeage is niet zo eenvoudig als naar een tatoeage gaan en de inkt in je huid "infunderen". Niet zo makkelijk! En inkt insmeren in onze huid is niet iets triviaals omdat het de neiging heeft om onze persoonlijkheid te beschrijven en aan de mensen om ons heen aan te kondigen. Met andere woorden, iedereen die geïnteresseerd is in tatoeages moet echt serieus zijn!

citaten-tatoeages-for-women

De beste quotes vinden Tattoos voor vrouwen

Om de tatoeage te leren kennen, moet je natuurlijk naar internet gaan als de beste informatiebron over de hele wereld, en om echt te weten wat echt is, is interactie met de tatoeëerders de beste stap. Het is echter raadzamer om van tevoren informatie te zoeken, zodat de stappen die u neemt zorgvuldig zijn overwogen.

Zorg ervoor dat de tatoeëerder die je bezoekt, de filosofie van tatoeages echt begrijpt, met name citaattatoegeringen voor vrouwen, in plaats van alleen bedreven in het schaven van inkt in je huidlagen. Elke tattooist is een kunstenaar en elke kunstenaar is een persoon die ondergeschikt is aan de filosofie die hij / zij gelooft.

Tatoeages hebben verschillende voordelen, afhankelijk van aan welke kant we kijken. Voor sommige Aziatische en Mexicaanse misdaadbendes zijn tatoeages een hulpmiddel om hun tegenstanders te intimideren. Voor sommige soldaten zijn tatoeages 'historische markeringen' die op hun huid zijn afgebeeld. Voor sommige vrouwen zijn tatoeages een bron van aantrekkingskracht en voor anderen; tatoeages zijn een bron van inspiratie.

De betekenis van een citaat Tattoo

Citaten van tatoeages voor vrouwen zijn tatoeages in de vorm van inspirerende woorden, van beroemde politieke figuren, religieuze figuren, kunstenaars en zelfs van de mensen waar we om geven. Ze hebben allemaal iets gemeen; moedigt ons aan en herinnert ons nog belangrijker aan wat onze doelen waren toen we ze in onze huid incarneerden.

Tegenwoordig citeren tatoeages voor vrouwen een levensstijl onder vrouwen in de stad, vooral zij die werkzaam zijn in de kunsten. Voor sommige jonge vrouwen zijn de tatoeages een symbool van hun weerstand tegen mannelijke dominantie en sommige interessante onderzoeken hebben bewezen dat citaten van tatoeages echt een positief effect hebben op de 'dragers'.

Uit de enquêtes bleek ook dat de woorden van wijsheidstatoeages iemands vertrouwen kunnen vergroten. Het is een intrigerend feit dat de transformatie van tattoo-betekenis is verdwenen; van negatief in het verleden tot het inspirerende vandaag. Dit is de belangrijkste reden waarom dit tatoeage-type erg populair is bij vrouwen.

Conclusie

De woorden van wijsheid tatoeages zijn parels die zijn ingeschreven op het oppervlak van de huid (zoals de naam al aangeeft) en zijn een bron van blijvende inspiratie voor de eigenaar. Niet alleen dat, ze kunnen ook een bron zijn van eindeloze herinneringen aan een moment of een persoon. Het overwegen van wat op onze huid is gegraveerd zou niet een triviale moeten zijn, maar een bron van inspiratie of levensfilosofie waarin we geloven.

Creatieve voorbeelden van citaten tatoeages voor vrouwen

citaten-tattoos-01

Wie zei dat citaten tatoeages voor vrouwen gewoon woorden zonder kleur moeten zijn? Deze tatoeage voegt een schitterende kleurtint toe en voegt eigenlijk betekenis toe aan de woorden 'al wie rondwandelt zijn niet verloren' door de vier belangrijkste nautische richtingen te tonen tegen een achtergrond van een aantal zeer heldere en levendige kleuren - perfect voor vrijmoedige vrouwen.

citaten-tattoos-02

Dit is een van de meest betekenisvolle citaten tatoeages die er zijn. Het is heel eenvoudig in de uitvoering ervan. Het is monochroom en toont twee olijfkransen aan de basis en vormt bijna een cirkel met de woorden 'schoonheid voor as' in de cirkel. Dit is een vers uit de bijbel en staat voor de schoonheid die je kunt vinden in al je tekortkomingen en mislukkingen en gebruikt ze als opstap om verder te gaan.

citaten-tattoos-03

Dit is een van de zeer creatieve tattoo-ideeën die je tegenkomt. Als je denkt dat je uniek bent en dat je niet kunt worden beperkt door een stereotype dan is dit de tattoo voor jou. Het is monochroom en heeft het citaat 'Ik ben zelf vreemd en ongebruikelijk' en het is een geweldige manier om je uniekheid te laten zien en een inspiratie te zijn voor andere mensen zoals jij.

citaten-tattoos-04

Dit citaat tatoeages idee dat kan dienen als een motiverende tool voor jezelf of voor degenen om je heen. Het gebruikt speelse kleuren en bestaat uit bloemen en bladeren samen met de woorden 'Ik zal het hier levend van maken'. Het is een geweldige manier om een ​​moeilijke situatie te benaderen en wat zelfvertrouwen in jezelf en je kijkers in te blazen.

citaten-tattoos-05

Een geweldig citaat tattoo ontwerp, het combineert een aantal zeer ingewikkelde en mooie bloemen en delicate bladeren met een rechthoekige doos die zegt 'dit gevoel is gewoon voor nu'. Het is een zeer bemoedigende tatoeage die elegant en stijlvol is om naar te kijken. Het is zowel mooi als zinvol.

citaten-tattoos-06

Citaten tatoeages voor meisjes moeten verleidelijk en mysterieus maar zinvol zijn, net zoals een meisje dat is. Deze tatoeage is slechts twee woorden in een zeer elegant lettertype en leest 'Carpe diem' wat Latijnse woorden zijn en wat ze bedoelen is dat er geen tijd zoals het heden is en je moet elk moment volledig in de hand leven zonder je zorgen te maken van de toekomst berooft u van de dingen die er echt toe doen.

citaten-tattoos-07

Deze tatoeage is zowel ongelooflijk mooi en toch dient als een grote inspiratie. Dit is een van de beste citaten tatoeages voor vrouwen. Het is een eenvoudige monochromatische tatoeage met veel schattige vogeltjes tijdens de vlucht die een vrije geest betekenen, terwijl de woorden je vertellen hoe je mooi, waardevol en goed genoeg bent, precies zoals je bent.

citaten-tattoos-08

De beste tattoo-ideeën voor vrouwen vertellen deze vrouwen hoe ze allemaal mooi zijn ondanks hun gebreken. In feite zijn het deze onvolkomenheden die haar compleet maken. Deze prachtige tatoeage gebruikt een vet lettertype in één kleur om te zeggen dat, net zoals de maan mooi is ondanks de kraters, elke vrouw mooi is ondanks haar vlekken.

citaten-tattoos-09

Soms heb je geen duizend woorden nodig om jezelf te versterken. Het enige wat nodig is, zijn een paar eenvoudige woorden en dit is een van die tatoeages die precies dat bewijzen. Het heeft alleen de drie woorden 'het is goed' maar is op de een of andere manier nog steeds zo boeiend als de meest ingewikkelde tatoeage die er is. Het is ook een van de beste opties als u niet veel inkt wilt hebben.

citaten-tattoos-10

Dit is een unieke tatoeage die bestaat uit alleen de twee woorden 'maken' en 'jezelf' die elk op een ander been getatoeëerd zijn. Het moedigt je aan om trouw te zijn aan jezelf en je dromen na te streven, ondanks wat de wereld van je vindt. De unieke plaatsing en eenvoud maken het duidelijk onderscheiden van de massa.

citaten-tattoos-11

Er wordt gezegd dat vrouwen genereuzer zijn dan mannen en deze tatoeage viert dit kenmerk. Het inspireert iedereen in principe om te geven van wat ze ook hebben. De tatoeage ziet er geweldig esthetisch uit met een eenvoudig maar elegant lettertype. het spreekt boekdelen zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

citaten-tattoos-12

Als je op zoek bent naar iets sensuelers en speelser, maar nog steeds een ongelofelijke diepte hebt, dan is dit de tatoeage om voor te gaan. De strategische plaatsing en de vrij vloeiende aard van het gebruikte lettertype geven het die ondeugende rand. De tattoo krijgt de boodschap dat moeilijke tijden niet voor altijd zijn en er is altijd wel iets goeds om de hoek.

citaten-tattoos-13

Deze tatoeage is de perfecte manier om je genegenheid en liefde voor die ene speciale persoon te laten zien. De bloemen en de bladeren hebben een zeer schoon ontwerp en het gebruikte lettertype is een zeer standaard lettertype om het een gevoel van vertrouwdheid te geven. Het is een perfecte manier om wat bij te dragen aan een relatie.

citaten-tattoos-14

Soms raken mensen vast in een sleur door niet verder te gaan in de planningsfase. Geen droom kan worden vervuld tenzij je ergens begint en dat is precies wat deze tattoo je aanspoort om te doen. Het ziet er echt elegant en stijlvol uit en is een van de meest onopvallende tatoeages die er zijn.

citaten-tattoos-15

Als je een doorzetter bent en bent geworden waar je bent door de pure kracht van je wil, dan is dit de tatoeage om te krijgen. De woorden 'ze geloofde dat ze het kon en zo deed' zijn woorden waar elke ambitieuze vrouw zich op kan vinden. De monochrome tatoeage is tegelijkertijd stoer en mooi.

citaten-tattoos-16

Deze tatoeage neemt een van de meest beroemde verzen en een zeer inspirerende en geeft deze weer in een lettertype dat bij de pracht van de woorden past. Het is groot en toch elegant. De mooie ronde lijnen gebruikt in deze tatoeage geven het ook dat stijlvolle tintje.

citaten-tattoos-17

Als jij een van die vrouwen bent die altijd meer wil en ervan droomt elk glazen plafond te breken, dan is dit de manier om te gaan. Het bestaat uit twee eenvoudige woorden 'oneindig veel meer'. De woorden gebruiken een ontwerp dat gecompliceerd is en vereist dat de kijker er veel dieper uit ziet en dat draagt ​​bij aan de allure van de tatoeage.

citaten-tattoos-18

Enkele van de meest pijnlijke momenten die je kunt ervaren zijn het verlies van iemand. De tijd is wat je er uiteindelijk doorheen zal krijgen, maar sommige behulpzame woorden gaan een heel eind om er sneller te geraken. Deze tatoeage is precies dat. De tatoeage is cool en maakt gebruik van een van de modernere lettertypen en is een zeer coole manier om te laten zien dat er altijd hoop is.

citaten-tattoos-19

De grootste spijt die mensen vaak hebben, is wanneer ze hun hart niet volgen en zich beperken tot maatschappelijke normen en verwachtingen. Deze tatoeage dient als een wake-up call om niet in deze val te trappen en altijd de stemmen van je hart te volgen. Het hart met een pijl er doorheen voegt een leuke toets aan de offerte toe.

citaten-tattoos-20

Als je op zoek bent naar iets heel eenvoudigs en een minimale hoeveelheid ruimte en inkt nodig hebt terwijl je nog steeds ongelooflijk krachtig bent, dan is dit een tattoo waar je naar moet kijken. Het dwingt je ook om de waarde van de huidige tijd te begrijpen.

citaten-tattoos-21

Als je ervan houdt om op zenuwen te werken en de schoonheid in chaos wilt vinden, dan is dit de tattoo om voor jezelf te krijgen. De monochrome tatoeage maakt gebruik van een elegant ontwerp met een prachtige voettekst. De woorden zijn misschien niet voor iedereen geschikt, maar dat maakt het nog aantrekkelijker.

citaten-tattoos-22

'Vuur begint met vonken' is een prachtig woordspel dat impliceert dat elke grote prestatie bestaat uit vele babystappen. Uiterlijk is de tatoeage prachtig om te zien met zijn ingewikkelde en hellende lettertype - inspirerend en mooi zoals elke vrouw zou moeten zijn.

citaten-tattoos-23

De grootste liefde is zelfliefde en dat is de gedachte achter deze tatoeage. Het is gemakkelijk te lezen ondanks het ronde ontwerp. Het lijkt meer op iets met de hand geschreven en dat geeft het een heel persoonlijke toets. Een tatoeage die op de een of andere manier speels en stijlvol tegelijk is.

citaten-tattoos-24

Een andere indrukwekkende kwaliteit die elke vrouw moet bezitten is geduld en dat is waar deze tatoeage om vraagt. Het gebruikt de ontwerptechniek om erg lang en slank te zijn. Het is een beetje moeilijk om te lezen en dat geeft het een vleugje mysterie.

citaten-tattoos-25

Het leven is niet de moeite waard om te leven als je niet voor jezelf zorgt en dat is de boodschap die deze tatoeage probeert over te brengen. Het maakt ook gebruik van een eenvoudig lettertype dat goed in het oog ligt en is geweldig als je toegankelijker wilt worden.

citaten-tattoos-26

Een geweldige citaten-tatoeage, deze gebruikt een zeer vriendelijk lettertype voor de woorden 'hier ben ik, stuur mij', wat de immense toewijding en toewijding betekent die men heeft voor hun levenswandel of het pad dat ze voor zichzelf hebben gekozen. Het is eenvoudig en elegant.

citaten-tattoos-27

Dit is een van die citaat-tatoeages die haar kijker aansporen om echt te leven en van hun leven te genieten. Vaak is het heel goed mogelijk dat mensen verdwalen in hun verschillende bezigheden waardoor ze niet in staat zijn om te genieten van alle kleine dingen die onderweg zijn. Deze eenvoudige tattoo vraagt ​​je om een ​​kleine pauze te nemen en gewoon te ademen en echt te leven.

citaten-tattoos-28

Enkele van de beste tattoo-ideeën steunen op heel eenvoudige woorden om hun boodschap over te brengen en deze doet dat prachtig. Het is slank en mooi en inspireert je om elke situatie aan te pakken met de gratie die alleen vrouwen kunnen laten zien.

citaten-tattoos-29

Dit is een zeer elegant citaat-tatoeages idee dat erg sensueel is zowel qua ontwerp als qua plaatsing. De tatoeage is een symbool van hoop dat je laat weten dat het niet het einde is, hoe zwaar je huidige dag ook is. Je hebt een mooie nieuwe dag voor je in petto.

citaten-tattoos-30

Een gedurfd citaat tattoo-ontwerp dat een zeer bekend lettertype gebruikt om het een sfeer van verbondenheid te geven. De minimalistische benadering legt meer nadruk op de woorden die je smeken om dingen uit te proberen in plaats van te sterven met de spijt dat je het nooit hebt geprobeerd.

citaten-tattoos-31

Vrouwen genieten tegenwoordig van veel vrijheid en genieten vrijwel dezelfde rechten als mannen. Dit was niet zo een eeuw geleden en deze verandering werd teweeggebracht door onverschrokken dames. Dit is een van die citaten tatoeages voor meisjes die dergelijke meisjes te vieren. Door het ronde ontwerp ziet het er tegelijkertijd gracieus en complex uit.

citaten-tattoos-32

Deze citaattattoo voor dames is het perfecte wapen dat je aan je zijde kunt hebben. Het gebruikt een cursieve stijl die van een stijlvolle sfeer spreekt terwijl het zijn boodschap luid en duidelijk uitspreekt dat er niet zoiets bestaat als een mislukking, maar elke niet-geslaagde poging is slechts een les in hoe je jezelf nog meer kunt verbeteren.

citaten-tattoos-33

Het plotselinge vertrek van een geliefde is nooit een aangename ervaring. Toch kunnen ze worden vereeuwigd in onze herinneringen en dit is een van die tatoeage-ideeën voor vrouwen die je daarbij helpen. De elegant ontworpen tatoeage geeft het een toon van klasse en respect.

citaten-tattoos-34

Angst kan het grootste obstakel zijn om je dromen te verwezenlijken. Sommige ideeën over tatoeages helpen jezelf te motiveren om deze angsten te overwinnen en je ware potentieel te bereiken. Deze tatoeage is daar een mooi voorbeeld van. Het lettertype is zonder vorm en toch leesbaar en dat maakt het nog opvallender.

citaten-tattoos-35

Geen enkel groot ding is ooit bereikt door stil te staan ​​en deze tatoeage is de perfecte manifestatie van deze gedachte. Het zeer herkenbare en leesbare ontwerp laat de boodschap heel duidelijk overkomen dat je iets moet doen dat je moet doen.

citaten-tattoos-36

Een van de meest herkenbare dingen in de natuur die als symbool voor een vrouw kunnen worden gebruikt, is een bloem. Toch moeten ze uit het zand groeien. Deze tatoeage betekent dat de ware schoonheid van een vrouw wordt geopenbaard wanneer ze boven de moeilijkste situaties kan uitstijgen en nog steeds vertrouwen en gratie kan uitstralen. Het maakt gebruik van een zeer boeiend ontwerp om het nog aantrekkelijker te maken.

citaten-tattoos-37

De grootste spijt die een vrouw kan hebben is iemand worden die ze nooit wilde zijn. Deze prachtige tatoeage in een elegant en klassiek lettertype motiveert je om de enige controller van je eigen lot te zijn. Op die manier, zelfs als je struikelt, kun je rustig rusten zonder enige spijt.

citaten-tattoos-38

Deze tatoeage maakt gebruik van een ontwerp dat werd gebruikt voor het afdrukken van poëzie in de oude dagen van handmatige persafdrukken. Het delicate ontwerp geeft een zeer belangrijke boodschap dat een vrouw alle mogelijkheden heeft om te bereiken wat ze zelf wil gaan doen.

citaten-tattoos-39

De vrouw is van nature heel goed in het absorberen van een immense hoeveelheid pijn en lijden en zet nog steeds een gezicht op dat alleen genade en medeleven toont. Deze tatoeage viert deze eigenschap van nooit opgeven in het gezicht van grote tegenspoed. Het ontwerp is strak en slank en is zeer elegant om te zien.

citaten-tattoos-40

Er zijn maar weinig dingen die net zo krachtig en destructief kunnen zijn als de turbulente emoties van een vrouw. Deze gedurfde tatoeage betaalt een respectvolle knipoog naar dit kenmerk en erkent tegelijkertijd het feit dat vrouwen een echte natuurkracht zijn die respect afdwingt.

citaten-tattoos-41

De liefde van een vrouw is het grootste geschenk dat men kan bezitten en deze tatoeage is de perfecte weergave van de ware, diepe en onbaatzuchtige liefde van een vrouw. Het zal ervoor zorgen dat een speciaal iemand zich nog specialer voelt door hen te laten weten dat jouw leven zo goed als dood is zonder hen. Het elegante ontwerp met een subtiele diepte is erg mooi om naar te kijken.

citaten-tattoos-42

Er wordt vaak gezegd dat het hart van een vrouw een diepe kluis is gevuld met veel herinneringen en ervaringen. Deze prachtige tatoeage erkent het feit dat elke vrouw is waar ze vandaag is als een gevolg van de keuzes die ze hebben gemaakt. De goede zijn plezierig, terwijl de slechten iets moeilijker over te halen zijn.

citaten-tattoos-43

Als je wilt dat je tatoeage iemands aandacht boeit, dan is deze ingewikkelde tatoeage perfect voor jou. Het maakt gebruik van een gestreept en zeer curvig ontwerp om u te vertellen dat het niet uitmaakt wat het leven naar u toe gooit, u kunt altijd de andere kant bereiken. Het enige wat je nodig hebt is een beetje moed.

citaten-tattoos-44

De meest opvallende rallykreet van de moderne generatie, deze onberispelijk stijlvolle tatoeage, is de perfecte viering van het feit dat je echt moet leven door elk moment te doorlopen alsof het je laatste op deze aarde was.

citaten-tattoos-45

Deze tatoeage heeft een iets andere weg dan andere tatoeages in zijn genre. Het omsluit zijn citaat in een vierkant en dat geeft deze tatoeage een zeer nette en opgeruimde uitstraling. De boodschap hier is heel duidelijk dat elke vrouw werd geboren met een vrije geest.

citaten-tattoos-46

Ben je verdwaald en weet je niet meer waar je heen moet? Deze tatoeage kan als inspiratie dienen voor je tot je je oriënteert. Het zeer elegante ontwerp onderstreept het feit dat je de antwoorden kunt vinden op enkele van de moeilijkste vragen in jezelf.

citaten-tattoos-47

Soms is de beste manier om een ​​probleem te doorstaan, het te accepteren voor wat het is en verder te gaan. Dit is een tatoeage die gecompliceerd en toch gemakkelijk te lezen is. Als je een vrouw bent met een harde buitenkant en een zacht interieur, zul je deze tatoeage erg op prijs stellen.

citaten-tattoos-48

Een belangrijke reden waarom vrouwen nooit hun ware potentieel bereiken, is omdat ze de neiging hebben zich te beperken volgens de noties van dit universum. Deze eenvoudige maar stijlvolle tattoo vraagt ​​je om deze noties in vraag te stellen en de boeien die ze op je hebben te verbreken.

citaten-tattoos-49

Geen enkele vrouw mag ooit haar wortels vergeten en de echt gelukkige vrouwen hebben de immense steun van hun familie. Als je zo'n vrouw bent, dan is deze tatoeage perfect voor jou. Het mooie ontwerp is slechts een extra bonus.

citaten-tattoos-50

Dit is een van de slimste tatoeages die er zijn. Het bevat de woorden 'zie je' in zwarte kleur die gemakkelijk te herkennen is, terwijl onder deze woorden staat 'maar je observeert niet' is een heel lichtgrijze tint die moeilijk te herkennen is. Het is een commentaar op de korte aandachtsspanne van de moderne samenleving. Dit slimme gebruik van kleuren maakt het een echt kunstwerk.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 39 = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: