48 Beste jacht-tatoeages om te pronken met je passie

Als u op zoek bent naar een nieuw tatoeage-idee, waarom niet pronken met uw trots op jagen door iets te kopen dat uw passie openbaart. Als je het soort persoon bent dat niet kan wachten op het jachtseizoen, dan is een tattoo om je vreugde te tonen perfect voor jou. Jagen is een sport waar veel mensen een passie voor hebben, en je ziet het meestal met de kleding die ze dragen of stickers op hun voertuig. Jagen is een gemeenschappelijke hobby om te hebben, en het is iets dat door veel verschillende culturen wordt gedeeld. Het lijkt erop dat het enige verschil in het beest is waarop gejaagd wordt. Sommige culturen jagen regelmatig op herten en elanden, terwijl anderen op dieren zoals zwijnen jagen.

Jagen kan voor sommige mensen een stimulerende sport zijn. Het kan een sport zijn voor anderen die het zien als een leuke of een meer economische manier om eten op tafel te zetten. Mensen die van jagen houden, vinden altijd de tijd om dat te doen; het is hun middel om te ontspannen. Het is een stressverlichter op dezelfde manier als het nemen van een bad voor anderen is. Het is volkomen natuurlijk voor jagers om een ​​tatoeage te willen hebben met een thema als jacht of een aantal jachtelementen heeft. Er zijn ruige en stoere versies van de tatoeage en elegante versies. Er zijn zoveel verschillende opties beschikbaar voor iemand die een jachttatoeage wil. Tatoeages kunnen zowel eenvoudig zijn als een die heel gedetailleerd kan zijn met veel detail.

Er zijn veel verschillende betekenissen achter de jachttattoo, en de meest voorkomende is macht. Er is een bepaald niveau van kracht dat een jager voelt als hij in staat is om op een dier te jagen, met name een vijandige en het zelf te vangen. Jagers in veel culturen worden beschouwd als zeer krachtige mensen, zelfs krijgers. Het hebben van een jachttattoo toont je kracht en kracht.

Hieronder staan ​​48 van de beste jacht Tattoos om te pronken met je passie:

1. De Fierce Boar

Als u op zoek bent naar een woest dier om op uw lichaam te hebben, dan is het zwijn een geweldig dier voor u. Het detail is geweldig met deze tatoeage.

46310816-hunting-tattoos

2. Jachteenden

Deze prachtige tatoeage van een eend is buitengewoon. De eend zit in het kruisvuur van de jager. Als u op zoek bent naar een unieke jachttattoo, dan is dit er een waar je zeker van zult houden. De kleuren met deze tatoeage zijn gewoon geweldig.

47310816-hunting-tattoos

3. Vogeljacht-tatoeage

Als vogeljacht jouw passie is, bekijk dan dit coole ontwerp.

48310816-hunting-tattoos

4. Pijl en boog

Sommige mensen jagen met geweren terwijl anderen boog en pijlen gebruiken. Als het jagen op herten is wat jou drijft, dan is dit een vrij cool ontwerp. Ik hou van de uitbarsting van rood; het toont echte krijger passie.

49310816-hunting-tattoos

5. Deer Hunting

Deze jachttatoeage lijkt erop dat het gedaan is ter nagedachtenis aan iemand. De kleuren zijn geweldig met dit type tatoeage.

50310816-hunting-tattoos

6. Koning van de Jungle

Tenzij je in Afrika woont, denk ik niet dat er te veel mensen op leeuwen jagen, maar het is nog steeds een vrij goed ontwerp. Ik hou van de vloeiende manen en de verbluffende kleuren.

51310816-hunting-tattoos

7. Jacht Revolver

Hoeveel mensen jagen met een revolver? Bij deze tatoeage draait het allemaal om originaliteit en het jagen op die wilde dieren. Een geweldig ontwerp dat zeker iedereen blij maakt.

52310816-hunting-tattoos

8. Gepersonaliseerd ontwerp

Een hert dat is getatoeëerd op basis van een foto. Het is gemakkelijk om precies te krijgen wat je van een artiest wilt als je een foto invoert.

1310816-hunting-tattoos

9. Cartoon herten

Als u iets minder realistisch wilt, probeer dan dit ontwerp. Het heeft geweldige kleuren en het is echt uniek.

2310816-hunting-tattoos

10. Gevallen bladeren

Ik ben dol op het detail in deze tatoeage; het is gewoon adembenemend. Het hoofd van een dood hert blijft achter en de botten zijn een geweldig idee voor het ontwerpen van tatoeages. Het geheel is heel anders, en als je op zoek bent naar een tattoo met een coole mouw, dan is dit misschien precies wat je zoekt.

3310816-hunting-tattoos

11. De jager wordt de jager

Deze hilarische tatoeage heeft alles te maken met het feit dat de tijger de jager wordt. Deze tijger maakt zich klaar om niet langer te hoeven jagen.

4310816-hunting-tattoos

12. Voor de liefde van herten

Dit hert is geweldig als je op zoek bent naar een jachttattoo. De kleuring is een beetje anders dan de meeste, maar het kan precies zijn wat je zoekt.

5310816-hunting-tattoos

13. Jagen op de wolf

Een geweldige afbeelding van een jachthond die een wolf achterna jaagt. Er is niet veel detail op de foto, maar het is nog steeds een geweldige tatoeage. Dit kan precies het soort tattoo zijn dat je zoekt.

6310816-hunting-tattoos

14. Herten schedel

Als je van de hertenschedel houdt, dan is dit een geweldige tatoeage voor de borst of rug. Het is een grote tatoeage, dus je hebt de kamer nodig. De pijl gaat door het gewei terwijl het lijkt dat er een vorm van gas is die onderaan de foto is uitgelaten.

7310816-hunting-tattoos

15. Vissen

Vissen is de jacht op de zee, en er zijn veel mensen die er ook een passie voor hebben. Het is een geweldige foto van iemand die een vis vangt. De kleur is geweldig en de details zijn goed.

8310816-hunting-tattoos

16. Beren en Barbwire

Dit zwijn is echt badass en er zijn veel wapens op de jachtexpeditie. De prikkeldraad is een extra toevoeging aan de tatoeage om hem er echt krachtiger te laten uitzien.

9310816-hunting-tattoos

17. Jacht-tatoeëring voor opa

Een geweldige tatoeage als je je passie voor vissen wilt tonen. Het is een geweldige tattoo en je kunt hem personaliseren voor iemand van wie je houdt. De kleuren zijn helder en deze tatoeage ziet eruit alsof hij deel uitmaakt van de camping.

10310816-hunting-tattoos

18. Een gedetailleerde opname

Deze foto van eendenjager is geweldig. Er is veel detail hier lijkt het bijna een tekening. Als je iets traditioneler wilt, dan is dit de tattoo voor jou. Je hebt wat ruimte nodig, dus zorg ervoor dat je cool bent om dat soort inzet te hebben.

11310816-hunting-tattoos

19. Jagen met een pijl

Een geweldige tattoo als u op zoek bent naar een sleeve-ontwerp over de jacht. Deze ziet er geweldig uit vanwege het detail. Het hert heeft geen idee dat de jager in de bomen is om het uit te zoeken.

12310816-hunting-tattoos

20. Een Silhouette-jager

Een geweldig ontwerp dat de jager als een silhouet in de bomen heeft. Het is een donker ontwerp met een geweldig totaalbeeld. Als u op zoek bent naar een mouwontwerp, zult u zeker van deze houden.

13310816-hunting-tattoos

21. Eenden in overvloed

Een gedetailleerde eend met een rood ontwerp op de achtergrond. Het is een goed uitziende tatoeage die zeker bij iedereen past die houdt van eendenjacht.

14310816-hunting-tattoos

22. Eenden en honden

Als u op zoek bent naar een grote tatoeage, dan zou dit een geweldig tattoo-ontwerp zijn. Er is natuurlijk ook liefde voor een speciale hond op de foto. Het is een gedetailleerd ontwerp dat veel kleuren heeft.

15310816-hunting-tattoos

23. Herten en vissen

Een groot hert gecombineerd met een vis. Het is een prachtig sleeve-ontwerp dat geen kleur nodig heeft. Een zwart-wit ontwerp dat een geweldig tatoeage-idee is. Het is een sterke tatoeage die kracht uitstraalt.

16310816-hunting-tattoos

24. Silhoueteenden

Een scène in het veld waarop eenden rondvliegen. Het is een perfect ontwerp dat er overal fantastisch uit zal zien. Ik hou ervan hoe de eenden alleen maar silhouetten zijn.

17310816-hunting-tattoos

25. Een donker ontwerp

Dit is een nachtelijk ontwerp waarbij een jager met zijn hond een paar eenden krijgt. De jager staat op het punt om te schieten en wat eten mee naar huis te nemen. Het detail ziet er geweldig uit in zwart en wit.

18310816-hunting-tattoos

26. Wanneer de zon ondergaat

Als u op zoek bent naar een sleeve tattoo, zoek dan niet verder. Het is een kleurrijke afbeelding van een jager die op zoek is naar wat herten. Ik ben dol op de kleuren van de zonsondergang en het is echt een prachtig ontwerp. De jager zit ook in een silhouet dat voor een compleet andere look zorgt.

19310816-hunting-tattoos

27. Veel detail

De patrijsjacht is een geweldige manier om te jagen op sport en veel mensen krijgen er een goed diner voor. Het is een gedetailleerde tatoeage die eruitziet als een tekening. Er is geen behoefte aan kleur; het ziet er fantastisch uit in zwart en wit. Als je een prachtige tatoeage wilt, zoek dan niet verder dan deze.

20310816-hunting-tattoos

28. Schietende herten

Een borsttattoo die veel detail laat zien in deze jachtfoto. Er gebeurt veel op de foto en je kunt echt zien hoe de herten worden neergeschoten. Er is veel detail als dat is wat u zoekt. Het is op een goede plek voor zowel de borst als de arm.

21310816-hunting-tattoos

29. Verschillende dieren

Dit zijn verschillende mouwen met verschillende dieren. Er zijn kalkoenen, herten, elanden en wolven die betrokken zijn bij deze tatoeages. Het zijn gedetailleerde afbeeldingen die meer op foto's lijken; ze zijn zo mooi.

22310816-hunting-tattoos

30. Een kat in de boom

Dit ongewone ontwerp heeft de hond als de jager en de kat als de prooi. De hond heeft de kat naar de boom gejaagd, maar helaas is de kat ontsnapt. Het is een ander gedetailleerd ontwerp dat elke jager zal behagen. De hond ziet er krachtig en ronduit rokerig uit.

23310816-hunting-tattoos

31. Eenden en herten

Een ander voorbeeld van een verbluffend tattoo-ontwerp met elementen van zowel een hert als eenden. De hond staat centraal in de tatoeage. Er is veel detail dat zorgt voor een geweldig tattoo-ontwerp. Ik ben dol op de toevoeging van de bladeren in de tatoeage; ze zijn geweldig.

24310816-hunting-tattoos

32. Onderscheidende kleuren

Prachtige kleuren zijn het belangrijkste element in dit prachtige tattoo-ontwerp. Deze back tattoo heeft zoveel details dat het moeilijk is aan te wijzen welke beter is.

25310816-hunting-tattoos

33. Unieke ontwerpen

Dit geometrische tattoo-ontwerp heeft de schedel van het hert als centraal punt. Het is een uniek ontwerp dat echt in het oog springt.

26310816-hunting-tattoos

34. Badass-botten

Ik ben dol op deze badass-tatoeage omdat het eruit ziet alsof het al eeuwen aan het rotten is. De jager is ook in de afbeelding na zijn nek te doden, maar het hoofd van het hert is het beste deel van deze tatoeage.

27310816-hunting-tattoos

35. Bear Hunting

Dit bier staat al op zijn sterfbed, want de jager heeft zijn hoofd met twee zwaarden geslagen. Er zijn veel kleuren in deze tatoeage die echt opvallen. Er is ook de toevoeging van de mot die echt een nieuw element toevoegt aan de foto. Ik denk dat het ontwerp echt creatief is.

28310816-hunting-tattoos

36. Een jager en zijn huisje

Een oude schooljager met zijn flanellen jasje en geweer. Hij is onderweg buiten zijn hut op zoek naar zijn prooi. Het is een uniek ontwerp voor die mannen die van de jager houden.

29310816-hunting-tattoos

37. De Labrador 

Een goed voorbeeld van een man die van zijn hond houdt. Deze hond is duidelijk de jager-sidekick en ze gaan samen op eendenjacht. Het is een geweldige tatoeage met een uitbarsting van kleur.

30310816-hunting-tattoos

38. Basisontwerpen

Het is een basisontwerp waarbij de eend door de lucht vliegt. Als je een passie hebt voor eendenjacht, dan is dit misschien de tatoeage voor jou. Eenvoudig en klein.

31310816-hunting-tattoos

39. De kruisboog

Een prachtig ontwerp voor de jager die graag op zijn prooi jaagt met een kruisboog. Er is veel detail in de tatoeage.

32310816-hunting-tattoos

40. Stuck Pig

Ze hebben dit varken echt gedood met meerdere pijlen. Het is een bruut ontwerp als je op zoek bent naar iets engs.

33310816-hunting-tattoos

41. Verbluffend detail

Het detail van deze tatoeage is verbluffend; er zijn niet genoeg leuke dingen te zeggen over de tatoeage.

34310816-hunting-tattoos

42. Jachtlogo

Het standaard jachtlogo waarmee u weet dat u een jachtexpertariër bent.

35310816-hunting-tattoos

43. Herten drinken

Een opvallende tatoeage met een gedetailleerde afbeelding van een paar herten die uit het meer drinken.

36310816-hunting-tattoos

44. De wilde eend

Een eend in de meetkundige driehoek. De kleuren zijn opvallend voor dit tattoo-ontwerp.

37310816-hunting-tattoos

45. Krachtige zwijn

Dit tattoo-ontwerp is enorm en neemt de hele arm in beslag. Het is een kleurrijk beeld van een zwijn dat er heel krachtig uitziet.

39310816-hunting-tattoos

46. ​​Jachtvogels

Jagende vogels kunnen je passie zijn en deze tatoeage heeft veel details.

40310816-hunting-tattoos

47. Jagen en vissen

Een uniek ontwerp voor een jachttattoo als je wilt jagen en vissen.

41310816-hunting-tattoos

48. Dood

Dit opgejaagde everzwijn is goed en dood, met bloed dat er uit stroomt en maden los.

42310816-hunting-tattoos

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

92 − 88 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: