45 Egyptische tatoeages die vet en fel zijn (met betekenis)

De oude Egyptenaren zijn een ras dat tegelijkertijd gevreesd en vereerd wordt. Wat gebeurt er echt al die jaren geleden? Wie heeft de piramides gebouwd? Waarom waren katten zulke verheven wezens in de samenleving? En wat betekenen alle hiërogliefen? Voor iedereen die gecharmeerd is van de Egyptische cultuur, is een Egyptische tatoeage een must - en we hebben enkele van de beste gevonden.

Egyptische tatoeages zijn prachtige voorstellingen van macht en prestige. Ze spreken tot de dagen van weleer toen farao's over het land regeerden en goden en godinnen op hoge sokkels werden gezet. Het was een andere leeftijd, maar de markeringen hebben mensen door de generaties gevolgd. Egyptische tatoeages zijn nog steeds populair bij veel mensen. Dit soort genre in tattoo is fascinerend omdat het de oude dag combineert met avontuur en mysterie dat velen van ons niet kennen of begrijpen. Het is in deze tijd steeds populairder geworden. Zoals je zult ontdekken, zijn er zoveel verschillende symbolen en beelden geassocieerd met dit genre. Het is gedurfd en avontuurlijk en dwingt respect af. De oude Egyptenaren hebben veel tijd en rechtvaardigheid in hun goden gestopt en veel van de tatoeages die u vandaag ziet, zijn van deze oude goden.

Waar plaats je dit soort lichaamswerk?

De meest populaire plaatsing is op de schouder, borst en rug. Dit komt gedeeltelijk doordat veel van de afbeeldingen behoorlijk groot zijn en de enorme uitgestrektheid van het hele canvas nodig is. Je zult van tijd tot tijd de kleinere afbeeldingen zien en ze zijn vaak discreet en uniek geplaatst op schouders, voeten, polsen en halzen. Dit is vaak de vrouwelijke versie van een Egyptische tatoeage. Dit genre is gemakkelijk te plaatsen achter het oor, op de nek, voeten en handen vanwege de hiërogliefen. Het geeft een mysterieuze uitstraling en is ideaal voor een starttattoo.

1. Dit is een unieke kleuring en uitstekend lijnwerk. De kunstenaar ging echt in detail met de algehele look van dit stuk. De ogen zijn rondspoken en de slang is onheilspellend.

et (39)

2. Deze kleuren zijn zo opvallend en levendig. De kever strekt zich uit naar de zonnegod, Ra. Deze specifieke god hield veel belang en betekenis aan de oude Egyptenaren.

et (40)

3. Mooie kunst van een vroegere farao. De farao was de heerser over het oude Egypte en is misschien het meest bekend omdat hij koppig is en niet bereid om de Israëlieten te laten gaan wat leidde tot de ondergang van een farao in het bijzonder.

et (41)

4. Deze afbeeldingen zijn zo levendig. Ze vertegenwoordigen allebei de goden uit het verleden en je kunt de verschillende dierenbeelden op beide armen zien. Zie je de kruisen hieronder?

et (42)

5. Portretten zijn erg moeilijk om goed te doen. Eén misstap en het hele gezicht is uit balans. Deze kunstenaar heeft fantastisch werk geleverd door de fascinerende ogen van deze vrouw te vangen. Let op de slang die om haar hoofd gewikkeld is en zich onder haar uitstrekt. Het is niet ingekleurd en er is alleen een lijntekening die het uit elkaar haalt en betekenis geeft aan zijn aandeel in het stuk. De andere gekozen kleuren maken de kunst echt pop en lijken leven alsof.

et (43)

6. We zijn vooral dol op deze vanwege de aandacht voor detail. Het is verontrustend op een onofficiële manier en het is verwarrend omdat er een dierenkop bovenop een menselijk lichaam zit. Wat denk je dat het betekent? Het is waarschijnlijk bedoeld om Anubis te repliceren. Hij was een god met het hoofd van een jakhals. Het vertegenwoordigt de onderwereld omdat hij dacht te beslissen of mensen daar goed genoeg voor waren. Het is ook gelijkgesteld aan de rol van verantwoordelijkheid. Iemand met deze tatoeage benadrukt waarschijnlijk dat ze een grote verantwoordelijkheid dragen.

et (44)

7. Hier is nog een uitstekend beeld van dezelfde god. Hij bekleedt en erfgenaam van autoriteit en werd verondersteld een behoorlijk machtsvermogen te hebben, vandaar dat de Egyptenaren hem zo vereerden.

et (45)

8. De kat symboliseert vruchtbaarheid en moederschap. De kat werd ook geëerd omdat hij muizen en slangen in de dorpen ving die de mensen tegen schade beschermden. De uitzettende veren hebben hier een buitensporige hoeveelheid tijd genomen en zien er fantastisch uit.

et (46)

9. Deze foto van hiërogliefen ziet er steenachtig en oud uit.

Egyptische tatoeages

10. Zulke levendige kleuren en lijnwerk in dit stuk. Het ziet er zo attent en verantwoordelijk uit in dit beeld.

et (1)

11. Misschien is dit een eerbetoon aan Cleopatra. Ze was een aanwijzing voor macht, sensualiteit en feminisme. Wist je dat zij de laatste Farao van het oude Egypte was?

et (2)

12. Dit is zo realistisch en heeft bijna een 3D-effect. De maan vertegenwoordigt magie en eeuwigheid, terwijl de Anabis ook te maken kan hebben met de donkere onderwereld. De twee gaan waarschijnlijk hand in hand in dit kunstwerk. Telkens wanneer er zwarte arcering is zoals er is, is dit een teken dat het pijnlijk was en een tijdje duurde om te voltooien. Een pluim voor deze man.

et (3)

13. Mooi ontwerp en algemene lay-out met dit kunstwerk. De bloemen zonder kleur betekenen iets in het bijzonder, hoewel het voor iedereen behalve de kunstenaar zelf verloren kan gaan.

et (4)

14. Deze tatoeage zit vol met symboliek. De zon betekent dat het beschermt wat zijn stralen raken. Het oog betekent kracht en kracht. Als je een rekening van een dollar van de Verenigde Staten bij je hebt, haal hem er dan uit en kijk ernaar. Het is hetzelfde oog. De piramides betekenen ook macht en autoriteit.

et (5)

15. Interessante keuze om hier geen kleur te gebruiken, maar het ziet er geweldig uit. Het haalt echt de ogen uit dit beeld en het lijndetail is uitstekend. Van de hoed tot de hoge jukbeenderen, elk detail is duidelijk.

et (6)

16. Het kruis en het oog van de zonnegod zijn heel eenvoudig maar opvallend gedaan in dit stuk.

et (7)

17. "Loop als een Egyptenaar ..." Weet iemand de rest van de woorden van dat liedje? Deze kerel lijkt de wandeling behoorlijk goed te hebben.

et (8)

18. Dit stuk ziet er een beetje vervaagd waarschijnlijk omdat het op zijn hand en blootgesteld aan de elementen. Aanvankelijk was het behoorlijk ingewikkeld, maar het zou kunnen staan ​​om te worden bijgewerkt. Dat is een onderdeel van de deal met hand-tatoeages, ze hebben gewoon de neiging om te worden geretoucheerd. Absoluut iets om rekening mee te houden bij het bepalen van de plaatsing van je volgende baan.

et (9)

19. Dit zijn echt coole blauwe spatten. Ze laten het hele stuk knallen. Het gezicht van deze farao is zonder oog, wat erop duidt dat het misschien een mummie is.

et (10)

20. Hier is nog een voorbeeld van hoe de kunstenaar het stuk er oud uitziet. Het is heel goed gedaan. De hoed waarop deze persoon zich bevond, was in die tijd erg modieus.

et (11)

21. De gedurfde kleuren maken deze Anubis echt dreigend. De zon ziet eruit alsof hij zonnestralen in dolken schiet.

et (12)

22. Zeer cool stuk met uitstekend lijnwerk en aandacht voor detail. Dit vergde veel inspanning van de artiesten en het duurde waarschijnlijk een tijdje om te voltooien.

et (13)

23. Het gebruik van paars en geel verbindt hier echt het hele stuk. Het zorgt ervoor dat de centrale focus op het oog nul wordt. De driehoek lijkt een piramide te zijn terwijl het oog erin zit en toch lijkt het oog het brandpunt van het hele stuk te zijn. Het geeft een dominant gevoel aan de kunst. Wat zijn uw gedachten?

et (15)

24. Wauw, de kunstenaar heeft hier uitstekend werk geleverd met diepgang. Het lijkt erop dat we in een echt oog staren. Het is nog steeds rood aan de randen, wat betekent dat het al heel lang niet op de arm van die persoon zit. Het lijkt erop dat het heel goed geneest.

et (16)

25. Unieke plaatsing en de schaduw is erg goed. Er is nogal wat beeld en betekenis hier. Gebaseerd op wat elk betekent, kun je ontcijferen wat de kunstenaar probeerde over te brengen? Het lijkt erop dat macht en dominantie hier belangrijke componenten zijn. Het gebruik van de zwarte inkt intensiveert echt de algehele look van het stuk.

et (17)

26. Het groen doet bijna denken aan een kabouter. Heeft iemand anders dat oog op de piramide gezien? Hij heeft het Egyptische kruis in zijn hand en het personeel in het andere. Hij ziet er hier nogal gezaghebbend uit. Het is een gedurfde tatoeage omdat het nogal drastisch en aanmatigend is aan de mouw van zijn arm.

et (18)

27. Dit detail is legitiem. Het duurde een lange tijd om te doen en was waarschijnlijk behoorlijk pijnlijk toen het zijn ribben raakte. De kunstenaar heeft de essentie van dit beeld uitstekend vastgelegd. De schaduw en het contrast is bijzonder goed gedaan op de vleugels boven de slang en de adelaar. Het heeft een driedimensionale uitstraling.

et (19)

28. Dit is een Anubis temidden van hiërogliefen. Dit is iets dat je misschien op de binnenmuren van de piramides ziet. Het ziet er vrij rudimentair uit, maar het heeft waarschijnlijk de kunstenaar waarschijnlijk een hele tijd gekost om elke regel met de verschillende kunstwerken uit te voeren.

et (20)

29. Ok voor starters ziet deze kerel er best cool uit in zijn hoed en de verlichting hier is geweldig. De achterkant van zijn stuk is een beetje wazig vanwege de donkere kleur voor de spanwijdte. Als je goed kijkt, zie je nogal wat details in deze kunst.

et (21)

30. Dit borststuk is best interessant omdat het hier een paar verschillende genres lijkt te hebben. Als je naar zijn arm kijkt, zul je de Medusa-figuur opmerken die de kunst als geheel niet lijkt te verbinden. Het lijnwerk is uitstekend maar er lijkt hier geen ritme te zijn. Wat denk je? De schedel van de schedel heeft duidelijk enige betekenis, maar de gebruikte sterren komen helemaal niet uit de tijd van de Egyptenaren. Het oog en de piramide binden samen, dus misschien gaat hij voor een onheilspellende, onheilspellende blik.

et (22)

31. De details hier in op punt. Keurig gedaan! De nek is een geweldige locatie voor een vrouw met lang haar, omdat ze het gemakkelijk kunnen verbergen als ze het nodig hebben, hoewel het de grootte van de tatoeage niet zo gemakkelijk kan verbergen als andere tatoeages.

et (23)

32. Dit is een klein, goedkoop en elegant stuk. Het was waarschijnlijk niet erg pijnlijk en het is een goede starttatoeage. Het was waarschijnlijk het winkelminimum en zou niet lang duren om te voltooien en het genezingsproces zou redelijk snel zijn.

et (24)

33. De zwarte hier zou pijnlijk zijn geweest omdat de kunstenaar behoorlijk diep had moeten gaan. Het is een zeer dramatisch beeld met uitstekende details. Het zou een lange tijd zijn geweest om te voltooien vanwege de mate van detail in de kunst hier. Het is een voorschot en in je gezicht. De durf van het zal zeker toeschouwers vragen stellen en willen er meer over weten.

et (25)

34. We houden van wanneer twee stukken samenkomen om een ​​geheel te maken! De kleuren zijn behoorlijk diep en de schaduw compenseert de beelden echt. Dit is heel goed gedaan. Deze kunst vertelt een verhaal dat bekend is bij het canvas en de kunstenaar.

et (26)

35. Het rood in de ogen laat het echt tot leven komen. Tender plaatsing keuze maar uitstekend algemeen stuk. Het is vrij groot, dus het zou niet gemakkelijk te verbergen zijn, maar het ziet er hier best goed uit.

et (27)

36. Dit is een nieuw beeld van het merk en het ziet er zo goed uit. Ze kunnen het wel of niet opvullen met kleur, maar eerlijk gezegd met het rode achter de kever ziet het er afgewerkt uit. Het lijnwerk is echt geweldig en de esthetiek is geweldig.

et (28)

37. Nog een uitstekend voorbeeld van een eenvoudig stuk dat geweldig zou zijn als starter. Het is eenvoudig en duurt niet te lang om te voltooien. Het kost misschien het winkelminimum en zou waarschijnlijk geen kwaad kunnen.

et (29)

38. De levendige kleuren maken het beeld echt opvallend en aandoenlijk. Hier is nogal wat detail en het kwam allemaal prachtig samen. Dit zou een proces zijn geweest en betekende waarschijnlijk veel op het doek zitten, maar uiteindelijk was het zeker de moeite waard.

et (30)

39. Dit komt voort uit kracht en dominantie. De kleuren die hier worden gekozen, lokken iemand uit die zich afvraagt ​​wat hij overbrengt. Het ziet er angstaanjagend en bedreigend uit. Nogmaals, dit is een echt gewaagde look voor de bovenarm. Het dwingt aandacht en is vrij dominant. Het vertelt een verhaal en het is zeer opvallend.

et (31)

40. Goed werk bij het proberen voor een 3D-type afbeelding. Het heeft veel verschillende scènes en lijkt een soort van reis te suggereren. De bovenkant van zijn schouder heeft de Sfinx en vervolgens een persoon op een kameel eronder. Terwijl je de arm volgt, zie je meer beelden die uiteindelijk eindigen met een vrouw. Het is een verhaal van een reis, maar we weten niet precies wat hij probeert uit te drukken, maar hoe dan ook, we houden echt van de verschillende stukken. Misschien vertelt hij helemaal geen verhaal. Heeft iemand een inbreng?

et (32)

41. Misschien ging de man voor een felle beschermer. We denken dat hij het heeft gespijkerd! Er is heel veel beeldspraak tijdens dit hele werk.

et (33)

42. Dit is een geweldige weergave van hiërogliefen. Het is schoon en hoewel het niet symmetrisch is, heeft het wel een ritme en stroomt er naar toe.

OLYMPUS DIGITALE CAMERA
OLYMPUS DIGITALE CAMERA

43. We vinden deze echt leuk omdat hij zo glimmend is. Het lijkt erop dat je het letterlijk van haar huid kunt pellen. Prachtig werk. Het is zo opvallend en boeiend. Het lijkt alsof het van haar arm zweeft.

et (35)

44. De kat ziet er hier zo ondeugend uit. Ze werden in de oudheid zo hoog geacht. De details en het lijnwerk laten de kat echt lijken op het leven.

et (36)

45. Cleopatra en Anubis zijn behoorlijk druk in deze beelden. Wat denk je? Ze lijken in hun eigen wereld te zijn en toch lijken ze samen iets te plannen.

et (37)

46. ​​Dit is mooi. Het kan de ondergaande zon van een bepaald seizoen voor deze persoon betekenen. Het was bekend dat de mestkever in de oudheid relevantie had voor de zon.

et (38)

Wat betekenen Egyptische tatoeages eigenlijk?

Elk beeld betekent iets anders en elk is doordrenkt van rijke geschiedenis. De volgende zijn een compilatie van een verscheidenheid aan populaire afbeeldingen. Welke steekt het meest naar je uit?

Anubis was de god die over de graven waakte en het hoofd van een jakhals heeft. Hij stond bekend als beschermer en waker van de nacht. Hij werd vereerd en geëerd. Hij is een van de meest populaire, zo niet de meest populaire symbolen om geïnkt te worden van dit specifieke genre.

Kat was ook bekend als Mau en ze waren zeer geliefd omdat ze knaagdieren en slangen uit dorpen hielden. Ze werden zeer gewaardeerd en werden door alle mensen verzorgd.

hiëroglief was de manier waarop de oude Egyptenaren communiceerden. Het was een van de eerste talen en is niet in woorden maar eerder in symbolen.

cartouche het maakt deel uit van hiërogliefen en betekent dat de persoon die schrijft verwijst naar een koninklijke.

Lotus was een plant en het betekende zon en creatie omdat het elke dag zou opstaan ​​en dan elke avond terug onder water zou gaan. De Egyptenaren waren gefascineerd door de zon en alles wat met de zonnestralen werd geassocieerd, werd in eerbied gehouden.

Oog van Horus was ook bekend als het oog van Ra die de machtigste god van Egypte was. Het betekende bescherming, welzijn en algeheel vermogen. Je zult deze afbeelding ook een beetje zien.

Egyptische goden werden zwaar vereerd en geëerd. Het was van groot belang om hun goden te dienen en te aanbidden.

Mestkever heeft veel invloed gehad op oude Egyptenaren voor een verscheidenheid aan dingen. Ze betekenden toen een jongeman volwassen werd en ook vereerd werd in relatie tot de zon. Men dacht dat ze kracht hadden met de ondergaande zon. Ze werden ook op mummies geplaatst om hen te helpen wanneer ze een oordeel vingen.

piramiden zijn misschien een van de meest herkende afbeeldingen van Egypte. Het zijn de graven waar het koningshuis werd begraven en naar het latere leven werd geleid. Ze maken ook deel uit van de 'Zeven Wereldwonderen'. Ze hebben de tand des tijds doorstaan ​​en staan ​​tot op de dag van vandaag in Egypte.

Sfinx had een hoofd van een mens en het lichaam van een leeuw en zou verraad vertegenwoordigen. Het was niet bekend om genade te tonen en het was een nogal eng mythologisch wezen.

Kruis stond bekend als de ankh. Het was de sleutel tot het leven en het vertegenwoordigde ook de Nijl. De Nijl was zeer vereerd omdat zonder dit, de Egyptenaren niet konden overleven.

Feniks is een vogel die betekent herboren te worden.

Is er een achtergrondverhaal voor hiërogliefen?

Hiërogliefen is de eerste communicatie die mensen ooit hebben gehad. Het dateert uit de oudheid toen dinosaurussen over de aarde wandelden. Grapje, we weten het niet zeker, maar we weten dat het heel lang geleden was. Het was de manier waarop Egyptenaren met elkaar communiceerden en het is allemaal over de muren van de piramides. Is er iemand in Egypte geweest om hen te bezoeken? We hebben gehoord dat ze rad zijn.

Wat zijn gewone kleuren?

De algemene kleuring is meer aardetinten in de natuur. Typische kleuren zijn goud, koper, rood, blauw en zwart.

Krijgen mannen of vrouwen deze tatoeage normaal?

Zowel mannen als vrouwen krijgen Egyptische tatoeages omdat ze zowel mannelijk als vrouwelijk zijn. De goden en godinnen van vroeger hebben zowel betekenis voor mensen als alleen maar als geweldige beelden. Mensen van beide geslachten zijn al decennialang geïntrigeerd en zoals je kunt zien aan de afbeeldingen hieronder, zijn kunstenaars best knap in het vastleggen op het doek - jouw lichaam!

Er zit zoveel betekenis verborgen in elk van deze afbeeldingen. De oude Egyptenaren hadden een overvloed aan goden en godinnen die ze aanbaden. De beelden van deze dagen worden nog steeds uitgevoerd tot op de dag van vandaag in de tatoeages van sommige mensen. Hoewel elke tatoeage een speciale betekenis heeft voor die specifieke persoon, is het belangrijk om ook te weten wat het beeld historisch weergeeft. Welke zou jij kiezen?

Wanneer je beslist welke Egyptische tatoeage goed voor je is, moet je zeker weten wat je beeld betekent. Als je iets leuk vindt en denkt dat het representeert wie je bent, snap het dan zeker. Zelfs als het beeld je niet vertegenwoordigt, kun je het nog steeds krijgen, maar weet je van tevoren dat mensen de betekenis verkeerd kunnen interpreteren wanneer ze het voor het eerst zien. Met tatoeages kunnen we ons op onze lichamen uiten op een manier die andere kunst niet kan. Veel plezier met het verkennen van alle beschikbare opties en afbeeldingen. Het creëren van het perfecte beeld voor jezelf is een unieke en creatieve reis. Vraag je vrienden en familie om ideeën, evenals je artiest. Of verras iedereen en onthul het zodra het klaar is. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem een ​​inventaris van wat je nodig hebt om bij elkaar te komen voordat je naar de tattoo-salon gaat. Controleer nogmaals of het werk cool is met nieuwe bodyart en zorg ervoor dat je een budget hebt gereserveerd om dit nieuwste werk te financieren. Begin met dromen en vertel ons alles over je nieuwe kunst.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 + = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: