35 Kick-Ass paardenbloem tattoo ontwerpen

Paardebloemen zien er in het echte leven mooi uit en kunnen er ook mooi uitzien als ze op uw lichaam worden geïnkt. Of ze nu in de wind waaien of rechtop staan, ze kunnen de perfecte plant / bloemtattoo zijn en mooi aansluiten bij andere elementen, zoals zinvolle frasen en kleurspatten. Hier zijn enkele kick-ass-ontwerpen om je te inspireren.

Een vleugje kleur

Paardebloem Tattoo 2

De meeste paardebloem tatoeages, in tegenstelling tot andere bloem tatoeages, zijn meestal zwart en wit. Je zult nog steeds merken dat de paardenbloem hier echt zwart is, maar het heeft een klein beetje kleur dat alle kleine zaailingen wegvliegt. Het is mooi en betoverend. Het herinnert je zelfs een beetje aan de kleuren van de wind. De prachtige blues en purples gaan geweldig samen.

Dandelion Tattoo 21Krediet Flickr @ Natasha

Vliegen in vrijheid

groot

Dit is een andere schattige look voor een paardenbloementattoo. Het is het traditionele zwart, maar toch heeft het een beetje uniekheid waardoor het echt opvalt. De zaailingen vliegen altijd weg met de wind, maar je verwacht meestal niet dat ze in majestueuze en sierlijke vogels veranderen. Je moet denken aan dromen die vluchten en de hoop nooit doodgaat. Het is betoverend.

Dandelion Tattoo 16 Paardebloem Tattoo 1 Paardebloem Tattoo 2 Dandelion Tattoo 4 Paardebloem Tattoo 6 Dandelion Tattoo 7 Paardebloem Tattoo 8 Dandelion Tattoo 9 Paardebloem Tattoo 10 Dandelion Tattoo 11 Dandelion Tattoo 12 Dandelion Tattoo 13

Altijd verweven

Dandelion Tattoo 4

Deze tatoeage herinnert je eraan dat niets helemaal alleen is. Deze twee paardebloem tatoeages zijn met elkaar verweven, en ze zijn mooi op een manier die alleen realistische tatoeages kunnen zijn. Het detailwerk is prachtig en geeft het een prachtige vorm. Het herinnert je eraan dat ouders zien hoe hun kinderen het nest verlaten, en dat de eenvoud is waar je je niet goed voelt om meer te vragen. Gevoel dat je niet zo eenzaam bent, lijkt het thema te zijn in deze paardebloemtattoo, waardoor het uniek en welsprekend is.

Living in the Moment

cool-tattoo

Deze tatoeage herinnert je eraan in het moment een beetje te leven, en het zegt leven, lachen en liefde. De vogels nemen de vlucht, en het lijkt je een moment te nemen en gewoon van het leven te genieten, nog een beetje te lachen, je leven op elk moment te leven en van iedereen om je heen te houden. Het is een nieuwe tatoeage, maar het gevoel wordt nooit oud. De schoonheid is simplistisch, maar het sentiment spreekt boekdelen. Leven in het moment is moeilijk voor de meeste mensen, maar het is iets dat gedaan moet worden als je echt van het leven wilt genieten. Deze tatoeage herinnert je dat allemaal en nog veel meer.

Dandelion Tattoo 20 Dandelion Tattoo 22 Paardebloem Tattoo ontwerpen Paardebloem Tattoo Paardebloem tatoeages Dandelion Tattoo 17 Dandelion Tattoo 18 Dandelion Tattoo 19

Een beetje magie

c5a33fa414cf4e29ea311f3d7c90a78a

Iedereen heeft een beetje magie nodig in zijn leven, en deze paardebloemtattoo helpt je eraan herinneren. De magie met de paardenbloem die uit de hoge hoed reikt, is prachtig. De hoed vertegenwoordigt magie die net de wereld instroomt, en de zaailingen lijken groei en wedergeboorte te vertegenwoordigen. Het gaat recht in een delicaat hart van dezelfde roze paarse die onschuld en vreugde schreeuwt. Het is meer dan je gewoonlijk alles ziet vermengd in een paardebloem tatoeage, en daarom laat het je zeker een nieuwe draai geven aan een oud idee.

Een beetje realisme

Betekenis van paardenbloem tattoo (8)

Niemand wil meestal te veel realisme in hun tatoeages, en zeker geen tatoeage van een paardebloem. Dat is omdat niemand wil beseffen dat op een gegeven moment de paardenbloem kaal zal zijn en al zijn zaden zich al hebben verspreid. Deze paardenbloem heeft bijna het einde van zijn leven bereikt, en toch is het nog steeds mooi. De zaden waaien nog steeds weg, en de tatoeage is realistisch maar lijkt je nog steeds een gevoel van verwondering te geven die je nergens anders kunt vinden.

Vooruit gaan

Paardebloem-Tattoos-Pictures-13

Deze paardebloem tatoeage wordt geleverd met nog een andere boodschap en het vertelt je dat als je ergens in gelooft, je echt verder kunt gaan. Natuurlijk zul je merken dat dit betekent dat je verder moet gaan met je leven. Het grootste deel van de tatoeage is te vinden in de eenvoudige woorden, maar je vindt een paardebloem subtiel opzij gezet.

In kleur kijken

groot

Op zoek naar de levendigheid in het leven kan moeilijk zijn, maar deze paardenbloem helpt je om dat te doen. Het gaat er niet om dat het alle zaailingen verliest, maar het gaat erom dat het meer kleur geeft met alle verschillende tinten van oranje, roze, paars en blauw. De sprankeling is iets dat je alleen krijgt van een moderne kijk op de paardenbloem, en in plaats van een vogel te worden, veranderen de zaailingen in een levendige libel die klaar staat om voor het eerst de wereld te veroveren.

Een herinnering aan mortaliteit

qitem.php

Nogmaals, de betekenis van deze tatoeage is grotendeels afhankelijk van de woorden, omdat het ons vertelt dat we geen spijt moeten hebben van ouder worden. Het herinnert ons eraan dat we sterfelijkheid hebben. Het laat echt zien waar de paardenbloem echt om draait, omdat het een prachtig stuk is dat langzaam zijn zaailingen verliest. Het is de dood van de paardenbloem, maar het blijft zich verder verspreiden om toekomstige generaties voor te bereiden, net zoals we dat in het leven moeten doen. Deze paardebloem tatoeage is diep, maar de eigenlijke illustratie is vrij eenvoudig, waardoor je de woorden kunt overdenken die velen vaak zouden vergeten als ze niet werden geschreven.

De wens van een kind

Mooie paardebloem tatoeages (8)

De onschuld van een paardenbloem is iets dat veel mensen vergeten, maar je zult merken dat het vaak wordt neergezet met berichten. Deze tatoeage heeft geen boodschap, maar het toont een klein meisje dat een paardenbloem in de lucht gooit, iets dat waarschijnlijk in al onze kindertijd is gebeurd. De paardenbloem verspreidt zich in de lucht en het is mooi op zijn eigen manier, iets dat niet moet worden onderschat. De enige plek waar hun tatoeage ontbreekt is het detail van het kleine meisje. Het lijkt bijna een slecht getekend stripfiguur en ik zie helemaal geen voeten of benen op het meisje.

Het vergeten van ontberingen

Dandelion Tattoo 7

Het is veel te vaak moeilijk voor mensen om te vergeten dat de ontberingen nooit eeuwig zullen duren, en dat niets echt waar is. Echter, net zoals de paardenbloem het zaait en zijn leven verstrijkt, zo ook de ontberingen in ons leven. Deze tatoeage is vetgedrukt en de belettering is opvallend. Het is elegant en het is prachtig.

In volle bloei

Paardebloem tatoeages

Kleur is iets dat de meeste paardebloem-tatoeages missen, maar u zult merken dat dit bij deze niet klopt. Het heeft de perfecte combinatie van levendigheid en realisme, die je gewoon niet vaak kunt zien. Je kunt zien dat de persoon die deze tatoeage kreeg een visioen had, en de kunstenaar die het deed, had duidelijk vaardigheden. Het is een paardebloemtattoo om trots op te zijn.

Verspreid in de nacht

Paardebloem Tattoo ontwerpen

Deze tatoeage heeft ook een gevoel voor kleur en realisme, maar het is gewoon niet levendig. Het is somber en mooi op een manier die je eraan herinnert dat zelfs de eenvoudigste dingen majestueus kunnen zijn. Met vogels die vrij door het ontwerp van de hemel vliegen, toont het je dat er nog schoonheid in de natuur is, zelfs in de eenvoudige en kleine dingen die we gewoonlijk als vanzelfsprekend beschouwen. Dat is precies zoals deze paardebloem.

Vergeet nooit eenvoud

collin_dandelion

Soms als we voor een tatoeage gaan, is het te groot en te veel, maar deze tatoeage is misschien iets te simpel. Het is klein en lijkt precies op zijn plaats te zijn. Het is een mooie tattoo, maar veel mensen zouden merken dat het ontwerp een beetje diepte en karakter mist. Maar voor sommige mensen is eenvoudig genoeg.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: