145 nek tatoeages die een verklaring afleggen

Nek tatoeages zijn een gedurfde keuze voor iedereen. Eerder, nek tatoeages waren alleen voor de dapperste mensen, maar ze worden steeds meer in de mode, onder jongens en in toenemende mate ook meisjes. Als je op zoek bent naar een verklaringstatoeage, dan zal de nek-tatoeage precies dat doen. We hebben een aantal geweldige ontwerpen gekocht om overheen te bladeren.

Als u op zoek bent naar een nek-tatoeage, moet u volledig bereid zijn om u te verbinden aan het ontwerp dat u hebt gekozen. Nek tatoeages zijn geweldig en kunnen een breed scala aan maten en complexiteiten bevatten, ze zijn ook uiterst moeilijk te verbergen, afhankelijk van de plaatsing die je hebt gekozen. Iets aan de basis van je nek of achter je oor kan vrij gemakkelijk te verbergen zijn voor werk. Maar iets onder de kin of iets dat groot is aan de zijkant van je nek, heeft misschien een concealer en een of ander artistiek talent nodig. Hoewel tatoeages steeds algemener worden geaccepteerd, moet je altijd in gedachten houden of een werkgever je voor je zal veroordelen en je alleen voor je werk een baan zal geven. Maar of je nu kiest voor een tatoeage in je nek of niet, het zijn nog steeds fantastische kunstwerken die iedereen gemakkelijk kan dragen. Hier zijn 40 tattoo ontwerpen om van te genieten en te genieten:

1. Spinnen

spinnenhalstatoeage

Spinnen zijn griezelig en zijn waarschijnlijk betere tatoeages in de nek voor jongens dan voor meisjes. Maar als je van spinnen houdt, ga er dan voor en kies de griezeligste die je kunt vinden! Mensen hebben tatoeages van zwarte weduwen, wolfspinnen, tarantula's en zoveel anderen gekregen, dit is je kans om iets ongelooflijk engs te kiezen.

2. Hemelsterren

koele nek

Ster hals tattoo ontwerpen zijn zeer zeker populaire tatoeages op de hals voor meisjes, maar jongens worden ook steeds meer geïnteresseerd in sterren. Ze kunnen delicaat zijn en een verscheidenheid aan verschillende vormen creëren die met mystieke wervelingen met elkaar kunnen worden verbonden. Sommigen kiezen er zelfs voor om een ​​sterrenbeeld of het sterrenbeeld van hun sterrenbeeld te krijgen.

3. Lippenverzorging (Lip Prints)

n10

Lipprints zijn populaire nek tatoeages voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn nogal androgyne en zijn zeker een van de meer populaire ontwerpen voor nek-tatoeage vanwege de verscheidenheid aan maten waarin ze kunnen worden gemaakt. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om de lipafdrukken te doen van iemand van wie ze houden om de tatoeage zo veel meer te laten betekenen.

4. Vlinder

3d vlinder nek tattoo

Vlinders zijn ongelooflijk populaire tatoeages op de hals voor meisjes, en er zijn geen vragen waarom. Ze zijn mooi, delicaat en kunnen in verschillende burst-kleuren worden gemaakt, waardoor ze allemaal eenvoudig te personaliseren zijn en volledig uniek zijn.

5. Peter Pan

n2

Wie hield niet van Peter Pan opgroeien? En voor iedereen die de spelen gadesloeg groeide in de wetenschap dat Peter Pan altijd door een meisje werd gespeeld. Maar of je nu fan bent van Peter Pan of niet, het kiezen van je favoriete personage uit een boek, film, tekenfilm of toneelstuk is een geweldige manier om hulde te brengen aan iets waar je dol op bent of waar je een passie voor hebt.

6. Kroon

kroon tatoeage op de nek

Kronen zijn ook zeer populaire ontwerpen voor nektaattjes, omdat ze klein en eenvoudig kunnen zijn, of groot en ingewikkeld. Deze kroon is meer aan de eenvoudige kant en ziet er geweldig uit in de nek van dit meisje. Zoiets overschaduwt het gezicht niet en ziet er geweldig uit. Dit is een geweldig idee voor een eerste tatoeage omdat het klein is en je een tatoeage voor de eerste keer kunt ervaren zonder veel tijd onder de naald door te brengen.

7. Script en veren

n3

Veel mensen beginnen veren en script in tandem met elkaar te gebruiken. Dit is zeker populairder voor tatoeages op de hals voor meisjes, maar het vermogen om je tatoeage iets te laten zeggen en het met een veer te volgen, is geniaal. Sommigen kiezen ervoor om een ​​veer te gebruiken in plaats van een eenvoudige veer zoals deze tatoeage, maar wat je ook kiest, is geheel aan jou.

8. Vlinder / mot

n16

Hoewel velen dit nek-tattoo-ontwerp een vlinder zouden noemen, zorgt de brede set vleugels er zeker voor dat het eruit ziet als een mot. Motten worden echter ook populairder in het ontwerpen van nek-tatoeages en kunnen overal in de nek worden geplaatst. Ze worden meestal gevonden in de keel of langs de achterkant van de nek om de ronding van de nek onder de kin of haarlijn te accentueren.

9. Dromenvanger

n20

Dream Catchers zijn een mooie keuze voor een tatoeage omdat ze ingewikkeld en mooi zijn. Veel mensen krijgen tatoeages van droomvangers en ze zijn niet alleen specifieke tatoeages in de nek voor meisjes, jongens houden ook van hen. Je vindt er veel van deze ingewikkeld versierd met kralen, veren en zoveel andere toevoegingen aan het ontwerp om elke dromenvangertattoo uniek te maken.

10. Dragonfly

vlinder in de nek

Libellen zijn geweldige insecten en er wordt gezegd dat ze met hoge snelheden vliegen. Hoewel libellen cool zijn, is er gewoon iets geweldigs aan een tattoo met een libelhals. Bovendien zijn ze geweldig voor zowel jongens als meisjes. Als dit een tattoo is waarvan u denkt dat deze u bevalt, moet u overwegen deze ook in kleur te krijgen, omdat de effecten die kunnen worden gecreëerd, het ontwerp nog meer tot leven zullen brengen.

11. Olifanten

schattig nek tattoo meisje

Deze tatoeage van een mammie en babyolifant is beslist meer een inspirerende nek-tatoeage en misschien niet voor iedereen. We zijn er echter van overtuigd dat dit hals-tattoo-ontwerp een heel speciale betekenis heeft voor dit meisje.

12. Butterfly overzicht

awesome1

Er zijn mensen die er simpelweg voor kiezen om de contouren van een vlinder te krijgen in plaats van deze volledig ingevuld te hebben zoals we allemaal gebruiken om te zien. Deze eenvoudige vlinder is het perfecte hals tattoo ontwerp voor de plek die dit meisje heeft gekozen.

13. Winged Memorial

n6

Memorial Pieces zijn over het algemeen behoorlijk populair, omdat je een stuk van je skin opdraagt ​​aan een geliefde om je eraan te herinneren, zelfs als ze niet langer in gebruik zijn. Hoewel veel mensen ervoor kiezen om gedenktekens op hun armen, ruggen en kuiten te plaatsen, is de achterkant van de nek ook niet zo'n slechte plek.

14. Reaper

tatoeages op de nek

Reapers raken nooit uit de mode en zijn zeker een tatoeage in de nek voor jongens, want er zijn niet veel meisjes met tattoos van Grim Reapers. Deze reaper-tatoeage in Amerikaanse traditionele stijl is prachtig gedaan en past uitstekend bij de nek van deze gast.

15. Sleutel

nek tattoo

Key-neck tattoo-ontwerpen zijn populairder bij jongens dan bij meisjes, maar ze zijn tamelijk androgyn en kunnen door jongens of meisjes worden gedragen.

16. Hartontwerp

n13

Dit ingewikkelde hartontwerp met wat parels en parels schijnt te hangen is de perfecte pasvorm. Dit soort tatoeages zijn zeker vrouwelijker en passen beter bij meisjes dan bij jongens.

17. Black Rose

geweldige nek tattoo

Black en Violet Roses zijn geweldige nek tatoeages en kunnen gemakkelijk worden afgemaakt van als andere tatoeages dichtbij worden gezocht. Ze kijken meestal naar voren als ze getatoeëerd zijn, maar kunnen beide kanten op en zien er geweldig uit.

18. Rode roos

nek steeg

Red Roses zijn net als elke andere roos en een geweldige, maar overdreven populaire keuze voor nek-tatoeages.

19. Portret

n14

Portretten van geliefden en vrienden of zelfs beroemdheden zijn ongelooflijk populaire ontwerpen voor nek-tatoeages, hoewel ze vaker bij mannen worden aangetroffen dan bij vrouwen. Degene die dit portret heeft getatoeëerd heeft geweldig werk gedaan omdat het er heel realistisch uitziet.

20. Amerikaanse traditionele slang en dolk

Alex Sherker nek tat

Tatoeages in Amerikaanse traditionele stijl zijn een goede keuze als je een nek-tatoeage wilt, hoewel slangen en dolken zeker tatoeages op de hals zijn voor jongens in plaats van meisjes.

21. Schedel en rozen

chris

Schedels en rozen zijn al vele jaren aan elkaar gekoppeld en leggen altijd een verklaring af. Dit aquarel-achtige tattoo-ontwerp ziet er geweldig uit en is absoluut uniek.

22. Mot

nek tat

Hoewel deze tatoeage moeilijk te zien is, lijkt hij beslist meer op een mot dan op een vlinder. Mottaftattoos worden steeds populairder en worden meestal als tatoeages in de nek voor meisjes gekozen.

23. Fox

nek tat 1

Hier is nog een voorbeeld van een prachtige tattoo in Amerikaanse traditionele stijl, vossen waren ongelooflijk populair toen het tatoeëren in traditionele Amerikaanse stijl prominenter was. Hoewel je nog steeds artiesten kunt vinden die American Traditional-tatoeages kunnen doen, zijn ze steeds moeilijker te vinden.

24. Native American Princess

n11 Paul Aherne

Indiaanse vrouwentattoos zijn geweldige tattoo-ontwerpen in de nek en worden meestal gedaan in een Amerikaanse traditionele stijl. Dit soort tatoeages zijn goede tatoeages op de hals voor meisjes en jongens, en je zult ook veel pin-up neck tatoeages vinden zoals deze.

25. Uilen en rozen

N17

Uilen zijn wijs en mysterieus, terwijl rozen mooi zijn en als ongelooflijk delicaat worden gezien. De uil en de roos spelen elkaars tegenpolen af ​​om een ​​ontzagwekkend nek-tattoo-ontwerp te creëren. Uilen en rozen, of ze nu samen zijn of gescheiden, zijn geweldig voor jongens en meisjes.

26. Hibiscus

n18

Dit eenvoudige tattooontwerp met hibiscushals is prachtig gedaan en ziet er ongelooflijk delicaat uit op de achterkant van de nek van dit meisje. Floral tatoeages die zo worden gedaan zijn absoluut tatoeages op de hals voor meisjes in plaats van jongens. Misschien is het de delicate aard van de tatoeage die ervoor zorgt dat mannen geen bloemige tatoeages krijgen zoals deze.

27. Sierlijke bloem

n5

Sierlijke bloemmotieven zijn een andere tattoo-stijl voor meisjes en kunnen worden gedaan in ingewikkelde vormen om een ​​ontwerp te maken van vloeiende lijnen en schakeringen op deze manier, of op een meer realistische manier met veel kleur. Sierlijke bloemmotieven zijn erg mooi en kunnen zeker enige aandacht trekken.

28. Rose

rozenhals

Hier is nog een roze tatoeageontwerp op de achterkant van de nek van een vrouw, maar in tegenstelling tot het realisme dat we in de vorige rozen zagen, is deze in een Amerikaanse traditionele stijl. De heldere en levendige kleuren en de plaatsing maken het een perfecte pasvorm voor iedereen, hoewel je dit soort tatoeages vaak zult vinden in de nek van meisjes in plaats van jongens.

29. Eagles en Roses

n1

Hoe de adelaar aan de linkerkant van de nek van dit meisje en de blauwe roos aan de rechterkant bij elkaar passen, beide zijn een geweldig idee en kunnen u een idee geven van wat mogelijk is bij ontwerpen van nek-tatoeages. Hoewel dit twee aparte tatoeages kunnen zijn, zijn het allebei prachtige tattoo-ontwerpen.

30. Camera

N23

Ben je een shutterbug? Dan is deze nektaart misschien precies wat u zocht. Deze nek tattoo is geweldig voor jongens of meiden en zal zeker pronken met je passie voor fotografie, terwijl je je liefde voor je hobby groet.

31. Gitaarboom

n7

Dit tattoo-ontwerp krijgt waarschijnlijk een paar vragen, maar het is absoluut uniek. Dit is een andere goede tattoo voor zowel meisjes als jongens en zal een passie voor natuur en muziek tonen in één enkelvoudig ontwerp. Je zou waarschijnlijk ook ideeën kunnen combineren in een enkele tatoeage om deze unieker te maken zoals deze.

32. Amerikaanse traditionele panter en roos

nek panter

Amerikaanse traditionele tatoeages zijn populair voor panters en rozen, en dit is een perfect voorbeeld. Hoewel veel mannen deze tatoeage eerder zullen krijgen dan meisjes, zou deze tatoeage er geweldig uitzien, ongeacht uw geslacht.

33. Kat en kraaien

n12

Als je van katten houdt, kun je een tatoeage als deze misschien overwegen voor iets simpels en schattigs. Het ontwerp is absoluut een van die tatoeages op de nek voor meisjes, maar dat betekent niet dat jongens geen kattenliefhebbers zijn of niet zoiets als dit. Als je nog nooit eerder een tatoeage hebt gekregen, zou dit een goede eerste tatoeage zijn.

34. Vormen

kleine nek tattoo

Heb je een favoriete vorm? In sommige gevallen zul je merken dat je sommige vormen leuker vindt dan andere, of misschien heb je wel een geweldige favoriet. Waarom hulde brengen door een nektaart te krijgen van de vorm waar je van houdt? Niet alleen is zoiets kleins zo gemakkelijk om in andere ontwerpen voor nektaarten te werken, maar het zal ook degenen die nog nooit een tatoeage hebben gehad, een goede eerste geven.

35. Harten

n8

Harten zijn erg populaire tatoeages op de hals voor meisjes, en hoewel dit een eenvoudig overzicht is, laat het genoeg ruimte over om toe te voegen als je kiest. Harttattoos laten veel ruimte over voor opties en kunnen eenvoudig of sierlijk zijn, afhankelijk van waar je naar kijkt.

36. Achter de oorrozen

achter het oor

Deze roze tatoeage is een ander uitstekend idee voor iemand die iets wil om de ronding van zijn nek te accentueren. Het is ook heel gemakkelijk om te verbergen als je ergens werkt waar tatoeages niet openlijk worden geaccepteerd. Meer meisjes krijgen roze tatoeages zoals deze, maar rozen zijn niet echt specifiek voor een enkelvoudige groep mensen.

37. Waterverfboog met wervelkolommanuscript

aquarel nek tattoo

Bogen in de nek zijn niet zo gewoon als je zou denken, en ze zijn een mooie tattoo in de nek voor meisjes. Deze boog neemt een aquarel geverfde stijl aan en kan je helpen een paar ideeën te genereren als je een tattoo met een strikdouche wilt ontwerpen. Het extra lange stuk lint dat langs de ruggengraat loopt, biedt je ook een goede plek om je favoriete quote of zin in een elegant script te zetten.

38. Tiger Moth

tijger nek tattoo

De tattoo van de tijgermot was op een bepaald moment ongelooflijk populair, maar nu is het iets unieks en werkt het perfect als een nektaart. Hoewel je dit als een soort meme zou kunnen beschouwen, zal deze tijger- en mottatoegering zeker een paar willekeurige vragen oproepen. Dit ontwerp werkt goed voor zowel jongens als meisjes en kan er geweldig uitzien over de keel of achter in de nek.

39. Staatstatoeage

lol

Misschien ben je als kind heel wat rondgereisd, of heb je gewoon liefde voor je staat, waarom groet je het niet met een tatoeage in de vorm van de staat. Je kunt deze opgevuld vinden met verschillende dingen, zoals de staatskleuren of vlag.

40. Scriptzin of citaat

N25

Citaten en frases zijn ongelooflijk populair voor de achterkant van de nek en bovenrug, omdat ze een grote verklaring afleggen. Je kunt kiezen wat voor jou iets bijzonders betekent, of je kunt iets leuks kiezen dat je aan het lachen maakt. Wees er zeker van dat het iets is waar je lang plezier van zult hebben, want de ruggengraat en de achterkant van de nek boven de wervelkolom zijn behoorlijk pijnlijk.

41. White Rose

tumblr nek

Hier is een bonus tattoo-ontwerp voor de nek, en het werd gekozen omdat het anders is dan de andere stijlen die we hier vandaag hebben getoond. Dit leven als witte roos lijkt bijna uit de huid te komen of alsof het is geverfd met olieverf. Veel mensen kiezen witte rozen als tatoeages als een teken van herdenking, terwijl anderen gewoon denken dat ze mooi zijn.

Als je een van de tattooontwerpen in de nek leuk vond die we hier hebben laten zien, of als je een favoriet hebt, laat het ons dan weten in de comments hieronder. U kunt ons ook vertellen over de tatoeages in de nek die u heeft of die u momenteel overweegt. Voor mensen met vragen over tatoeages en het zoeken naar andere tatoeage-gerelateerde informatie, horen we graag uw vragen zodat een van onze andere lezers u de informatie kan bieden die u zoekt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: