50 zglob tetovaže za žene

Čini se da je potražnja zglob tetovaža, osobito među ženama diže do dana. Da djevojka koja ima tetovažu više se ne smatra promašajem. Da biste dobili tetovažu, zglobovi se smatraju najcjelotvornijim dijelom tijela jer obično imaju manje masti i osjetljivi su dio tijela. Tako proces može biti malo bolan kada se tinta ubrizgava u kožu.

Zglob tetovaže za žene često se smatraju da poboljšaju osobnost i ljepotu. Lako privlači. Manje osobe izgledaju bolje na zglobu žene. U međuvremenu, odabir tetovaža je spolno specifičan. Djevojke najviše žude za beskonačnost ili slatke. Žene su više izbirljive i moderne, njihove tetovaže često se vide kao cool i sa smislene poruke. Dođite i pustimo da istražimo slatko svjetlo zglobova tetovaže.

ručni tetovaže-za-žene

Različiti dizajn zuba, tetovaže i značenja

Djevojke tetovaže kao što je spomenuto u početku su male i slatke. Za razliku od tvrdokornog i glasnijeg dizajna muškaraca, djevojke vole stilske poput jednostavnih citata, cvjetnih i tako dalje. Slatki su često simboli - križ, zvijezda, ljubavni znakovi, čak i ptice. Neke žene vole narukvice tetovaže koje se mogu koristiti kao nakit. Zatim su mali tetovaže srca i ručnih zgloba s gumenim narukvicama. Ovo je malo pa se možete lako sakriti dok ste na svom radnom mjestu.

Ptice su česte među ženama. Možete ga staviti na bočni zglob jer daje drugačiju dimenziju izgledu. Ostali od kojih možete odabrati su polumjesec, suncokret, ili čak simbol zodijaka. Možete odabrati boju u boji, dot-work, posao s bijelom tintom ili crni posao. Izbor ovisi o vašem ukusu.

Iako su većina tetovaže samo dio umjetnosti tijela, neki imaju i njihova značenja. Sidro, na primjer, simbolizira snagu i stabilnost, s druge strane jednostavni glifi znači "istražiti". Neke žene vole ove komade s određenim značenjima. Osim ovih žena željeli su uključiti i prvo slovo njihova zaručnika / supruga / djeteta. Svaka ima svoju sentimentalnu vrijednost, koja pokazuje da vam je stalo do nekoga ili nečega.

Zatim postoje tradicionalni poput znakova "ljubavi" ili "mržnje", ili lav, što znači odan i hrabar. Među minimalističkim tetovažama koje su poludjeli ovih dana su dizajn duhova, luk i strijela, kompas, golub ili kraljica kluba koja podrazumijeva snažnu i posesivnu osobu.

Među većim tetovažama žene općenito preferiraju lotos, simbolizirajući božanstvo ili "Dream Catcher", koji ima povijesne i kulturne konotacije. S druge strane, geometrijske tetovaže su trendi dizajni i mnogo vole žene danas. Oni su manje skupi, imaju osjećaj bezvremenosti i privlačni su.

Uz geometrijske tetovaže su nacrti koji prikazuju cijeli ciklus mjeseca koji izgleda fantastično prošireno na zglob. Neke djevojke vole lik crtića; tako da piercing zec zec može biti zabavno kao i nostalgično.

Popularnost zglob tetovaže za žene danas

Tetovaže se smatraju tijelom umjetnosti; danas su nove vrste umjetnosti. Ranije je bilo ograničeno na muškarce koji su imali vrlo muški izraz. No, s vremenom su se žene počele izražavati kroz ovu umjetnost.

Popularnost zglobnih tetovaža među ženama danas je znatno porasla, a velik dio toga pridonijeli su razne slavne osobe i umjetnici koji pasivno podržavaju ove zglobne tetovaže. Iako nema granica različitim simbolima, djevojka voli probušiti, dijelili smo neke popularne ovdje.

Nadam se da vam se sviđa naš izbor i primijenite ga na zapešća sljedeći put kada posjetite tetoviranje!

Lijep primjeri zglob tetovaže za žene

ručni tetovaže-01

Ovaj osjetljivi dizajn tetovaža zgloba ima siluetu polumjeseca koji je kompletan s obrascem mačaka. To je tako jednostavan, ali zamršen stil tinte koji bi izgledao lijepo na svakome. Ako ste ljubitelj mačaka, ova tetovaža bi bila savršena.

ručni tetovaže-02

Ovaj detaljni dizajn se proteže sve do ručke u plemenski / boemski stil koji je vrlo trendi. Uzorak ostaje jednostavan i crna, ali definitivno se izdvaja iz mnoštva što ga čini jednim od najzanimljivijih tetovaža ideja za žene.

ručni tetovaže-03

Ova tetovaža kaže "Joie de Vivre" što znači Joy of Life ili požuda za život na francuskom. Kompletna je s različitim cvijećem i lišćem. To je prilično ženski dizajn koji bi izgledao sjajno za svaku djevojku koja želi pokazati svoju strast za svijetom.

ručni tetovaže-04

Ova tetovaža zgloba ima lijepo dizajniran cvijet s perjem koje izlazi iz latica. Ona dolazi preko i dolje ruku / zglob u dijagonalnom smjeru za stil koji se stvarno ističe sami ili kao dio rukav.

ručni tetovaže-05

Savršeno za one koji vole putovanje, ova tetovaža kaže "Wanderlust", što u osnovi znači "voli putovati". Isporučuje se s kompasom i može uključivati ​​i markice vaših odredišta putovanja. Ovo je uistinu jedinstven dizajn koji pomaže pokazati tko ste.

ručni tetovaže-06

Ako tražite ideju tetovaža zgloba i volite istražiti ili putovati, ovaj dizajn je lijep. To je tetovaža kompasa, vrlo detaljna i simetrična, uistinu klasični stil koji bi odgovaralo mnogim ženama vani.

ručni tetovaže-07

Za nježnu tetovažu koja elegantno dolazi oko ručnog zgloba, ovaj dizajn je savršen. Vrlo je jednostavna crna crta, čini izgledom komadom nakita, a ne tintom, jer završava uredno na ruci s dijamantnim oblikom.

ručni tetovaže-08

Ova tetovaža planina s nebeskim nebom iza nje je jednostavna, ali detaljna. Jedinstveni dizajn savršen je za one koji uživaju u velikom otvorenom prostoru. Crna obložena tetovaža ima neke jednostavne sive sjenčanja i ističe se od generičkih tetovaža na zglobu.

ručni tetovaže-09

Ako ste u potrazi za podebljano zglob tetovaže za žene, ovo je idealno. Ima geometrijske oblike uređene u plemenskom stilu. Tetovaža dolazi sve do zgloba i završava s nekim crnim točkama na vrhu ruke.

ručni tetovaže-10

Ova tamno obojena tetovaža navodi riječ "Ljubav", sa svakim slovom u drugoj boji. Kao da dizajn nije dovoljno jedinstven, ima simboličan crni ključ kroz pisanje.

ručni tetovaže-11

Odstupite od gomile s ovom jedinstvenom tetoviranom "barkodom" na zglobu. Brojevi na pečatima mogu biti datum koji vam znači nešto, bez obzira radi li se o godišnjici ili smrti voljene osobe.

ručni tetovaže-12

Ako ste u potrazi za zglob tetovaža ideja, ali ne želite ništa previše složen, ovaj minimalistički stil je savršen. Ovaj jednostavan dizajn crne linije dolazi oko ruke, okupljajući se zajedno u jednom trenutku.

ručni tetovaže-13

Ova detaljna tetovaža na zglobu je cvjetni dizajn na vrhu ruke, s različitim vrstama oblika latice koji izlaze iz njega i zglobom / rukom. Korištenje sjenčanja na ovoj tetovaži čini ga vrlo kvalitetnim komadom.

ručni tetovaže-14

Ovo crno sidro isprepleteno šarenim cvjetovima jedna je od najljepših tetovaža zgloba za djevojčice. Upotreba sjenila na sidro čini ga 3D i ženstvenim dodirom doista završava komad.

ručni tetovaže-15

Ova tetovaža koja dolaze oko i ispod zgloba je zamršena, s čipkom učinak koji ga čini ističe. Lijepo je završeno s detaljnim perom koji pada na stranu ruke.

ručni tetovaže-16

Ako tražite nešto za malo više "tamo" u smislu zglob tetovaža ideje, ovo je savršeno. Dizajn sadrži niz različitih uzoraka koji dolaze zajedno u plemenskom dizajnu, završavši na pola puta do ruke za istinski izdvojeni komad.

ručni tetovaže-17

Ova ženska tetovaža ima tri ružičaste ruže. Ono što započinje poput ružičaste ruže iznad ruke prolazi kroz procvat procvata i završava kao cvijet koji cvjeta. Ovo je prekrasan i nježan dizajn koji bi odgovaralo mnogim djevojkama.

ručni tetovaže-18

Za ljubitelje glazbe, ova tetovaža je od svih klasičnih simbola koje biste pronašli na kasetofonu. Jednostavan dizajn koristi "igru", "brzo naprijed", "premotavanje unatrag" i još mnogo toga - sve jednako razmaknute za jednostavnu tintu koja je također jedinstvena.

ručni tetovaže-19

Ako želite isklesati ili volite finije stvari u životu, ova dijamantna tetovaža je savršena. To je malo izvan središta i naglavce na ruci. Sadrži niz zrnaca, bluesa i purpura; dolazeći zajedno u 3D stilu koji stvarno ističe.

ručni tetovaže-20

U pogledu zglob tetovaže, ovaj sivi i bijeli delikatni cvijet dizajn je stand out komad. Ima nevjerojatne detalje i prekrasno pada preko ruke. Ova ženska tetovaža izgleda sjajno za mnoge žene.

ručni tetovaže-21

Ova stabla tetovaža je jednostavna, ali s nekim iznenađujuće boje rad na lišću dati nešto malo extra posebne. Pastelna ružičasta, plava i ljubičasta se rastopiti kako bi označili prekrasan komad tinte.

ručni tetovaže-22

Ova cvjetna tetovaža ružičaste cvjetnice počinje na zglobu i lagano se uzdiže, a sastoji se od jednostavnih boja i sjenčanja. Dizajn svjetla je vrlo nježan što ga čini zapanjujućim izborom za svaku djevojku koja traži nešto žensko.

ručni tetovaže-23

Ako tražite jedinstvene i jednostavne ideje za tetovaže, ovaj je komad idealan. Sadrži 2 crtkane linije isprepletene jedna s drugom oko zgloba, ova tetovaža definitivno ističe.

ručni tetovaže-24

Ova šarena tetovaža sastoji se od središnjeg srca / ružičaste kombinacije, s nekim laticama / cvjetovima koji dolaze sa strane. Ako volite lišće, cvijeće i sve što se spada u ovu kategoriju - ova tetovaža je savršena.

ručni tetovaže-25

Ova crna i bijela tinta sastoji se od 3 cvijeta, sve stvorene lijepo. Tetovaža je ženstvena, ali s nekim detaljima. Ovo bi izgledalo sjajno kod bilo koje žene koja traži nježan zglob.

ručni tetovaže-26

Složena tetovaža ruže u punom cvatu u svijetloj sjeni grimizne boje, zajedno s smaragdnim zelenim lišćem i detaljnim sjenama koje se kreću u sredini cvijeta, a rubovi blijedi u nešto od akvarelne teksture.

ručni tetovaže-27

Duhovna izjava koja se sastoji od maslačaka, latica lagano nagnuta da dopušta teksturu, povezanu s dugim nizom prozora koji se preklapaju u sredini. Dva lišća izvlače se za svaku stabljicu, dok su suptilni tragovi trnja dodali određeni život komadiću.

ručni tetovaže-28

Jednostavan, ali vrlo detaljan zglob tetovaža cvijeta koji cvjetaju, latice otvaraju na sličan način kao lotos ili hibiskus, s osjetljivim točkicama na vrhu i dnu cvijeta. Ovo se usredotočuje na linije i krivulje kako bi život postigao skroman dizajn.

ručni tetovaže-29

Mješavina jednostavnosti i detalja - ruža u punom cvjetanju zasjenjena izgleda gotovo živahnom, uz dodanu kombinaciju linija i krivulja koje cvjetaju, gotovo izgledaju kao buket mješovitih florala, a ruža kao glavna točka.

ručni tetovaže-30

Dok su perje jedno od najpopularnijih koncepata zglobnog tetovaža, to je uspjelo začiniti s efektom slabljenja na vrhu, pernatih dijelova koji prelaze u sitna srca. Riječ "Ljubav" napisana detaljnim rukopisom savršeno se podudara i dovršava dizajn.

ručni tetovaže-31

Ovaj je kreativni koncept koji kombinira dvije popularnije opcije tetovaža: strelicu i cvijet koji cvate. Stabljica se postepeno obavija i oblikuje strelicu koja probija kroz lotos sa zasjenjenim savjetima. Jednostavna je, ali privlačna.

ručni tetovaže-32

Lijepo dizajniran polumjesec koji se postupno prelazi u puni mjesec, fino isprepleten po obliku kako bi stvorio sjene i teksturu do tetovaže. Obojene zavjese dodaju detalje, zajedno s gerijanskim i hibiskusnim cvjetovima koji se izvlače uz tamne paprati.

ručni tetovaže-33

Ova tetovaža, sa svojim jedinstvenim konceptom, uključuje sjene dvaju gavrana smještenih na granu. Linija lijepo, ali suptilno se uklapa s venama duž nositelja zgloba. To je prilično minimalistički komad koji se proteže izvan svoje mašte.

ručni tetovaže-34

Ova živahna, precizna linija točkica koja slijedi boju duga je savršena ideja tetovaža zgloba za žene koje uživaju živost i jednostavnost oblikovanu u jedan kreativni dizajn zglobova. To je definitivno onaj koji, premda suptilan, puno govori o svom nositelju.

ručni tetovaže-35

Skup od tri leptira glatko je zalijepljen uz zglob, s živim crnim obrisima i detaljima - dva leptira više se usredotočuju na linearnu umjetnost, gdje su različite linije savršeno privučene duž krila, dok je srednja skromna točkica.

ručni tetovaže-36

Rastući trend zubnih tetovaža ideja uključuje jednostavnu linearnu umjetnost s naizgled smrknutim bojama, živopisne nijanse koje prolijevaju po svojim jednostavnim obrisima. U ovom slučaju, oblik je od šišmiša, s kobalt plavom i magenta akvarel teksture koji ga okružuju.

ručni tetovaže-37

Dreamcatcher je rastući trend među zglobnim tetovažama za boheme u srcu. Ova pažljivo formulirana tetovaža točno odražava obruč i niti u sredini koji oponašaju lotos, zajedno s perjem koji se vise u kuglicama u kuglicama ispod predmeta.

ručni tetovaže-38

Evo još jednog koji pokazuje suptilni boemski njuh: skup od pet strelica u različitim oblicima, od vrha do pramenih krajeva. Njegova jednostavnost dodaje elegantan i ženstveni dodir na tetovažu, koliko god to bilo jednostavno.

ručni tetovaže-39

Još jedan lotus, ali ovaj put dodaje prskanje boje - posebno kobaltno plavo i magenta - između njezina zamršenog nacrta. Na vrhu i dnu cvijeta postoje tri seta točkica, a njezina tekstura akvarela izlazi malo izvan linija.

ručni tetovaže-40

Mnogo detaljnija tetovaža polumjeseca s zamršenim oblicima i uzorcima sličnim snimačima snova, s kovrčama i krugovima, da ne spominjemo mali cvijet u sredini i viseće zrnce duž rubova, dodajte određeni život na komad.

ručni tetovaže-41

Vrlo razrađena i zamršena zastupljenost potpuno cvjetnutih hibiskusnih cvjetova, sjene dodaju životni dodir u već detaljni stil, a završava s oblikovanim granama i stabljikom, venskih lišća i malim pupoljcima koji još nisu u cvatu.

ručni tetovaže-42

Za one koji vole kombinaciju suptilnosti i milosti, ovdje je jedna od elegantnijih i suptilnijih tattoo ideja za žene. Iako je to crni pero, njegovi detalji i različita mekoća u svom stilu zbog svojeg oblika i finih točaka čine ga tako da izgleda kao da je polako, ali naravno, padala.

ručni tetovaže-43

S prvog pogleda, ova šuma gotovo izgleda poput raskošnog, konoplja zapešća. Međutim, po bližoj inspekciji, tetovaža nudi zavirite u više slojeva tamne borove šume - donji dijelovi su tamnija sjena jer polako prelazi u sjene na leđima.

ručni tetovaže-44

Neke popularne ideje za tetoviranje zgloba su jednostavne grane cvijeća, s glavnom točkom kao potpuno cvjetni hibiskus, okruženi pupoljcima koji još nisu cvjetali. Granice su samo linije koje djeluju kao lijepe minimalističke dotakne već elegantno jednostavan komad.

ručni tetovaže-45

Kombinacija trokuta i prostora čini za prilično hipster stilu. Za ovo, to je precizno nacrtani trokut s prekrasnim i potpuno obojenim središtem, nijanse su koristile mješavinu dudova, uočene liljevima kako bi stvorile planete i zvijezde.

ručni tetovaže-46

Ne samo da ova tetovaža koristi crne sjene, već i one sive. Ovo čini cvijeće izgleda više kao svjetlo crtež, iako raskošan, zajedno s ružama koje su u potpunosti cvate i okolnim pupoljcima.

ručni tetovaže-47

Cvjetovi su jednostavno jedna od najpopularnijih ideja zglobne tetovaže, a ukljucujuci i one koji izgledaju kao buketi zbog svojih specifičnih, zasjenjenih obrisa. Ovaj, međutim, čini ga tako da buket djeluje kao vunica oko njezinog zgloba.

ručni tetovaže-48

Jato od pet ptica jedni druge nakon što lete - u jednostavnoj živopisnoj crnoj - što ih čini izgleda poput sjena ptica koje se međusobno slažu s krilima. To je koncept realističan i lijep kao ptice imaju tendenciju da lete u skupinama.

ručni tetovaže-49

Jedna od idealnijih zglobnih tetovaža za djevojke koje žele dati izjavu, ali još uvijek prakticiraju umjetnost suptilnosti i milosti. Zamršeni sastav koji odražava jednostavnu beaded ili bejeweled narukvicu, s tankom vrpcom omotan oko osjetljiv zglob.

ručni tetovaže-50

Ovaj koncept uključuje elegantno dizajnirane cvjetnice uzduž oblika tankog križa. Cvjetovi, zajedno s venama koje se omogućuju oko križa, dolaze u staru ružičastu hladovinu koja dodaje elegantan i nježni dodir ovoj tetovaži.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: