35 Kick-Ass Dandelion Tattoo dizajni

Dandelions izgledaju lijepo u stvarnom životu i mogu izgledati lijepo kad su tiskani na vašem tijelu. Bilo da puše na vjetru ili stoje visoki, mogu biti savršena biljka / cvjetna tetovaža i dobro se uklapaju s drugim elementima kao što su smislene fraze i prskanje boje. Evo nekih potezanja za vas da vas inspiriraju.

Prskanje boje

Dandelion Tattoo 2

Većina tetovaža maslačaka, za razliku od ostalih cvjetnih tetovaža, obično su crno-bijele. I dalje ćete naći da je maslačak zapravo crn u ovom, ali ima malo boje koja pokazuje sve sitne sadnice koje lete. Lijepo je i privlači. Čak vas malo podsjeća na boje vjetrova. Prekrasni blues i purples izvrsno su povezani.

Dandelion Tattoo 21Kredit Flickr @ Natasha

Letenje u slobodi

veliki

Ovo je još jedan slatki izgled za tetoviranje maslačak. To je tradicionalna crna, ali ipak ima malo jedinstvenosti koja ga uistinu ističe. Sadnice uvijek lete s vjetrom, ali obično ne očekujete da se pretvore u veličanstvene i graciozne ptice. To vam omogućuje da mislite na snove koji se bore i da se nada nikad ne umire. Izuzetno je.

Dandelion Tattoo 16 Dandelion Tattoo 1 Dandelion Tattoo 2 Dandelion Tattoo 4 Dandelion Tattoo 6 Dandelion Tattoo 7 Dandelion Tattoo 8 Dandelion Tattoo 9 Dandelion Tattoo 10 Dandelion Tattoo 11 Dandelion Tattoo 12 Dandelion Tattoo 13

Uvijek se isprepliću

Dandelion Tattoo 4

Ova tetovaža vas podsjeća da ništa nije sasvim sama. Ove dvije tetakte maslače su isprepletene, a lijepe su na način da mogu biti samo realne tetovaže. Detaljni rad je veličanstven, i daje lijep oblik sve to. Podsjeća vas na roditelje kako gledaju kako njihova djeca napuštaju gnijezdo i da je jednostavnost tamo gdje se ne osjećate dobro tražeći više. Osjećate li se kao da niste tako usamljeni, čini se da je tema u ovoj tetoviranoj maslački, što ga čini jedinstvenim i rječitim.

Živjeti u trenutku

super-tetovaža

Ova tetovaža vas podsjeća da u trenu živite malo, a govori se o životu, smiješi se i ljubavi. Ptice se bore, a čini se da vas zanima da odvojite trenutak i uživate u životu, malo se smijati, živite svoj život u svakom trenutku i volite sve one oko vas. To je svježa tetovaža, ali osjećaj nikad ne postaje star. Ljepota je jednostavna, ali osjećaj govori svezaka. Živjeti u ovom trenutku je teško za većinu ljudi, ali to je nešto što treba učiniti ako zaista želite uživati ​​u životu. Ova tetovaža vas podsjeća na to i još mnogo toga.

Maslačak Tattoo 20 Dandelion Tattoo 22 Dandelion Tattoo dizajna Dandelion Tattoo Dandelion tetovaže Dandelion Tattoo 17 Dandelion Tattoo 18 Dandelion Tattoo 19

Malo čarolije

c5a33fa414cf4e29ea311f3d7c90a78a

Svatko treba malo magije u svom životu, a ova tetovaža maslačak pomaže vam podsjetiti. Čarolija s maslačnim tijelom koja dopire do šešira je lijepa. Šešir predstavlja čaroliju koja se samo izlijeva u svijet, a sadnice predstavljaju rast i ponovno rođenje. Ona ide ravno u nježno srce iste ružičaste purpurne koja vrišti nevinost i radost. To je više nego što obično vidite sve pomiješane zajedno u tetiviranje maslačak, i za to sigurno vas čini uzeti novi spin na staru ideju.

Malo realizam

Značenje tetovaža maslačak (8)

Nitko obično ne želi previše realizma u svojim tetovažama, a nikako tetovažu maslače. To je zato što nitko ne želi shvatiti da će u jednom trenutku maslačak biti goli i sve će se sjeme već proširiti. Ovaj maslačak je dosegao bliske krajevima svoga života, a ipak je još lijepo. Sjeme još uvijek puše, a tetovaža je realna, ali čini se da vam daje osjećaj čuđenja da jednostavno ne možete pronaći nigdje drugdje.

Ići naprijed

Maslačak-tetovaže-Slike-13

Ova tetovaža maslačak dolazi s još jednom porukom, i to vam govori da, ako vjerujete u nešto onda možete nastaviti dalje. Naravno, naći ćete da to znači da morate napredovati sa svojim životom. Većina tetovaža se nalazi u svojim jednostavnim riječima, ali nalazite maslačak nježno staviti na stranu.

Gledajući u boju

veliki

Traženje živosti u životu može biti teško, ali ovaj maslačak pomaže vam da to učinite. Ne radi se o gubitku svih sadnica, već o tome daje više boje sa svim različitim nijansama narančaste, ružičaste, ljubičaste i plave. Svijetla je nešto što ćete dobiti samo iz modernog uzimanja maslačaka, a umjesto da se pretvorite u pticu, sadnice se pretvaraju u živahnu zmiju koja je spremna zauzimati svijet po prvi put.

Podsjetnik na smrtnost

qitem.php

Još jednom, značenje ove tetovaže oslanja se uglavnom u njegove riječi, kao što nam govori da ne bismo trebali žaliti što raste starijim. Podsjeća nas da imamo smrtnost. To stvarno pokazuje ono što zapravo želi maslačak, jer to predstavlja prekrasan komad koji polako gubi sadnice. To je smrt maslačaka, ali se nastavlja širiti dalje da pripremi buduće generacije, baš kao što moramo učiniti u životu. Ova tetovaža maslačaka je duboka, ali stvarna umjetnička djela su prilično jednostavna, omogućujući vam da razmislite o riječima koje bi mnogi često zaboravili ako nisu pisani.

Dječja želja

Lijepa tetovaže maslačaka (8)

Nevincija maslačnog maslaca nešto je što mnogi zaboravljaju, ali naći ćete da je često porušen sa porukama. Ova tetovaža nema nikakvu poruku, ali pokazuje da je djevojčica bacala maslačak u zrak, nešto što se vjerojatno dogodilo u svim našim djetinjstvima. Dandelion se širi u zraku, i to je lijepo na svoj način, nešto što se ne bi trebalo podcijeniti. Jedino mjesto za koje im nedostaje tetovaža je detalja djevojčice. Gotovo izgleda kao slabo privučeni lik iz crtića, a na djevojci ne vidim nogu ili noge.

Zaboravljajući na teškoće

Dandelion Tattoo 7

Previše je teško ljudima zaboraviti da teškoće nikada neće trajati zauvijek i da ništa uistinu ne čini. Međutim, baš kao i maslačak širi sjeme i život prolazi, tako i teškoće u našem životu. Ova tetovaža je podebljana, a slova su upečatljiva. Elegantno, lijepo je.

U punom cvatu

Dandelion tetovaže

Boja je nešto što većina tetovaža maslačaka zapravo nedostaje, ali naći ćete da to jednostavno nije istina s ovim. Ima savršenu kombinaciju živosti i realizma, koju jednostavno ne možete često vidjeti. Možete reći da je osoba koja je dobila ovu tetovažu imala viziju, a umjetnik koji je to očito imao vještinu. To je tetovaža maslačak koji se ponosi.

Širi se u noć

Dandelion Tattoo dizajna

Ova tetovaža također ima osjećaj boja i realizma, ali to jednostavno ne vibrira. To je tmurno i lijepo na način koji vas podsjeća na najjednostavnije stvari koje mogu biti veličanstvene. S pticama koje lete u dizajnu neba, to vam pokazuje da postoji još uvijek ljepota prirode, čak iu jednostavnim i malim stvarima koje obično uzimamo zdravo za gotovo. Što je baš kao i ovaj maslačak.

Nikad ne zaboravite na jednostavnost

collin_dandelion

Ponekad kad idemo za tetovažu prevelik je i previše, ali ova tetovaža može biti previše jednostavna. Malo je, i čini se da je pravo na vrhu vene. To je prekrasna tetovaža, ali mnogi ljudi bi otkrili da dizajn nema manju dubinu i karakter. Iako, za neke ljude jednostavno je dovoljno.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 − = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: