25 trendova hipster tetovaže koje želite

Tetovaže dolaze u modu i tetovaže izlaze iz mode, ali ako imate tetovažu na svoje tijelo, onda je tu za život! Hipster tetovaže su na modi upravo sada, s prst tetovaže sa stvarima kao što su brkovi i SHHH napisano na njih, i kimne gluposti i pop kulture. Oni su zabavni, razigrani i kada su učinili pravo, izgledaju nevjerojatno.

Što je hipster?

Hipster je nova riječ posljednjih godina koja opisuje subkulturu koja zapravo postaje sve više i više mainstream. Bilo je to vaš lokalni barista, vaša "ne tako cool" djeca, vaši kreativi, ali danas, sve više ljudi izbijaju iz društvenih normi i rade ono što ih čini sretnima. A ako to znači voziti bicikl i nositi cvjetnu haljinu ili privjesak, onda je tako.

Bicikl jednostavno znači uživati ​​u stvarima koje nisu glavne struje. Vi obično nose odjeću koja nije potpuno na modi, jedete u lokalnom vlasništvu mama i pop trgovine i uživate indy glazbu. To je postalo toliko popularno da je hipster da je trend preuzeo zapadnu kulturu od oluje. Gotovo je glavni izvor ovih dana biti hipster. Kretanje hipsterom potaknulo je kulturu da prekrši norme i vidi život kroz različite leće. Ako ikad želite vidjeti izvorne hipsters, svakako provjerite lokalno tržište poljoprivrednika u Portlandu, Oregon.

Vidite primijetite li neku od ovih tetovaža kako su moderniji nego što su nekad bili - možete zahvaliti hipsteri Instagrama da ih učinite poznatim. Ili samo krenite u lokalnu kafiću koja nije Starbucks ili Dunkin 'Donuts. Većina hipsters neće biti vidljiva u trgovini lanca kada bi mogli podržati lokalne. Varijacija tetovaža koje dijelimo pokazat će širok raspon žanrova među hipstremima danas.

  1. Ovo je polovica vuk, polovica lijepo uređena djevojka vuk. Šešira se na život kao izgled koji je ovaj umjetnik učinio s vukovima lice. Takav je jedinstveni komad i vjerojatno znači nešto vrlo značajno osobi. Bedro je zajedničko mjesto koje hipsters vole dobiti inked. Vidjet ćete kako nose kratke hlače na takav način da sakriju dio tetovaže.

hipster (23)

2) Ovo su prekrasne u izgledu zlatne folije. Strelice su super popularne među ženama jer predstavljaju eleganciju i milost. Oni su vrlo popularni upravo sada i ne činiti se biti gubljenja pare kao sve više i više djevojaka dobiti ovu sliku inked. Podlaktica je još jedno mjesto koje je vrlo popularno među djevojčicama upravo sada. Možda zbog toga što se lako može vidjeti i podsjetiti na značenje i značenje njihove umjetnosti.

hipster (24)

3) Malo srce na podlaktici je naraslo u popularnosti jer predstavlja ljubav. To ne znači nužno da osoba ima ljubavnika, ali to je samo kapriciozan nada za budućnost. Hipsters imaju tendenciju da budu sanjari s puno vida i velikih nada. Ovaj dio to obuhvaća.

hipster (25)

4) Pojasni šešir je vozač koji ide na stavku. Ako ste ikada u LA-u, vidjet ćete puno šešira, a većina ženki koja ih nosi imat će jedinstvenu umjetnost poput djevojke ispod. Postoji privlačna tajanstvena zbog umjetnosti ove djevojke kao što je tako kreativno razbacana po njenom tijelu.

hipster (26)

5) Moraš voljeti da se bavim Buzz Lightyear! U beskonačnost i izvan nje! Ovo je tako velik primjer kako tkati bilo koju riječ ili riječ koju želite u znak beskonačnosti. Koju biste riječ koristili? Ovo je zabavna slika koju treba dobiti jer je jednostavna, relativno lako pokrivena i ima posebno značenje. Dovoljno je smještena iz njezine ruke da je može pokriti ako postoji politika na svom radnom mjestu koje ne dopušta tjelesnu umjetnost. Baš kao što znak beskonačnosti znači vječnost, ta tetovaža će zauvijek ostati tamo.

hipster (27)

Gdje hipster postavlja tetovažu?

To je ljepota toga što nije mainstream. Možete doslovno staviti tetovažu gdje god želite. Sve je više popularan od kasnog dobivanja slučajnog asortimana tetovaža koje ne znače ništa zajedno i nemaju osobitu fluidnost u položaju. Za neke to bi moglo biti iritantno, ali za druge to je izraz ide protiv kulturnih normi da ih jedinstveno. Iako je tipično za hipstere da ih stave na slučajnim mjestima, postoje neke ključne točke koje ih obično postavljaju. Gornja područja na kojima se najviše hipsteri pojavljuju su negdje na njihovoj ruci, tetu, bedru ili čak svom vratu. Možete vidjeti prekrasne slike koje su tiskane na nogama tako da budite sigurni i pitajte ih o priči iza nje. Hladno stvar oko tetovaže je da uvijek možete pretpostaviti da će biti jedinstvena priča povezana s njom. Nekoliko hipstera tinte će svoje ruke i, naravno, ima puno s punim rukavima.

Hipsters se mogu zahvaliti što pomažu da tetovaže budu više glavne i prihvaćene od strane društva. Njihov bezbrižan stav i spremnost da razbiju plijesan pomogla je utrti put svima da se osjećaju ugodno inking njihov omiljeni znak, sliku ili govoreći na svoje tijelo. U prošlosti nije bilo prihvaćeno da ima jednu tetovažu, a manje rukav, ali zahvaljujući hipstersima, rukavima i punoj tjelesnoj umjetnosti sve je više popularan među glavnom kulturom. Njihova je doslovno čitava generacija koja raste s tetovažama koje su vrlo normalne i hladne. To je ogroman skok za industriju u cjelini i bit će zanimljivo vidjeti kako taj trend nastavlja dobivati ​​zamah. Kako hipsteri postaju mame i tate, treba se pitati hoće li djeca odrasti i slijediti umjetničke korake u svojim roditeljima. Hoće li se tetovaže nastaviti prihvaćati kakvi jesu ili će preskočiti naraštaj? Samo nam vrijeme zaista može reći ove odgovore.

Prilikom odabira prostora, samo zapamtite ...

Bez obzira na to smatrate li se hipsterom ili samo nekim tko voli tjelesnu umjetnost i želi da se nešto učini, postoji nekoliko stvari koje treba razmisliti i dijelit ćemo neke od naših omiljenih savjeta. Mnogo se stvari treba dogoditi prilikom dobivanja inked, ali jedan od najvažnijih je položaj Ovaj svibanj izgledaju kao prilično rudimentarni komentar, ali razmišljam o tome za samo sekundu. Dobivate trajnu tintu na mjestu koje ćete doslovno imati zauvijek pa je potpuno vrijedno razmišljati o tome za više od pet minuta. Evo nekoliko stvari koje trebate zapamtiti da vam pomognu u odlučivanju o najboljem mjestu za vas. Postavljanje umjetnosti na kosti boli, tako da mjesta poput vašeg lakta će biti gruba. Izgledat će strašan nakon što bude učinjeno, ali budite spremni da bude malo bolno. Odabir jedinstvenih mjesta kao što su unutar usta ili čak na rukama, znajte prije vremena da će se brže izbaciti od ostalih mjesta i morat ćete je ponovno obraditi. Uzrok tome je uglavnom zbog činjenice da se te mrlje neprestano trljaju i dotaknu. Također, kao pravilo, uzmite ovo kao hranu za misli. Ako ste stegnuti i to boli, to će ozlijediti da biste dobili tetovažu tamo kao dobro. Mjesta kao što je unutarnja ruka jesu da budu osjetljiviji od mjesta koje nemaju super meku kožu. I zadnji savjet koji imamo za vas je ako je na leđima, nećete ga vidjeti baš kao i svi ostali. Leđa je izvrsna lokacija, ali to će biti više za vašu gledateljsku zabavu nego za vaše, osim ako nemate džepno zrcalo pa se s vremena na vrijeme možete diviti radu.

6) Kretanje hipsterom ima tendenciju da bude više kapriciozan i sanjiv. Oni često mogu dati boemski izgled i vole ove indijske hvatačke snove s perjem koje teče iz njih. Način na koji je glavni hvatač snijega crn, a zatim ulazi u cvjetove koje su duboko plave pa stvarno čini da se tetovaža ističe i izgleda lijepo.

hipster tetovaža dizajna

7) Ovo je počast Alice u zemlji čudesa. To je apsolutno lijepo. Ovaj žanr umjetničkog djela često daje izlaganje crtićima iz djetinjstva. Ovdje su slike prilično lijepe i neodoljivo stvarne. Veliki nedostatak koji pokriva cijelu nogu jest taj da ga ne možete sakriti ako nemate hlače. To se ne može smetati nekim ljudima, ali drugi mogu imati problema s ovim. Važno je uzeti u obzir ove vrste stvari prilikom odabira položaja. No, sveukupno, ovo je prekrasno i mi to volimo.

hipster tetovaže

8) Stražnji dio ruke je popularan prostor za umjetničko djelo. To je vrlo indie izgled koji je vrlo popularan među kultura hipster. To je ta plava, vjetrovna kosa podudarna s kutijskom tetovažom koja daje hipsteri to cool faktor. To je prilično jednostavna, ali je tako privlačna i privlačna zbog smještaja.

hipster (1)

9) Ova umjetnost pune duljine je mješavina plemenske i drevne istočne religije. To je trendi i urbani, a vi ćete proći mnogi hipsters s punim rukavima. To je lijepa unutarnja ekspresija koja se prikazuje na tijelu da svijet vidi.

hipster (3)

Boja za tetoviranje u hipsteru

Ne postoji nikakva rima ili razlog za bojanje treska u hipsteru. To je vjerojatno zbog činjenice da oni ne žele biti poput kulturnog mainstream tetovaža. Oni se razlikuju po veličini, obliku, boji i također se razlikuju od slike do riječi. Kao što možete vidjeti od strane zajedničke umjetnosti danas, postoje sve vrste stilova za hipster tetovaže. Najpopularniji je crnac s vrlo malim sjenama, iako kao što možete vidjeti postoji nekoliko s jarkim, tamnim nijansama koje stvarno pop.

Boja komad body art govori puno o osobi koja ga nosi. Puno vremena i razmatranja ide u odlučivanju koja paleta boja je pravo za vašu tetovažu. Razmislite o tome kako želite da bude u suprotnosti s vašim tijelom ili s ostalim dijelovima tijela. Svakako želite da se slika popne i da se vješto obavlja. Budite sigurni da razmislite o sjenčanju i linijskom radu koji želite učiniti i saznajte unaprijed kakvu vrstu umjetnosti i vještine koju vaš umjetnik može imati. Nešto drugo što je potrebno razmotriti je bojanje, želite da boja ostane u dužem vremenskom razdoblju. Odaberete li boju koja će brzo izblijedjeti i morat ćete se retuširati ili je ona koja će tijekom vremena zadržati bogatu boju?

10) Geometrijski oblici čine pun povratka i volimo trippy pogled na ovaj, kao i crvene i plave linije rada. Nježna je, baka i super cool. Crvene i plave boje dodaju samo svoj ukupni osjećaj hladnoće. Provjerite je li vaš umjetnik cool s crtanjem ove vrste slike, a zatim se zabavite!

hipster (4)

11. Vodite na bilo koji farmer's Market tijekom vikenda i vidjet ćete mnoštvo bedra rada. Ova leđa i bijela slika otežavaju otkriti ima li tetovaža boju, ali to je jedinstven položaj koji vjerojatno ima puno ljudi koji su pitali što je tetovaža i što to znači.

hipster (5)

12) Simbol beskonačnosti vrlo je popularan među tim skupinama. Jednostavno i klasično i znači zauvijek. Kao što ste vjerojatno primijetili, neka od umjetnosti je vrlo razrađena, a onda je neka vrlo elegantna i vrlo neizvjesna, iako vjerojatno obuhvaća bogatstvo emocija.

hipster (7)

13) Brkovi su ključni sastojak svakom hipsteru - muškarcu ili ženi. Sklonost unutar ove skupine je da se nešto što nije popularno i čine ga cool. Zato brkovi. Biste li dobili tetovažu brkova?

hipster (8)

14) Sova je još jedan glavni izgled. Sova predstavlja mudrost. Možda uopće ne uzimaju u obzir značenje kao činjenicu da je sova samo dio kulture vozača. Iako su mnogi hipsteri na Meyers Briggsovoj ljestvici, to je činjenica da je ovo sova, postavljena na podlakticu vjerojatno ima puno smisla.

hipster (9)

15) Mnogo muškaraca unutar ove sekte obično imaju brade ili brkove, obično su prilično tanke i prekrivene su tetovažama. Vjerojatno ih vidite u svojem lokalnom kafiću i ima dobre šanse da je on vaš barista. Sljedeći put kada budete tamo, pitajte ga o svojim tetovažama.

hipster (10)

Koji je zajednički žanr među tetoviranim hipsterom?

Koliko god hipsteri žele biti različiti, rastuća popularnost izvan glavne struje pomogla nam je da ciljamo nekoliko češćih izgleda. Sova preko prsnog koša je vrlo popularna upravo sada. Kao što ste vidjeli, znak beskonačnosti sam po sebi ili riječju također je drugi korak. Perle i boho izgleda stekli zamah, kao i strelice, stabla i slučajni položaj sve čini hipster izgled. Ilustracija ima tendenciju da ima tamnije boje i dublje nijanse ili su samo crne prirode. Jeste li primjetili čvrste crne crte koje obilježavaju puno tih djela? Roboti su također vrlo popularni među ovim žanrom, kao i oblika svih veličina. Jeste li vidjeli različite crtane likove? Volimo taj aspekt. To je kao vikanje u djetinjstvo, ali čini nosilac umjetnosti izgleda strašan. To je pobjeda u pobjedi.

16) Ovaj brod na gležanj nije tipičan plasman, ali izgleda sasvim strašan sa mršavim trapericama. Jednostavno i zabavno i izvrstan je dodatak njezinu ukupnom izgledu. Bilo bi prilično jednostavna tetovaža za tintu i definitivno će biti završena u jednom terminu. Mnogo puta brod predstavlja neku vrstu putovanja. Brod je pokrenuo vjetar i vodio kroz velike vode moćnog oka kormilo i kapetan koji upravlja kotačem. Ovo ima obilje slika koje se mogu koristiti za označavanje različitih događaja u svom životu. Pitamo se što joj to brod znači?

hipster (12)

17) Nevjerojatan rad na ovom području bedra i gornjeg kuka. Vau, ovdje je detalj vrlo detaljan. Ako bi to bilo tvoje, hoćete li dodavati boju ili ga samo ukazati? Volimo kako je dramatično bez boje, ali želimo znati što mislite. Ovo je prilično velika plasman. Ako je trebate pokriti, uopće ne bi bilo teško.

hipster (13)

18) Ako ste ljubitelj Instagrama, ova je slika lijepa udžbenik. Vrh ruke je sjajno mjesto za tetoviranje i sigurno će biti starter razgovora. Ljudi vole čuti o pojedinostima o tetoviranju. Volite li ih dijeliti?

hipster (14)

19) Antlers i trokut ne bi bili nešto na što smo mislili, ali izgleda prilično sjajno. Riba može biti grubo mjesto za tetovažu. Lijep posao umjetniku i djevojci. Ovo je jako dobro. Lako je skriveno, ali i zabavno pokazati se odgovarajućom odjećom.

hipster (15)

20) Jednostavnost oružja je tako unutra. Izgleda strašan i šik. To je kao da imaju trajne Bangles na. Bojanje je velik kontrast protiv pozadine kože.

hipster (16)

21) Ispravite tetovažu kralježnice s izvrsnim linijama. Leđa je prilično uobičajeno mjesto za hipster tetovažu i ovo je izvrstan primjer. Čisto je, ravno naprijed i nervozno. Volimo različite kutove i oblike. Kao da razmišlja o tome da ide geometrijski, a potom u posljednjoj sekundi, mijenja se um.

hipster (17)

22) Šipka postavljena neposredno iznad lakta je još jedan poseban smještaj. Sjenčanje izgleda jako dobro i prilično je jednostavna umjetnička djela tinta. Što misliš? Gdje biste ga smjestili?

hipster (18)

23) Njegova cijela ruka pripovijeda priču. Ovo je izvrstan primjer ne prave rime ili razloga za vanjsko oko, ali sigurni smo da umjetnik ima posebno značenje za svaku od njih. To je cool u onoj funky, hipster vrsta način. Potpuno to kopamo!

hipster (19)

24) Klasična strelica na vanjskoj ruci. Ne možete znati koja je boja, jer slika je crno-bijela, ali nam izgleda prilično lijepo! To je odličan početak ako je tvoja prva tetovaža. To je ništa previše nejasno ili vani i dat će vam neko vrijeme da se naviknete na to. Ali samo znajte, nakon što dobijete jedan, te će biti želeći da drugi ubrzo nakon!

hipster (20)

25) Čija ti trepavice izgledaju kao da trepnu s njegove ruke. Svaki aspekt ove umjetnosti je tako cool. Boja je rad, stvarnost je nevjerojatna i samo stijene. Fantastičan posao!

hipster (22)

Neke hipster tetovaže postaju tako mainstream da oni ne mogu tehnički biti kvalificirani kao hipster mnogo duže. Prije nego što dobijete tetovažu, pobrinite se da ste pročitali o tome što vaša radna politika kaže o tome da se potisne. Odabir položaja važan je element u vašoj odluci pa odvojite vrijeme da odlučite što vam je najbolje.

Zabavni dio o tetovažama je da ih možete dobiti gdje god želite jer su vam važni. Mogućnosti su neograničene. Ako ste zainteresirani za dobivanje komada tjelesne umjetnosti, odvojite malo vremena da razmislite o onome što vam najbolje opisuje. Želite li da tinta bude eksplozija iz prošlosti u obliku crtića? Je li vam zemljani, živahniji izgled za vas? Što je slučajnih izgleda, oblika i slika? Držite se oko inspiracije, sanjajte i zabavite se. Ovdje ne postoji pogrešan ili ispravan odgovor, zbog čega je pokret kotača toliko popularan. Na neki način, oslobodili su se ljudi bez da ih društvo prosuđuje. Oni mogu nositi ono što žele, tattoo gdje god i biti ih, a nitko ne sudi. Stvarno, nekako se smatraju hladnom djecom. Nakon što ste shvatili svoj dizajn, krenite na tattoo shop i zabavite se!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 19 = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: