Tärkeitä tekijöitä sinun täytyy tietää Tattoo kustannukset ja hinnat

Tatuointihinta ja tärkeät tekijät, jotka vastaavat siitä, kuinka paljon tatuoinnilla pitäisi maksaa.

Jos aiot päästää elimistöön pysyvän tatuoinnin. Tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa harkita:

Kuinka paljon tatuointi maksaa? Sen kysymys, joka kaikki ajattelevat ennen vierailua lähistöllä tatuointi studiossa. Joten tässä kerromme teille, että tatuointihinnat vaihtelevat tatuointi-tatuoinnin, tatuoijan, värin, osuuden ja maantieteellisen sijainnin mukaan (New York City tattoo studio vs. Intian tatuointi studio).

Joten nämä ovat tärkein tekijä, sinun täytyy pitää mielessä, mikä auttaa sinua tekemään informatiivisempi päätös, kuten suunnitella unelmiesi tatuointi, jossa studio ja jopa neuvottelemaan hinnasta tatuoinnilla.

Pohjimmiltaan tatuointi suoritettu lisensoitu ja rekisteröity ammatillinen tatuointi studio olisi kalliimpaa kuin muut tatuointi kaveri, joka tekee tatuoinnit tien puolella tai heidän huoneessaan. Tatuointi Teoksen tekijä voi saada sinut sairastumaan huonolla tauti. Maksaminen hieman enemmän hyvään tatuointihuoneeseen voi varmasti olla sen arvoinen.

Tatuointihinta ja tekijät
Halvat tatuointi vs. kalliita tatuointeja

Kuinka tatuoijaisi maksaa sinulle:

Yleensä kaksi sääntöä, joita esittäjäsi voi veloittaa teidän tatuointisuunnittelusta,

  1. Tunneittain.

Tässä tatuoinnin kustannukset riippuvat siitä, kuinka kauan kestää tatuoinnin loppuun sisältyy stensiilin soveltaminen. Joskus taiteilija suunnittelee sinulle mukautetun tatuoinnin, johon sisältyy myös joitain luovuusmaksuja kokonaishinnasta. Minimitarjousmaksu on aina yksi tunti, vaikka kestää jopa 5 minuuttia tatuoinnin loppuun, koska taiteilija käyttää steriloituja laitteita ihon tatuointiin.

  1. Tatuoinnin koon mukaan.

Voimme jakaa tämän luokan kahteen osaan. Yksi asetetaan koko tatuointikappaleen hinnan näkemällä sen yksityiskohdat ja monimutkaisuus ja koko ja kuinka paljon aikaa se vie sen loppuun. Ja toinen asetetaan hinnan mukaan kooltaan neliötuumattuna. Tässä ei ole väliä kuinka monimutkainen muotoilu on tai kuinka paljon siinä on yksityiskohtaisia.

Tattoo Aftercare tuote:

Kun tatuointi on tehty, sinun on ostettava jotain tattivahaa tai A-vitamiinia D (OINTMENT) .Koska näkyy alla.

A & D-voide, Tatuointi Hoitotuotteen jälkeen
A-vitamiini D voide, tatuointi

Paras tarjous tatuointihinnasta:

Tatuointihintojen hinnoittelutekijät
Halvat Tatuoinnit Vs kalliita tatuointeja

Hyvä tatuoinnit eivät ole halpoja ja halpoja tatuointeja eivät ole hyviä.

Päätös on sinun.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: