Plaća za tattoo umjetnika: Može li tinta = $?

Odabir karijere uvijek je poput kockanja, iako određene poslove obično dolaze s većim paychecks od drugih. Takvi poslodavci za masti imaju i ogromnu investiciju u skupo i dugotrajno obrazovanje. Ne uvijek, ali, naravno, postoji nekoliko sretnih koji se "otkrivaju" i postanu preko noći rock zvijezda, ili tip koji dolazi s web stranice koju prodaje za gazillion dolara.

I onda imate umjetnike, one maštovite duše s darom za stvaranje vizualne magije. Bez obzira na to je li vaš medij boje ili glina, igla i tinte, pretvarajući vašu strast za svoju umjetnost u karijeru koja plaća, nešto je potrebno za puno predanosti i predanosti da to učini. Koliko novca možete zaraditi kao umjetnik tattoo ovisi o mnogo različitih čimbenika, ali onaj koji stalno vrijedi za uspjeh bilo kojeg tattoo umjetnika, je predanost.

plaća tetovaža i umjetnika

Dakle, koliko novca može tetovirski umjetnik napraviti?

Pitate li koliko limenka tetovaža umjetnik napraviti, ili koliko prosječni tetovaža umjetnik zapravo zaraditi? Jer, naravno, postoji širok raspon mogućih nula na paychecku tattoo umjetnika. Ako mislite da biste mogli biti dovoljno dobri da vam jednoga dana budu u skladu s vještinama nekih legendarnih tattooista slavnih poput Paul Booth, Brandon Bond ili Kat Von D, onda se možete veseliti punjenju klijenata koliko $ 500 po satu za svoje vještine.

Tinta umjetnost je mnogo kao i druga zanimanja u tome što više poznati i uspostavljeni ste postali u svom području, više možete naplatiti za svoje usluge. S trenutnom popularnošću body art i potencijalnim novčanim tokom iz fancy industrije, nebo je bez horizonta, beskonačno kao da kaže za nekoga s puno talenata, sreće i neke stvarno dobre veze.

No, u stvarnom svijetu, s klijentima "Prosječni Joe" ...

Nisu svi tattoo umjetnici će imati vlastitu reality TV emisiju, a većina tattoo umjetnika vjerojatno neće nikada doći do tinte netko bogat i poznat. Dakle, iako nitko ne kaže da ne biste trebali sanjati velike, ako želite realističniju ideju o tome koliko novca možete napraviti kao tetovaža, danas je prosječna satnica koju tereti tetoviranje klijentu 150 dolara po satu.

Ali nemojte misliti da to znači da dobijete 150 dolara za sat! Većinu vremena, umjetnik tetovaža radi kao nezavisan podizvođač u studiju i plaća se provizorno plaćanje, obično trideset do četrdeset posto od onoga što klijent naplaćuje. Dakle, za komad koji je uzeo točno sat do tinte i klijent plaća 150 dolara, umjetnik dobiva 45 dolara $ 50 . Ipak, to nije mijenjanje, zar ne? Međutim, problem je da biste mogli primiti samo jednog klijenta tijekom cijelog dana, ili biste ih mogli čekati u redu unatrag.

Ako posjedujete i upravljate vlastitim studijem, možete zadržati cijeli $ 150, zar ne? Osim te ružne riječi, iznad glave. Morate platiti svoju opremu, prostor, tintu, rukavice, razne zalihe, poreze ... Ipak, možete izaći malo dalje od kooperanta i očistiti oko 60 posto, tako da je 90 dolara po satu.

Što je dno crta? Može li tinte jednake znakove dolara?

Da. Jednostavno, možete stvoriti život kao tetovaža. Početnici obično gladuju neko vrijeme da trebaju raditi kao neplaćeni pripravnici dok ne završe brod. Nakon godinu dana treninga i nekih dobrih riječi na usta koje pomažu u uspostavljanju ugleda, novi tattoo umjetnici obično završavaju stvaranje između 15.000 i 23.000 dolara godišnje koji rade u studiju na proviziju, prema tattooartistsalary.com.

Prosječna plaća za iskusnog umjetnika tetovaža iznosi 19.000 - 28.000 dolara, s najpopularnijim i najuglednijim tattoo umjetnicima koji zarađuju čak 38.000 dolara godišnje. Naravno, zarada može biti znatno veća u gradskim područjima nego u ruralnim zajednicama, a talent i vještina pravi su odlučujući čimbenici u tome koliko se visoka plaća može penjati kao tetovaža.

Postoji mnogo potencijala vani za budućeg tattoo umjetnika. Sve više i više ljudi dobiva tetovaže, od profesionalaca do nogometnih mama do studenata - ne samo biciklista i rockera. NBCNews.com kaže da je industrija tetovaža godišnje više od 2 milijarde dolara, pa zašto ne biste vidjeli možete li dobiti svoj udio i pratiti svoj san o tome da postanete umjetnik tetovaža?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: