En Tattoo Artist Lønn: Kan Blekk = $?

Å velge en karrierevei er alltid som en gamble, selv om enkelte jobber vanligvis kommer med større lønnsslipp enn andre. Disse fede lønnssjobben innebærer vanligvis også en stor investering i dyre og lange utdanning. Ikke alltid, men selvfølgelig er det noen få heldige som "blir oppdaget" og blir over natten rockstjerner, eller fyren som kommer opp med et nettsted som han selger for en gazillion-dollar.

Og da har du kunstnere, de fantasifulle sjeler med en gave for å skape visuell magi. Om mediet ditt er maling eller leire, eller nål og blekk, forvandler din lidenskap for kunsten til en karriere som betaler, noe som tar mye engasjement og en forpliktelse til å få det til å fungere. Hvor mye penger du kan tjene som en tatoveringsartist, avhenger av mange forskjellige faktorer, men den som konstant gjelder for suksessen til noen tatoveringsartister, er dedikasjon.

tatovering-kunstner lønn

Så, hvor mye penger kan en tatoveringsartist gjøre?

Vel, spør du hvor mye kan en tattoo artist gjør, eller hvor mye tjener gjennomsnittlig tatoveringskunstner faktisk? På grunn av det er det et bredt spekter av mulige nuller på lønnsslipp av en tatoveringsartist. Hvis du tror du kan være god nok en dag til å likne ferdighetene til noen av de legendariske kjendis tattooister som Paul Booth, Brandon Bond eller Kat Von D, så kan du se frem til å lade kundene dine så mye som $ 500 i timen for dine ferdigheter.

Blekkskunst er mye som andre yrker ved at jo mer kjente og etablerte du blir i ditt felt, desto mer kan du belaste for dine tjenester. Og med den nåværende populariteten til kroppskunst og den potensielle kontantstrømmen fra den fancy industrien, er himmelen horisontalt mindre, uendelig som å si for noen med mye talent, flaks, og noen veldig gode forbindelser.

Men i den virkelige verden, med "Average Joe" klienter ...

Ikke alle tatoveringsartister skal ha sitt eget reality-tv-show, og de fleste tatoveringsartister vil nok aldri komme til blekk noen rike og berømte. Så selv om ingen sier at du ikke skal drømme stort, hvis du vil ha en mer realistisk ide om hvor mye penger du kan gjøre som en tatoveringsartiker, er den gjennomsnittlige timeprisen som er belastet en tatoveringsklient om $ 150 en time.

Men tro ikke at det betyr at du kommer til å ta med hjem $ 150 i timen! Mesteparten av tiden virker en tatoveringsartist som en uavhengig underentreprenør i et studio og får betalt en provisjonsrate, vanligvis om tretti og førti prosent av hva kunden blir belastet. Så for et stykke som tok nøyaktig en time til blekk og kunden betaler 150 dollar, kunstneren får $ 45 til $ 50 . Likevel, det er ikke chump forandring, ikke sant? Problemet er imidlertid at du kanskje bare får en klient hele dagen, eller du kan få dem til å vente på linje tilbake til baksiden.

Hvis du eier og driver ditt eget studio, får du hele $ 150, ikke sant? Bortsett fra det stygge ordet, overhead. Du må betale for utstyret ditt, plassen, blekk, hansker, diverse forsyninger, skatter ... Likevel kan du komme litt fremover i forhold til underentreprenøren og tømme ca 60 prosent, så $ 90 i timen.

Hva er bunnlinjen? Kan Blekk Lik Dollar Signs?

Ja. Ganske enkelt kan du tjene som tatoveringsartist. Nybegynnere sultne for en stund, de trenger å jobbe som ubetalte lærlinger til de mestrer håndverket. Etter et år med trening og noen gode ord for munn-referanser for å skape et rykte, kommer nye tatoveringskunstnere til å ende opp med å gjøre mellom $ 15.000 og $ 23.000 per år i et studio på provisjon, ifølge tattooartistsalary.com.

Gjennomsnittlig lønn for en erfaren tatoveringskunstner er $ 19 000 - $ 28 000, med de mest populære og anerkjente tatoveringsartisterne som tjener så høyt som $ 38 000 per år. Selvfølgelig kan inntekter være mye høyere i storbyområder enn i landlige samfunn, og talent og dyktighet er de sanne avgjørende faktorene i hvor høy lønnen din kan klatre som en tatoveringsartist.

Det er mye potensial der ute for en potensiell tatoveringsartist. Flere og flere mennesker får tatoveringer, fra fagfolk til fotballmødre til studenter - ikke bare syklister og rockere. NBCNews.com sier at tatoveringsindustrien produserer mer enn 2 milliarder dollar årlig, så hvorfor ikke se om du kan få din andel og følge drømmen om å bli tattoo artist?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: