Oliver Peck Tattoo – Veliki majstor i umjetnik

U SAD-u postoje tisuće kvalificiranih umjetnika za tetovaže i mnogo više diljem svijeta. Međutim, još uvijek postoje oni koji se uspijevaju istaknuti zbog kvalitete njihovih tetovaža i njihovih jedinstvenih stilova. Jedan od njih je Oliver Peck koji je već nekoliko desetljeća bio u poslu. Tetovaže Olivera Pecka poznate su po klasičnom američkom stilu i temi te pozornost na detalje.

Oliver Peck Tattoo 12

Izvor

Dobivanje tetovaže od jednog od najuglednijih umjetnika je nešto što svaki tetovirani entuzijast gleda prema naprijed, a to je više ako umjetnik ima međunarodnu privlačnost poput Olivera. Međutim, uvijek je dobro znati priču iza umjetnika, jer će vam više zahvaliti njegovom radu i pomoći vam da shvatite što je njegov stil i neke od njegovih najpoznatijih djela.

Oliver Peck Tattoo 10

Izvor

Oliver Peck Tattoo 13

Izvor

Oliver Peck Tattoo 11

Izvor

O Oliveru Pecku

Oliver Peck odrastao je u Dallasu, Teksas i razvijao se i zanimala u umjetnosti od vrlo rane dobi. Njegova ljubav prema umjetnosti je ono što ga je privuklo na tetovaže, a do 19 godina već je umakao svoje prijatelje. Budući da mladi umjetnik nije mogao priuštiti kupnju opreme za tetoviranje i ostalim potrebama koje umjetnik zahtijeva od početka, Oliver je morao financirati svoje prijatelje i kasnije ih vratiti tetovažama. Imao je tako veliku ljubav za tetoviranje da je napravio stotine tetovaža prije nego što je imao čak dvadeset godina.

Oliver Peck Tattoo 25

Izvor

Nakon dugogodišnjeg učenja umjetničkom rukom i mnogim tetovažama, Peck se udružio s Deanom Williamsom kako bi pokrenuo Elm Street Tattoo studio. Elem Street je jedan od najprepoznatljivijih tetovaža studija, ne samo u SAD-u već i diljem svijeta, a dvojica i danas su suvlasnici. Međutim, Peck u posljednjih nekoliko desetljeća širi svoje umijeće dok pokušava širiti doseg svog impresivnog klasičnog američkog stila. Kupio je True Tattoo studio u Hollywoodu iz dugogodišnjeg prijatelja Claya Deckera 2011. i stalno se kreće između dva studija.

Oliver Peck Tattoo 27

Izvor

Osim što radi sa svojim poznatim tetoviranje, Oliver također putuje mnogo. On je sadržan u tetovažnim konvencijama u različitim dijelovima svijeta. Peck je bio u zemljama poput Italije, Engleske, Njemačke, Norveške, Tajlanda, Irske i Japana. Oba stručnjaka i navijača tetovaža sada smatraju Peck kao jedan od najatraktivnijih iskusnih tetovaža umjetnika, a to je ono što mu daje stil globalno priznanje.

Oliver Peck Tattoo 29

Izvor

Peck prekida Guinnessov svjetski rekord

Jedna od najmanje poznatih stvari o Oliveru Pecku jest da ima Guinnessov svjetski rekord. Natrag u 2008, Peck je razbio rekord za najviše tetovaže broj 13 u uzastopno 24 sata. Postavio je novi rekord tetoviranjem ukupno 415 različitih izdanja od 13 godina. Ono što je još zanimljivije jest da je prekinuo rekord koji je prethodno bio njegova bivša supruga Kat Von D. Držala ju je crtanjem 400 brojeva 13 u 2007. godini.

Oliver Peck Tattoo 7

Izvor

Bio je oženjen za Kat Von D

Kat Von D je vjerojatno najpoznatija ženska tetovaža i već dugi niz godina tetovaže slavne osobe i redovne ljude. Ona i Oliver bili su oženjeni 2003. godine, a kasnije su se rastavili 2007. godine. Prije njihovog braka, oni su se već nekoliko godina bavili. Tijekom posjeta Katu Oliver je svoj prvi televizijski nastup pojavio na emisiji Miami Ink.

Oliver Peck Tattoo 9

Izvor

Oliver Peck na Ink Mastersu

Osim svojih tetovaža, Peck je najpoznatiji po svom nastupu na TV showu Ink Masters kao sudac. Bio je jedan od tri suca na ovom showu već nekoliko sezona. Ova popularna televizijska serija Spike jedna je od najcjenjenijih emisija tattoo ljubitelja širom svijeta, a to podrazumijeva konkuriranje na različite izazove vezane uz tetovažu.

Oliver Peck Tattoo 8

Izvor

Zašto je Oliver Peck's Style Special?

Iako je Peck tradicionalni tattoo umjetnik američkog stila, njegovi totemi imaju neke jedinstvene elemente i zato mnogi ljudi širom svijeta, uključujući slavne osobe, vole svoje komade. Tetovaže Olivera Pecka imat će sve što biste očekivali u klasičnoj tetovaži. Imat će jednostavne, snažne i čiste slike s nagovještajem smjelosti što ih čini izuzetnim.

Oliver Peck Tattoo 5

Izvor

Oliver Peck Tattoo 4

Izvor

U svojim tetovažama, Oliver Peck će ograničiti korištenje paleta boja i ugraditi neke podebljane linije koristeći crnu tintu i neke prekrasne bič sjenčanje. Prilikom stvaranja tjelesne umjetnosti pokušava uhvatiti američki duh koji je njegov stil prepoznatljiv i atraktivan mnogim svojim klijentima u Dallasu i Hollywoodu. Koliko god pokušavao održati tradicionalni američki dizajn, on ih precizira tako da odgovara modernom dobu. Njegova besprijekorna izvedba komada također osigurava da će privući sve dobne skupine i za bilo koji spol.

Oliver Peck Tattoo 6

Izvor

Primjeri njegovih poznatih tetovaža

Za mnoge godine Peck je u poslovanju, on je tetoviran tisućama ljudi, a njegov klijent portfelja uključuje sve od sportaša do TV osobnosti. I tako je dao tisuće različitih totema, ako ne i više, ali tri ispod su neke od njegovih najpoznatijih djela.

# 1 Eagle Snake

Zmijska orao je divan komad koji ima tradicionalnu sliku zmaja, ali s uganućem. Ima dugo tijelo zmaja ili zmije, ali s glavom orla. Oliver koristi crvenu i crnu tintu i neke podebljane linije pri izradi ove tetovaže.

Oliver Peck Tattoo 1

Izvor

# 2 Hell Diver

Hell Diver je jedna od najistaknutijih tetovaža Oliver Pecka i to je točan prikaz klasičnog američkog stila. Ovaj komad sadrži tradicionalni totem glave lubanje, ali s nekoliko poboljšanja. Ima vrhunski ogrlicu starog školskog ronioca, dvije križne kosti i fraza "Hell Diver" na vrhu.

Oliver Peck Tattoo 3

Izvor

# 3 orao i zastava

Ništa ne radi bolje od orla i zastave kada je u pitanju hvatanje američkog duha. Oliver koristi na oba tetovaža istaknuto. Za ovaj komad nacrtao je oruku koji se nalazio na zastavu ili iza nje i sa zvijezdama na vrhu slike.

Oliver Peck Tattoo 2

Izvor

Zaključak

Oliver Peck je bio u tattoo poslovanju već blizu tri desetljeća, pa je imao dovoljno vremena za usavršavanje svojih vještina. Iako koristi tradicionalne američke stilove, još ih je u stanju prilagoditi tako da odgovaraju modernom dobu. Peck igra integralnu ulogu u očuvanju interesa u starom školskom totemu. No, on je također doprinio razvoju i rastu industrije na mnoge druge načine. I dok nastavlja usavršavati zanat i doći do novih ideja, Oliver je već osigurao svoje pravo mjesto kao jednog od najvećih tetovaža svih vremena.

Oliver Peck Tattoo 14

Izvor

Oliver Peck Tattoo 15

Izvor

Oliver Peck Tattoo 17

Izvor

Oliver Peck Tattoo 18

Izvor

Oliver Peck Tattoo 19

Izvor

Oliver Peck Tattoo 20

Izvor

Oliver Peck Tattoo 21

Izvor

Oliver Peck Tattoo 22

Izvor

Oliver Peck Tattoo 23

Izvor

Oliver Peck Tattoo 24

Izvor

Oliver Peck Tattoo 26

Izvor

Oliver Peck Tattoo 28

Izvor

Oliver Peck Tattoo 30

Izvor

Oliver Peck Tattoo 31

Izvor

Oliver Peck Tattoo 32

Izvor

Oliver Peck Tattoo 33

Izvor

Oliver Peck Tattoo 34

Izvor

Oliver Peck Tattoo 35

Izvor

Oliver Peck Tattoo 36

Izvor

Oliver Peck Tattoo 37

Izvor

Oliver Peck Tattoo 38

Izvor

Oliver Peck Tattoo 39

Izvor

Oliver Peck Tattoo 40

Izvor

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: