65 + Mystiske tradisjonelle Tribal Tattoo Designs & Meanings – For Men and Women (2018)

Tradisjonell Tribal Tattoo

Tatoveringer har alltid vært kjennetegn for selvsikker folk. For de som kjenner sin sanne verdi og verdien av deres kropp. Selv en liten tatovering, laget av en talentfull artist, er i stand til å forandre livet ditt drastisk. Det er ingen hemmelighet at de tidlige tribal tatoveringene tjente som en beskyttelse og maskoter.

Det er blitt et symbol på menneskets styrke og kraft.

Tribal Tattoo 46

Kilde

10932499_817908018330133_1197731793_n

11325293_1618190725107237_128261679_n

11333443_1632756270339967_2137249037_n

Du vil aldri være ute av lommen med en slik form for design. Det ble slått i evigheter for at du skulle få den fantastiske ermet eller skuldertatoveringen. La oss forestille deg at du har bestemt deg for å besøke den lokale kunstneren. Mengden av designene er uendelig. Men en av de mest tradisjonelle variantene er en tribal tatovering.

Tradisjonell Tribal Tattoo_

Tribal Tattoo 47

Kilde

Tribal Tattoo 48

Kilde

 • Tribal Tattoo 67
 • Tribal Tattoo 66
 • Tribal Tattoo 65

Historie

Ordet "tribal" betyr "mønster på huden". Faktisk ligner det intrikate mønstre på kroppene av Afrika, Native America eller Australia. Og i noen av stammene ble slike tegninger virkelig påført huden for en levetid som en tatovering.

Men i den moderne verden med uttrykket "tribal tattoo" betyr vi hovedsakelig spisse, kontrasterende (uten jevne overganger) solofargede tatoveringer på huden.

Tradisjonell Tribal Tattoo

11355704_1661513850795137_119653563_n

11370985_1236252776400982_2045380268_n

11430195_1614589998821448_1971047611_n

Selvfølgelig minner den moderne "tribalen" sterkt på stilen der de forskjellige stammene på planeten prydde sine kropper. Det er enda forskjellige varianter av stamme "stilarter" avhengig av opprinnelsesstedet.

Så la oss starte med den tradisjonelle polynesiske kulturen - den opprinnelige kilden til mange ideer i tatoveringsområdet. Samoanske folk sier, "Tattoo er en sammenheng mellom dine mentale evner og navlen din".

Tradisjonell Tribal Tattoo

Tradisjonell Tribal Tattoo

Tribal Tattoo 49

Kilde

Tribal Tattoo 50

Kilde

Naturligvis kan det ikke uttrykkes bokstavelig. For å være mer presis, når du tar en tatovering, begynner du å leve i henhold til mønstrene på huden din. Ditt liv (navle) dine ord (tale) og din tenkning (mentale evner) vil bidra til de ønsker og tanker som er skrevet på huden din.

I mange kulturer i Stillehavet er tatovering forbundet med en MANA-ånd, med vitalitet, energi, sjel og magi. Ved å lage tatoveringer styrker menneskene deres forhold både med MANA og med sine forfedre på samme tid. Tribal ble laget for å gi folk sin egen personlige magi.

Tradisjonell Tribal Tattoo_

Tribal Tattoo 51

Kilde

 • Tribal Tattoo 64
 • Tribal Tattoo 63
 • Tribal Tattoo 62

I hawaiisk kultur er tattoo artister anerkjent som eksperter av denne stilen, de spesielle prestene til en Kahuna gud.

For filippinere ble de hellige tatoveringer laget ikke for mote, men for bedre forståelse og omfavnelse av sin egen kultur. Det er en åndelig forbindelse med de som banet dem.

Tradisjonell Tribal Tattoo_

Tribal Tattoo 52

Kilde

Tribal Tattoo 53

Kilde

Tatoveringsprosessen så ut som et hellig ritual, siden bare prestene kunne utføre det. For dette ritualet ble det spesielle huset bygget, hvor en mann som trengte tatovering, levde under prosessen.

Hele prosessen tok noen ganger noen måneder, og alle sang sanger rundt huset og utførte spesielle ritualer gjennom denne tiden for å appease åndene og få sine velsignelser.

Tradisjonell Tribal Tattoo

Tradisjonell Tribal Tattoo

Tradisjonell Tribal Tattoo

tribal tatovering

tribal tatovering

tribal tatovering

Prestedessene brukte de naturlige materialene: skarpe pinner eller til og med gni malingen direkte på den friske kutte huden. All denne smerten må utholdes av mannen, slik at han kan bevise at han er verdig i å bære en tatovering og oppnå støtte av ånder.

Med utviklingen av tatoveringer i moderne kultur, blir tribal en underlighet for mange mennesker rundt om i verden. Det er bare utført, og samtidig veldig vakkert mønster. Det er det som har gjort disse tatoveringer veldig populære i århundrer.

Tradisjonell Tribal Tattoo_

Tribal Tattoo 54

Kilde

Tribal anses fortsatt for å være en stor del av tatoveringskulturen, og elementene er ofte satt inn i den moderne tatoveringen for å forbedre skjønnheten i bildet.

Men det 21. århundre er kommet, og Tribal stil er gradvis erstattet av profesjonelle kunstverk og små og små taper popularitet som den fikk i det 20. århundre. I dagens verden kan et slikt tatoveringsmønster ikke være relatert til en "klar" stamme lenger.

Tradisjonell Tribal Tattoo

Tradisjonell Tribal Tattoo


Grunnleggende symboler og dens betydning

Noen ganger er mønsteret et motto, lysten i livet eller beskyttelsen. Mens du velger en fremtidig design, bør du sjekke betydningen av polynesiske tatoveringer avhengig av kjønn. En slik stil er tradisjonelt særegent for menn, men likevel er det noen for kvinner (for eksempel - månen).

Selv om de i dag ofte blir brukt som et dekorativt som har mer dekorativ funksjon. Her er noen mønstre av polynesiske tatoveringer og deres betydninger:

Tradisjonell Tribal Tattoo_

Tribal Tattoo 55

Kilde

 • Tribal Tattoo 60
 • Tribal Tattoo 61
 • Tribal Tattoo 59
 • Shark - Symbol av styrke, kraft, utholdenhet og utholdenhet. Haier ble ansett som hellige og kraftige dyr. Disse tatoveringer skulle beskytte eieren mot fiender og trusler.
 • Tiki (masker) - ble laget på krigere, ble det ansett at denne tatoveringen var en sterk beskyttelse mot fiender, så vel som mot det onde øye og onde ånder. Tiki ser alltid forskjellige retninger for å symbolisere beskyttelsen fra alle sider.

Tradisjonell Tribal Tattoo

Tradisjonell Tribal Tattoo

tribal tatovering

tribal tatovering

tribal tatovering

 • Turtle - symboliserer beskyttelse, betydningen av familiens sikkerhet. Dyret bærer kraften av helse, lang levetid, fruktbarhet, og styrer harmoniseringsbanen med kroppens ånd. Da soldatene brukte skjellene som skjold, trodde de at de beskytter mot onde ånder mens de tegnet en skjoldhule.

Tradisjonell Tribal Tattoo

 • Månen (eller halvmåne) er en hovedsakelig kvinners symbolfruktbarhet. Kombinasjonen av månen og solen betyr at det umulige er mulig. Hvert menneske er en mester i sin skjebne.
 • Sol - et symbol på evigheten og livet.
 • Iguaner, drager og geckos. Polynesere trodde at en slik tatovering gir overnaturlige krefter og var glade for disse skapningene.

Tradisjonell Tribal Tattoo

Det er symboler som ikke kommer fra Polynesia eller Hawaii, men er fortsatt svært populære i denne stilen.

I noen kulturer er ulv rovdyr, som jakter om natten for menneskets sjel. I andre kulturer er ulven utrustet med de edelste egenskapene: uskyldige, leder og kriger forsvareren.

Tradisjonell Tribal Tattoo

Betydningen av ulvstatoveringen er så mangfoldig som denne rovdyrs historie i forskjellige land.

De vanligste betydningen er:

 1. Lojalitet og hengivenhet;
 2. Sterke relasjoner inne i familien;
 3. Kommunikasjon;
 4. Fryktløs verne og avdeling;
 5.  Styrken av rovdyret;

Tradisjonell Tribal Tattoo

tribal tatovering (1) tribal tatovering (2)

tribal tatovering


Kjendiser og deres tatoveringer

Det er mange fans av en tribal stil blant kjendiser. Vanligvis er eierne massive og muskuløse menn som legger vekt på deres kraft med slike fargerike mønstre.

Mike Tyson er en av de få folkene som ikke var redd for å få en tatovering på ansiktet hans. Tatoveringen gjort i den gamle maori-stilen og ble laget i 2003 før kampen med Etienne Clifford. Det tok han 2 år å ta en beslutning, men han forsikrer at han er fornøyd med resultatet.

Tradisjonell Tribal Tattoo

Dwayne "The Rock" Johnson har sin tatovering på venstre skulder og bryst. Det er ganske omfattende og ser ut som noen rockmalerier av de gamle Incas. Men selv et klippebilde inneholder en mening. Det samme kan vi si om vår tatovering på "Rock".

Den har en dyp mening; det reflekterte hans forfedre og livet, samt fremtiden til en skuespiller.

Du vil ikke forstå tatoveringen ganske komplett med et øyeblikk. Nesten kan du finne ut hvilke symboler som er til stede der. Her kan bare Johnson fortell oss den sanne historien om familien sin ved hjelp av symbolene på tatoveringen. Du er velkommen til å studere den gjennom bildet.

tribal tatovering

 • De er kokosnøttpalmer, som betyr den ledende samoanske krigeren.
 • En sol bringer lykke til.
 • Det er en spesiell gud (tre personer i en). Det er meg med åpne hender, og så ned til brystet holder den min kone, Dany og datteren min, Simone Alexandra.

tribal tatovering

 • Boblebadet representerer fortid, nåtid og fremtid. Fremtiden er uendelig. Fragmentet fortsetter under armen min, hvor det forklares.
 • De to øynene som heter, representerer mine forfedre som ser på min vei.
 • Big Eye. Det er skremmende symbol som gjør at eieren kan kontrollere fiendens ånd. Opprinnelig ble øyet brukt til å distrahere fienden under konfrontasjonen.

tribal tatovering

 • Det skadede ansiktet som er merket med en hai-tann er et symbol på styrke. Dette er min åndelige patron og symbol på kamp i mitt liv.
 • Det er en prest og åndelig veileder, som bringer en kriger til opplysning og overnaturlig kraft før øynene til krigers forfedre.

tribal tatovering

 • Dette er steiner av prestasjon og overflod. De er grunnlaget for mitt liv og min bakgrunn. Å ha dem, jeg kan stå opp og snakke med ære som en ekte Tula Fale. Og de støtter MANA - overnaturlig makt.
 • Sköldpaddeskall er å skremme av de onde ånder. Som krigere brukte skall som skjold.

tribal tatovering

tribal tatovering

Her kan vi se at det enkle, omgående tatovering, kan inneholde en haug med svært åndelige betydninger.

Som vanlig insisterer vi på detaljert undersøkelse av eksisterende tatoveringsbilder som er tilgjengelige på Internett og å sammenligne det med ideen om at du hadde planlagt å bringe inn i livet på kroppen din.

Fordi den moderne manifestasjonen av denne tatoveringen nesten ikke kan kalles en gjenfødelse av polynesiske tatoveringer, men snarere en ny stil, som tok litt av fortiden og det store flertallet av den moderne tidsalderen.

 • Tribal Tattoo 58
 • Tribal Tattoo 56
 • Tribal Tattoo 57

/

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  23 + = 28

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: