85+ modele incredibile de tatuaje Anubis – un simbol egiptean de protecție

anubis tattoo1

Sursă

Tatuajul Anubis este imaginea unui zeu condus de câini al morților. Anubis ar trebui să supravegheze acele suflete care au trecut în viața de apoi. De obicei, veți vedea Anubis plasat în fața diferitelor structuri, cum ar fi o piramidă.

De asemenea, ați putea vedea tatuajul pe Anubis pe cineva, ca în păstrarea lui. Cea mai obișnuită plasare a acestui tip de tatuaj se află pe spatele cuiva, deoarece aceasta reprezintă o persoană care vă urmărește întotdeauna spatele.

Anubis Tattoo 66

Sursă

Istoria simbolului

Când folosesc limba greacă, numele Anubis interpretează în zeul egiptean vechi al morții și al vieții de apoi. În mitologia antică, Anubis a fost considerat unul dintre cei mai enigmați și misterioși zei din Egipt. Misiunea lui a fost de a proteja oamenii care au fost în viață după moarte, în timp ce era responsabil.

anubis tattoo2

Sursă

anubis tattoo3

Sursă

anubis tattoo4

Sursă

anubis tattoo5

Sursă

Cu toate acestea, există multe moduri de a interpreta simbolurile rămase pentru noi. El era pe jumătate umane și jumătate din șacal, jumătatea superioară a corpului era ca un șacal și jumătatea inferioară a corpului era portret de om.

El a fost văzut în hieroglife ca și când se așeză și se ridică în picioare, ceea ce îl face neclar pe adevăratul său statut, ca atunci când ședea jos, era într-un câine ca o poziție.

Anubis Tattoo_

Sursă

Anubis Tattoo 67

Sursă

Unii oameni consideră că nu a jucat aproape nicio mitologie clasică egipteană, în timp ce alții au văzut acest simbol pe teme cum ar fi protectorul de morminte, un embalmer, domnul lumii interlope și / sau purtătorul de suflete.

anubis tattoo6

Sursă

anubis tattoo7

Sursă

anubis tattoo8

Sursă

anubis tattoo9

Sursă

anubis tattoo10

Sursă

Înțelesul tatuajului

Cei mai mulți oameni care văd tatuajul Anubis îl interpretează ca pe un zeu care privește pe cei care au intrat în viața de după moarte. O interpretare a acestui simbol este, ca zeul lumii interlope, că ar cântări literalmente inima cuiva.

Greutatea inimii ar determina dacă fiecare suflet ar face sau nu viața de apoi sau nu.

 • Anubis Tattoo 85
 • Anubis Tattoo 87
 • Anubis Tattoo 86
anubis tattoo11

Sursă

anubis tattoo12

Sursă

anubis tattoo13

Sursă

anubis tattoo14

Sursă

anubis tattoo15

Sursă

În Egiptul Antic, acest rol a fost foarte important, deoarece toți egiptenii, în acea vreme, credeau că cel mai bun dar pe care îl puteau primi vreodată era un pasaj în viața de apoi.

Anubis Tattoo_

Sursă

Anubis Tattoo 68

Sursă

Spre deosebire de aceasta, există unii istorici care cred că puteți interpreta simbolurile lui Anubis ca pe un drum care deschide calea pentru ceva, mai degrabă decât să închidă ușa vieții.

Aceasta aduce o viață cu totul nouă discuției cu privire la rolul Anubis în timpul egiptean și ce ar trebui să simbolizeze cu adevărat în cultura actuală.

anubis tattoo16

Sursă

anubis tattoo18

Sursă

anubis tattoo19

Sursă

anubis tattoo20

Sursă

Anubis Tattoo 69

Sursă

Ce reprezintă Anubis în cultura de astăzi

În societate există o mulțime de oameni care, ca și egiptenii din vechime, cred într-o formă de viață după moarte. Ei vor să creadă că cineva îi supraveghează din viața de după moarte și are grijă de anumite lucruri din viața lor de aici pe Pământ.

Tatuajul Anubis este unul cel mai adesea văzut de persoanele care au această percepție. Pentru ei, ea reprezintă un anumit iubit care este prezent pentru ai ajuta să treacă prin anumite circumstanțe.

 • Anubis Tattoo 84
 • Anubis Tattoo 83
 • Anubis Tattoo 82
Anubis Tattoo_

Sursă

Anubis Tattoo 70

Sursă

Anubis Tattoo 71

Sursă

Anubis Tattoo 74

Sursă

Oamenii au, de asemenea, acest tatuaj ca o motivație pentru ei înșiși, conducându-i într-un loc în care nu vor renunța vreodată, indiferent cât de greu ar fi o situație.

Acești oameni au o convingere adâncă că cineva din viața de apoi se uită la ele și le dă puterea și energia pentru ao face să treacă prin bătăliile și necazurile vieții de zi cu zi.

anubis tattoo21

Sursă

anubis tattoo22

Sursă

anubis tattoo23

Sursă

anubis tattoo24

Sursă

anubis tattoo25

Sursă

Anubis Tattoo 72

Sursă

Anubis Tattoo 73

Sursă

Anubis Tattoo 75

Sursă

Cu noua gândire că Anubis ar putea să deschidă o ușă, mai degrabă decât să închidă o ușă, aduce acest întreg proces de gândire într-o nouă lumină. Acest simbol ar putea reprezenta ideea că vor exista întotdeauna noi oportunități pentru tine în viață; tot ce trebuie să faceți este să umblați prin ușă.

Acest lucru ar putea oferi motivația ca unii oameni să schimbe drastic cursul vieții sau să înceapă o nouă carieră sau să transforme o frunză nouă în viață.

anubis tattoo26

Sursă

anubis tattoo27

Sursă

anubis tattoo28

Sursă

anubis tattoo29

Sursă

anubis tattoo30

Sursă

În societatea de astăzi, ea oferă un înalt sens celor care aleg acest simbol, indiferent de interpretarea pe care o poate reprezenta.

anubis tattoo31

Sursă

anubis tattoo33

Sursă

anubis tattoo34

Sursă

anubis tattoo35

Sursă

Tatuaje pentru proprietarul de câini

Dacă sunteți un proprietar de câine, poate doriți să obțineți un tatuaj de câine pentru a vă reprezenta relația și legătura cu animalul dvs. de companie. Tatuajul Anubis este unul popular printre proprietarii câinilor. Acest tatuaj proiectează câteva trăsături diferite.

Prima este protecția, deoarece percepția este că majoritatea câinilor își vor păzi proprietarul împotriva oricărui pericol, păstrându-i în siguranță și protejați. Al doilea este tutela, ceea ce înseamnă că câinii vor apăra o casă, chiar dacă proprietarul nu este în jur.

Cea de-a treia și ultima calitate este loialitatea, unde câinele va merge acolo unde proprietarul merge și face ceea ce face proprietarul, toate într-un efort pentru a se asigura că proprietarul rămâne în siguranță în orice moment.

anubis tattoo17

Sursă

anubis tattoo32

Sursă

anubis tattoo57

Sursă

anubis tattoo41

Sursă

anubis tattoo43

Sursă

anubis tattoo42

Sursă

Toate aceste trăsături sunt percepute ca fiind comune la toți câinii. Unii proprietari pot chiar să obțină acest tatuaj ca pe o cale de a oferi trecerea în siguranță a animalelor de companie de pe pământ în viața de după moarte, astfel încât aceștia să se asigure că au animalele de companie cu ei în viața de apoi.

Tatuajul este încă similar cu alte tatuaje, dar în cazul în care capul este cel al unui câine sau al unui șacal, iar restul formei este un corp uman.

Prin acest tatuaj, proprietarii de obicei cred că există o forță spirituală în joc între canin și ei înșiși, aprofundând legătura dintre proprietar și animal de companie.

anubis tattoo36

Sursă

anubis tattoo37

Sursă

anubis tattoo38

Sursă

anubis tattoo39

Sursă

anubis tattoo40

Sursă

 • Anubis Tattoo 80
 • Anubis Tattoo 79
 • Anubis Tattoo 81

Există o mulțime de sensuri profunde și spirituale legate de tatuajul Anubis, toate acestea putând fi interpretate în diverse moduri. Există o dorință profundă în rândul tuturor oamenilor, atât în ​​trecut cât și în prezent, că există mai mult pentru această viață decât ceea ce este văzut în prezent.

Cei mai mulți oameni vor să creadă că, dacă există o viață de după moarte, vor face destule lucruri bune pentru a se asigura că ajung în viața de după moarte, astfel încât să-i poată vedea pe cei dragi, atât pe oameni, cât și pe câini.

Numai tu poți determina tatuajul potrivit pentru tine și unde este cel mai bun loc pe corpul tău pentru a reprezenta sensul tău pentru tine.

anubis tattoo44

Sursă

anubis tattoo45

Sursă

anubis tattoo46

Sursă

anubis tattoo48

Sursă

anubis tattoo49

Sursă

anubis tattoo50

Sursă

anubis tattoo51

Sursă

anubis tattoo52

Sursă

anubis tattoo53

Sursă

anubis tattoo54

Sursă

anubis tattoo55

Sursă

anubis tattoo56

Sursă

anubis tattoo58

Sursă

anubis tattoo59

Sursă

anubis tattoo60

Sursă

Anubis Tattoo_

Sursă

Anubis Tattoo_

Sursă

 • Anubis Tattoo 77
 • Anubis Tattoo 76
 • Anubis Tattoo 78

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 + = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: