50 tatuaje tribale pentru femei

Planurile de tatuaj tribal au fost întotdeauna asociate cu bărbații. Cu toate acestea, femeile de astăzi poartă tatuaje tribale pentru a-și dovedi rezistența și nivelurile de rezistență la durere.

Diferențele dintre tatuajele tribale pentru femei și bărbați

Triburile tatuaje au existat încă de la începutul culturii, deoarece acestea au fost folosite ca parte a unei ceremonii care prezintă repere în viața unei persoane sau statutul lor în trib. De asemenea, a fost folosit pentru a marca acțiuni de curaj, fertilitate, ademenire sexuală și ca gaj de afecțiune.

Astăzi tatuajele tribale pentru femei sunt purtate pentru stilul său, și pentru a descrie starea de spirit a unei femei. În timp ce tatuajele tribale sunt în general îndrăznețe și groase în design pe corpul unui bărbat, ele sunt făcute să arate feminin prin adăugarea unor atingeri de design.

tribale-tatuaje-pentru-femei

Unele femei se amestecă în elemente ale altor modele de tatuaje cu un design tribal de bază sau au liniile de tatuaj desenate mai subțiri pentru a arăta mai feminine, menținând în același timp conceptul de design al tatuajelor tribale.

În timp ce tatuajele tribale masculine sunt mai abstracte, versiunile feminine pot include forme de inimă, stele, fluturi, un animal drăguț sau pasăre și alte atingeri feminine similare pentru un aspect feminin. În plus, tatuajele tribale feminine sunt, în general, mai florale și mai curbate în design, în timp ce versiunile masculine poartă un aspect crud.

Plasarea tatuajului prea decide daca este un tatuaj feminin sau masculin. Femeile au tendința de a purta tatuajele lor tribale pe spatele sau talpa inferioară, ca un tatuaj complet în spate, pe partea laterală a corpului sau în spatele urechii. Trupele sunt desenate să arate mai feminine și plasate pe gleznă sau pe încheietura mâinii.

Popular Tribal Tattoo Picks pentru femei

Flori tatuaje tribale arata minunat pe spatele unei femei in timp ce reprezinta frumusetea si puritatea feminina. Flori florale sunt la modă și fascinant să se uite la.

Deoarece culorile fluturilor ajuta la crearea de tatuaje frumoase; dar ele arata chiar mai atractive atunci cand sunt inscrise intr-un design tribal. Fluture tatuaje tribale face ca purtătorul să arate ca un războinic, ca și cum ar aparține unui anumit trib.

Hawaiian tatuaje tribale arata diferit si atragator deoarece acestea sunt unice si caracterizeaza cultura hawaianica bogata cu ea. Femeile le iubesc purtându-le pe spate, adăugând frumusețe și o atingere feminină în spatele lor.

A stea tatuaj cu unele broderii și modele tribale face un design tatuaj captivant tribal pentru femei atunci când sunt purtate pe partea laterală a corpului.

A flori tatuaj val cu modele complicate tribale face un frumos design feminin pe partea laterală a corpului, în special în negru sau maro.

A tatuaj din frunze tribale designul arată frumos și la modă pe partea laterală a piciorului. Acesta poate fi imbunatatit cu unele modele florale, valuri sau pasari mici, si este usor de transportat, deoarece este mic.

Tribal bird tattoo desene sau modele sunt fascinante să se uite la, în special phoenix personalizate. Ele pot fi proiectate pentru a face un tatuaj atractiv feminin trivial pentru spate sau brate.

În principiu, nu există limite pentru numărul și tipurile de tatuaje tribale pentru femei. Trebuie doar să alegi un tatuaj tribal pe care îl conectezi sau să-l conectezi puternic, și să adaugi o răsucire feminină la el și vei termina cu un alt tatuaj unic invidie!

Exemple captivante de tatuaje tribale pentru femei

tribale-tatuaje-01

Acest tatuaj tribal combină modele complicate cu răsuciri senzuale și spirale. Imaginile sunt îndrăznețe și groase, care ajută la distingerea cernelei de piele. Este un fel de tatuaj ideal pentru femeile care le plac tatuajele subtile dar simple.

tribale-tatuaje-02

Acest tatuaj tribal particular are un design dragonfly care este destinat zonei superioare a spatelui. Conceptul de dragonfly al tatuajului este atât frumos, cât și subtil. Aripile arata ca frunze complicate, in timp ce corpul ajuta la accentuarea formei coloanei vertebrale a unei femei.

tribale-tatuaje-03

Acest tatuaj tribal minimalist este conceput pentru a vă face umerii să arate sexy și artistice. Designul său utilizează curbe ascuțite și spirale simple, care fac ca pielea să semene cu nisipul pe o plajă. Ideal pentru femeile care doresc să încerce modele subtile de tatuaj.

tribale-tatuaje-04

Acest tatuaj tribal este alcătuit din benzi subțiri care spirală ca niște șuvițe de fum. Comparativ cu alte idei tatuaje tribale, este foarte subtil si arata grozav pe picioare, talie si spate. De asemenea, complimentează majoritatea tipurilor de bikini.

tribale-tatuaje-05

Această idee tatuaje tribale pune accentul pe talie și pe buric. Tatuajul pentru butonul buric are un design floral, în timp ce restul acoperă o parte a taliei cu curbe ascuțite și elegante. Datorită design-ului său, acest tatuaj funcționează cel mai bine cu atriere midriff.

tribale-tatuaje-06

Intricat, dar simplu, acest design de tatuaje urmează conturul spatelui superior și arată ca o mantie de cerneală. Designul său simetric este de asemenea atractiv și arată foarte bine femeilor care preferă tatuajele care preferă un aspect mai mare.

tribale-tatuaje-07

Acest tatuaj folosește simboluri complexe și o schiță asemănătoare cercevelei pentru a conferi spatelui un aspect mai frumos. În comparație cu alte tatuaje tribale, acest tatuaj are un aspect foarte organic și este ideal pentru femeile care doresc să-și facă spatele și torsul să arate mai atrăgătoare.

tribale-tatuaje-08

Acest tatuaj mozaic oferă diversitate și frumusețe într-un singur pachet elegant. Dispune de diferite tipuri de imagini, de la frunze la spirale ascuțite, pentru a crea o imagine complexă care va face orice braț mai frumos. Cea mai bună parte, totuși, este că arată bine dacă purtați un top simplu sau cel mai tare bikini.

tribale-tatuaje-09

Cele mai multe tatuaje tribale pentru fete sunt prezentate pe membrele sau torsul, deci aceasta este o excepție. Afișat în spatele urechii, acest tatuaj special vă va face urechile și gâtul mai interesant de văzut. Designul este simplu, dar efectul este incontestabil de frumos.

tribale-tatuaje-10

Dacă vă place modele de flori atunci acest tatuaj va arata grozav pe spate. Deși prezintă mai multe modele florale din frunze, tatuajul se întinde și ca o pereche de aripi, ceea ce îl face ideal pentru femeile care doresc tatuaje frumoase tribale.

tribale-tatuaje-11

Dacă sunteți în căutarea pentru idei de tatuaje care au fost inspirate de culturile din India sau din Orientul Mijlociu, atunci vă place acest lucru. Acesta are un design foarte tradițional, care este similar cu multe tatuaje indiene și arabe. Se pare grozav pentru oricine vrea să-și arate brațele.

tribale-tatuaje-12

Acest design de tatuaje mare are un triunghi inversat alcătuit din imagini tribale simetrice. În ciuda margini ascuțite, acest tatuaj ajută să arate curbele spatelui, în special umărul și talia. Este un tatuaj grozav pentru acele ocazii în care vrei să-ți arăți spatele.

tribale-tatuaje-13

Acest tatuaj tribal pentru umeri oferă un design floral blând care va face orice umăr mai frumos. În ciuda aspectului său mic, are curbe elegante care ajută la evidențierea frumuseții florii din centrul său. Se pare grozav la orice tinuta.

tribale-tatuaje-14

Acest design tatuaj tribal a fost conceput pentru a urmări forma taliei unei femei și pentru a oferi o imagine mai senzuală. Designul tatuajului oferă imagini tribale curbate, precum și imagini asemănătoare cu cuțitele, care arată minunat când sunt împerecheate cu haine de tip midriff.

tribale-tatuaje-15

Acest frumos tatuaj floral tribal are flori și curbe. Cu toate acestea, ceea ce face cu adevărat să iasă în evidență este combinația de culori roșii și negre, care dă tatuajului un aspect mai pasionat. Se pare grozav în costumele casual și cele mai multe bikini.

tribale-tatuaje-16

Acest aspect al tatuajului, asemănător g-string-ului, îi conferă un aspect foarte sexy. Simbolurile subțiri, repetate, care compun cea mai mare parte a tatuajului, sunt de asemenea destul de interesante. Acest tatuaj acoperă cea mai mare parte a abdomenului inferior, incluzând butonul buric și arată grozav când este combinat cu un bikini sau lenjerie.

tribale-tatuaje-17

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj tribal complicat pentru brațele dvs., atunci acesta este un bun candidat. Dispune de mai multe straturi de desene complicate care spirală în jurul brațelor. Efectul este destul de subtil și complimentează majoritatea tipurilor de haine.

tribale-tatuaje-18

Cele mai multe tatuaje tribale pentru femei se concentrează de obicei numai pe o parte a corpului. Nu este cazul în cazul acestui design special. Acoperă brațele, gâturile și cea mai mare parte a torsului inferior. Deci, dacă doriți un tatuaj tribal care acoperă mai multe părți ale corpului dvs., aceasta este o alegere bună.

tribale-tatuaje-19

Dacă sunteți în căutarea unor idei speciale de tatuaj pentru femei, atunci aceasta poate fi cea pe care o căutați. Are margini ascuțite, precum și o culoare neagră intensă. Designul arată, de asemenea, foarte îndrăzneț și va compliment orice bikini.

tribale-tatuaje-20

Dacă vrei un tatuaj tribal pentru picioarele tale, atunci ar trebui să faci asta o încercare. Acest design de tatuaje tribale oferă imagini curbe și spirală care ajută la complimentarea picioarelor unei femei. Ele creează o impresie de har și de frumusețe moale care fac picioarele mai frumoase.

tribale-tatuaje-21

Acest design colorat de tatuaje tribale are o floare de lotus care este acoperită cu viță de vie elegantă, iar culorile sale contrastante de verde, violet și roz sunt, de asemenea, destul de frumoase. Este o alegere excelentă pentru femeile care doresc să încerce un design simplu, dar elegant, de tatuaje tribale pentru spatele lor.

tribale-tatuaje-22

Aceste tatuaje tribale sunt concepute pentru a acoperi stânga. Sunt realizate imagini complicate cu muchii și unghiuri ascuțite care ajută la evidențierea curbelor picioarelor. Ele sunt, de asemenea, un tatuaj mare tribal pentru uz casual și alte atrires similare.

tribale-tatuaje-23

Acest design special pentru tatuaje tribale acoperă atât brațele, cât și picioarele. Deși desenele sunt simple, ele încă fac o impresie bună. Curbele și marginile ascuțite arată foarte bine, iar designul în sine arată bine dacă purtați uzura casuală sau cele mai recente bikini.

tribale-tatuaje-24

Dacă sunteți în căutarea unui design complex de tatuaje tribale, atunci aceasta este alegerea ideală pentru dvs. Acest design special acoperă brațele întregi și prezintă imagini foarte complexe. Este, de asemenea, ideal pentru persoanele care preferă mai multe tipuri tradiționale de tatuaje.

tribale-tatuaje-25

Acest design elegant de tatuaje tribale are o imagine florala acoperita in diverse imagini complicate. Deși arată destul de mic, designul are o mulțime de detalii și funcționează cu adevărat în a face ca umărul să fie mai atractiv.

tribale-tatuaje-26

Tatuajul tribal de la mijlocul coapsei la mijlocul vițelului este un clasic și este una dintre cele mai bune idei de plasare pentru fete. Modelele curbate și valurile completează contururile membrelor inferioare, făcând tatuajul să arate chiar mai minunat. În plus față de aspectul foarte bun, se întâmplă să fie una dintre cele mai puțin dureroase zone pentru a obține cerneală tribală pe scară largă.

tribale-tatuaje-27

Tema tribală inspirată de elefant este nouă pe bloc și nu este atât de greu de văzut de ce oamenii sunt atât de nebuni în legătură cu asta. Acesta combină cele mai bune artă boho și tribal pentru o capodoperă tatuaj ca nici un alt. Puteți alege să o aveți oriunde, dar nu există nici o negație cât de bine arată în zona șoldului.

tribale-tatuaje-28

Dacă aveți de gând pentru idei tribale tatuaj care au un ton mai simplu și tradițional, atunci ar trebui să încercați, probabil, linie și model antebraț manșetă de design. Cea mai bună parte despre acest tatuaj tribal pentru femei este faptul că poți să te joci cu diferite stiluri de linie și texturi pentru o piesă care este atât simplă, cât și artistică.

tribale-tatuaje-29

Dacă ați urmărit filmul Disney Moana, atunci înțelegeți cât de minunat și tare este tatuajul tribal tribal. Pentru a aprecia măreția adevărată neinhibată a acestui design, regiunea superioară a spatelui este cea mai bună locație, permițându-vă să vă folosiți întreaga spate ca pânză pentru această piesă de artă incontestabilă.

tribale-tatuaje-30

Acesta este unul dintre acele tatuaje tribale pentru fete care a fost în jur de zeci de ani, dar a căror popularitate nu pare a fi în scădere. Indiferent dacă aveți pe spate, pe gâtul tău sau chiar pe degetul tău, tatuajul de soare arzător este un clasic cu care nu poți niciodată să te înșeli.

tribale-tatuaje-31

Modelul tribal pe urmele exterioare este unul dintre cele mai bune idei de tatuaj pentru femei. Această piesă beneficiază, de asemenea, de forma picioarelor dvs. pentru a face detaliile să explodeze mai mult. În ciuda faptului că este o idee de tatuaj sălbatic populară, puteți pune atingerea dvs. personală pe piesă făcând-o colorată.

tribale-tatuaje-32

Există doar 2 cuvinte pentru a descrie acest design de cerneală tribal; foarte fain. Există ceva despre felul în care liniile se învârt în jurul brațului, care animă arta și o face să se simtă vie. Cea mai bună parte a acestui design este în jurul brațului dvs., dar ar putea funcționa și în jurul altor părți ale membrelor, inclusiv în zona vițelului și antebrațului.

tribale-tatuaje-33

Ideile tatuajelor tribal sunt considerate masculine și cu toate liniile ascuțite și nuanțele întunecate, nu este atât de greu să vedem de ce. Acest stil vă permite să vă bucurați de cea mai bună artă tribală fără a pierde contactul cu partea fetei dvs. de fete.

tribale-tatuaje-34

Acest tatuaj strigă nenorocit de la o milă distanță și dacă sunteți în căutarea pentru o bucată ochi-prinderea și expresive vă garantez că vă va place. Întinzând întreaga lungime a unei părți a corpului de la piept la vițel, puteți fi siguri că va trebui să treceți prin mai multe ore agonizante pentru a ajunge la paradisul tatuajului. Dar având în vedere cât de uimitor ar părea, este sigur să spun că merită fiecare lacrimă

tribale-tatuaje-35

Piesa tribului umărului este o alegere comună atât pentru fete cât și pentru băieți, dar cu siguranță are farmecul său. Este o piesă grozavă de a avea dacă vreți să vă prezentați tatuajul fără a vă arăta prea mult pielea.

tribale-tatuaje-36

Nu este nimic extraordinar cu privire la această piesă particulară. Cu toate acestea, este locația care face toată diferența dând un design tribal de bază mai mult. Este un tatuaj mare pentru fete și va funcționa nu numai ca o formă de exprimare, ci și ca un fel de accesoriu pentru orice anotimp sau ocazie.

tribale-tatuaje-37

Acest tatuaj tribal pentru fete este simplu, dar complet sofisticat. Linia curbată face ca aceasta să pară ca o viță spinoasă care se învârte în spate, ceea ce face ca tatuajul să fie și mai interesant.

tribale-tatuaje-38

Triburile tatale sunt minunate, dar nu sunt cunoscute pentru natura lor personala. Cu acest design, însă, puteți să vă adăugați propria atingere personală prin includerea unui nume sau a unui script care înseamnă ceva special pentru dvs.

tribale-tatuaje-39

Ceea ce face ca piesa să fie unică este faptul că unitățile sunt distanțate, oferindu-i un aspect curat și curat. Este un fel de diferite tatuaje individuale care se reunesc pentru a face un mozaic ondulat. Este simplu, dar fără îndoială superb.

tribale-tatuaje-40

Aceasta este o modificare a piesei tribale umăr și se extinde până la partea superioară a spatelui, partea laterală a gâtului și a regiunilor mediane. Ca și în cazul celor mai multe piese tribale din jurul membrelor, cercurile și liniile ondulate sunt accentuate de curbele naturale ale corpului.

tribale-tatuaje-41

Tema simplă și minimalistă cu această piesă tribală este ceea ce o face un astfel de tatuaj mare pentru fete. Combinând această simplitate cu locația gâtului până la capăt, este un tatuaj grozav.

tribale-tatuaje-42

Soarele de foc poate fi destul de plictisitor dacă nu sunteți un entuziast minimalist. Dacă doriți să le dați mai multă viață, puteți avea modele diferite adăugate în cercul central. Cea mai bună modalitate de a vă împărtăși creativitatea în acest caz este să-l plasați în spatele gâtului pentru acel aspect sassios și sofisticat.

tribale-tatuaje-43

Aveți nevoie de un anumit tip de curaj pentru a încerca această idee de tatuaj, dar în mod clar va fi plătită. Acoperind întregul piept și partea din față a gâtului, modelele și liniile complicate fac ca acest design să fie piesa tribală finală pentru fetele care nu se tem să-și arate cerneala.

tribale-tatuaje-44

De cele mai multe ori, piesa tribală de pe abdomenul exterior este considerată un tip de tip menit să-și arate absulul. Dar această piesă este o dovadă suficientă că fetele pot scoate, de asemenea, aspectul cu rezultate uimitoare.

tribale-tatuaje-45

Acesta este încă un alt tatuaj mare tribal pentru fetele care au o politică de "nefolosit nici un centimetru". Acoperind întreaga spate, acest design nu este nimic mai puțin decât perfecțiunea tatuajului și este un lucru excelent pentru a vă aprecia și a vă folosi curbele.

tribale-tatuaje-46

Acesta este un fel de bucată simplă pe spate; doar că ați făcut-o pe o parte a abdomenului. Este un pic masculin, dar pornirea ei sub zona toracică este o modalitate excelentă de a pune o înclinație feminină.

tribale-tatuaje-47

Aceasta este ceea ce obțineți atunci când îmbinați modelele manșonului cu creionul spiralat. Cu șablonul de bază ondulat, puteți să jucați cu tot felul de modele pe care doriți să le creați.

tribale-tatuaje-48

Cu tatuaje, acoperirea completa a membrelor arata ca inseamna afaceri. Cu acest design tatuaj tribal, manșeta nu trebuie să se întindă pe întreaga lungime a membrelor. De fapt, marginea tăiată clar în jurul punctului de mijloc oferă o fleră mai dramatică și face ca tatuajul să arate mult mai curat și mai rece.

tribale-tatuaje-49

Suprafața abdomenului inferior este un loc destul de riscant pentru a avea tatuajul dvs., dar cerneala tribală elimină destul de mult noțiunile negative asociate locației. Floarea pe această piesă particulară ajută, de asemenea, să adauge o atingere feminină la o piesă altfel masculină.

tribale-tatuaje-50

Aceasta este una dintre ideile acelor tatuaje tribale care testează cu adevărat percepția oamenilor. Este un pește de cai? Este o cochilie de melc? Este o piesă abstractă frumoasă și, deși oamenii ar putea să nu fie de acord în ceea ce privește ceea ce văd, ei vor fi întotdeauna pe aceeași pagină despre cât de frumoasă arată.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − 65 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: