50 rugtatoeages voor vrouwen

De rug van een vrouw is een zeer aantrekkelijk deel van haar lichaam. Veel vrouwen beschouwen het als het grootste canvas op hun lichaam, waardoor het de meest geschikte plek is voor tattoo-ontwerpen.

De populariteit van rug-tatoeages

Tatoeages van achteren zijn populair geworden bij vrouwen sinds begin 2000. In het verleden werden vrouwen met deze tatoeages beschouwd als rebellen, maar vandaag worden ze het toppunt van coole stijl en cultuur genoemd. De populariteit van rug-tatoeages voor vrouwen is op een nieuw hoogtepunt.

In de loop der jaren zijn ze verbeterd in kleur, detail en uitgebreide afbeeldingen. Volgens de statistieken van de afgelopen jaren zijn er voor het eerst meer vrouwen getatoeëerd dan mannen. Een hoger percentage van deze vrouwen heeft tatoeages op hun rug.

back-tatoeages-for-women

In het verleden werden tatoeages voor vrouwen gedefinieerd als chavvy, gewoon en smaakloos. Aan de andere kant gingen mannen tatoeages allemaal over loyaliteit aan een bende, subcultuur, familie en geloof.

Deze recente cultuurverandering heeft echter de rugtattoos van vrouwen in verband gebracht met seksuele aantrekkelijkheid. Een meerderheid van de vrouwen associeert hun inkt met sentimentele waarden.

Of het nu verticale aanhalingstekens, een kolibrie of een dromenvanger zijn, rugtattoos voor vrouwen worden als zeer stijlvol beschouwd. Ze zijn het beste voor vrouwen die willen pronken met hun tatoeages. Vlinders en tribale tatoeages zijn altijd een populaire keuze bij vrouwen.

Veel voorkomende rugtatoeages voor vrouwen en wat ze vertegenwoordigen

Omdat verschillende vrouwen verschillende smaken en voorkeuren hebben, zijn er verschillende tattoo-ontwerpen die bij hun smaak passen. Veel vrouwen krijgen deze tatoeages echter afhankelijk van hun sentimentele waarden en betekenissen die worden overgebracht. Ze bevatten:

Floral achterkant stukken

Deze rug-tatoeages worden vaak geassocieerd met vertrekkende vrouwen. Ze zijn ontworpen met behulp van aquarelkleuren en kunnen over de hele rug van de vrouw worden getrokken. Ze vertegenwoordigen zuiverheid en hoop.

Japanse geishatatoegeringen

Een verscheidenheid aan vrouwen staan ​​bekend om hun voorkeuren van Japanse geishatatoegeringen op hun bovenrug. Deze ongewone tatoeages worden geassocieerd met schoonheid.

Citaten

Of het nu op de hogere of lagere rug is, vrouwen krijgen belangrijke citaten op basis van wat ze geloven of wat ze willen dat anderen geloven. Deze tatoeages zijn altijd gemakkelijk te verbergen. De meeste vrouwen vinden het gemakkelijk om ze tentoon te stellen bij het dragen van backless gewaden.

Kolibrie achter tatoeages

Deze rug-tatoeages worden beschouwd als een elegant kunstwerk. Ze worden verondersteld om een ​​niveau van sexiness aan de achterkant toe te voegen. Ze vertegenwoordigen de vrijheid van de lucht.

Vlinder tatoeages

Deze rugtattoos vertegenwoordigen schoonheid en vrijheid. Ze worden getekend met verschillende stijlen en beelden. Ze vertegenwoordigen het prachtige proces van evolutie. Ze betekenen ook dat vrouwen klaar zijn voor verandering.

Hart tatoeages

Het lijdt geen twijfel dat het ontwerp van het hart veel waarde heeft. Deze tatoeages worden gedaan in een tribale kunstvorm en vertegenwoordigen de zachtere kant van de emoties van een vrouw.

Conclusie

Tatoeages op de rug vestigen vaak de aandacht op de ruggen van de vrouw. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ze definiëren ook de vrouwen, hun overtuigingen en voorkeuren. Hoewel tatoeages ouder worden naarmate de huid verandert, biedt de rug van de vrouw weerstand tegen veroudering. Daarom zal elke back-tattoo zijn esthetische waarde lang behouden.

Hier zijn geweldige voorbeelden van rugtatoeages voor vrouwen

back-tatoeages-01

Een van de beste tattoo-ideeën op de rug, het lijkt op glas-in-loodramen als een artistiek empowered middeleeuws kunstwerk. Dit wordt gecombineerd met de voeringpatronen aan de uiteinden, een krachtige tweekleurige spiraal in het midden van je rug voor extra beweging aan het kunstwerk en een krachtige afwerking met fijne lijnen op de billen.

back-tatoeages-02

Een prachtige open roze roos, die een beetje duister wordt door zwarte inktvlekken die door de stengel en boven de roos worden gespaard, terwijl een klein druppeltje zwart lekt dat door de schoonheid van je

back-tatoeages-03

Dit is een realistisch gevormd stuk, en een geweldig idee achteraan in de tatoeage, waarbij twee vogels zachtjes spelen op een plek met bloemen die geboren is vanaf je lage rug, met een delicaat en elegant uitzicht dat lijkt op vrede en natuur terwijl het de realiteit gedetailleerd weergeeft.

back-tatoeages-04

Een rugtatoeage van volledige lengte die begint met een 5-vleugelige kroon op je nek, gevolgd door een zin afgedrukt in een lettertype dat overeenkomt met de enigszins tribal-hindoeïstische geometrische patronen op het midden van de rug. Dit wordt gevolgd door een frame van rozen en schedels en eindigt uiteindelijk met een realistische schedel versierd met een ketting in het midden van de lage rug, omringd door twee geweldige schetsrozen.

back-tatoeages-05

Een kardinale as in zwarte inkt in uw bovenrug, die over een vlek van levendige kleuren op een paarse schaal ligt en het gevoel van leven en vrijheid creëert. Dit is versierd met een uitdrukking die overeenkomt met de vrijheid van het ontwerp in zowel betekenis als vorm, waardoor het een gaaf exemplaar is van rugtattoos voor meisjes.

back-tatoeages-06

Een eenvoudig maar betekenisvol ontwerp dat een Aziatische lotus vorm geeft met verschillende patronen voor elk paar zijbladen. Het presenteert ook een speciaal gevoerd patroon in het midden en geeft het een gevoel van helderheid. Het bevindt zich in het midden van je rug en versierd met zwarte halve maan stippen er naar toe in de top en de onderkant van de kunst.

back-tatoeages-07

Enkele levendige roze rozen zijn altijd goede tattoo-ideeën voor vrouwen. Dit ontwerp telt met een toenemend aantal bladeren van de onderkant van de stengel naar het gebied in de buurt van de bloemenkop. Dit stuk is elegant en weerspiegelt schoonheid, het hoofd van de bloem bevindt zich net bij de ingang van de nek waardoor de kunst door je middelste rug gaat.

back-tatoeages-08

Een meer vrij gestileerd kunstwerk, dat een kader van kunst en patronen creëert door je middelste rug, gevolgd door een tribal-hindoe-bloem met geschetste sterpatronen in het midden, en gekroond boven met een stuk dat je schouders bereikt en stijgt in je hals met een geopende spiraalvormige bloem.

back-tatoeages-09

Dit stuk begint met een cluster van bloemen in elke schouder inclusief open bloemen en enkele knoppen, in het midden van je bovenrug en net onder je nek is de stengel, versierd met veel bladeren en pasgeboren bloemen. Dit alles gedrukt in een schetsachtig ontwerp.

back-tatoeages-10

Dit is een kunstwerk met een Hindu-mandala-bloem in schetsstijl, die de eeuwigheid en het leven vertegenwoordigt. Dit is gemaakt met gelijke patronen voor effecten van symmetrie en bevindt zich in je bovenrug, gecentreerd net onder je nek in perfecte verhoudingen.

back-tatoeages-11

Met het gevoel van duisternis en mysterie, deze kunst vormt een realistische boom zonder een enkel blad erop. Terwijl de dood wordt weerspiegeld, neemt deze de hele hoogte van je rug in beslag, van het lagere deel tot je schouders terwijl je bijna elk deel van je bovenrug bereikt.

back-tatoeages-12

De tekening van een enkele roos, open, met een bloemblaadje dat op het punt staat te vallen. De tinten spelen door de draw en geven wat licht en leven aan de bloem die elegant en voorzichtig in het midden van je bovenrug wordt geplaatst.

back-tatoeages-13

Een semi-realistisch stuk van de rug tatoeages voor vrouwen die is geboren uit de patronen op de hals. Het lijkt op een net versierd met bloemblaadjes die bladlijnen en spiraalpatronen bevatten. Het gaat van de schouder naar het midden van de achterkant aan de andere kant.

back-tatoeages-14

Hier is het hyperrealistische beeld van de vrouw in een maskerade, met een luxueus gedetailleerd masker, die twee witte rozen in haar handen houdt. Het wordt omlijst door patronen van bubbels, mist en zwarte vlinders die haar een air van mysterie geven.

back-tatoeages-15

Een bloemknop van gemiddelde lengte, die door de hele achterkant gaat. Het is prachtig gepresenteerd in pastelgroene en roze kleuren en gedecoreerd met delicate monarchvlinders in krachtige blauwe en oranje tinten die schoonheid en leven aan het beeld toevoegen.

back-tatoeages-16

Boeddha's gezichtskunst die door de hele breedte en lengte van je rug gaat. Het wordt gepresenteerd in een hyperrealistische stijl, met een decoratief doek dat lijkt op een aura die uit de onderkant van de compositie vloeit, vergezeld door kleine spiraalvormige bloemen.

back-tatoeages-17

Een prachtig gemaakte set blauwe vlindervleugels in een hyperrealistische stijl, de lichten over de vleugels en de schaduwen geven het gevoel dat ze gescheiden zijn van je lichaam alsof ze echt zijn, waardoor dit een perfect stuk is, met een vleugje magie.

back-tatoeages-18

Dit is het hyperrealistische beeld van een Egyptische koningin, omlijst met een achtergrond gemaakt met bloempatronen. Het heeft een uitstekende afwerking in termen van de kenmerken van haar gezicht en de schaduwen, evenals de details van de kroon en de slang die is geboren als sieraad en de accessoires in haar nek.

back-tatoeages-19

Een krachtige en mooie set van drie rozen geplaatst op de bodem van je rug, die worden gevolgd door twee grote stengels vol met bladeren die eruit groeien in een ronding en het heldere midden van je rug omlijsten. Dit alles gepresenteerd in een zwart-wit realistische stijl.

back-tatoeages-20

Een prachtig paar roze lelies, geschilderd in een felle set kleuren met een hyperrealistische stijl en een reeks schaduwen die ervoor zorgen dat hun stelen uit de huid komen en een natuurlijk gevoel van leven geven aan het beeld, waardoor het opvalt tussen de meeste tatoeages ideeën.

back-tatoeages-21

Dit elegante en sensuele ontwerp heeft vier Jamaica-bloemen, aan de ene kant van de achterkant. Hun bloemblaadjes zijn gekleurd met zachte toonaarden die degraderen tussen Violet en zalm, terwijl de bladeren worden weergegeven in levendige groene tonen.

back-tatoeages-22

Een lijnvormig bewerkt ontwerp van twee bloemen. Het presenteert een open bloemhoofd in het midden en een bodem die net achter en een beetje boven de eerste ligt. Het verschijnt in traditionele tinten van violet met schaduwen die het beeld leven geven en is omgeven door delicate dunne, zwartgekleurde lijnen afgewerkt in spiralen.

back-tatoeages-23

Hier is een reeks geometrische patronen in zachte lijnen die de hele achterkant bedekt. Het toont opvallende combinaties die geboren worden vanaf de schouders naar het midden van de rug, en een gesloten ontwerp dat geboren wordt vanuit het midden en sluit in een stengel waarvan het laatste blad aan het einde van de rug is. Bij het presenteren van een vleugel komt dit overeen met de rest van de afbeelding aan de rechterkant van de onderrug.

back-tatoeages-24

Hier is een perfect symmetrische en gekoppelde kunst die de stijl van geometrische patronen combineert met hindoe-inspiraties. Deze bezet in diamantvorm een ​​reeks bloemenpatronen die zich uitstrekt van de kroon van bloemen van de nek tot het afdalen in een enkele bloemsteel, een sensueel mysterie en aantrekkingskracht uitstraalt.

back-tatoeages-25

Een prachtig paar engelenvleugels in zwarte en grijze stijl, geplaveid met realisme en zachte lijnen. De grootte van de veren neemt toe naarmate de tekening omlaag gaat naar beneden om het gevoel te geven dat de vleugels gescheiden zijn van het lichaam.

back-tatoeages-26

Deze achtertattoo is subtiel en stijlvol en heeft een combinatie van teksten en twee vogels tijdens de vlucht. De vogels belichamen perfect de weergave van een vrije geest terwijl de woorden kunnen worden gezien als een weergave van de vrijheid van meningsuiting. De vloeiende lijnen geven het een heel natuurlijke maar verfijnde uitstraling.

back-tatoeages-27

Dit is een van die ruggetattoos die minimalistisch benaderd is en geschikt is voor mensen die niet met inkt bedekt willen zijn. Een bloemdessin geïnspireerd op middeleeuwse kunstvormen, deze tatoeage past perfect bij elke jurk zonder rug en voegt dat extra beetje verfijning toe aan je look.

back-tatoeages-28

Dit is een van die terug tattoo-ideeën die het oude perfect combineren met het nieuwe. De gedurfde plaatsing in combinatie met een Indo-Perzisch patroon met een moderne touch maakt het een geweldige optie voor diegenen die hun rug op een gedurfde manier willen accentueren.

back-tatoeages-29

Dit idee achteraan in de tatoeage combineert gewaagde bloemenpatronen met gotische artisticiteit en dat zorgt voor een geweldige combinatie van schoonheid en sensualiteit. Het is veel inkt en geschikt voor mensen die geloven in het gebruik van hun lichaam.

back-tatoeages-30

Een zeer populair back tattoo ontwerp is het geometrische patroon geïnspireerd door een aantal tribale tatoeages. Dit toont zo'n patroon. Het heeft een mooie vloeiende uitstraling en er is veel diepte en heel veel detaillering om iedereen die het bekijkt te hypnotiseren.

back-tatoeages-31

Een van de geweldige rugtattoos voor meisjes, de scherpe randen en de verwerking van laat-Saksische elementen maken het een soort van ontwerp in je gezicht. De meervoudige lijnen en symmetrische vorm geven het een zeer unieke maar doorgewinterde look en is bedoeld voor meisjes die willen pronken met een bepaald niveau van volwassenheid.

back-tatoeages-32

Als het gaat om rug-tatoeages voor vrouwen, zijn maar weinig ontwerpelementen geschikter dan een eenvoudig maar sierlijk bloemmotief en dit is daar een goed voorbeeld van. Het bereikt het perfecte compromis tussen subtiliteit, sensualiteit en elegantie.

back-tatoeages-33

Een zeer inspirerend kunstwerk, deze afbeelding van de bloemen die boven het doolhof van takken en bladeren uitstijgen, zal perfect passen bij een jager die nooit opgeeft en op zoek is naar tatoeages die pronken met deze vastberadenheid en de wilskracht om alle kansen te overwinnen.

back-tatoeages-34

Een andere manier om tattoo-ideeën voor vrouwen te overwegen, is om van de gebaande paden af ​​te gaan en dit doet precies dat. Met een uurwerk dat uit de wortels van een boom groeit en omringd wordt door vlinders, viert het een vrouwelijkheid terwijl het ook eraan herinnert hoe vluchtig de tijd is.

back-tatoeages-35

Deze is voor de dierenliefhebbers en natuurliefhebbers in het algemeen. De componenten van deze tatoeage complimenteren de vrouwelijke vorm terwijl ze een liefde voor de omgeving en andere levende wezens bevorderen. Het vangt de gevoelens en gevoelens van uitzonderlijk vrouw zijn.

back-tatoeages-36

Dit specifieke kunstwerk is gedeeltelijk geïnspireerd door Viking-kunstenaarschap en deels door de Egyptische mythologie. Het is de perfecte metgezel en uitdrukkingsvorm voor degenen die vleugels willen laten groeien en weg willen vliegen. Een geweldige demonstratie van groot dromen.

back-tatoeages-37

Een must-have samenstelling voor elke natuur- en kunstliefhebber. Deze tatoeage laat perfect de sfeer en schoonheid van een ongestoord paradijs zien. Het is bedoeld voor de doorgewinterde tattoo-drager en degenen die bereid zijn om te pronken met hun hele rug als de tatoeage komt alleen tot leven wanneer volledig onthuld.

back-tatoeages-38

Deze sierversie trekt de fijne grens tussen volledig bedekken van de rug en minimalistisch zijn. Het is prominent maar niet te brutaal en dat geeft het een gevoel van verfijning en een afgematte look die goed past bij een fel onafhankelijke persoonlijkheid.

back-tatoeages-39

Deze neemt de kroon als het gaat om sensueel zijn. De nauwelijks-er segmenten van deze tatoeage bij elkaar gecombineerd geven het een zeer uptown-look terwijl het zeer opwindend is voor diegenen die het geluk hebben hun ogen op deze masterclass te richten.

back-tatoeages-40

Voor de kenners van het horrorgenre is deze tatoeage een geweldige manier om die smaak te laten zien. Het zorgt ervoor dat de huid eruitziet als een korset dat om een ​​skelet is gebonden. De aandacht voor detail en creativiteit maken het een zeer coole en ontgoochelde blik.

back-tatoeages-41

Een schreeuw uit naar het gedurfde patroon van siermotieven en de gratie van een bloemenplan, deze is voor diegenen die verschillende gezichten hebben naar hun persoonlijkheid en die het ene moment koel en kalm kunnen zijn en een ander moment vurig en enthousiast.

back-tatoeages-42

Van pauwen wordt gezegd dat ze de perfecte belichaming zijn van sluw en toch ballistisch te zijn en dat is wat deze tatoeage ook betekent. Met een geweldige combinatie van rood, blauw en groen, is het uiterst stimulerend om naar te kijken en is het een perfecte uitdrukking van de schoonheid en intelligentie van een vrouw.

back-tatoeages-43

Een prachtige illustratie van vorm, schoonheid, symmetrie en complexiteit. Dit ontwerp is bedoeld voor degenen met veel complexe lagen in die persoonlijkheid, net zoals deze tatoeage veel ingewikkelde patronen heeft die in elkaar zijn geweven en waarvan het eindresultaat prachtig is.

back-tatoeages-44

Lenen elementen uit de traditionele Japanse vorm van tatoeage, deze weergave van een meerval is mooi, maar niet op een voor de hand liggende manier en is perfect afgestemd op degenen wier karakters niet onmiddellijk kunnen worden gelezen en tijd nodig is om te worden geïnvesteerd om ze te begrijpen.

back-tatoeages-45

Als levendigheid en eenvoud zijn waarnaar u op zoek bent, dan is dit een uitstekende selectie voor u. Het is zeer conservatief in zijn vorm maar explodeert in levendigheid met zijn kleurenpalet. Als je een kleurrijke persoonlijkheid bent die niet te veel inkt wil krijgen, dan is dit wat je zoekt.

back-tatoeages-46

Deze schreeuwt suave. Het kleine lettertype dat wordt gebruikt in de belettering en de dunne lijnen die het centrale kunstwerk vormen, maken het heel gemakkelijk voor de ogen zonder afbreuk te doen aan de verfijnde aard. Goed geschikt voor de jetset en relaxte vrouw met een vleugje queeny aura.

back-tatoeages-47

Een traditionelere look die probeert een groot dik ornament te imiteren dat gewoonlijk wordt gedragen door koninklijke personen uit het verleden, deze tatoeage is een tentoonstelling van de fijne kneepjes die betrokken zijn in de kunstvorm van die koninklijke hoogwaardigheidsbekleders en geeft je een vleugje elegante verfijning.

back-tatoeages-48

Deze kan op twee manieren worden geïnterpreteerd. Een daarvan is het wassen en afnemen van de emotie van een vrouw vergelijkbaar met de fasen van de maan en de andere is de voortdurende strijd tussen het licht en het donker en als dat je leven en je motivaties beschrijft, ga dan voor deze ingenieus meesterlijke optie.

back-tatoeages-49

Voor degenen die voortdurend ondergedompeld zijn in de gedachten van het universum en de hogere krachten en deze complexe denkrichtingen willen visualiseren, kunnen maar weinig patronen het werk even goed doen als deze. De rijke kleuren en de zeer gecompliceerde vormen zorgen voor een geweldige illustratie.

back-tatoeages-50

Deze is voor diegenen die niet hun hele rug willen laten zien, maar toch graag een tatoeage willen dragen. Het is delicaat en eenvoudig maar straalt een hoge mate van sensualiteit uit en vormt een perfecte aanvulling op een casual off-shoulder jurk en een ontspannen houding.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: