50 Arm Tatoveringer for kvinner

Ikke for lenge siden ble kvinner med tatoveringer sett ned på, sammenlignet med sine mannlige kolleger. Tider og holdninger har nå endret seg, og dette skjer ikke lenger. Kvinner har nå en ny måte å uttrykke seg på og avbilde deres personlighet og ideer på sine armer og andre deler av kroppen.

Arm tatoveringer for kvinner er nå betraktet som feminine, sexy, subtile og modige. Ulike kvinner gjør det av forskjellige grunner, og deres tatoveringer gir en annen melding; Det kan være en påminnelse om en opplevelse, det kan representere tap, gevinst eller prestasjon, eller det kan være en uttalelse av hva en bestemt kvinne står for.

arm-tatoveringer-for-kvinner

Betydninger av populære Arm Tatoveringer for kvinner

Årsakene og betydningen er like varierte som stjernene, men her er noen av de mest populære armtatoveringene for kvinner og hva de står for. Størrelsen og hvor tatoveringen vises på armen er bare et spørsmål om personlig preferanse skjønt.

Sommerfugl

Dette er en av de vanligste armtatoveringene som kvinner foretrekker, og det står for skjønnhet, transformasjon og frihet. Endringene som en sommerfugl gjennomgår, fra det tidspunkt det er et egg til når det går fri fra kokongen, er mange og det står overfor mange utfordringer.

Hvis det blir oversatt til et livsscenario, betyr det at en kvinne som har en sommerfugl på armen, har sett noen utfordrende tider, men trives mot oddsen og forvandlet til en skjønnhet som en sommerfugl.

Malin

Dette er et symbol som har to piler begge buet på motsatte ender. Malins opprinnelse kan spores til Sverige, og skiltet betyr at man må møte vanskeligheter, utfordringer og hindringer før man gjør det i livet.

Stjernetegn

Dette er veldig populære arm tatoveringer for kvinner som alle har et tegn som representerer dem. For det meste viser stjernetegnet tatoveringer en kvinnes personlighet og karakter, og de er også et symbol på selvoppdagelse, en kvinne som ser etter identiteten hennes. Skiltet kan også bety at en kvinne prøver å finne seg selv.

Solen

Solen betyr livskilden, og den har også mye makt og innflytelse, det er også en veldig populær arm tattoo som kvinner don. Det er også et symbol på utholdenhet, konsistens og representerer også en ny daggry.

En kvinne som har soltatovering har trolig gått gjennom mange tøffe tider, og solen betyr at det er alt bak henne og et nytt kapittel i hennes liv har blitt åpnet.

Roses

Roser er de mest populære blomstene på jorden og har forskjellige betydninger avhengig av deres farge. De er også en av de mest populære armtatoveringene som millioner av kvinner foretrekker.

En svart rose kan bety tap eller sorg, en rød rose står for lidenskap, styrke, kjærlighet og skjønnhet. En hvit rose representerer uskyld, mens en gul rose kan bety vennskap eller glede.

Konklusjon

En arm tattoo kan hjelpe verden til å forstå synspunktet ditt, hva du står for, eller gi et glimt av din personlighet og karakter. Det kan også få folk til å se verden gjennom øynene dine.

Fantastiske eksempler på Arm Tatoveringer for kvinner

arm-tatoveringer-01

Denne arm tattoo tar opp det meste av overarmen og har svart skriftlig skrift med to navn og et innskrift om å forbli sammen for alltid. Nedenfor er to fugler som hviler på en tregrense som strekker seg oppover mot navnene.

arm-tatoveringer-02

I denne detaljerte armen tatovering design, er det to store solsikker justert vertikalt. Begge blomstene er gjort i svart og hvitt blekk og har blader som strekker seg utover. Hele bildet er skyggelagt og har en sterk lys og mørk kontrast.

arm-tatoveringer-03

Med imponerende detaljer viser merkingen her halvparten av et menneske- og tiger-ansikt side ved side. Bare ett øye og øyenbryn kan ses på hvert ansikt, og hele stykket er gjort i svart og hvitt blekk med skygge.

arm-tatoveringer-04

Det er mange flotte arm tatoveringer for jenter der ute, og denne svart-hvite fjæren med en skinnende turkis glød er ikke noe unntak. Selve fjærens design er enkel, og hver del av den har et unikt, skyggelagt mønster.

arm-tatoveringer-05

Rosene i denne armen tatovering ideen er laget for å være hyper-realistisk og har ingen hard, svart omriss. Selv om det meste av bildet primært er svart-hvitt, er en av de tre rosene farget med en rosa som fades tilbake til hvitt.

arm-tatoveringer-06

Denne enklere black-skisserte tegningen har noen forskjellige blomster av varierende størrelse som er bunket sammen med blader som strekker seg ut. Det er minimal skygge uten farget blekk, og ingen blomst er spesielt laget for å være høydepunktet.

arm-tatoveringer-07

Det er mange fine detaljer som utgjør denne mindre svart-hvite designen, men samlet sett er de fleste av figurene sirkulære i naturen. Det er en liten bit skygge i midten av bildet, men det er det.

arm-tatoveringer-08

I forhold til andre arm tatoveringer for kvinner, er dette sikkert opptatt. En stor, skyggelagt rose sitter på toppen av en blomstellignende design som har en mindre rose ved siden av den. Hele merkingen har en gul fargetone med en svart kontrast.

arm-tatoveringer-09

Med levende farger som spenner fra lilla til blå, er fjæren i denne tegningen spesielt iøynefallende og ser ut som et akvarellmesterverk. Selv om dette er høydepunktet, er det også svarte fugler som flyr ut fra toppen av fjæren også.

arm-tatoveringer-10

Her, med bare en fin svart kontur, ser designet nesten psykedelisk ut. Samlet er det påminnelsen om en lotusblomst som åpner seg - bare med mye mer detaljert medfølger. Sammen med det, er det heller ingen skyggelegging i bildet.

arm-tatoveringer-11

I denne skissen er det to store blomster sammenlagt med et design som er blomstret i opprinnelse. Igjen, er bildet gjort i svart blekk, selv om det er litt skygge for å markere bestemte aspekter av det.

arm-tatoveringer-12

Bildet som er avbildet her er det for en enkelt engelfløye. Vingen er stor og ferdig i svart-hvitt blekk med tyngre skygge på noen fjær og lettere skygge på andre. Samlet strekker merkingen nesten fra håndleddet til albuen.

arm-tatoveringer-13

En inskripsjon om kjærlighet - med ordet "kjærlighet" fremhevet spesifikt, er laget for å se ut som det er under noen store blomster som er bunket sammen. Blomstene vises opp fra huden med hvit blekk og forsiktig skygge gjort bak dem.

arm-tatoveringer-14

Av alle tatoveringsideer for kvinner, synes dette seg spesielt feminint. Hele tatoveringen er gjort med en veldig tynn svart linje, og høydepunktet er to store hvite blomster plassert sammen som har flere blader som vokser fra dem.

arm-tatoveringer-15

Denne utformingen, som mange andre arm tatoveringer, er gjort veldig realistisk. Det er flere roser spredt sammen som gjøres helt med svart-hvitt blekk. Mens rosene er for det meste hvite i farge, er områdene bak dem skyggelagt veldig mørkt.

arm-tatoveringer-16

Denne fargerike markeringen er trukket for å se ut som en bukett med blomster med noen blomster på toppen av andre. Det er ingen svart omriss, og i stedet er hver blomst sterkt farget i fersken, rosa eller blå fargetone og skygget med hvitt.

arm-tatoveringer-17

I likhet med andre arm tattoo ideer, er denne akvarellblomst veldig enkel i naturen. Det er ingen svart omriss, og den får det til å skape og skyggelagt utseende fra mørkere rosa, fersken og hvite farger som utgjør kronbladene.

arm-tatovering-18

Plassert mellom to hvite og svarte roser er en hjerteformet juvelkjede. Tegningen er helt svart-hvitt, og det er en stor kontrast - både roser og kjede er mørkt skygget sammen med ytterligere skygger bak disse gjenstandene for å få dem til å vises hevet på huden.

arm-tatoveringer-19

Med denne tatoveringen dekker selve designet hele armen. Det er gjort i svart blekk og inneholder mye fin detalj. Det er deler av det som gjør at det ser ut som om tynne juveler henger av designet.

arm-tatoveringer-20

Å ha en innviklet design er populær med tatoveringsideer, og dette er et eksempel på det. Designet er fullt av mandala-lignende figurer som er tett strikket med mørk, svart-hvitt skygge og strekker seg nesten hele armen.

arm-tatoveringer-21

Av disse unike tatoveringsideerene er denne skilt i to seksjoner med tykke, svarte band. Den øverste delen er full av planter som solsikker, tegnet med en skinny svart kontur, og bunnprosessen viser rotsystemet til disse plantene i samme disposisjon.

arm-tatoveringer-22

Tre hvite blomster står i forkant av denne armen tatoveringer ideen, og er fremhevet av tinier, mørk rosa-lilla blomster som er spredt rundt dem. Annet enn de lilla fargete blomstene, er resten av bildet gjort i en gråtoner av farger.

arm-tatoveringer-23

I denne tegningen er det fire ferskenfargede roser avbildet: to av rosene er store og trekker oppmerksomhet mens de resterende blomstene avgrenes. Bladene i bildet er gjort i en mørkegrønn som står i kontrast til lysblomstrene.

arm-tatovering-24

Selv om det er forskjellige markeringer for dette bildet, er det primære fokus et floral tema. En stor, lysrosa rose vekker oppmerksomhet, og det er flere andre mindre kronblade og går sammen med mørkere fargede gjenstander og design også.

arm-tatoveringer-25

Denne enkle tegningen viser to fjær som synes å være gjemt under et flettet bånd som går rundt armen. Fjærene trekkes tett sammen, og den svarte og hvite skyggingen gjøres tungt, noe som gjør bunnfjæren mørkere enn motstykket.

arm-tatoveringer-26

En ren rød arm tatovering som dekker mellom albuen og håndleddet. Så beundringsverdig som den er, forblir det uskyldig og enkelt. Blomsten er tegnet delikat i rødt mens bladene er grønne, en klassisk versjon som vil appellere til gode jenter.

arm-tatoveringer-27

Fasjonable arm tatoveringer av en fugl, blomst og flere planter. Helt tatovering er sprutet med flere forskjellige farger uten skript som vises i det hele tatt. Når du er ferdig i disse fargene, ser designen ekstremt vakker ut på armen din.

arm-tatoveringer-28

Tatoveringen er perfekt for kvinner der enkle røde og svarte farger gir ut skjønnheten. Jenter av noe slag, mer slik at de som har en tatovering for første gang, vil foretrekke det delikate og elegante blomstertemaet som bringer ut deres femininitet.

arm-tatoveringer-29

Blomstarm tattoo for kvinner designet med flere mørke skygger. Ulike typer blomster er inkludert. Det er mindre intenst og fargen er kjedelig, noe som gir litt hudplass mellom dem. Den nedre delen ligner et dekorativt stoffmønster.

arm-tatoveringer-30

Litt uavhengig, selv om relaterte elementer er satt sammen på hele armen. Reven på toppen av den ville katten er litt adskilt og er antagonistisk. Fuglen på toppen sammen med blomst nederst øker skjønnheten og bryter fra de to villelementene.

arm-tatoveringer-31

Dramatisk svart trekant med tre roser i den. Det er vanskelig å savne kontrasten mellom lysblader og den mørke dempet bakgrunnen. De tre dekorative brikkene er alltid attraktive. Lekkefulle, men dristige pistiller skiller seg ut som om de kommer ut av huden.

arm-tatoveringer-32

Svart og grått er det som fanger øyet. Blomstermodellene er rytmiske som starter med rosen øverst helt til hvite kronblad blomster på håndleddet. Graced med stilkene og bladene, kommer de ut som feminine tatoveringsideer for kvinner.

arm-tatovering-33

En ekstremt uvanlig tilnærming til å kombinere flere urelaterte elementer i en stor arm tattoo design. Legg merke til den fargerike blå sommerfuglen på munnen som rimer med diamantlignende formede dimer. Symmetri har blitt oppnådd gjennom kunstarbeidet i ansiktet, skallen og mønstrene.

arm-tatovering-34

De fine linjene og detaljene er uberørte og enkle. Kronbladene er ikke spredt som det alltid er tilfelle, som er en pause. I dette tilfellet er blomstene unike ved at de ennå ikke er kommet til livs.

arm-tatovering-35

Den øye-popping rosa, lilla, blå og svart farge blanding gjør arm tatoveringer ideen søt. Kombinasjonen av blomsten og klokken er å bli elsket. Plasseringen ser utrolig avslappet og forførende ut. Linings sikre ren skjønnhet er brakt ut.

arm-tatovering-36

Dette er et helt fremragende mesterverk. Fisken er rett og slett fantastisk med sin gulllignende farge. For å gjøre det mer elskelig, blir de ekstra effektene av de blå blomstene og rosa kronblad lagt til. Den flotte designen på ermet er også like ekte som den kunne få.

arm-tatoveringer-37

Alternativene er ubegrensede og denne tatoveringen har et ungt kvinnelig ansikt med en bjørnmaske på hodet. Subtile svarte og grå farger er temaet for det ville. Båndet på ansiktet og ansiktets kule reflekser står i kontrast til den voldsomme utkikkeren, som virker som en perfekt kamp.

arm-tatoveringer-38

Denne tatoveringen brister med farger som dekker hele huden. Den feminine flare er forårsaket av den strålende berøring av rosa og kremfarger av kronbladene. Butterflyen blander seg med den blå bakgrunnen. Det er en klassiker med detaljer i hvert element.

arm-tatoveringer-39

En kombinasjon av vakre lysblader og mørke blader er like ekte som det kunne få. Interlocking av blomstdelene er fantastisk, unødvendig å si. Utvalget av tre forskjellige typer nydelige kronblad feier oss ned i en forekomst, og hjelper oss å sette pris på kontrast og detalj.

arm-tatoveringer-40

Definitivt en hardcore kunstverk. Den øye-popping rosa og blå farger blander seg i forgrunnen. Detaljer og blonder av fly og rose gjør det søtt. Selv om slike tatoveringsideer ikke er vanlige, er det alltid en god design inspirert av umiddelbar natur.

arm-tatovering-41

Bare nydelig gotisk inspirert stykke. Vakkert detaljert på best mulig måte, blir den deretter raffinert og endte med en fantastisk ren finish av en blomst øverst. Den generelle grasiøse feminin bluss kan ikke ignoreres.

arm-tatovering-42

Rosen er alltid attraktiv, og det er også en annen hyggelig blomst. Tattoveringer for jenter i hele ermet er tette og særegne, resonerende som et blomstermotiv. Det er en svart linje arbeid fylt med litt mørk blekk på kantene av passende valgte blader og kronblad.

arm-tatovering-43

Så enkelt som de ser ut til å være, er de søte blomstene ikke undervurdert. Den forsiktige splash av farger og detaljer bringer de samme tatoveringsideene sammen på en fantastisk måte. Deres nærhet til hverandre gjør dem mer søte og de går definitivt like stilig.

arm-tatovering-44

Kronbladene er definitivt et fascinerende sted. Kombinasjonen med de brune stilkene gjør en flott design som virker perky. Mengde detaljer og fôr fullfører skjønnheten på en enkel måte, slik at den naturlige huden vises gjennom designet.

arm-tatovering-45

Ser dypt inn i designen, og viser kunstige mønstre som strekker seg symmetrisk på forsiden av armen. Plassert på forgrunnen og midtpunktet fullfører den meget populære diamantdelen den velafrundede ekspertisen og utøver en kraftig effekt.

arm-tatovering-46

Dette er et design som florerer godt rundt kroppen med det naturlige fallende av kronbladene. Den er fet, men feminin, med mye svart og ingen farge. For å konseptualisere blomstens mildhet, er kronbladene det samme hele og nyansen av de forskjellige tilstandene er fanget av de fallende og faste.

arm-tatoveringer-47

Tatoveringen ser bra ut med blomster- og fugleelementene som noen gang er populære. Det er en enkel naturdesign der blomstene er rosa, en sterk kontrast fra det meste gråfuglen. Blomstene spredte seg langs armen på separate måter, og utgjorde en visuell isolasjon av fuglen.

arm-tatoveringer-48

En fjær som nesten svinger i vinden, er en enkel berøring med kunst. Fjæren er helt svart, men bakgrunnen brister med farger, og dette bidrar til å kontrastere den dynamiske bakgrunnen med den statiske forgrunnen. Linjearbeidet i fjæren gjør det mesterlig og unikt.

arm-tatoveringer-49

Fargene er mørke og rike, fra natur og blomster. En kollasje av naturelementer er dannet fra stykket. Imidlertid presenteres elementene på en feminin måte, spesielt med mer farger som vises i forhold til nyanser av mørke og mangel på drama som føltes.

arm-tatovering-50

Lyse farger for kjæledyret er søte. Fargene passer til hudtonen, deres variasjoner har uttrykt femininitet tilfredsstillende. Formen på hodet etterfølges av det meste hvite skyggelegging, mens innsiden detaljer blir gjengitt gjennom et snev av linjer og prikker.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: