30 modele sexy și frumoase orhidee tatuaj

Dintre toate florile care înfloresc în lume, orhideele sunt printre cele mai rare, dar una dintre cele mai frumoase. Deoarece orhideea este unică și exotică, ea face un element grozav pentru designul tatuajelor. Există multe specii de orhidee, care pe baza aspectului lor pot avea un sens diferit. Raritatea lor înseamnă că orhideele au o mare valoare simbolică în multe culturi, în special în cultura asiatică. Orhideele sunt cunoscute pentru a crește în majoritatea climatelor, dar tind să fie găsite pe deplin înflorite în zone mai tropicale.

orhidee design tatuaj (26)

orhidee design tatuaj (1)

orhidee design tatuaj (23)

orhidee design tatuaj (18)

Orhideea este de obicei la fel de semnificativă în ceea ce privește simbolismul pentru ambele sexe. Orhideele dețin o mulțime de conotații și înțelesuri sexuale, făcându-le elementul perfect de design pentru piesele de tatuaj mai senzuale, în principal pentru că unele orhidee se aseamănă foarte mult cu organele genitale. De fapt, cuvântul orhidee în sine derivă din cuvântul "Orchis", care se traduce în testicul. Termenul orhidee pură înseamnă organul sexual masculin și există un grup de orhidee care reprezintă organe feminine.

orhidee design tatuaj (20)

orhidee design tatuaj (17)

orhidee design tatuaj (7)

Orhideele sunt adesea numite floare de măreție de către greacă. Cu peste 25000 de specii de orhidee disponibile, există o mulțime de opțiuni. Cele mai populare orhidee cunoscute sunt Vanilla, Cymbidium și Dendrobium. Orhidee o floare care este foarte elegant să se uite la. Deși ar trebui să înflorească în sălbăticie, puteți găsi orhideea în multe gospodării.

orhidee design tatuaj (16)

orhidee design tatuaj (15)

orhidee design tatuaj (13)

Orhideea a fost creditată cu multe proprietăți cu anumite locuri, cum ar fi Germania, Africa, Egipt și China, având în vedere că orhideea este un afrodisiac. Orhideea este considerată rară și prețioasă cu aztecii consumând poțiuni făcute din orhidee pentru a le face puternice și puternice.

În unele culturi, convingerea este că orhideea îi poate ajuta să găsească sexul puilor lor. Orhideea vine într-o varietate de nuante și este cu adevărat uimitoare să se uite la ea și acest lucru îl face ideal pentru un tatuaj.

orhidee design tatuaj (14)

orhidee design tatuaj (21)

orhidee design tatuaj (22)

Cu astfel de calități cum ar fi grația, eleganța, potența, fertilitatea, raritatea, redevența și delicatețea fiind atribuite orhideei - nu este deloc surprinzător faptul că tatuajele orhideelor ​​sunt foarte răspândite în rândul femeilor. Mulți optează pentru acest tip de element de design pentru a simboliza sentimentul lor de putere feminină, reprezentat de frumusețea pură a florii. Barbatii au tendinta de a se apleca spre farmecul si factorii de potenta atunci cand decid sa obtina un tatuaj cu orhidee in ele. Când vă uitați la o orhidee, puteți înțelege cu siguranță fascinația pe care o au oamenii pentru această frumusețe rară, care este atât de delicată să se uite.

Dacă vă gândiți să obțineți un tatuaj de orhidee, atunci trebuie să vă faceți temele. Și credeți-vă că într-adevăr veți găsi procesul foarte plăcut. Orhideele sunt rare și frumoase și înseamnă atât de multe lucruri pentru atât de mulți oameni. Privirea absolută a acestora este suficientă pentru a-ți face mintea și imaginația să meargă cu o gamă largă de posibilități. Atunci când vă scufundați mai adânc, veți veni cu semnificația și semnificația lor istorică.

orhidee design tatuaj (11)

orhidee design tatuaj (12)

orhidee design tatuaj (8)

Odată ce ați analizat imaginile orhideelor ​​și ați înțeles semnificațiile lor și simbolurile pe care le reprezintă, este foarte dificil să alegeți una. Credeți-ne că sunt o frumusețe atât de rară încât veți fi greu să alegeți una peste alta.

orhidee design tatuaj

orhidee design tatuaj (9)

orhidee design tatuaj (3)

Luați în considerare factori precum potrivirea, dimensiunea și locația în timp ce luați în considerare aspectul și simbolismul acestora. Dacă doriți, puteți combina un tatuaj de orhidee cu alte lucruri din natură, care dețin, de asemenea, o mare importanță pentru dvs. Lucrul cu un tatuaj de orhidee este că obținerea unei persoane vă va face să vă simțiți deosebit și binecuvântat. Este un lucru de frumusețe și plin de simbolism semnificativ care vă va face să vă simțiți fericiți și mulțumiți.

Mai mult Modele sexy și frumoase orhidee tatuaj sunt după cum urmează:

orhidee design tatuaj (27)

orhidee design tatuaj (29)

orhidee design tatuaj (28)

orhidee design tatuaj (25)

orhidee design tatuaj (24)

orhidee design tatuaj (19)

orhidee design tatuaj (10)

orhidee design tatuaj (6)

orhidee design tatuaj (5)

orhidee design tatuaj (4)

orhidee design tatuaj (2)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 3 = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: