25 Tatu Rusa Untuk Lelaki Dan Wanita

Sama ada anda suka dengan Bambi, atau anda seorang peminat besar makhluk hebat untuk memburu, ramai di antara kita suka rusa. Dalam seni tatu, rusa boleh direka untuk kelihatan comel, kelihatan bangga, atau menjadi sebahagian daripada pemandangan alam yang lebih besar. Hari ini kita mengambil melihat 25 tatu rusa yang berbeza untuk lelaki dan perempuan.

Jika anda pergi melalui kedai runcit dan meminta setiap orang yang anda lihat sama ada dia memburu rusa, kebanyakannya akan berkata "ya." Kenapa? Kerana ia adalah sifat manusia untuk memburu, membunuh, dan memakan daging rusa. Bukan itu sahaja. Rusa adalah makhluk yang menarik yang mempunyai beberapa tabiat yang sangat pintar dan cukup terang, mereka makhluk cantik. Dengan kata itu, kami fikir ia adalah mengenai masa yang kami buat senarai 8 Rusa Tato Untuk Lelaki. Bukan sahaja semua tatu ini kelihatan hebat tetapi kita tahu bahawa mereka akan memberi sedikit inspirasi untuk tatu seterusnya atau musim memburu seterusnya. Terlepas dari apa yang anda dapat keluar dari ini, kami tahu bahawa anda akan bersenang-senang melihat senarai itu seperti yang kami lakukan dan itu banyak!

Tatu Rusa Scenic

Ini tatu rusa tertentu mempunyai pandangan yang sangat unik untuknya. Bukan sahaja ia memaparkan latar belakang indah yang bagus tetapi ia juga menangkap rusa yang hebat. Anda akan ditekan keras untuk mencari seseorang dengan minat pada rusa yang tidak jatuh cinta dengan tatu yang menakjubkan ini.

Deer-Antler-TattoosRusa Tato Untuk Lelaki Dan Wanita 11 Bambi-Tattoo-Design-2012-520x437 Cute-Deer-with-Mom-Tattoo-Trend Rusa Tatu Untuk Wanita Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 1 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 2 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 3 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 6 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 7 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 8 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 9 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 10

Tatu rusa suku

Kami tidak mengatakan ini sangat sering mengenai tatu rusa tetapi kami akan membuat pengecualian. Ini mungkin salah satu tatu yang paling hebat yang telah kita lihat dalam masa yang sangat lama. Adakah anda melihat mengapa? Sudah tentu awak buat! Ini adalah tatu yang menakjubkan yang kelihatan hebat sekali.

deer_tattoo_by_mariedamn-d6j2jz6

Presiden Rusa

Tidak, itu bukan kesalahan ketik. Kami bermaksud "Presiden Rusa." Anda lihat, gambar ini mengingatkan kita kepada seorang Presiden dan ia mempunyai rusa di dalamnya. Dapatkannya? Okay, jadi kami menjadi sangat cheesy. Sama ada, ini adalah tatu yang sangat keren yang jelas dilakukan oleh seorang artis tatu yang berbakat.

rusa-tattoo-830460385rusa-tattoo-on-lower-waist Deer-Tattoos-For-Girls Indah-Bambi-Tattoo-Reka bentuk Reka bentuk tatu, idea tatu - lelaki rusa, tatu lengan rusa Tribal-Deer-Tattoo-Image Rusa Tato Untuk Lelaki Dan Wanita 12 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 13 Rusa Tatu Untuk Lelaki Dan Wanita 14

Rusa Tattoos Untuk Lelaki Dan Wanita rusa-tattoo-on-foot-for-girls

Jagermeister Tattoo

Bukan sahaja tatu ini mempamerkan salah satu bentuk alkohol yang paling popular di dunia (Jager Bombs anyone?) Tetapi ia juga mempunyai rusa di dalamnya. Oleh itu, dalam ertikata, anda mendapat yang terbaik dari kedua-dua dunia. Ini mungkin bukan tatu yang bagus untuk anda walaupun jika anda bukan penggemar Jager Bom.

rusa7

Tatu rusa klasik

Ini adalah tatu rusa yang sangat klasik dalam erti kata bahawa ia sangat jelas, mudah, dan terus ke titik. Itu tidak semestinya buruk walaupun (jika sudah, kita tidak akan meletakkannya di dalam senarai) kerana itu mungkin apa yang anda lakukan. Kami menyertakannya supaya kami akan mempunyai sedikit variasi dalam senarai.

idea rusa-tatu-idea

Tengkorak Rusa

Apakah senarai tato rusa yang akan diselesaikan tanpa mempamerkan tengkorak rusa? Tiada! Kami juga fikir ini adalah tempat yang sempurna untuk mendapatkan tatu tengkorak rusa. Lagipun, kebanyakan bahagian tubuh yang lain tidak akan cukup besar untuk bermain di rumah dengan tatu seperti ini.

25 Tatu Rusa Untuk Lelaki Dan Wanita

Potret Pretty Deer

Ini adalah tatu rusa yang sangat cantik yang boleh dianggap sebagai potret atau ia boleh langsung dari otak artis. Sama ada tatu ini mempunyai kipas baru dan ia adalah kita. Bagaimana dengan awak? Adakah anda suka tatu ini atau tidak? Sama ada cara, anda harus mengakui bahawa ia dilakukan dengan baik.

nh7UHmr

Tatu Rusa Unik

Seperti biasa, kami memutuskan untuk menyelamatkan yang terbaik untuk yang terakhir. Kami tidak pasti apa yang kita cari apabila kita menatap tatu ini tetapi satu perkara yang pasti. Ia unik dan kami suka itu! Kami mempunyai idea yang baik tentang apa tatu ini tetapi kami tidak akan meneka. Kami akan meninggalkan anda dan semoga anda mempunyai sesuatu yang benar-benar kreatif untuk tatu yang menakjubkan ini.

50bb18310011bpietro_sedda-191112-sqm-tattoo-012

Dan itu menyimpulkan senarai 25 Rusa Tatu Untuk Lelaki. Pasti, tatu-tato ini boleh pergi kedua-dua cara (wanita boleh mendapatkan mereka juga) tetapi kami mahu senarai ini ditujukan kepada lelaki sahaja. Kita boleh melakukan satu masa depan untuk wanita juga tetapi kita hanya perlu tunggu dan lihat.

Sudah tentu, jika anda ingin melihat senarai Rusa Tato Untuk Wanita, beritahu kami! Sekiranya orang yang mencukupi meminta kami, kami akan menyerahkannya. Juga, pastikan untuk berkongsi senarai ini!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: