Amazing Wiz Khalifa Tattoos Meanings – Amber Rose, Face etc.

wiz khalifa tato (1)

Sumber

Pada hari yang lain, kami adalah sekumpulan kawan-kawan dan topik tato Whiz Khalifa muncul dan kami menyedari betapa sedikitnya kita tahu mengenai subjek itu walaupun kami suka muziknya. Ia membawa kepada perdebatan yang panas tetapi tiada seorang pun daripada kita mempunyai semua fakta mengenai taktik Wiz.

Dia mungkin artis hip-hop dengan tatu yang paling mudah dilihat tetapi pada masa yang sama, kurang banyak yang diketahui tentang mereka. Apa yang diketahui oleh semua orang adalah bahawa tubuhnya adalah seperti dakwat dan anda akan rasa bahawa dia telah kehilangan kiraan tatunya.

Tetapi anda akan kagum dengan mengetahui bahawa dia tahu setiap daripada mereka dan maknanya juga.

wiz khalifa tato (4)

Sumber

Salah satu soalan paling sukar ialah bilangan tatu pada badan Khalifa. Tiada siapa yang tahu jumlahnya dan hanya barisan jauh yang terapung. Ia menyedari fikiran saya bahawa muziknya begitu popular sehingga ramai orang dapat menyanyikan liriknya tetapi bagaimana pula dengan badan bertanda?

Menyedari kesenjangan maklumat ini, artikel ini didedikasikan untuk menyoroti badan inked Khalifa dan sekaligus anda akan dapat mengetahui beberapa perkara lagi mengenai bintang super anda dan anda boleh menari dengan muziknya dengan pengetahuan yang lebih berani.

Berapa Banyak Tato Adakah Wiz Khalifa Memiliki?

wiz khalifa tato (6)

Sumber

Berapa banyak tatu yang anda fikirkan di Khalifa? Saya tahu anda akan melayang beberapa tekaan liar seperti yang kita lakukan dengan rakan-rakan saya. Sebelum mendapat nombor simbolnya yang tepat, adalah bijak untuk mengakui bahawa ia bukan merupakan tugas yang mudah untuk mengira taktik Khalifa.

Mereka bertindih antara satu sama lain untuk membentuk bentuk berterusan yang anda tidak dapat memberitahu kapan dan di mana mereka berakhir atau bermula. Jawapan terbaik untuk jumlah tatu beliau hanya akan datang darinya. Semasa program Saturday Night Live yang dihoskan oleh Scarlett Johansson, Khalifa mendedahkan bilangan tatu yang tepat pada tubuhnya.

Dia berkata bahawa dia mempunyai 411 bahagian yang berbeza! Ini bukan satu teka-teki yang anda akan buat, bukan?

wiz khalifa tato (2)

Sumber

Tato Khalifa dan Makna mereka

wiz khalifa tato (22)

Sumber

Anda tidak akan melihat apa-apa kulit yang jelas pada Khalifa kerana masing-masing telah dimasukkan ke dalam inci yang terakhir (kecuali dengan wajahnya dan anda akan tahu mengapa kemudian). Mereka banyak dan masing-masing mempunyai makna, sekurang-kurangnya mengikut apa yang dikatakannya semasa beberapa wawancara.

Oleh itu, apa yang ditakdirkan oleh tato-tanya (sudah tentu kita tidak boleh turun ke masing-masing tetapi akan menyentuh orang-orang yang terkemuka)?

Wiz Khalifa Arm Tattoos

Dia mempunyai sebilangan petikan yang ditandatangani di seluruh tangannya. Antara yang terkenal termasuk logo "Live Now", "W" untuk Washington Nationals, "Percaya" dan "Diri Dibuat". Mereka semua mengelilingi muzik hip hop dan kehidupan yang diterajuinya.

wiz khalifa tato (23)

Sumber

Terdapat juga namanya, simbol wanita, awan dan api di atas lengannya. Ada yang cenderung berbohong tapi dia tidak pernah kehilangan jejak apa-apa sahaja untuk menunjukkan berapa banyak simbolnya yang dimaksudkan kepadanya.

wiz khalifa tato (9)

Sumber

Wiz Khalifa Dada Tatu

Nombor "412" adalah salah satu simbol yang paling jelas di dadanya. Ia adalah kod kawasan Pittsburgh berhampiran kampung halamannya di Pennsylvania. Sama seperti selebriti lain, dia menyimpan rumahnya di dekat hatinya dan dia bangga menunjukkannya dalam tatu ini.

Sepasang dadu dan perkataan "penjahit" juga merupakan sebahagian daripada koleksi simbol dada.

wiz khalifa tato (24)

Sumber

wiz khalifa tato (10)

Sumber

wiz khalifa tato (11)

Sumber

wiz khalifa tato (8)

Sumber

wiz khalifa tato (5)

Sumber

Tatu Leher Wiz Khalifa

Dia mempunyai nota muzik di lehernya. Ini adalah perwakilan muziknya dan anda tahu bahawa dia melakukannya dengan baik jika anda peminat muziknya. Satu lagi simbol di lehernya adalah ikan Koi yang merupakan simbol Jepun untuk keberanian dan keazaman.

wiz khalifa tato (12)

Sumber

wiz khalifa tato (13)

Sumber

wiz khalifa tato (14)

Sumber

wiz khalifa tato (25)

Sumber

Amber Rose Wiz Khalifa Tattoo

Amber dan Khalifa bercerai tetapi menunjukkan betapa dia mencintainya, dia masih mempunyai namanya "Rose" di kaki kirinya. Amber di sebelahnya menutupi simbol Khalifa tetapi tidak melakukan apa-apa untuk menghasut Khalifa untuk menghapusnya dalam beratus-ratus tatu.

wiz khalifa tato (15)

Sumber

wiz khalifa tato (16)

Sumber

Tato wiz khalifa (3)

Sumber

Wiz Khalifa Face Tattoo

Jika anda berminat, anda akan melihat bahawa wajah Khalifa adalah satu-satunya bahagian tubuhnya yang tidak dipenuhi dengan tatu. Dia pernah berkata bahawa dia tidak mahu mengubah cara dia melihat dan itulah sebabnya dia mengawasi wajahnya dari penipisan.

Dia hanya mempunyai beberapa tato dari kru Taylornya di atas alisnya tetapi itu semua ada di mukanya.

wiz khalifa tato (17)

Sumber

wiz khalifa tato (18)

Sumber

Wiz Khalifa Shark Tattoo

Dia mempunyai jerung sebagai salah satu tato belakangnya dan ini adalah bahagian yang dianggapnya paling menyakitkan. Pemilihan penempatan menjadikan makna hidup sebagai seseorang yang telah menjalani kehidupan yang sukar di mana dia berada sekarang.

Sebagai ikan hiu, dia sudah bersedia untuk menyerang sebarang pencerobohan dan dia melakukan itu dengan dilihat dengan tuduhan Twitter terbarunya dengan Kanye West (kedua-duanya berkongsi bekas teman wanita di Amber Rose).

wiz khalifa tattoos (19)

Sumber

wiz khalifa tato (20)

Sumber

Tatu Yang Paling Pentingnya

Ia akan mengejutkan anda untuk mengetahui tatu Khalifa yang paling penting; anda mungkin meneka simbol tetapi anda akan salah. Ia adalah kutipan Martin Luther King Jr yang merentasi perutnya.

Ia berbunyi untuk kesan kata-kata ini, "Ukuran akhir mana-mana lelaki bukan di mana dia berada pada masa yang baik tetapi di mana dia berdiri semasa kontroversi dan cabaran". Dia berkata bahawa dia mendapat masa dia mula mendapatkan rasa hidup dan mahu menjadi lelaki yang lebih baik.

wiz khalifa tato (21)

Sumber

Khalifa's Obsesi Undying dengan Tattoos

Dia mendapat tatu pertamanya ketika berusia 16 tahun dan ia adalah sesuatu yang ibunya inginkan untuknya. Sekarang bertahun-tahun kemudian dia mempunyai beratus-ratus mereka dan dia tidak pernah melambatkan. Terdapat satu hari apabila dia mendapat 6 keping baru! Beliau adalah satu-satunya jenis dan anda tidak boleh meneka apabila dia mengatakan cukup cukup dengan dakwat.

wiz khalifa tato (7)

Sumber

Dari mulut Khalifa, bukanlah tugas mudah untuk mempunyai banyak simbol dakwat di badan anda. Ia akan mengambil masa dan wang. Tetapi dia mengatakan bahawa setiap bahagian layak untuknya dan diberi peluang lain dia akan berjalan jalan yang sama.

Sekarang anda tahu harga mempunyai badan tatu yang sarat dari seseorang yang boleh dikatakan mempunyai sebahagian besarnya.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: