85+ Tato bendera Amerika Patriotik Bebas Reka-bentuk & Maksud – I Love USA (2018)

Tatu bendera Amerika

Bagi orang Amerika, tatu bendera Amerika yang bersemangat adalah cara sempurna untuk menunjukkan betapa merah, putih dan biru anda. Ini adalah cara yang baik untuk mengenali diri anda dengan negara asal anda, atau bahkan dengan yang anda hanya kagumi.

Tidak hairanlah, kerana tatu sentiasa wujud untuk tujuan pengenalan.

Tattoo Bendera Amerika 66

Sumber

Tatu bendera Amerika

american-flag-tattoo_-4

Tatu Bendera Amerika 67

Sumber

Tattoo Bendera Amerika 68

Sumber

Tattoo Bendera Amerika 69

Sumber

Sejarah Ringkas

Bendera Amerika Syarikat telah menjadi salah satu bendera yang paling terkenal di seluruh dunia. Faktor pengenalannya adalah jalur merah dan putih yang bergantian secara mendatar dan segi empat biru dengan bintang lima puluh lima.

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Walau bagaimanapun, sukar untuk mendapatkan semua butiran ini secara tepat dalam tatu, terutamanya apabila ia kecil, tetapi mudah untuk mengenali walaupun anda terlepas beberapa jalur atau bintang.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

Tattoo Flag Amerika 70

Sumber

Sebab utama mengapa seseorang akan mempunyai sepanduk negara mereka yang tatu ke tubuh mereka adalah patriotisme. Untuk menunjukkan cintanya kepada negara dan penghargaan mereka.

american-flag-tattoo_-1

 • Tattoo Flag Amerika 87
 • Tattoo Flag Amerika 86
 • Tatu Bendera Amerika 85

Walau bagaimanapun, ada sesuatu yang istimewa tentang bendera Amerika; menjadi salah satu negara yang paling berkuasa di dunia dan juara hak asasi manusia di seluruh dunia.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

Ini menjadikan Amerika menjadi negara yang paling popular dan dengan itu, tatu bendera Amerika adalah begitu banyak. Bukan hanya untuk pameran dan kegembiraan, tetapi ada makna di sebalik setiap tato ini, dan anda lebih baik mencari yang mencerminkan kepercayaan anda sendiri.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

Tattoo Bendera Amerika 71

Sumber

Tattoo Bendera Amerika 72

Sumber


Apakah maksudnya?

Mana-mana tatu yang menggambarkan bendera Amerika mempunyai tujuan untuk menunjukkan kekuatan rakyat Amerika dan prinsip mereka. Panji, sebaliknya, apabila dipakai sebagai tatu menunjukkan hanya itu, bahawa anda berdiri dengan nilai-nilai yang dipegang oleh rakyat Amerika dan anda sudah bersedia untuk mempertahankannya.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

Oleh kerana tatu bendera Amerika menunjukkan patriotisme, anda tidak boleh selalu memakai tatu sepanduk sahaja, jika tidak, tidak ada sebarang variasi.

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tidak seperti tatu tradisional lain seperti tato Jepun, yang mengikuti garis panduan tertentu, tatu spanduk boleh diubah suai dalam saiz, reka bentuk dan gaya.

Tatu bendera Amerika

Tattoo Flag Amerika 73

Sumber

Tattoo Flag Amerika 74

Sumber

Selain itu, anda boleh menggabungkan bendera dengan sesuatu yang anda hargai; sesuatu yang sejajar dengan prinsip dan kepercayaan Amerika. Ambil, sebagai contoh, helang botak, burung kebangsaan untuk seluruh Amerika Syarikat, atau tentera. Tato-tato ini sangat serba boleh dan hampir tidak ada reka bentuk tetap.

american-flag-tattoo_-2

 • Tattoo Flag Amerika 82
 • Tattoo Flag Amerika 83
 • Tattoo Bendera Amerika Syarikat 84

Walau bagaimanapun, jika anda memerlukan beberapa garis panduan untuk membantu anda memikirkan sesuatu yang anda sukai, berikut adalah beberapa reka bentuk yang anda sukai.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika


Bendera Amerika Syarikat Bebas

Ini adalah rekaan paling mudah bagi mana-mana tatu bendera Amerika. Anda dapat memilih di mana anda mahu dan seberapa besar anda ingin menjadi.

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Tattoo Flag Amerika

Anda tidak boleh mengubah reka bentuk sebenar spanduk, melainkan jika anda mahu menghantar mesej yang berbeza selain daripada patriotisme, tetapi terdapat beberapa variasi.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

Saya selalu mengagumi reka bentuk minimalis dan dengan itu hanya seperti garis bendera, semua yang anda perlukan adalah jalur dan bintang untuk menghantar mesej. Reka bentuk yang lebih berwarna akan mempunyai keseluruhan sepanduk ditarik dengan jelas, dalam warna penuh dan kemudian mungkin membuat ia berkibar di angin untuk kesan dramatik.

american-flag-tattoo_-5

Apa sahaja variasi yang anda pergi, ia dengan jelas menghantar mesej ringkas, bahawa anda suka negara anda.

Tatu bendera Amerika

Hanya kerana anda mahu gambaran ringkas bendera tidak bermakna anda tersekat untuk menggunakan satu sahaja, walaupun, campurkannya dengan mungkin menggunakan dua dari mereka yang saling bertiup untuk membuatnya menonjol, mungkin lebih.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

american-flag-tattoo (1)

american-flag-tattoo (2)

american-flag-tattoo (3)

american-flag-tattoo (4)

american-flag-tattoo (5)

american-flag-tattoo (6)


Bendera dan helang botak

Burung helang botak adalah burung yang sangat kuat, dan apabila digabung dengan bendera menunjukkan bahawa anda berdiri di negara anda dan siap untuk mempertahankannya. Selain sebagai simbol kuasa, helang itu benar-benar adalah makhluk yang cantik dan apabila digabungkan dengan spanduk boleh membuat tatu yang sangat cantik.

american-flag-tattoo_-3

Dalam kes ini, anda ingin mempunyai helang yang disediakan dengan banyak butiran, menonjolkan mata, tongkat, paruh dan yang paling penting, sayap.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika

 • Tattoo Flag Amerika 80
 • Tattoo Flag Amerika 79
 • Tattoo Bendera Amerika 81

Anda juga boleh memilih di mana anda mahu bendera itu berhubung dengan helang, sama ada di belakangnya, di samping atau menutup helang seperti jubah. Ingat terdapat banyak tatu seperti itu dan anda ingin menjadikan anda sangat unik jadi bermain-main dengan idea-idea untuk mencari orang yang anda benar-benar suka.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika


Bendera dan tentera

Jika ada satu kumpulan orang yang benar-benar layak mendapat penghormatan, itu adalah tentera AS. Orang-orang ini, dan baru-baru ini wanita, berjuang untuk negara dan mempertahankan nilai-nilai kita. Anda boleh memilih untuk menghormati tentera secara umum atau mungkin seseorang yang anda kenal di dalam tentera.

Kebanyakannya, sedihnya, dibuat dalam ingatan seorang askar yang meninggal dalam peperangan, dan sering kali bendera ditunjukkan dilipat untuk berkomunikasi dengan banyak.

Tatu bendera Amerika

american-flag-tattoo (7)

american-flag-tattoo (8)

american-flag-tattoo (9)

american-flag-tattoo (10)

american-flag-tattoo (11)

american-flag-tattoo (12)

american-flag-tattoo (13)

Sekali lagi, terdapat variasi yang berbeza untuk yang ini juga, seperti orang dengan pistol dan topi keledar dan bendera di latar belakang, atau bendera dengan prasasti tarikh lahir dan kematian seorang askar. Reka bentuk ini sangat peribadi dan harus benar-benar menggambarkan perasaan anda.

Tatu bendera Amerika

Tatu bendera Amerika


Bendera dengan teks

Mereka mengatakan gambar bernilai seribu perkataan, dan anda boleh menggunakan ilustrasi bendera untuk mengiringi mesej yang anda tunjukkan pada tatu. Sebagai contoh, anda mahu tatu yang mengatakan, Tuhan memberkati Amerika, tidak ada yang lebih baik untuk menemani pernyataan daripada bendera Amerika.

Dalam kes ini, anda akan menggunakan bendera untuk menguatkuasakan mesej anda. Anda boleh memilih reka bentuk bendera yang anda inginkan di sini, dengan syarat ia menghantar mesej.

Tatu bendera Amerika

american-flag-tattoo (14)

american-flag-tattoo (15)

american-flag-tattoo (16)

american-flag-tattoo (17)

american-flag-tattoo (18)

american-flag-tattoo (19)


Bendera dan idea lain

Kerana bendera itu merupakan simbol kebanggaan nasional, tidak pernah menyakitkan untuk membuang bendera ke tatu dari subjek yang sama sekali tidak berkaitan. Saya telah melihat tats Jesus di kayu salib dengan bendera yang tergantung di sekitar salib, yang sebenarnya tidak benar, tetapi tidak mengambil apa-apa sama ada. Malah, saya fikir ia menambahnya.

Ingat bahawa tatu dipakai untuk orang yang mempamerkan kepercayaan dan sifat mereka, jika anda berdiri dengan salib dan bendera, maka tidak ada tatu yang lebih sesuai.

american-flag-tattoo (20)

american-flag-tattoo (21)

american-flag-tattoo (22)

american-flag-tattoo (23)

Tattoo Bendera Amerika 75

Sumber

Bottom line adalah, selagi apa-apa yang mengiringi bendera mempunyai kualiti yang sama, atau sekurang-kurangnya sejajar dengan bendera, anda boleh menggabungkan keduanya. Anda hanya salah apabila terdapat percanggahan antara kedua-dua imej.

 • Tattoo Flag Amerika 77
 • Tattoo Bendera Amerika 76
 • Tattoo Flag Amerika 78

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: